Νέα

Σας Καυλωνει η κυταριτιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Θα ηθελα να μαθω σε ποιους εδω μεσα αρεσει η κυταριτιδα στα ποδια και στον κωλο των γυναικων ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Θα ηθελα να μαθω σε ποιους εδω μεσα αρεσει η κυταριτιδα στα ποδια και στον κωλο των γυναικων ?

αν βρισκεται στα ποδια και τον κωλο της γυναικας σου εμενα με καυλωνει πολυ  :bigdick:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το αντίστοιχο του "Σας αρέσει η κοιλιά στον άντρα" των γυναικών. Εν ολίγοις αυτοί που απαντάν ναι δε μπορούν να βρουν καλύτερο κι απλά (θέλουν να) πιστεύουν ότι τους αρέσει

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
URL]]

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Το αντίστοιχο του "Σας αρέσει η κοιλιά στον άντρα" των γυναικών. Εν ολίγοις αυτοί που απαντάν ναι δε μπορούν να βρουν καλύτερο κι απλά (θέλουν να) πιστεύουν ότι τους αρέσει

η κυτταρίτιδα είναι δερματικό... μπορεί μια παχουλή γυναίκα να μην έχει... και μια αδύνατη να έχει... δεν έχει καμία σχέση με τα μπυροκοίλια η το πάχος ενός άντρα....
όσο για αυτό που λες, λογικό... όλοι μας θέλουμε κορμιά λαμπάδες και το ανάποδο... αυτό είναι το αντικειμενικό... αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει...

Επισκέπτης
εμενα παλι το μονο που με καβλωνει στη κθτταριτιδα ειναι οτα χυνω και μεσα στα λακουβακια της παραμενει το σπερμα!!!!!!!!!!!!!! :bigdick:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αν ειναι καποιος σαβουρογαμης ναι,εμενα οχι  :P

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Με τίποτα.
Απλά στην Ελλάδα που ζούμε πολλοί έχουν συμβιβαστεί και δε τους χαλάει πλέον.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αν ειναι καποιος σαβουρογαμης ναι,εμενα οχι   :P

εχω ενα γνωστο που γραφει και εδω μεσα .Τι μου ειπε απο το να τον παιζω λεει τις γαμαω.Το ειδα  πριν καιρο με ενα μικρο οταν λεμε  ΒΟΔΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΒΟΔΙ  το ποδι τις ηταν 3-4 δικα μου και ο μαλακας μου το παιζει και εραστης .ΟΛΟ κατι φωκιες και φαλαινες βρικσει απο το μπαντου.Οποτε το συμπερασμα ειναι     το  εξης αυτα ειναι γουστα το εαν θελει καποιος να πηγαινει με υποβρυχια ειναι δικαιωμα του

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Με τίποτα.
Απλά στην Ελλάδα που ζούμε πολλοί έχουν συμβιβαστεί και δε τους χαλάει πλέον.

δες εδω
εχω ενα γνωστο που γραφει και εδω μεσα .Τι μου ειπε απο το να τον παιζω λεει τις γαμαω.Το ειδα  πριν καιρο με ενα μικρο οταν λεμε  ΒΟΔΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΒΟΔΙ  το ποδι τις ηταν 3-4 δικα μου και ο μαλακας μου το παιζει και εραστης .ΟΛΟ κατι φωκιες και φαλαινες βρικσει απο το μπαντου.Οποτε το συμπερασμα ειναι    το  εξης αυτα ειναι γουστα το εαν θελει καποιος να πηγαινει με υποβρυχια ειναι δικαιωμα του

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχω ενα γνωστο που γραφει και εδω μεσα .Τι μου ειπε απο το να τον παιζω λεει τις γαμαω.Το ειδα  πριν καιρο με ενα μικρο οταν λεμε  ΒΟΔΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΒΟΔΙ  το ποδι τις ηταν 3-4 δικα μου και ο μαλακας μου το παιζει και εραστης .ΟΛΟ κατι φωκιες και φαλαινες βρικσει απο το μπαντου.Οποτε το συμπερασμα ειναι     το  εξης αυτα ειναι γουστα το εαν θελει καποιος να πηγαινει με υποβρυχια ειναι δικαιωμα του

γραψε νικνειμ να τον γιουχαρουμε ολοι μαζι κ με πμ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
γραψε νικνειμ να τον γιουχαρουμε ολοι μαζι κ με πμ
χαχαχαχαχ λες και μου εκανε και μαθηματα για γκομενες.Και λεω τι γαμικουλας που ειναι μεχρι που βλεπω το βουνο .Και μου το παιζει οτι δηθεν και καλα δεν την θελει γιατι ειναι νταλικα αλλα  :kissass: :kissass: :kissass: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom