Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά δεν θελει η ιδια και το εχει πει εδώ και δυο μηνες.

Μιλώντας στο MΕGΑ είπε πως το ξανασκέφτηκε και δηλώνει πως είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να μπει στην... κούρσα για ΠτΔ.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Σύνταγμα είχε τους Αγανακτισμένους. Τώρα, αν βάλουμε αυτούς που έχουν ειπωθεί για Πρόεδροι της Δημοκρατίας, δεν φτάνει το Σύνταγμα». Έτσι έσπευσε να βάλει τέλος στην φιλολογία που είχε αναπτυχθεί ξεκαθαρίζοντας ότι θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Εάν ψήφιζε ο κόσμος, θα απαντούσα ναι...» συμπλήρωσε η κ. Αρβελέρ.

Πηγή: Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας | iefimerida.gr

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω θελω τον κουρασμενο. Δεν ξερω γιατι αλλα και μονο που αρνειται εγω τον γουσταρω
Αποκλειεται, εχει πεσει παντόφλα.

«Θα πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή θα καθίσει σπίτι του;» ήταν η ερώτηση που τέθηκε σύμφωνα με την Δημοκρατία, με την κ. Καραμανλή να απαντά χαμογελώντας «εγώ του λέω να κάτσει στο σπίτι».

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Εγώ έχω κόψει τις πολιτικές συζητήσεις εδώ μεσα γιατί δεν βγάζει άκρη κανείς. Έχω καταλήξει στο συμπερασμα ότι οποιος στηρίζει αυτά τα δύο κομματα ξεράσματα της κυβέρνησης είναι η βολεμένος και εξαργυρώνει παλαια και νέα γραμμάτια ή ηλιθιος και ευκολόπιστος από ενα διευθαρμένο πολιτικό σύστημα , ή καθαρμα που γουσταρει να βλέπει να απαξιώνεται η εργασία και η περιουσία και του αρεσει η ανέχεια και η απόγνωση για τους άλλους.. διαλέχτε σε ποια κατηγορία είστε τελικά και αφήστε τους συνψηφισμούς με το συρίζα που ΔΕΝ κυβερναει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εγώ έχω κόψει τις πολιτικές συζητήσεις εδώ μεσα γιατί δεν βγάζει άκρη κανείς. Έχω καταλήξει στο συμπερασμα ότι οποιος στηρίζει αυτά τα δύο κομματα ξεράσματα της κυβέρνησης είναι η βολεμένος και εξαργυρώνει παλαια και νέα γραμμάτια ή ηλιθιος και ευκολόπιστος από ενα διευθαρμένο πολιτικό σύστημα , ή καθαρμα που γουσταρει να βλέπει να απαξιώνεται η εργασία και η περιουσία και του αρεσει η ανέχεια και η απόγνωση για τους άλλους.. διαλέχτε σε ποια κατηγορία είστε τελικά και αφήστε τους συνψηφισμούς με το συρίζα που ΔΕΝ κυβερναει.

Εγώ έχω κόψει τις πολιτικές συζητήσεις εδώ μεσα γιατί δεν βγάζει άκρη κανείς. Έχω καταλήξει στο συμπερασμα ότι οποιος στηρίζει αυτά τα δύο κομματα ξεράσματα της κυβέρνησης είναι η βολεμένος και εξαργυρώνει παλαια και νέα γραμμάτια ή ηλιθιος και ευκολόπιστος από ενα διευθαρμένο πολιτικό σύσημα , ή καθαρμα που γουσταρει να βλέπει να απαξιώνεται η εργασία και η περιουσία και του αρεσει η ανέχεια και η απόγνωση για τους άλλους.. διαλέχτε σε ποια κατηγορία είστε τελικά και αφήστε τους συνψηφισμούς με το συρίζα που ΔΕΝ κυβερναει

ακριβως το ιδιο παραληρηματικο συμπερασμα πριν μια βδομαδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εκοψες τις συζητήσεις δηλαδή με αυτους που διαφωνεις, κατατάσσοντας τους στους ηλιθιους.
Προσωπικα ένα τετοιο συμπερασμα που καταδεικνυει πρωτοφανή πολιτική ανωριμοτητα, δεν θα το ποσταριζα εις διπλουν μαλιστα.
Σου ευχομαι να συζητάς παντα εποικοδομητικά με οσους συμφωνείς. Θα είναι πολύ παραγωγικο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ναι το ξαναποσταρω να το δουν ολοι, εσυ σε ποια κατηγορια εισαι?

εχεις κοψει τις πολιτικες συζητησεις αλλα τα 206 ποστς απο τα 280 για πολιτικα ειναι

Γενικά στατιστικά - bihtis

Πολιτική & Θρησκευτικά 206

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Εκοψες τις συζητήσεις δηλαδή με αυτους που διαφωνεις, κατατάσσοντας τους στους ηλιθιους.
Προσωπικα ένα τετοιο συμπερασμα που καταδεικνυει πρωτοφανή πολιτική ανωριμοτητα, δεν θα το ποσταριζα εις διπλουν μαλιστα.
Σου ευχομαι να συζητάς παντα εποικοδομητικά με οσους συμφωνείς. Θα είναι πολύ παραγωγικο.
Όλο εποικοδομητικες συζητησεις γινονται εδω μεσα...όσο για πολιτική ωριμότητα πηξαμε σε αυτη τη χωρα, εχουμε ακομα στην εξουσια τα κομματα που μας κατεστρεψαν χωριστα το καθενα και τωρα μας σωζουν..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ειναι πολυ πιο ευκολες οι συζητησεις με τους συμφωνουντες

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
εχεις κοψει τις πολιτικες συζητησεις αλλα τα 206 ποστς απο τα 280 για πολιτικα ειναι

Γενικά στατιστικά - bihtis

Πολιτική & Θρησκευτικά 206

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα εχεις συγκρινει με τα δικα σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όλο εποικοδομητικες συζητησεις γινονται εδω μεσα...όσο για πολιτική ωριμότητα πηξαμε σε αυτη τη χωρα, εχουμε ακομα στην εξουσια τα κομματα που μας κατεστρεψαν χωριστα το καθενα και τωρα μας σωζουν..
Το θεμα είναι εάν η τωρινη πολιτικη είναι η πρεπουσα και εάν υπαρχει εναλλακτικη λυση.
Το τι εγινε πριν 5 ή 10 χρονια είναι ανευ σημασιας αυτή τη στιγμη.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το θεμα είναι εάν η τωρινη πολιτικη είναι η πρεπουσα και εάν υπαρχει εναλλακτικη λυση.
Aυτα πληρωνουμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

τι να κανουμε ρε μαστορα ετσι θελει ο λαος

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
ενταξει ισως ειναι υπερβολικο το παραπανω σχολιο αλλα όταν κάτι που συμβαινει δεν ειναι λύση , ε τότε δεν μπορουμε να μιλαμε για εναλλακτική.. σιγουρα δεν προκυπτει απο καπου ότ η πολιτική που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ? στη χωρα ειναι η πρεπουσα το αντιθετο μαλιστα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
...H τωρινη πωλητικη ειναι ακριβως η ιδια με την προηγουμενη πωλητικη....παρανοια ειναι να κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα ,με την ιδια μεθοδο, τα ιδια υλικα και να αναμενεις καθε φορα διαφορετικο αποτελεσμα..και βεβαια τα 5 η δεκα η 40 προηγουμενα χρονια εχουν σημασια....ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ....ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom