Επισκέπτης
Διψαγε !!!Γιατι μπηκε μεσα στην καρδαρα αυτη?
Διψαγε !!!Γιατι μπηκε μεσα στην καρδαρα αυτη?
τωρα????
μπραβο τοσο καιρο κ απο πριν κλεισει το σαιτ την ειχες λαθος
κλαψ....και δε μου πες τιποτα??? με αφηνες να κυκλοφορω ετσι ξεβρακωτη????
εμενα μου την εδειχνε κανονικα.....δεν ξερω γιατι....
Όπως ήταν πριν έπειθε καλύτερα για μπάζοοοοο...
Αααα, δεν με πιάνειςςςς...πφφφφφφ πικροχολεεεεεεεε
Αφού είναι γνωστό πως δεν είσαι μπάζοοο...
Σου είπε κανείς το ανίθετο ???
Φίλε, δεν κατάλαβες...Καλησπερα στους νεους και respect στους παλιους
Δεν το ξερα οτι για να ποσταρω και για να πω την αποψη μου εδω μεσα θα επρεπε να εχω διαβασει τα απαντα του καθε... παλιου. Αυτες οι παραπαριες μου θυμηζουν τους λαλακες που τσακωνονται και λεει ο ενας τον αλλο "ξερεις ποιος ειμ εγω ρε?" και αλλα γραφικα "ξερεις με ποιον μιλας μη σου..?".
Αλλα οταν ακουω βλακιες ... τελος παντων ... χες το.
δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα
εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..
αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..
Αυτες...
Κι αυτεςκ ειπα
μπορουν να σου φαινονται οτι θελεις αυτα που σου λεω
δεν με ενδιαφερει κ δεν με απασχολει
αντε τωρα να πηδηξεις την πορνοσταρ γκομενιτσα που γνωρισες να φτυσεις τη δικια σου που θελει να σε δει
κ ασε με εμενα.. εγω ειμαι κουλ με αυτα που κανω κ δεν με απασχολει να τα θεσω ως ερωτηματα κ προβληματισμους προς σχολιασμο σε κανενα φορουμ
αντε γιατι με κουραζεις κ δεν φταιω εγω που δεν εχεις δει πως μιλαμε κ γυρνοβολαμε εδω μεσα...
κ εχω κ δουλειες με τα κοσμογκερλς τωρα δεν μπορω ν ασχολουμαι με τα 15 ποστς οταν βγαζουν συμπερασματα για μενα ενω δεν με ξερουν *P
δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα
εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..
αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..
Αυτες...
Το φιλεναδακι σου δεν το ρωτας ποιες εννοει βλακειες αλλα ξεχασα... Διαβαζετε τα ποστ σας πολυ προσεκτικα για να εντρυφησετε στον χαρακτηρα του αλλου και δεν υπαρχουν πολλα ερωτηματικα μεταξυ σας...ουτε εγω ρε παιδι μου
ενα πραγμα
στις βλακειες αντιδρω σαν ΤΝΤ
κ στο μη χιουμορ επισης αλλα αυτο θα το δουμε αν συνεχισεις να γραφεις...