pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τελειωσε η τετραετια?Τα ζαππεια 1-2-3 τα 18 μετρα...που ειναι αυτα αλεξακο? Που ειναι οτι βγαινουμε απο το μνημινιο αλλα περνει παραταση 2 μηνες (για αρχη)
Τελειωσε η τετραετια?Τα ζαππεια 1-2-3 τα 18 μετρα...που ειναι αυτα αλεξακο? Που ειναι οτι βγαινουμε απο το μνημινιο αλλα περνει παραταση 2 μηνες (για αρχη)
Μα κανει οσα ελεγε οτι ΔΕΝ θα κανει...!Νεα τακτικη ειναι αυτη?Τελειωσε η τετραετια?
ρε φιλε εχεις 23000 ποστ και τα συγκρινεις με τα δικα μου 200? πρεπει να εχεις πολλα επιχειρηματα...
Ελα ντε Φαντασου τι θα γινει με τον Τσιπρα μετα. Στο τριμηνο θα ζητουν να πεσει η ανεργια στο 5%Τελειωσε η τετραετια?
Μα κανει οσα ελεγε οτι ΔΕΝ θα κανει...!Νεα τακτικη ειναι αυτη?
Ελα ντε Φαντασου τι θα γινει με τον Τσιπρα μετα. Στο τριμηνο θα ζητουν να πεσει η ανεργια στο 5%
...ουτε 8ωρες...κανονικα πρεπει να σας δωθει διορια 8 λεπτων για να παρετε τον μπουλο και να πατε ταγκανικα,αλλα βλεπεις τα μμ-εξημερωσης και τα απανωτα αντιλαικα (με επιστημονικο τροπο) χαστουκια ,εχουν προκαλεσει εγκεφαλικη παραπληγια σε μεγαλο τμημα του λαου που εκφραζεται με απαθεια και μοιρολατρεια!Μεχρι το 2020 όλα θα γινουν. 8 χρονια είναι αρκετα.
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι θα γελασει ο καθε πικραμενος.Ελα ντε Φαντασου τι θα γινει με τον Τσιπρα μετα. Στο τριμηνο θα ζητουν να πεσει η ανεργια στο 5%
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι θα γελασει ο καθε πικραμενος.
Αποφευγεις να πεις την εξυπναδα σου εεε?Μα κανει οσα ελεγε οτι ΔΕΝ θα κανει...!Νεα τακτικη ειναι αυτη?
Ακόμη δεν ψόφησες μωρή ξοφλημένη τσιγκολελέτα; Άντε να φιλήσεις καμιά κατουρημένη ποδιά μπας και σε βολέψουνε κλητήρα στο υποθηκοφυλακείο Νιγρίτας.
Εξυπναδες λες εσυ εγω βλεπω την πραγματικοτητα!Αποφευγεις να πεις την εξυπναδα σου εεε?
Δεν απαντας σε τπτΕξυπναδες λες εσυ εγω βλεπω την πραγματικοτητα!
Σου εχω απαντησει ποιο παλια αλλα εσυ προτιμουσες να με βριζεις.Δεν απαντας σε τπτ
Οταν προκαλεις μονοβρισιες θα ακουςΣου εχω απαντησει ποιο παλια αλλα εσυ προτιμουσες να με βριζεις.
Το συνηθιζει, είναι η εκτονωση λογω της παντοφλας που πεφτει σπιτιΣου εχω απαντησει ποιο παλια αλλα εσυ προτιμουσες να με βριζεις.
Απο το να με βαραει ο αντωνακης εαν δεν πω καλα το μαθημα μου το προτιμω. Ερωτηση ο Πατερας σου που ψηφισε Χ.Α εαν γινουν εκλογες τι θα ψηφισει?Το συνηθιζει, είναι η εκτονωση λογω της παντοφλας που πεφτει σπιτι
Προκαλω επειδη λεω την αποψη μου δημοσια?Οταν προκαλεις μονοβρισιες θα ακους
Τιποτα. Δεν θα παει λεει.Απο το να με βαραει ο αντωνακης εαν δεν πω καλα το μαθημα μου το προτιμω. Ερωτηση ο Πατερας σου που ψηφισε Χ.Α εαν γινουν εκλογες τι θα ψηφισει?
Σε λυπαμαι τυπεΤιποτα. Δεν θα παει λεει.
Καλοσύνη σου.Σε λυπαμαι τυπε