Νέα

Σας έχει απορρίψει ποτέ πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Δουλεύωντας επι 6 χρονια σε νυχτερινα κλαμπ και σε ενα στριπτιτζαδικο ως μπαρμαν (5 σε κλαμπ και 1 χρονο σε στριπ) καταλαβα πως ο Ελληνας (ανεξαρτητου φυλου) ειναι ελαχιστα εως καθολου ευγενικος. Κανονικα θα επρεπε να το γραψω ποστ αυτο να το συνηδητοποιησουν μερικοι αλλα τελως παντων. Ειτε μιλαμε για νεα παιδια ειτε για ηλικιωμενους, και οι 2 κατηγοριες ειναι τα ιδια χαλια. Δεν θα μηλισω για μπου γιατι δεν ξερω ποσοι αντρες τρωνε πορτα, αλλα μπορω να πω με σιγουρια πως στα στριπ οχι μονο πορτα αλλα πολλες φορες ρεζιλευονται και τελειως με την βλακεια που εχουν στο κεφαλι τους. Ο Ελληνας νομιζει πως με τα λεφτα του μπορει να κανει οτι θελει. Οσοι απο εδω περα εχουν δουλεψει σερβιτοροι (ειτε σε μερα ειτε σε νυχτα) μπορουν συσχετιστουν. Ο υπαλληλος που σε σερβιρει λοιπον  ΕΞΥπηρετει και ΔΕΝ υπηρετει. Ειτε μιλαμε για την σερβιτορα στο στριπ, ειτε μιλαμε για τον μπαρμαν, ειτε ακομα και για το παιδι στην πορτα. Οι χορευτριες λοιπον και αυτες κανουν μια εξυπηρετιση και ευτυχως η δυστηχως δεν ειναι ολες στην δουλεια απο επιλογη. Δεν ειναι ερωτευμενες μαζι σου, δεν σου εχουν καμια υποχρεωση πριν της πληρωμης και σιγουρα δεν πρεπει να εχουν την υπομονη να ανεχοντε τον καθενα. Οπως και εσυ που κανεις το 8αωρο σου στη δουλεια και πας σπιτι σου ετσι λειτουργουν και αυτες. Οποτε καλο θα ηταν την επομενη φορα που θα πατε σε καποιο εν λογω μαγαζι, να εχετε κανει μπανιο, να εχετε βαλει τα καλα σας και πανω απο ολα να ειστε ευγενικοι. Οχι με τις κοπελες μονο αλλα γενικα στην ζωη σας.

:hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εμένα με έχει απορρίψει μία βυζαρου χοντρή μιλφ από το Βιργινίας Μπενάκη 31, λέγοντάς μου "πήγαινε αγόρι μου στο Μεταξουργείο με κάποια στην ηλικία σου, εγώ είμαι μεγάλη για σένα" :S :S :S
δεν της ειπες οτι εχεις γαμησει την Ζανα τυπε που ειναι και με τα 2 ποδια στον λακκο :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• 720_635374_cb58564ad5-a243de614dafac02.jpg
    720_635374_cb58564ad5-a243de614dafac02.jpg
    56,6 KB · Εμφανίσεις: 80

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
να το έσκασε το δευτεριάτικο που τείνει να γίνει κυριακάτικο  :2funny: :2funny: :2funny:

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
206
Like
10.626
Πόντοι
30.573
Παλιά Μεταξουργείο είχα φάει άκυρο από μια γιατί έπαιρνα όλο τις άλλες που ήταν βάρδια και όχι αυτή.Μια μέρα δούλευε μόνο αυτή πάω μου λέει η τσατσά μόνο αυτήν έχω σήμερα πάρτηνε είναι καλή και μόλις πήγα να σκεφτώ πετάγεται αυτή και λέει δεν το θέλω όλο τις άλλες παίρνει να φύγει.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Παιδες μεγαλη προσοχη στην Εμμανουελλα στην τριγγετοαλυσιδα. Εχτες την επισκεφτηκα στο Ισμηνης 2 στη Δαφνη και ενω ειχα πληρωσει και ειχα μπει δωματιο μου χτυπαει η τσατσα και μου λεει οτι δε γινεται να ερθει εχει κλεισει με πελατη για 1 ωρα. Κανω μια βολτα και επιστρεφω μετα απο 1 ωρα και μου λεει η τσατσα οτι εχει κανονισει με αλλο πελατη για 2 ωρες. Προκειται για αυτην η οποια προφανως επιλεγει πελατες οποτε το αναφερω για να μη την πατησει κανας αλλος. Μαυρο και παλι μαυρο μεχρι να μαυρισει ο ηλιος. Καθολου επαγγελματισμος καθολου αξιοπιστια και φυσικα τεραστια ευθυνη φερει η εν λογω αλυσιδα στουντιο.

Επισκέπτης
Παιδες μεγαλη προσοχη στην Εμμανουελλα στην τριγγετοαλυσιδα. Εχτες την επισκεφτηκα στο Ισμηνης 2 στη Δαφνη και ενω ειχα πληρωσει και ειχα μπει δωματιο μου χτυπαει η τσατσα και μου λεει οτι δε γινεται να ερθει εχει κλεισει με πελατη για 1 ωρα. Κανω μια βολτα και επιστρεφω μετα απο 1 ωρα και μου λεει η τσατσα οτι εχει κανονισει με αλλο πελατη για 2 ωρες. Προκειται για αυτην η οποια προφανως επιλεγει πελατες οποτε το αναφερω για να μη την πατησει κανας αλλος. Μαυρο και παλι μαυρο μεχρι να μαυρισει ο ηλιος. Καθολου επαγγελματισμος καθολου αξιοπιστια και φυσικα τεραστια ευθυνη φερει η εν λογω αλυσιδα στουντιο.

Ίσως να της θυμίζεις τον αδελφό της ή τον μπαμπά της! Ποτέ δεν ξέρεις!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δικαιωμα της καθε κοπελας να πηγαινει με οποιον αυτη γουσταρει, δεν ειναι σκλαβες φιλε μου. Εργαζομενα κοριτσια ειναι, ανθρωποι με δικη τους λογικη και βουληση.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Δικαιωμα της καθε κοπελας να πηγαινει με οποιον αυτη γουσταρει, δεν ειναι σκλαβες φιλε μου. Εργαζομενα κοριτσια ειναι, ανθρωποι με δικη τους λογικη και βουληση.
Κ εγω εργαζομενος ειμαι. Να εξυπηρετησω κ εγω οποιον γουσταρω και οχι ολους? Εχω φυγει νυχτα. Μηπως πρεπει να γινει το ιδιο κ εδω?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι ελευθερος να διαθετεις τον εαυτο σου οπου εσυ θελεις φιλε μου. Αν δεν σου αρεσει ενας εργασιακος χωρος, απλα κανεις αυτο που θελεις. Αν δεν θελεις να σερβιρεις ενα πελατη σου, δεν το κανεις και ερχεσαι αντιμετωπος με τις συνεπειες των επιλογων σου. Δικαιωμα σου να μην θελεις να σερβιρεις τον χ κακομαθημενο-κομπλεξικο μαλακα.

Επειδη καταλαβαινω οτι εχεις απωθημενα απο αυτο που κανεις, ισως δικαιολογημενα, μη καιγεσαι αδικα-ασκοπα. Βρες κατι που σου αρεσει πιο πολυ και αλλαξε ζωη φιλε, κανε κατι που σε ευχαριστει.

Στην αρχη θα ειναι δυσκολα, μετα θα νιωθεις τοσο ελευθερος, τοσο ζωντανος. Τολμα το, αλλαξε τη ζωη σου και παιξε οπως εσυ θελεις. Αν το θελεις πραγματικα, μπορεις.

Καλη συνεχεια.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Εισαι ελευθερος να διαθετεις τον εαυτο σου οπου εσυ θελεις φιλε μου. Αν δεν σου αρεσει ενας εργασιακος χωρος, απλα κανεις αυτο που θελεις. Αν δεν θελεις να σερβιρεις ενα πελατη σου, δεν το κανεις και ερχεσαι αντιμετωπος με τις συνεπειες των επιλογων σου. Δικαιωμα σου να μην θελεις να σερβιρεις τον χ κακομαθημενο-κομπλεξικο μαλακα.

Επειδη καταλαβαινω οτι εχεις απωθημενα απο αυτο που κανεις, ισως δικαιολογημενα, μη καιγεσαι αδικα-ασκοπα. Βρες κατι που σου αρεσει πιο πολυ και αλλαξε ζωη φιλε, κανε κατι που σε ευχαριστει.

Στην αρχη θα ειναι δυσκολα, μετα θα νιωθεις τοσο ελευθερος, τοσο ζωντανος. Τολμα το, αλλαξε τη ζωη σου και παιξε οπως εσυ θελεις. Αν το θελεις πραγματικα, μπορεις.

Καλη συνεχεια.
Δε σε καταλαβαινω φιλε μου για εξηγησε το πιο καλα. Τι εννοεις??? Να βρω αλλες πουτανες? Στην αρχη θα ειναι δυσκολο αλλα μετα θα νιωθω ελευθερος και ζωντανος βρισκοντας αλλες πουτανες? Σε τι να αλλαξω τι ζωη μου? Γινε πιο σαφης.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κ εγω εργαζομενος ειμαι. Να εξυπηρετησω κ εγω οποιον γουσταρω και οχι ολους? Εχω φυγει νυχτα. Μηπως πρεπει να γινει το ιδιο κ εδω?

Πανω σε αυτο σου απαντησα πριν. Αν δεν σου αρεσει αυτο που κανεις και δεν σου αρεσει πλεον, μπορεις να αλλαξεις δουλεια και τη ζωη σου γενικοτερα.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ασε με εμενα δεν ηθελα να επικεντρωθω σ αυτο. Το θεμα ειναι οτι ο κανονας που ισχυει ειναι οτι καποιος που ειναι υπαλληλος σε μια εταιρεια, και επιλεγει ποιους πελατες να εξυπηρετησει αντι να κανει το αυτονοητο να τους εξυπηρετησει ολους δηλαδη, εχει βρεθει στον ΟΑΕΔ χτες. Και αφου καλως η κακως ετσι ειναι ο κανονας, το γιατι ειναι ετσι θελει αλλη αναλυση σε διαφορετικο θεμα, τοτε θα πρεπει αυτος ο κανονας να εφαρμοστει στην υπαλληλο της εν λογω αλυσιδας στουντιο εφοσον ο πελατης εχει παραπονα οτι δεν εξυπηρετηθηκε.

Επισκέπτης
Η λέξη "αλλαγή" και το νόημά της έχουν ενοχοποιηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια και οι περισσότεροι Έλληνες για να είναι "in" πρέπει να την απορρίπτουν ως επιλογή! Έτσι, μας οδήγησαν πριν από 10 χρόνια μέσα σε ένα βάλτο και τώρα δεν θέλουμε να βγούμε από μέσα διότι αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας ριζικά. Φοβόμαστε κάθε αλλαγή στη ζωή μας και στη χώρα μας!

Οι Έλληνες έχουν μετατραπεί σε ζωντανούς νεκρούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom