Υπήρξε στο παρελθόν , συμπεριφορά και από γραφείο , αλλά και από ανεξάρτητη , η οποία συμπεριφορά ήταν άκρως απαράδεχτη , και που θα μπορούσε να με εκθέσει πολύ άσχημα .
Συγκεκριμένα η συμπεριφορά αυτή , αφορούσε ξεκάρφωτη αποστολή sms , για ενημέρωση νέων αφίξεων και υπηρεσιών , όπως και ξεκάρφωτες κλήσεις για ενημέρωση , και για κλείσιμο ραντεβού με δική τους πρωτοβουλία κτλ και σε στιγμές , που ήμουν με κόσμο , σε επαγγελματικό επίπεδο , σε κοινωνικό , σε οικογενειακό κτλ .
Φυσικά τον συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου , τον είχα μόνο για αυτόν τον λόγο , [ και φυσικά το γραφείο όπως και η ανεξάρτητη , αυτό δεν το γνώριζαν , και ούτε τους ένοιαζε καθόλου το εάν ήταν έτσι η όχι ] και όταν τον ενεργοποιούσα έβλεπα τις κλήσεις και τα sms , Σε μια περίπτωση δε που ο αριθμός ήταν ενεργοποιημένος και απάντησα σε κλήση ο διάλογος ήταν ο εξής ..
ντριν
Εγώ ] παρακαλώ
Εκείνη ] έχω μια καινούργια πιτσιρίκα να σου στείλω με 120 ευρώ που γαμιέται σαν πορνό σταρ [ φωνάζοντας , και με την φωνή της να ακούγεται στον χώρο , σαν να την είχα σε ανοιχτή ακρόαση .]