Νέα

Σας έχει τύχει η γκόμενα σας να θέλει να σας φερμάρει με μάυρο δονητή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANOU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θέλεις να κάνουμε κοννέ? :2funny:

όσο για το θέμα,δεν είναι και κάτι περίεργο να παίζει και με δονητές η κοπέλα  :rolleyes:
να παιζει η ιδια καθολου....εξαλλου το σεξσοου ηταν και ειναι το αγαπημενο μου μπουρδελοπρογραμμα .....να παιζει με τους κωλους των αλλων χωρις να το θελουν οι ιδιοι ειναι ενα θεμα... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ερευνητηηηηηηηηηη

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ησυχες τις ξενες δυναμεις....παλεψε το μονος σου... :grin: :grin:

υγ μανου για λεγε τυπε τι εγινε τελικα; :think:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
να παιζει η ιδια καθολου....εξαλλου το σεξσοου ηταν και ειναι το αγαπημενο μου μπουρδελοπρογραμμα .....να παιζει με τους κωλους των αλλων χωρις να το θελουν οι ιδιοι ειναι ενα θεμα... :grin:
σωστό κ αυτό  :cheesy:
στο bdsmcommunity forum μία ήθελε να δέσει τον γκόμενο και να του τον βάλει χωρίς να το ξέρει και ζήταγε συμβουλές  :boobies:
δεν απάντησε άμα έγινε  :think:

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
ρε παιδες για πειτε μου,,,,εχει τυχει σε κανεναν,η γκομενα του να θελει να σας φερμαρει το γκροβερ με μια μαυρη πσολαρα(δονητη) και αν ναι πια ειτανε η αντιδραση σας (καλα σιγα να μη το παραδεχτει κανενας) αλλα λεμε τωρα κουβεντα να κανουμε

Σε πηρε χαμπαρι φαινεται...
Με τις υγειες σου.

OP
OP
MANOU

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
καμια παρομια εμπειρια......ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο σας ζησανε κατι τετοιο........και αλλοι τοσοι εχουνε δωσει την κλανιδα τους :kissass: :kissass: :kissass:
και με μια φορα πουστης δεν γινεσαι,,,,ετσι εχω ακουσει  :2funny: :2funny:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καμια παρομια εμπειρια......ειμαι σιγουρος πως πολλοι απο σας ζησανε κατι τετοιο........και αλλοι τοσοι εχουνε δωσει την κλανιδα τους :kissass: :kissass: :kissass:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο bdsmcommunity forum μία ήθελε να δέσει τον γκόμενο και να του τον βάλει χωρίς να το ξέρει και ζήταγε συμβουλές  :boobies:
ε δεν θα γινε....αμα γινονταν θα απαντουσε.....

και τι συμβουλες ηθελε;που να βρει σχοινι να τον δεσει; :think:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
μα τι καριολες εχουν γινει οι ελληνιδες. δεν φτανει που δε καθονται να τις γαμισουμε με αποτελεσμα να χαλαμε ενα σωρο λεφτα στις πουτανες, τωρα θελουν να μας γαμανε αυτες ? παει χαλασε η κοινωνια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και με δυο μπορω να σου πω.....εσυ στις ποσες εισαι; :think: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

αααααααχαχαχα
αχαχα
γαματο! δωρο γενεθλιων κι ετς! αχαχαχα ρε τον δολιο!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εμενα μου τον εβαλε ασπρο και βγηκε μαυρο. Ουτε καν καφε. Μετα που τον επλυνα, μεσα μεσα ειχε και λιγο κοκκινο, αλλα ευτυχως δεν ηταν αιμα. Ειχα φαει πατζαρια πριν   2 μερες. Βεβαια ζοριστηκα λιγο γιατι τα κομματακια απο τα ξηροκαρπια που ειχαν μεινει στο κωλαντερο κολλησαν στον δονητη και μουκαναν τις αιμοροιδες μπλε μαρε.
Αφτα.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
ε δεν θα γινε....αμα γινονταν θα απαντουσε.....

και τι συμβουλες ηθελε;που να βρει σχοινι να τον δεσει; :think:
λες να την καθάρισε? :think:
πάω να δω μήπως είχαμε εξελίξεις  :2funny:
ε ρώταγε για τυχόν εμπειρίες των άλλων εκεί

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αααααααχαχαχα
αχαχα
γαματο! δωρο γενεθλιων κι ετς! αχαχαχα ρε τον δολιο!
φαντασου τον την ωρα που θα του τον εχωνε να κλαιει να κοπανιεται δεμενος και να σφιγγει τη σουφρα του για να τη δυσκολεψει κι αυτη να προσπαθει αααααχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τον έφαγες τελικά τύπε? Μια-δυο οκ δεν είπαμε ότι εισαι κι αδερφή  :grin:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα μου τον εβαλε ασπρο και βγηκε μαυρο. Ουτε καν καφε. Μετα που τον επλυνα, μεσα μεσα ειχε και λιγο κοκκινο, αλλα ευτυχως δεν ηταν αιμα. Ειχα φαει πατζαρια πριν   2 μερες. Βεβαια ζοριστηκα λιγο γιατι τα κομματακια απο τα ξηροκαρπια που ειχαν μεινει στο κωλαντερο κολλησαν στον δονητη και μουκαναν τις αιμοροιδες μπλε μαρε.
Αφτα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αφτα.
πω πω θριλερ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom