Νέα

Σας έχει τύχει να μην ερεθίζεστε εύκολα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Clone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καλησπερα σε ολους σας.
Ελπιζω το παρον θρεντ να μην πεσει θυμα χλευασμου καθως νιωθω ηδη παρα πολυ ασχημα και ελπιζω να μην νιωσω χειροτερα απο οσο νιωθω τωρα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και αρκετα χρονια εχω γινει σχεδον ανεραστος,δεν ερεθιζομαι ευκολα και και δεν εχω κανενα ενδιαφερον για σεξ.
Σχεδον σαν να βαριεμαι να κανω σεξ (διχως κανενα ιχνος υπερβολης)
Και παω σε πουτανες εξαναγκασμενα μονο και μονο για να μην μου βγει
οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος. Κατι που δεν παιζει με καμια δυναμη.
Για του λογου το αληθες μαλιστα, δοκιμασα να δω ταινιες με γκευ και σιχαθηκα τελειως, ενω δεν καυλωσα ουτε για αστειο. Ηταν ενας πειραματισμος για να δω μηπως ''αλλαξα'' προτιμησεις  :S
Ευτυχως απο οτι καταλαβα ναι ειμαι ανδρας και δεν ενδιαφερομαι για ανδρες.
Ομολογω οτι δεν το εχω κοιταξει καθολου σε γιατρο καθως δεν ξερω που να απευθυνθω και για ποιον λογο να απευθυνθω.
Παρατηρω τον εαυτο μου οτι εχω παει με παρα πολλες ομορφες πουτανες (μιλαω για πολλες ομως και στουντιο και μπουρδελα) και λιγες κοπελες απο ελευθερες σχεσεις αλλα δεν νιωθω αυτο που λεμε καυλες.
Σαν να ειναι για μενα αγγαρια και μαλιστα πολυ βαρετη.
Το εργαλειο μου λειτουργει αψογα πιστευω (εκσπερματιζει κανονικα και σηκωνεται σε ανυποπτες φασεις με πολλες ορμες)
Ομως δεν εχει αυτο που λεμε επαρκη στυση και μολις κανει οτι μπαινει μεσα σε μουνι η κωλο πεφτει
Πριν παω σε γιατρους να το κοιταξω ειπα να θεσω το προβλημα εδω να δω αν συμβαινει και σε αλλους παρομοια φαση ''βαρεμαρας''

Να πάς στη Stella εδώ:
το ξέρω είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει αλλά είναι για την υγεία σου αγόρι μου  ;)

Akelon

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
18
Like
9
Πόντοι
10
Ρε φίλε αφού σου σηκώνεται και είναι πλήρως λειτουργικό το εργαλείο, λάθος τίτλο έβαλες.
Πες ότι ψυχολογικά και εγκεφαλικά δεν έχεις όρεξη για σεξ.

Φάση είναι, θα περάσει. Ίσως κάποιο ψυχολόγο?

Σκέψου να ήθελες και να μην έκανε κουκου το εργαλείο........ :rockon:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.803
Πόντοι
4.655
Τελικα, πολλοι ειναι οι μαλακες εδω μεσα. Ουστ ρε καραγκιοζηδες....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ωπ είχε δίκιο ο νώντας  :o

OP
OP
Clone

Clone

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να πάς στη Stella εδώ:
το ξέρω είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει αλλά είναι για την υγεία σου αγόρι μου  ;)
Πιστευεις οτι τα χρηματα ειναι το προβλημα μου ?
Σε πληροφορω λοιπον οτι δεν ειναι χωρις να σημαινει οτι ειμαι και πλουσιος.
Απλα θελω να νιωσω την γνησια ελξη της γυναικας. Το ενδιαφερον κτλ αν καταλαβαινεις τι λεω  ;)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.803
Πόντοι
4.655
Πιστευεις οτι τα χρηματα ειναι το προβλημα μου ?
Σε πληροφορω λοιπον οτι δεν ειναι χωρις να σημαινει οτι ειμαι και πλουσιος.
Απλα θελω να νιωσω την γνησια ελξη της γυναικας. Το ενδιαφερον κτλ αν καταλαβαινεις τι λεω  ;)

απαντα ομως και στις ερωτησεις.....

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Με την ίδια γυναίκα μετά από μερικά χρόνια δε σηκώνεται ούτε με κλάρκ!

Τι κατάρα κι αυτή που έχουμε εμείς οι άντρες! Ενώ με διαφορετική γυναίκα μπορούμε κάθε μέρα πολλές φορές!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
συμβαινει καλυτερες οικογενιες
ισως να θελεις αλλα γουστα , ξυλο , δεσιματα , η το αντιθετο  αγγαλιστες φιλακια ερωτες κτλ
ψαχτο λιγο εκει .. μαλλον δε τρεχει καστανο , απλα βαριεσαι και ενω εισαι σε ενα φορουμ που οι περισοοτεροι δεν βαριουνται νοιωθεις αβολα

επισκεψη σε γιατρο δεν ειναι κακη ιδεα επισης

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παρατηρω τον εαυτο μου οτι εχω παει με παρα πολλες ομορφες πουτανες (μιλαω για πολλες ομως και στουντιο και μπουρδελα) και λιγες κοπελες απο ελευθερες σχεσεις αλλα δεν νιωθω αυτο που λεμε καυλες.

Ομως δεν εχει αυτο που λεμε επαρκη στυση και μολις κανει οτι μπαινει μεσα σε μουνι η κωλο πεφτει
Δειχνης οτι δεν εισαι εκει,εσυ αλλου ταξιδευης, οπως ξερης ολα απο το μυαλο ξεκινανε 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom