Πριν ενα χρονο περιπου(παντρεμενος τοτε) ειχα γνωρισει καποια 25χρονη η οποια ηταν αρκετα ομορφη με πολυ καλο κορμι την οποια επαιρνα σε ξενοδοχειο καθε 10-15 μερες και της εδινα 150 ευρω για 2 φορες ,τον πρωτο καιρο ηταν ικανοποιημενη με τα λεφτα αυτα οπως και εγω απο τις υπηρεσιες της ηταν σαν να ησουν με την γκομενα σου,μετα αρχισε να μου ζηταει δωρακι κατι παραπανω και εγω βεβαια δεν της εδινα . Περισυ το φθινωπωρο μετα απο ενα ραντεβου σε ξενοδοχειο και αφου παλι μου ζητησε δωρακι και δεν της εδωσα δεν εφευγε απο το ξενοδοχειο αν δεν της εδινα 50 ευρω παραπανω με τα χιλια ζορια και αφου δεν ειχα χρονο γιατι τοτε ημουν παντρεμενος ακομα και ο χρονος ηταν περιορισμενος μπηκαμε στο αμαξι μου να την παω στο σπιτι της κοντα(εμενε Πειραια ετσι μου ειχε πει και την αφηνα στο Δημοτικο Θεατρο)σε ολη την διαδρομη επεμενε και εγω αρνιομουν να της δωσω ουτε 1 ευρω παραπανω αρχισε να με εκβιαζει οτι θα μαθω που μενεις αφου ξερω τον αριθμο του αυτοκινητου σου και θα το πω στην γυναικα σου εχω και στοιχεια και πολλα αλλα.Τοτε εγω δεν ξερω πως μου κατεβηκε και της λεω ωραια αφου δεν κατεβαινεις παμε πακετο στην αστυνομια (ηταν και κοντα εκει που ημουν)να πω οτι εισαι Πουτανα αδηλωτη και ενω συμφωνησαμε καποια λεφτα μου πηρες απο το παντελονι μου κι αλλα .Ευτυχως μετα απο αυτο κατεβηκε απο το αμαξι απειλωντας με οτι θα τα πει ολα στην γυναικα μου ,βεβαια απο τοτε περασα πολλες νυχτες και μερες με τον φοβο οτι θα βρει που μενω και θα τα πει στην γυναικα μου Τωρα που εχω χωρισει και χωρις να φοβαμαι πια αφου εχουν περασει τοσοι μηνες γραφω αυτα που περασα με μια Καριολα Ελληνιδα