Νέα

Σας έχει τύχει να μην ερεθίζεστε εύκολα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Clone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεψε με δεν μπορω. Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας
Να εισαστε καλα. Τελευταιο μυνημα στο παρον θρεντ

Τελευταία συμβουλή στο παρόν θρεντ. Αν όπως λες στυτικά λειτουργείς καλά (το καλά ορίζεται ως τουλάχιστον 7/10) σε άσχετες φάσεις, τότε σίγουρα χρειάζεσαι συμβουλή, όχι ψυχολόγου, αλλά ψυχιάτρου - σεξολόγου. Λύση εξαιρετικά αξιόπιστη σε αυτό το κομμάτι υπάρχει. Υπάρχει και λύση άμεσα εφαρμόσιμη, αφού όμως δε φαίνεται τα συμπτώματά σου να είναι βιοπαθολογικά, ένας ειδικός ψυχίατρος θα βοηθήσει. Αν θες λεπτομέρειες στείλε πμ μη λένε ότι διαφημίζουμε κιολας κανέναν. Αυτά.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους σας.
Ελπιζω το παρον θρεντ να μην πεσει θυμα χλευασμου καθως νιωθω ηδη παρα πολυ ασχημα και ελπιζω να μην νιωσω χειροτερα απο οσο νιωθω τωρα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και αρκετα χρονια εχω γινει σχεδον ανεραστος,δεν ερεθιζομαι ευκολα και και δεν εχω κανενα ενδιαφερον για σεξ.
Σχεδον σαν να βαριεμαι να κανω σεξ (διχως κανενα ιχνος υπερβολης)
Και παω σε πουτανες εξαναγκασμενα μονο και μονο για να μην μου βγει
οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος. Κατι που δεν παιζει με καμια δυναμη.
Για του λογου το αληθες μαλιστα, δοκιμασα να δω ταινιες με γκευ και σιχαθηκα τελειως, ενω δεν καυλωσα ουτε για αστειο. Ηταν ενας πειραματισμος για να δω μηπως ''αλλαξα'' προτιμησεις  :S
Ευτυχως απο οτι καταλαβα ναι ειμαι ανδρας και δεν ενδιαφερομαι για ανδρες.
Ομολογω οτι δεν το εχω κοιταξει καθολου σε γιατρο καθως δεν ξερω που να απευθυνθω και για ποιον λογο να απευθυνθω.
Παρατηρω τον εαυτο μου οτι εχω παει με παρα πολλες ομορφες πουτανες (μιλαω για πολλες ομως και στουντιο και μπουρδελα) και λιγες κοπελες απο ελευθερες σχεσεις αλλα δεν νιωθω αυτο που λεμε καυλες.
Σαν να ειναι για μενα αγγαρια και μαλιστα πολυ βαρετη.
Το εργαλειο μου λειτουργει αψογα πιστευω (εκσπερματιζει κανονικα και σηκωνεται σε ανυποπτες φασεις με πολλες ορμες)
Ομως δεν εχει αυτο που λεμε επαρκη στυση και μολις κανει οτι μπαινει μεσα σε μουνι η κωλο πεφτει
Πριν παω σε γιατρους να το κοιταξω ειπα να θεσω το προβλημα εδω να δω αν συμβαινει και σε αλλους παρομοια φαση ''βαρεμαρας''

Φιλος ειναι καθαρα ψυχολογικο, εχω περασει και εγω τετοια φαση( οχι τσοντα με γκει δεν ειδα και ποτε δεν ειχα τετοιεσ τασεις!! ), κουραση και αχγος απο δουλεια αλλα και υποχρεωσεις παιζουν μεγαλο ρολο. Εχει τυχει την ωρα που γαμαω να μη σκεφτομαι καν την πραξη και το μυαλο μου ηταν σε ενα σημαντικο θεμα της δουλειας το οποιο ειχα την επομενη μερα με αποτελεσμα καποια στιγμη να μου πεσει και να ακουω μετα γκρινια απο την μαλακω. Γκρινια απο δουλεια, υποχρεωσεις, να γκρινιαζει και η γκομενα..χρονος για τον εαυτο σου και να καλμαρεις λιγο μηδεν..το μυαλο συνεχεια να λειτουργει. Καποια στιγμη που με απολυσανε απο την δουλεια δεν ειχα ουτε καν ορεξη για σεξ και δε γαμησα για κανα μηνα και οταν εγινε, εγινε και με το ζορρυ και τσαπατσουλικα μονο να ευχαριστηθει η γκομενα. Εδω επρεπε να κοιταξω για το μελλον μου, νατρεχω και να ψαχνομε σε εφημεριδες για συνεντευξεις και δουλειες, τα οικονομικα σκατα, το μελλον της χωρας και εμας των μισθωτων σκοτεινο...το τελευταιο πραγμα που σκεφτομουνα τωρα ηταν να γαμησω..τωρα αν υπαρχει κοσμος που μπορει καταστασεις τετοιες να τις συνδιασει και να περναει και καλα..ευγε!! Ας μου πουνε το μυστηκο και μενα μη ξανασυμβει!
Τεσπα, δοκιμασε βιταμινες, να κλεινεις οπωσδηποτε 8ωρο υπνου, γυμναστικη να ανεβει η τεστοστερονη και μελι με καρυδια.
Πανω απολα ομως να εισαι καλα με τον εαυτο σου και να εχεις ψυχικη ηρεμια. ;)

OP
OP
Clone

Clone

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους. Να εισαστε παντα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom