nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολυ ακριβης περιγραφη.... τοχεις ξανακανει ειναι φανερο
αντε γαμησου ρε!
πολυ ακριβης περιγραφη.... τοχεις ξανακανει ειναι φανερο
στην δικονομια δεν δικαζεται η προθεση αλλα η πραξη....σου τον φερμαρε ή οχι τελικα;το θεμα ειναι πως ηθελε να με φερμαρει
εχει ενα ποιντ....
αντε γαμησου ρε!
κι αυτος κλωνος σου αρρωστε?εχει ενα ποιντ....
Τον έφαγες τελικά?το θεμα ειναι πως ηθελε να με φερμαρει
ναι ....ολοι εδω κλωνοι μου ειναι......κι αυτος κλωνος σου αρρωστε?
γιατι λες ψεμματα? δικος σου κλωνος ειμαι! ειμαι η φωνη της συνηδεισης σου που σε κυνηγαει!
μαλλον ορθιος......ο μαυρος του πεσε καπως βαρυς.....Ο φίλος μας φορμαρίστηκε κανονικά από τη γκόμενα απλά μπήκε εδώ για να κόψει αντιδράσεις.
Σεβαστό αυτό.Τον πήραμε απ τα μούτρα όμως και δε μας είπε αν του άρεσε κι αν το συνέχισαν πιο συστηματικά.
Φίλε μια τελευταία ερώτηση και σταματάω.Τώρα που γράφεις είσαι όρθιος ή καθιστός?
αχ αηδια καταντησε το κλωνοθεμα :S
δηλ.ειναι πουστησΟ φίλος μας φορμαρίστηκε κανονικά από τη γκόμενα απλά μπήκε εδώ για να κόψει αντιδράσεις.
Σεβαστό αυτό.Τον πήραμε απ τα μούτρα όμως και δε μας είπε αν του άρεσε κι αν το συνέχισαν πιο συστηματικά.
Φίλε μια τελευταία ερώτηση και σταματάω.Τώρα που γράφεις είσαι όρθιος ή καθιστός?
πουστης ειναι αυτος που παει με αντρες......γουστα βγαζει ο μανου.....δηλ.ειναι πουστησ
Όχι απλά πια γράφει μόνο όρθιοςδηλ.ειναι πουστησ
δηλ.ειναι πουστησ
αυτο θα το πουμε οταν τον δουμε να γραφει στο ...........τραβελια με προσοντα. τοτε θα ειμαστε σιγουροι οτι εκανε καλη δουλεια η κοπελα του
κοκοκοκοκοκοκοπου πηγες νωντα?
φοβηθηκες μη σου τα βγαλω ολα στη φορα?
ναι αλλα μετα συνιθισεισ ;)καμια παρομια εμπειρια......ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο σας ζησανε κατι τετοιο........και αλλοι τοσοι εχουνε δωσει την κλανιδα τους
και με μια φορα πουστης δεν γινεσαι,,,,ετσι εχω ακουσει