junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
ρε παιδιά , η τιμή εξαρτάται και από το είδος του προγράμματος
Καλησπέρα !male tsouli τι γίνεται με τις συνεντεύξεις των οίκων? Στο facebook η κα Despina, του Limit Up, ισχυρίζεται ότι είναι η founder του SaMePlace την ώρα που το Dark Secrets ονομάζεται SaMePlace - Dark Secrets.
Πότε θα ξεκαθαριστεί επιτέλους αυτό το θέμα? Εσάς ρε παιδιά ποια είναι η άποψη σας? Ποιο είναι ποιανής τελικά, και ποια Κυρία είναι πιο αξιόλογη? Βέβαια θα μου πείτε, αφού sessions δεν κάνουν, τι σημασία έχει ποια είναι πιο αξιόλογη. Βεβαίως και έχει, αφού οι Κυρίες που δουλεύουν στο κάθε ένα σίγουρα θα παίρνουν γραμμές απ΄ τα ''αφεντικά'' τους.
Εσάς ρε παιδιά ποια είναι η άποψη σας? Ποιο είναι ποιανής τελικά,
Καλησπέρα !
Οι δύο Κυρίες Εύα και Δέσποινα έχουν λάβει τις ερωτήσεις και πλέον είναι καθαρά στο χέρι τους το πότε θα τις ετοιμάσουν. Απο εδω και πέρα αναμονή . Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να απαντήσει γρήγορα. Εξάλλου νομίζω θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και αξίζει η αναμονή.
Δυστυχως όχι !
Ελπίζω όμως και ποντάρω στη δύναμη του διαδικτύου.
Αν η Τίνα αποσύρθηκε για τα καλά το πιο πιθανό είναι να έχει συστολή να απαντήσει
Θεωρώ όμως ότι σίγουρα ασχολείται ακόμα με το "χώρο" και είναι πιθανόν να έχει λάβει γνώση.
Τώρα , αν θα απαντήσει ή όχι ; Τη θεωρώ τολμηρή και ελπίζω να το κάνει
Χωρις να ξερω προσωπικα καμμια απο τις δυο και ουτε εχω παει ποτε σε κανενα απο τα δυο μαγαζια μπορω να σου πω οτι το SaMe Place το ξεκινησε η Ευα. Καποια χρονια μετα μετακομισε και μετονομαστηκε σε Dark Secrets
Σωστός ο τάκης!όλοι το γνωρίζουν,της Ευας ήταν.
όλοι το γνωρίζουν,της Ευας ήταν.
Χίλια ευχαριστώ στον φίλο που ανέφερε την Θεανώ. Μπήκα στο facbook και έπαθα την πλάκα μου. Μουνάρα με Μ κεφαλαίο. Δεν ξέρω τι παίζει και πως είναι, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας, είναι τέτοιο θεόμουνο που ό,τι και να κάνεις, σίγουρα θα περάσεις καλά. Θα δώσω τις εντυπώσεις μου, όταν θα τις αποκτήσω.
Ως προς τον φίλο που ρώτησε για τις Κάτια - Μισέλ. Νέες, ωραίες, ευγενικές και ευχάριστες. Χώρος δικός τους, προς Περιστέρι μεριά. Δεν έχουν τίποτα το βιτσιόζικο πάνω τους, αλλά το άθλημα και το γουστάρουν και το κατέχουν. Στα συν να προσθέσω ότι είναι ζευγάρι, γεγονός που με εξιτάρει, γιατί χαμουρεύονται και έτσι γίνεται ένα πολύ ωραίο τρίο. Στα πλην (για μένα) ότι παρα - δίνουν εμφαση στην ποδολολαγνεία, κάτι που από ένα σημείο και μετά καταντάει λίγο βαρετό. Η μία είναι μουνάρα, η άλλη είναι απλά ωραία. Σίγουρα αξίζει η επίσκεψη.
Μία πραγματική αφέντρα είναι και η Λίνα, που διαφημίζεται περιστασιακά και έχει δικό της χώρο κάπου στην Καλλιθέα. Το άθλημα της αρέσει πολύ και το δείχνει από την πρώτη στιγμή. Δεν την πολυνοιάζουν τα χρήματα κάτι σπάνιο στις μέρες μας, και εγώ το εκτίμησα γιατί δεν κάνει αρπαχτές. Απλά δεν μου πολυάρεσε εμφανισιακά, αλλά σίγουρα σε άλλους θα αρέσει. Μία άλλη νέα, ωραία και αυταρχική ήταν η Κασάνδρα από το παλιό Same Place, η οποία εμφανίστηκε ένα φεγγάρι, κάναμε ένα εκπληκτικό session, αλλά χάθηκε, όπως χάνονται οι περισσότερες. Για την Λόλα βέβαια το λόγια είναι απλά περιττά.
Ως προς τον φίλο που θέλει switch καταστάσεις, θα τον απογοητεύσω. Ολοι μας θέλουμε αυτές τις καταστάσεις, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις βρεις στην Ελλάδα και ειδικά επί πληρωμή. Μόνο σε μία περίπτωση μου έτυχε, ανέλπιστα, και ακόμα πιό ανέλπιστα την πήδηξα κιόλας! Μην ρωτήσετε, γιατί έχει βγεί εκτός πιάτσας. Εκπληκτική γκόμενα, αλλά έχει χαθεί δυστυχώς. Στην Ελλάδα πάντως υπάρχει αυτός ο ανεξήγητος μύθος ότι και καλά η "Αφέντρα" δεν μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή με τον "σκλάβο". Αυτή είναι μία καθαρά Ελληνική πατέντα, που την πιπιλάνε όλες συνήθως, χωρίς να μπορούν βέβαια να δώσουν και καμία λογική εξήγηση. Οταν ήμουν στην Αγγλία πάντως, μιά χαρά πηδούσαμε και ήταν και αυτό ένα μέρος του προγράμματος.
Σώμα καλό,πρόσωπο .Ivispet πήγες τελικά απ' την Μουνάρα που λέγαμε, την Θεανώ? Αν ναι, δώσε καμιά πληροφορία από πρώτο χέρι! (άσχετο, Θα μας σκάσουν οι κυρίες μέχρι να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο του male tsouli...)
Έμαθα από πρώτο χέρι πως η Κυρία Εύα δεν θα δώσει συνέντευξη στο Kinky fantasies. Όπως μου είπε η ίδια οι ερωτήσεις που της έκανε o male tsouli, ήταν προσβλητικές γι αυτήν, για τον χώρο της και τα όσα πρεσβεύει. Σχεδόν την κάλεσε σε απολογία για πολλά ανυπόστατα. Τον έχει ενημερώσει με κάποιο mail και του εξήγησε και τους λογούς που δεν θα δώσει καμία συνέντευξη σε αυτόν. Επίσης έχει ενημερώσει για το ερωτηματολόγιο και άλλες γνωστές Κυρίες φίλες της, που όταν τα διάβασαν φρίκαραν και εκείνες με το θράσος και την κακία που βγάζει ο συγκεκριμένος στο πρόσωπο της και το Same Place. Βασικά ζήτησα να μου στείλει τις ερωτήσεις που την έθιξαν, αλλά το αρνήθηκε. Για την ακρίβεια μου είπε «ντρέπομαι και να τα διαβάσεις». Όπως το φανταζόμουν έγινε λοιπόν και λυπάμαι που δεν έπεσα έξω, για την προκατάληψη του male tsoyli. :S(άσχετο, Θα μας σκάσουν οι κυρίες μέχρι να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο του male tsouli...)