Νέα

Σαν πορνοστάρ είναι η ρουφιάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paixnidinaginete
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παντος Κοπελια απο σχεδον το 99,99 % των γυναικων που γνωριζω (ειναι και κανα δυο στην γη που δεν τους αρεσουν)

οχι για ενα βραδυ αλλα και για ενα μισαωρο θα καθοντουσαν να τον φανε απο τον Σακη και τον Κλουνει και τον καθε Χατζηπαπαρα εκει εξω....

Εγω επειδη δεν ειμαι γνωστος στην τηλέοραση ξαφνικα εγινα γουρουνι?

Τουλαχιστον μετα δεν θα ανοιγει τα κοτσομπολιτικα περιοδικα να μαθαινει πια πηδηξα μετα απο αυτην...

ηλιθιες γυναικες γνωριζεις τοτε.

απ ολα οσα εγραψες με χαλασε πιο πολυ το τελευταιο.. δυσαρεστο που θα ρθει η κοπελα σου κ δε θα μπορεσεις να δεις την αλλη για να την πηδηξεις??
αντι να θελεις να δεις τη δικια σου?
αν το εξεφραζε εστω κ για αστειο το αγορι μου θα γινοταν 3ος παγκοσμιος (βεβαια αμα ξερει το καλο του δεν θα ηταν ποτε τοσο ειλικρινης, αν επαιζε ποτε κατι τετοιο χαχαχα)

τ οτι εγινες γουρουνι εσυ το ειπες οχι εγω...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν κακοχακτηριζω καποιον επειδη παει να βγαλει ενα αποθημενο.

Στην τελικη αμα την λεγανε Μονικα Μπελουτσι θα ειχε διαφορα?

Εγω δεν ειπα οτι παω να γαμισω μια που γνωρισα προχτες ετσι για να περασει η ωρα αλλα παω να βγαλω ενα αποθημενο.

Νομιζω οτι αυτο ισχυει και για τα 2 φυλλα

Ειναι η τυπικη μαλακια ποθ μας δερνει ολους.

Περιπτωση γνωστης γκομενας¨

Ελα ρε αρχοντα γαμησες την Μονικα Μπελουτσι??? Εισαι ΤΡΙΣΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

Περιπτωση αγνωστης γκομενας

Ρε ηλιθιε τι σου εφτεξε το κοριτσι και το κερατωσες με το πουτανακι που γνωρισες?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ηλιθιες γυναικες γνωριζεις τοτε.

απ ολα οσα εγραψες με χαλασε πιο πολυ το τελευταιο.. δυσαρεστο που θα ρθει η κοπελα σου κ δε θα μπορεσεις να δεις την αλλη για να την πηδηξεις??
αντι να θελεις να δεις τη δικια σου?
αν το εξεφραζε εστω κ για αστειο το αγορι μου θα γινοταν 3ος παγκοσμιος (βεβαια αμα ξερει το καλο του δεν θα ηταν ποτε τοσο ειλικρινης, αν επαιζε ποτε κατι τετοιο χαχαχα)

τ οτι εγινες γουρουνι εσυ το ειπες οχι εγω...
Εσυ δηλαδη αν σου καθοτανε ο τυπος που μιαζει με την απολυτη φαντασιωση σου δεν θα τον καλοδεχοσουνα στο υγραμενο απο την φαντασια μουνακι σου? Τον γκομενο σου θα σκεφτοσουνα? Α ρε Ελεινιδες υποκριτριες ψευτοπουριτανες κτλ κτλ κτλ... (να μην τα ξαναλεμε)

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ δηλαδη αν σου καθοτανε ο τυπος που μιαζει με την απολυτη φαντασιωση σου δεν θα τον καλοδεχοσουνα στο υγραμενο απο την φαντασια μουνακι σου? Τον γκομενο σου θα σκεφτοσουνα? Α ρε Ελεινιδες υποκριτριες ψευτοπουριτανες κτλ κτλ κτλ... (να μην τα ξαναλεμε)

ετσιιιιι  εγω ισως το ειπα πιο ευγενικα και δεν το καταλαβε

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Μεγαλη γνωση απο πουτανοκαταστασεις δεν εχω γι αυτο σουλατσαρω και εδω μεσα. Αβγαλτο αγορακι δεν ειμαι ομως. 13 χρονια barmani στα κλαμπ της Σαλονικας ημουν και περασανε πολλα θυληκα απ το βασανισμενο μου κορμακι.

Προς τι ο προλογος. Αγαπητη μου κυρια BiteMeIaMfresH.
Η προσπαθεια των γυναικων να διασωσουν την τιμη τους και την υπολυψη τους κανοντας σχολια του τυπου "εγω δεν κερατωσα ποτε" ή "εγω ειμαι μια κυρια" και επισης υποδειξεις του τυπου "γιατι κοιτας αυτη τη γκομενα" , "πως μιλας ετσι για τις γυναικες" κτλ ειναι αστεια. Μαλλον πιστευουν οτι απευθυνονται σε αντρες που ειναι ηλιθιοι και του χεριου τους και το χειροτερο ειναι οτι θελουν να τους κανουν και πατερες των παιδιων τους. Μην υποτιματε τους Ελληνες γιατι υποτιματε μονο τον εαυτο σας.
Καλοι μπιχτες εμεις και το λεμε αλλα καλες γαμ....λες και σεις μονο που το κρυβετε. Ανεπιτυχως.

Φιλε μου προσπαθησε να το σφαξεις και γρηγορα μαλιστα. Αν εδειξε σημεια οτι σε γουσταρει, καλο ειναι να κανεις γρηγορα γιατι αυτες γρηγορα ενθουσιαζονται και γρηγορα το ξεπερνανε. Αν ειναι να γινει, οτι μαλακια και να πεις, θα την πηδηξεις.

Αυτα και ορμα. Και ασε την γυναικα στο σπιτι και πες οτι πας για τσιγαρα και βγες και γυρνα το πρωι. Αν μια μερα σε παρατησει θα σκεφτεις γιατι δεν ρισκαρα τοτε ο μαλακας? Μην χανεις χρονο. Αλλαξε βρακι και βγες :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα

εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..

αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..

πιες: οταν ανοιξω τοπικ τετοιου τυπου τοτε μπορεις να συνεχισεις να με ρωτας γιατι το τι θα εκανα κ τι δεν θα εκανα εγω αλλιως... βρηκαμε μια πατεντα ολες ειναι ετσι κ αλλιως κ αλλιωτικα κ την λεμε κ περιμενουμε να μας βρουνε κ δικαιο.. αντε μπραβο

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν εχω απολυτες φαντασιωσεις φιλαρακι για κανενα
δεν ζω σε συννεφακια οπου ο καθε ενας διασημος ειναι κ θεος... ουτε καν με συγκινουν
κ δεν ειμαι ελλεηνιδα

εχουμε τον λακης να μας την λεει εχουμε κ τους νεους..

αυτος που πλησιαζει το ιδανικο μου ειναι κ αυτος με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη ωστε να εχω φτασει να κανω σχεση μαζι του.. αραααα πηρες την απαντηση σου..

πιες: οταν ανοιξω τοπικ τετοιου τυπου τοτε μπορεις να συνεχισεις να με ρωτας γιατι το τι θα εκανα κ τι δεν θα εκανα εγω αλλιως... βρηκαμε μια πατεντα ολες ειναι ετσι κ αλλιως κ αλλιωτικα κ την λεμε κ περιμενουμε να μας βρουνε κ δικαιο.. αντε μπραβο

ξερεις ρε κοπελια πιο ειναι το προβλημα.

Οι φαντασιωσεις ειναι σαν τα ονειρα. δεν σταματας να ονειρευεσαι ΠΟΤΕ.

Αν λες πως δεν φαντασιωνεσαι τοτε η κατι κακο σου εχει συμβει καποτε και το εχεις αποβαλει το σπορ. (εκει χρειαζομαστε ειδικο)

ή

Τα εχεις κανει ολα ....οπωτε οι αναζητησεις στη ζωη σου ειναι πλεον κατι αλλο. (απορω πως ποσταρεις εδω....) 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α δεν καταλαβαινομαστεεε

δεν εχω φαντασιωσεις παιδακι μου με κανενα αλλο εκτος απ τον ανθρωπο που ειμαι ινλοβεεε
δεν ειπα οτι δεν εχω γενικοτερα, οποτε τα αυθαιρετα συμπερασματακια σου σ αυτες που ξερεις..

κακο ειναι? παραλογο?? αλλοκοτο??? δεν σου χει τυχει ποτες???

ε ειμαι γνωστη παραξενη κοπελα *P

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εδω εισαι λαθος

Συμπερασματα για σενα βγαλαμε ολοι απο την στιγμη
που μου εκανες σχολιασμο για αυτο που ειπα οτι θελω.

Δεν ειρθαμε σε δικο σου ποστ να σου πουμε τι εισαι και πως να το κανεις

Αφου πειρες αποφαση να μας πεις πως μας βλεπεις θα ακουσεις και εσυ αδιαμαρτηριτα την αποψη μας για σενα μετα.

και το να λες οτι φαντασιωνεσαι αυτον που εισαι ινλοβεεεε για μενα ειναι τριχες κατσαρες.

Δεν εχω ξανακουσει να φαντασιωνεται καποιος κατι που εχει (να το ευχαριστιεται ναι).....ειναι λιγο οξυμωρο.....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ ειπα

οταν ανοιξω εγω τοπικ λεγοντας αυτα που λες εσυ ή παρομοια
βγαλε τα συμπερασματα σου

αμα εσυ ανοιγεις τετοια τοπικ να περιμενεις οτι δεν θα σου πουνε ολοι μπραβοοοοο συνεχισεεεεεεε ετσιιιιι
τι να κανουμε τωρα??

μπορουν να σου φαινονται οτι θελεις αυτα που σου λεω
δεν με ενδιαφερει κ δεν με απασχολει
αντε τωρα να πηδηξεις την πορνοσταρ γκομενιτσα που γνωρισες να φτυσεις τη δικια σου που θελει να σε δει
κ ασε με εμενα.. εγω ειμαι κουλ με αυτα που κανω κ δεν με απασχολει να τα θεσω ως ερωτηματα κ προβληματισμους προς σχολιασμο σε κανενα φορουμ

αντε γιατι με κουραζεις κ δεν φταιω εγω που δεν εχεις δει πως μιλαμε κ γυρνοβολαμε εδω μεσα...

κ εχω κ δουλειες με τα κοσμογκερλς τωρα δεν μπορω ν ασχολουμαι με τα 15 ποστς οταν βγαζουν συμπερασματα για μενα ενω δεν με ξερουν *P

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σχολιασμο και πειραγμα αντεχω πολυυυυυυυ

βλακειες δεν αντεχω να ακουω.

αντε τωρα να σσχολιθεις με τα κοσμογκερλς

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ουτε εγω ρε παιδι μου
ενα πραγμα
στις βλακειες αντιδρω σαν ΤΝΤ
κ στο μη χιουμορ επισης αλλα αυτο θα το δουμε αν συνεχισεις να γραφεις...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ουτε εγω ρε παιδι μου
ενα πραγμα
στις βλακειες αντιδρω σαν ΤΝΤ
κ στο μη χιουμορ επισης αλλα αυτο θα το δουμε αν συνεχισεις να γραφει...

Δεν σου ειπα πριν να πας στα κοσμογκερλς??

Τι κανεις εδω??

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κανω ηλιοθεραπεια

δεν ειναι κ ο σταμπιτος μου εδω να καταγραφει για το ντοκυμανταιρ...

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες?

κανενας να τησ βαλει λαδι?

Μην το καψει ο ηλιος το κοριτσι...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι απλά.
Θα την πηδήξεις και μετά θα της πεις. Έχω σχέση και ότι είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει αυτό....

Τις γνωστές @@ που λέει ο μισός γυναικείος πληθυσμός... :)

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι

θα πω

Ηταν ενα στιγμιαιο λαθος...

σε περασα για καποια αλλη....

OP
OP
P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εσυ εκει...
αντι να πας στα κοσμογκερλς

μου εχεις στρογγυλοκαθισει εδω και μου κωλοτριβεσε εεε??

ρε μπας και εσυ αυτη που λεω και μου κανεισ μουτρα που τα εχω με αλλη?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εσυ εκει...
αντι να πας στα κοσμογκερλς

μου εχεις στρογγυλοκαθισει εδω και μου κωλοτριβεσε εεε??

ρε μπας και εσυ αυτη που λεω και μου κανεισ μουτρα που τα εχω με αλλη?

ναι
το βρηκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom