Νέα

Σαν πορνοστάρ είναι η ρουφιάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπραβο τοσο καιρο κ απο πριν κλεισει το σαιτ την ειχες λαθος

κλαψ....και δε μου πες τιποτα??? με αφηνες να κυκλοφορω ετσι ξεβρακωτη????

εμενα μου την εδειχνε κανονικα.....δεν ξερω γιατι....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι ?? Δεν το ξέρεις ???
Σου είπε κανείς το ανίθετο ???  :think: :think: :think:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Καλησπερα στους νεους και respect στους παλιους  :jerking:
Δεν το ξερα οτι για να ποσταρω και για να πω την αποψη μου εδω μεσα θα επρεπε να εχω διαβασει τα απαντα του καθε... παλιου. Αυτες οι παραπαριες μου θυμηζουν τους λαλακες που τσακωνονται και λεει ο ενας τον αλλο "ξερεις ποιος ειμ εγω ρε?" και αλλα γραφικα "ξερεις με ποιον μιλας μη σου..?". Λοιπον γατακια θυληκα και αγνωστου φυλλου, που εχετε ποσταρει 69696969 ποστ, τα νταιλικια παλιου και το υφος καρδιναλιου δεν τα γουσταρω καθολου. Αν εχετε προβλημα ελατε να το κουβεντιασουμε να δουμε τι ψαρια πιανεται.
Με απεριοριστο σεβας, ενας ψαρωμενος νεος που δεν σκεφτεται και ποσταρει οτι του κατεβει.
Για κοπιαστε...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Φιλε μη μασας. Κανε τα ονειρα σου πραγματικοτητα.
Και ασε να (κ)λενε τα γατακια.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα στους νεους και respect στους παλιους  :jerking:
Δεν το ξερα οτι για να ποσταρω και για να πω την αποψη μου εδω μεσα θα επρεπε να εχω διαβασει τα απαντα του καθε... παλιου. Αυτες οι παραπαριες μου θυμηζουν τους λαλακες που τσακωνονται και λεει ο ενας τον αλλο "ξερεις ποιος ειμ εγω ρε?" και αλλα γραφικα "ξερεις με ποιον μιλας μη σου..?".
Φίλε, δεν κατάλαβες...
Ολοι ίσοι είμαστε, παλιοί και νέοι.
Αλλά όταν μπαίνεις σε μια κοινότητα δεν βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.
Αυτό είναι όλο.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Οι ανθρωποι κρινομαστε απο τις πραξεις μας και τα nicknames απο τα λογια τους. Γιατι η ανωνυμια χαριζει αληθινο λογο. Νομιζω?
Και ναι, κρινω οπως κρινομαι και γω καθημερινα. Δεν σημαινει ομως οτι δεν κανω λαθη η δεν δινω ευκαιριες στους αλλους και στον εαυτο μου για διορθωσεις. Αλλα οταν ακουω βλακιες  ... τελος παντων ... χες το.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα

εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..

αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..

Αυτες...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
κ ειπα

μπορουν να σου φαινονται οτι θελεις αυτα που σου λεω
δεν με ενδιαφερει κ δεν με απασχολει
αντε τωρα να πηδηξεις την πορνοσταρ γκομενιτσα που γνωρισες να φτυσεις τη δικια σου που θελει να σε δει
κ ασε με εμενα.. εγω ειμαι κουλ με αυτα που κανω κ δεν με απασχολει να τα θεσω ως ερωτηματα κ προβληματισμους προς σχολιασμο σε κανενα φορουμ

αντε γιατι με κουραζεις κ δεν φταιω εγω που δεν εχεις δει πως μιλαμε κ γυρνοβολαμε εδω μεσα...

κ εχω κ δουλειες με τα κοσμογκερλς τωρα δεν μπορω ν ασχολουμαι με τα 15 ποστς οταν βγαζουν συμπερασματα για μενα ενω δεν με ξερουν *P
Κι αυτες

Επισκέπτης
δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα

εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..

αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..

Αυτες...

η αποψη της ειναι.Για σενα μπορει να ειναι βλακειες για μενα ενδειξη ορθολογικης σκεψης κ προσγειωμενου χαρακτηρα για εναν αλλο απλα ενα αδιαφορο ποστ.Χωρις να σεβεσαι τις αποψεις του αλλου περιμενεις να σε σεβαστει αυτος?δυσκολο...       

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ουτε εγω ρε παιδι μου
ενα πραγμα
στις βλακειες αντιδρω σαν ΤΝΤ
κ στο μη χιουμορ επισης αλλα αυτο θα το δουμε αν συνεχισεις να γραφεις...
Το φιλεναδακι σου δεν το ρωτας ποιες εννοει βλακειες αλλα ξεχασα... Διαβαζετε τα ποστ σας πολυ προσεκτικα για να εντρυφησετε στον χαρακτηρα του αλλου και δεν υπαρχουν πολλα ερωτηματικα μεταξυ σας...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
γαντι εβαλες τα χερακια σου και εβγαλες τα ματακια σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom