bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Σας εχει συμβει ποτε να μη θελει να παει μαζι σας? Εχετε καποια εμπειρια που να φατε πορτα ειτε σε μπουρδελο, ειτε σε στουντιο, ειτε απο βιζιτα.
Σας εχει συμβει ποτε να μη θελει να παει μαζι σας? Εχετε καποια εμπειρια που να φατε πορτα ειτε σε μπουρδελο, ειτε σε στουντιο, ειτε απο βιζιτα.
κατσε τυπε-μπορει να εξελιχθει σε καλο κυριακατικο :S :S :SΕσενα τυπε σε εχουν απορριψει πολλες πουτανες και προβληματιστηκες βραδυατικα; :S :S :S
κατσε τυπε-μπορει να εξελιχθει σε καλο κυριακατικο :S :S :S
νασσο...δευτερα ειναι :S :S :Sκατσε τυπε-μπορει να εξελιχθει σε καλο κυριακατικο :S :S :S
οτι γυριζε ο Νοτης στα μπουρδελα γνωστο σε ολους τυπε :-Οντως τυπε μου αν και το στορυ εχει ξαναπαιχτει με τον Πικερ...μεχρι και ξυλο ειχε φαει ο αμοιρος απο τους νταβαδες.Και ο Σφακιανακης που εφαγε μαχαιρια απο νταβα.... :S :S :S
ναι μου έχει τύχη να φάω πόρτα παλιά στο φυλής 71 εργαζόταν μια Μεξικάνα !! Την είχα πάρει μια φορά και μετά από 3 μέρες ξανά πήγα !! Ήταν 3 άτομα στο σαλόνι και λέω στην τσατσα 20 ευρο δεν είναι ; Μου είπε 25 δεν ειχες δόση την άλλη φορά και κες ψέματα ; Μου λέει δεν παιρνας !!της λέω στα αρχιδια μου και έφυγα !!! Ήταν καβλα η κοπέλα αλλά ...... φόλες έχω φάει πολλές .. αλλά πόρτα ποτέ ,πέρα από την φορά που ανέφερα πιο πριν !!!!Σας εχει συμβει ποτε να μη θελει να παει μαζι σας? Εχετε καποια εμπειρια που να φατε πορτα ειτε σε μπουρδελο, ειτε σε στουντιο, ειτε απο βιζιτα.
ο πικερ πως είναι εμφανισιακά ξέρουμε ;Οντως τυπε μου αν και το στορυ εχει ξαναπαιχτει με τον Πικερ...μεχρι και ξυλο ειχε φαει ο αμοιρος απο τους νταβαδες.Και ο Σφακιανακης που εφαγε μαχαιρια απο νταβα.... :S :S :S
οτι γυριζε ο Νοτης στα μπουρδελα γνωστο σε ολους τυπε :-
τωρα το παιζει ιστορια :S :S :S
ο πικερ πως είναι εμφανισιακά ξέρουμε ;
ναι μου έχει τύχη να φάω πόρτα παλιά στο φυλής 71 εργαζόταν μια Μεξικάνα !! Την είχα πάρει μια φορά και μετά από 3 μέρες ξανά πήγα !! Ήταν 3 άτομα στο σαλόνι και λέω στην τσατσα 20 ευρο δεν είναι ; Μου είπε 25 δεν ειχες δόση την άλλη φορά και κες ψέματα ; Μου λέει δεν παιρνας !!της λέω στα αρχιδια μου και έφυγα !!! Ήταν καβλα η κοπέλα αλλά ...... φόλες έχω φάει πολλές .. αλλά πόρτα ποτέ ,πέρα από την φορά που ανέφερα πιο πριν !!!!
ΠιπΑλεκος εφαγε πουτσα απο τραβελο :S :S :S
αυτο δεν ειναι νεο τυπε :S :S :SΣτο εφτιαξα λιγο τυπε...
Κάμποσες φορές, όταν τις ενημέρωσα τηλεφωνικά ότι είμαι ΑΜΕΑ.
Εμενα με δε με αφησε μια φορά μια κορασιδα να περασω δωματιο γιατι εμοιαζα λεει στο μακαριτη τον αδερφο της