Νέα

Σας έχει τύχει να μην ερεθίζεστε εύκολα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Clone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Clone

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους σας.
Ελπιζω το παρον θρεντ να μην πεσει θυμα χλευασμου καθως νιωθω ηδη παρα πολυ ασχημα και ελπιζω να μην νιωσω χειροτερα απο οσο νιωθω τωρα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και αρκετα χρονια εχω γινει σχεδον ανεραστος,δεν ερεθιζομαι ευκολα και και δεν εχω κανενα ενδιαφερον για σεξ.
Σχεδον σαν να βαριεμαι να κανω σεξ (διχως κανενα ιχνος υπερβολης)
Και παω σε πουτανες εξαναγκασμενα μονο και μονο για να μην μου βγει
οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος. Κατι που δεν παιζει με καμια δυναμη.
Για του λογου το αληθες μαλιστα, δοκιμασα να δω ταινιες με γκευ και σιχαθηκα τελειως, ενω δεν καυλωσα ουτε για αστειο. Ηταν ενας πειραματισμος για να δω μηπως ''αλλαξα'' προτιμησεις  :S
Ευτυχως απο οτι καταλαβα ναι ειμαι ανδρας και δεν ενδιαφερομαι για ανδρες.
Ομολογω οτι δεν το εχω κοιταξει καθολου σε γιατρο καθως δεν ξερω που να απευθυνθω και για ποιον λογο να απευθυνθω.
Παρατηρω τον εαυτο μου οτι εχω παει με παρα πολλες ομορφες πουτανες (μιλαω για πολλες ομως και στουντιο και μπουρδελα) και λιγες κοπελες απο ελευθερες σχεσεις αλλα δεν νιωθω αυτο που λεμε καυλες.
Σαν να ειναι για μενα αγγαρια και μαλιστα πολυ βαρετη.
Το εργαλειο μου λειτουργει αψογα πιστευω (εκσπερματιζει κανονικα και σηκωνεται σε ανυποπτες φασεις με πολλες ορμες)
Ομως δεν εχει αυτο που λεμε επαρκη στυση και μολις κανει οτι μπαινει μεσα σε μουνι η κωλο πεφτει
Πριν παω σε γιατρους να το κοιταξω ειπα να θεσω το προβλημα εδω να δω αν συμβαινει και σε αλλους παρομοια φαση ''βαρεμαρας''

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλλον εχεις υπερβολικο αγχος ή καμια ηπια μορφη καταθλιψης με τιποτα να μην σε ευχαριστει...κανε καμια επισκεψη σε ψυχολογο....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Κάνε ευχέλαιο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Με την ίδια γυναίκα μετά απο δέκα χρόνια ......ΝΑΙ ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
φιλε πιες νερακι με οζον παρε φορμουλα μπε και κοψε την μαλακια για κανα μηνα και μετα θα γαμας σαν ταυρος!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σιγα μην κανει και ποδολουτρο...

βεβαια μια λυση ειναι να παει διακοπες καπου μακρια να απομονωθει να διαβασει...ενδεχομενως σε κανα ορος....αν οταν γυρισει μετα απο δεκα μερες να παει σε μια καλη πχ πενυ,ανναμαρια κλπ....αν και τοτε δεν ερεθιστει και δεν την ξεκωλιασει πρεπει να παμε στο πλαν μπι....

ΥΓ εννοειται εκει που θα παει να μην παρει μαζι λαπτοπ,τσοντες ουτε να πηδηξει τον καλογερο ετσι; :grin: :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σιγα μην κανει και ποδολουτρο...

βεβαια μια λυση ειναι να παει διακοπες καπου μακρια να απομονωθει να διαβασει...ενδεχομενως σε κανα ορος....αν οταν γυρισει μετα απο δεκα μερες να παει σε μια καλη πχ πενυ,ανναμαρια κλπ....αν και τοτε δεν ερεθιστει και δεν την ξεκωλιασει πρεπει να παμε στο πλαν μπι....

ΥΓ εννοειται εκει που θα παει να μην παρει μαζι λαπτοπ,τσοντες ουτε να πηδηξει τον καλογερο ετσι; :grin: :grin:

Σιγά μην πάει και στο Θιβέτ.

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Μη σε απασχολεί καθόλου. Κανένα πρόβλημα. Ανδρική εμυνόπαυση. Άστο να έρθει μόνο του, εκμεταλευόμενος την ενέργειά σου σε άλλους τομείς της ζωής σου εξήσου σημαντικούς. Ενημέρωσέ μας ξανά σε καναμήνα του θα τρελλαθείς από τη καύλα και την αγαμία. Α! και κόψε και τη μλκία, σημαντικό!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
875
Πόντοι
6.755
Συναγωνηστη ο ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ εχει στο μυαλο διαφορα τα οποια των φτιαχνουν,ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ να κανεις με ΚΟΜΟΔΗΝΟ πολυ δυσκολα να γινει κατι,το δευτερο που θα ηθελα να σου πω ειναι αν εχεις συντροφο χωρις κομπλεξ να τις πεις τι σε φτιαχνει,και μετα να δεις

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οχι ρε φιλε γιατι δεν εχω μουνι για να ερεθιζομαι :uglystupid: εχω πουτσα και καυλωνω :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φιλε, θελω να σε ρωτησω αν οταν χυνεις εχεις οργασμο. Καταλαβαινεις οτι αυτα τα δυο στον ανδρα εχουν αμμεση σχεση αλλα πολλες φορες χυνεις αλλα ο οργασμος σου δεν ειναι δυνατος. Επισης, εχεις κολλησει ποτε με γκομενα?

Π

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπερα σε ολους σας.
Ελπιζω το παρον θρεντ να μην πεσει θυμα χλευασμου καθως νιωθω ηδη παρα πολυ ασχημα και ελπιζω να μην νιωσω χειροτερα απο οσο νιωθω τωρα.
Το προβλημα ειναι οτι εδω και αρκετα χρονια εχω γινει σχεδον ανεραστος,δεν ερεθιζομαι ευκολα και και δεν εχω κανενα ενδιαφερον για σεξ.
Σχεδον σαν να βαριεμαι να κανω σεξ (διχως κανενα ιχνος υπερβολης)
Και παω σε πουτανες εξαναγκασμενα μονο και μονο για να μην μου βγει
οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος. Κατι που δεν παιζει με καμια δυναμη.
Για του λογου το αληθες μαλιστα, δοκιμασα να δω ταινιες με γκευ και σιχαθηκα τελειως, ενω δεν καυλωσα ουτε για αστειο. Ηταν ενας πειραματισμος για να δω μηπως ''αλλαξα'' προτιμησεις  :S
Ευτυχως απο οτι καταλαβα ναι ειμαι ανδρας και δεν ενδιαφερομαι για ανδρες.
Ομολογω οτι δεν το εχω κοιταξει καθολου σε γιατρο καθως δεν ξερω που να απευθυνθω και για ποιον λογο να απευθυνθω.
Παρατηρω τον εαυτο μου οτι εχω παει με παρα πολλες ομορφες πουτανες (μιλαω για πολλες ομως και στουντιο και μπουρδελα) και λιγες κοπελες απο ελευθερες σχεσεις αλλα δεν νιωθω αυτο που λεμε καυλες.
Σαν να ειναι για μενα αγγαρια και μαλιστα πολυ βαρετη.
Το εργαλειο μου λειτουργει αψογα πιστευω (εκσπερματιζει κανονικα και σηκωνεται σε ανυποπτες φασεις με πολλες ορμες)
Ομως δεν εχει αυτο που λεμε επαρκη στυση και μολις κανει οτι μπαινει μεσα σε μουνι η κωλο πεφτει
Πριν παω σε γιατρους να το κοιταξω ειπα να θεσω το προβλημα εδω να δω αν συμβαινει και σε αλλους παρομοια φαση ''βαρεμαρας''
[size=50pt]αναρχιδο πουστρακι κλωνε που κρυφοκοιτας το σαιτ απ την κλειδαροτρυπα παρε τον πουλο!!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom