Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Μονος μου σχεδον ποτε!!!!!!!!!!!!
Όταν είμαι μαζι με την γυναίκα μου γίνετε χαμος!!!!!!!!!!!
Πάντα αυτό συμβαίνει καθότι οι περισσότερες γυναίκες είναι κομπλεξικά και ανασφαλή άτομα.
Όταν σε δουν παρέα με άλλη γυναίκα καλλιεργείται το μίσος μέσα τους και θέλουν να σε διεκδικήσουν.Ας είσαι και ο πιο χλαπάτσας.Σου λέει οτι για να είναι με αυτόν γυναίκα σημαίνει οτι κάτι καλό έχει.(συνήθως ή λεφτά ή γαμάει καλά).
Αν είσαι μόνος σου ακόμα και μοντέλο να είσαι σου λεει για να είναι μόνος του κανένας μαλακοπίτουρας θα είναι.
Αντίθετα, τα παραπάνω δεν ισχύουν οταν δεις μια γυναίκα μόνη της...

florentino

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σπανια μου την πεφτουν αλλα εχω προσεξει οτι παιζει πολυ το ματι...ετσι δεν γινεται και στους περισσοτερους?
εκει λοιπον αν δεις οτι συνεχιζεται το παιχνιδι με τα ματια,πας της μιλας για να σου φυγει η περιεργεια κ για να μην χανεις τον χρονο σου.οι μουναρες ποτε δεν θα σου την πεσουν στα ισα αλλα με πλαγιο τροπο κ θα το κανουν ετσι ωστε να φαινεται οτι εσυ εκανες την πρωτη κινηση...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
κατά την διάρκεια της ωραίας μου θητείας στη Λέρο  το απίστευτο ήταν το πέσιμο που έκαναν οι Λεριες, λες και το νησί ήταν ένα απέραντο κρεβάτι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κατά την διάρκεια της ωραίας μου θητείας στη Λέρο  το απίστευτο ήταν το πέσιμο που έκαναν οι Λεριες, λες και το νησί ήταν ένα απέραντο κρεβάτι
δωσε λεπτομερειες στο λαο...(αν δε βαριεσαι) ;)

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πάντα αυτό συμβαίνει καθότι οι περισσότερες γυναίκες είναι κομπλεξικά και ανασφαλή άτομα.
Όταν σε δουν παρέα με άλλη γυναίκα καλλιεργείται το μίσος μέσα τους και θέλουν να σε διεκδικήσουν.Ας είσαι και ο πιο χλαπάτσας.Σου λέει οτι για να είναι με αυτόν γυναίκα σημαίνει οτι κάτι καλό έχει.(συνήθως ή λεφτά ή γαμάει καλά).
Αν είσαι μόνος σου ακόμα και μοντέλο να είσαι σου λεει για να είναι μόνος του κανένας μαλακοπίτουρας θα είναι.
Αντίθετα, τα παραπάνω δεν ισχύουν οταν δεις μια γυναίκα μόνη της...
:2funny: :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δωσε λεπτομερειες στο λαο...(αν δε βαριεσαι) ;)
Mετά από 8 μήνες παραμονής στο νησί, αξιο παρατήρησης είναι ότι οι Λεριες εχουν μια δική τους ψυχοσύνθεση. Όλες οι γυναικείες ηλικίες απο 16,17 μεχρι 50 κια πηδιούνται εύκολα. Λογω του μικρού μεγεθους του νησιού και της ανίας , ενιοτε και της βαρεμάρας που τις βαράει, ο καθένας επισκέπτης φαινεται ως πιθανός στόχος για μια πρόσκαιρη χαρά. Αλλωστε ο ξένος, μη ντόπιος πόύτσος πάντα γλυκος είναι....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
η αληθεια ειναι οτι πολυ σπανια μου την πεφτουν γκομενες...παρα πολυ σπανια

ελα?δυσκολεύομαι να το πιστεψω.εσυ ενα ατομο με τροπους,(φαινεται αλλωστε απο τον τροπο γραφης σου εδω)καλο χαρακτήρα που ξερεις να προσεγγίζεις μια γυναικα και δεν στην πεφτουν.κατι λαθος κανουν.καριολες ελλεηνιδες.τπτ σαν την βαλβιδο θα ειναι μωρε.μην μασας!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχει και η αλλη αποψη,ως συνηθως,οτι δηλαδη αμα οντως σε γουσταρουν στην πεφτουν κανονικοτατα και με το νομο...ισχυει κι αυτο...για να το παρουμε και λιγο σοβαρα το θεματακι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny:

κολλαω σε ολα τα θεματα παντως :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
υπαρχει και η αλλη αποψη,ως συνηθως,οτι δηλαδη αμα οντως σε γουσταρουν στην πεφτουν κανονικοτατα και με το νομο...ισχυει κι αυτο...για να το παρουμε και λιγο σοβαρα το θεματακι

τι εγινε τυπε? μας την επεσαν οι φεμινιστριες?  :think:

ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Τωρα στο ποιο αραια σπανια μεγαλωσαμε 38 βλεπεις  :2funny:Αλλα απο 18 μεχρι τα 34 απο μπαζα μεχρι μουνες.Θυμαμαι ετσι απο τις πρωτες φορες επειδη στην αρχη ειμουν και ντροπαλο παιδακι αναθεμα με :cheesy: στο εργαστηριο στα τει με ειχε στριμωξει κερκυραια συναδελφος η οποια γουσταρε αλλα εγω δεν αντιδρουσα και εβαλε τα μεγαλα μεσα  :boobies:.Την  :knockinb: για 2 χρονια μετα...Αχ ωραιες εποχες...Και τωρα πρεπει να την πεφτουν οι γυναικες ακομα περισσοτερο.Τι λετε οι ποιο νεοι?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Mου την πεφτουν αβερτα κουβερτα...η φαση ειναι μου την πεφτουν πιπινια και ντρεπομε...να το προχωρισο..αλλα αμα επιμενουν τοτε περνω μπρος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειπα βολντε,αμα ειναι να το παρουμε σοβαρα το θεματακι να λεμε και την αληθεια....μια χαρα στην πεφτουν αμα σε κανουν κεφι...

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
η αληθεια ειναι οτι πολυ σπανια μου την πεφτουν γκομενες...παρα πολυ σπανια
φιλε μηπως παραεισαι ωραιος και σε φοβουνται οι γκομενες γτ νιωθουν λιγες για σενα?  ;)

συνηθως αυτο συμβαινει ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειπα βολντε,αμα ειναι να το παρουμε σοβαρα το θεματακι να λεμε και την αληθεια....μια χαρα στην πεφτουν αμα σε κανουν κεφι...

τυπε για ελλεινιδες μιλαμε
ποσο σοβαρα να παρθει η κουβεντα?  :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα στο ποιο αραια σπανια μεγαλωσαμε 38 βλεπεις  :2funny:Αλλα απο 18 μεχρι τα 34 απο μπαζα μεχρι μουνες.Θυμαμαι ετσι απο τις πρωτες φορες επειδη στην αρχη ειμουν και ντροπαλο παιδακι αναθεμα με :cheesy: στο εργαστηριο στα τει με ειχε στριμωξει κερκυραια συναδελφος η οποια γουσταρε αλλα εγω δεν αντιδρουσα και εβαλε τα μεγαλα μεσα  :boobies:.Την  :knockinb: για 2 χρονια μετα...Αχ ωραιες εποχες...Και τωρα πρεπει να την πεφτουν οι γυναικες ακομα περισσοτερο.Τι λετε οι ποιο νεοι?
μια χαρα στην πεφτουνε και τωρα απλως οι νεοι φλωρεψανε...και τα κοριτσακια μεχρι 23-25 ειναι απλως πιο βλαμμενες απ τις παλαιοτερες αλλα αμα τους κανεις μια χαρα σε κορταρουν...τωρα το οτι θα στα σπασουν ειναι μια αληθεια αλλα αμα ξερεις τι να κανεις ολα ειναι οκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom