Νέα

Σας έχει τύχει η γκόμενα σας να θέλει να σας φερμάρει με μάυρο δονητή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ετσι ειναι παιδια,δεν παθενεις τιποτα με μια φορα,και μετα μπορεις να λες οτι εισαι 100% αντρας.θα εχεις το επηχιρημα ρε παιδι μου θα λες οτι μια φορα σε γαμησαν και δεν σου αρεσε!!! αρα εισαι σιγουρα αντρας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ετσι ειναι παιδια,δεν παθενεις τιποτα με μια φορα,και μετα μπορεις να λες οτι εισαι 100% αντρας.θα εχεις το επηχιρημα ρε παιδι μου θα λες οτι μια φορα σε γαμησαν και δεν σου αρεσε!!! αρα εισαι σιγουρα αντρας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Κανεις πολλα ορθογραφικα λαθη.....διορθωσε τα!!!!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Κανεις πολλα ορθογραφικα λαθη.....διορθωσε τα!!!!!!!!!
καθενας με την προσοπικοτιτα του..αυτος ειμαι τινα κανω προσπαθω.
Θα μπορουσα να κανω διορθωση,αλλα δεν γουσταρω να κριβομαι,και απο οσο θυμαμαι στους ορους εγγραφης του σαιτ δεν ζητουν απολυτηριο λυκιου,η κανω λαθος???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καθενας με την προσοπικοτιτα του..αυτος ειμαι τινα κανω προσπαθω.
Θα μπορουσα να κανω διορθωση,αλλα δεν γουσταρω να κριβομαι,και απο οσο θυμαμαι στους ορους εγγραφης του σαιτ δεν ζητουν απολυτηριο λυκιου,η κανω λαθος???
Με εστειλες.........εισαι δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

wylde667

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μη δούμε άντρα με δονητή στον κώλο αμέσως να τον βγάλουμε πούστη... Ντροπή σας...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Εγω τους κλωνους τους αγαπαω...ο φιλος μου ο Νωντας τους :fuck1: :fuck1: :fuck1: κυνηγα!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
η δικια μου εχει φαγωθει αλλα δεν παιζει ποτε να την αφησω, την βαζω να παιζει μονη της στο δικο της

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
τρελη ανταποκριση το θεματακι......thanks που δειχετε τοσο μεγαλο ενδιαφερον για την σουφρα μου :birdman:
οχι δεν εγινε τιποτα ακομη αλλα θα βρεθουμε το βραδυ και πρεπει να εχω παρει μια αποφαση,,,,παω να φαω γιατη οι μεγαλες αποφασεις περνοντε με γεματο στομαχι,,,,(θα φαω κατι ελαφρυ) γιατη ποτε δεν ξερεις.......(καλα μας τα ελεγε ενας γαλλος αν δεν γαμηθηκες μικρος θα γαμηθεις μεγαλος).....δεν μπορεις να πας κοντρα στο αναποφευκτο......περιμενω εμπειριες

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τρελη ανταποκριση το θεματακι......thanks που δειχετε τοσο μεγαλο ενδιαφερον για την σουφρα μου :birdman:
οχι δεν εγινε τιποτα ακομη αλλα θα βρεθουμε το βραδυ και πρεπει να εχω παρει μια αποφαση,,,,παω να φαω γιατη οι μεγαλες αποφασεις περνοντε με γεματο στομαχι,,,,(θα φαω κατι ελαφρυ) γιατη ποτε δεν ξερεις.......(καλα μας τα ελεγε ενας γαλλος αν δεν γαμηθηκες μικρος θα γαμηθεις μεγαλος).....δεν μπορεις να πας κοντρα στο αναποφευκτο......περιμενω εμπειριες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μη φας βλητα και βγαζεις πρασινη μερεντα :2funny: :2funny:...φαε κανα πιλαφακι να σφιξεις λιγο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom