apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν εχω ακουσει την αποψη σου περα απο διαφημηση του Σαμαρα.Προκαλω επειδη λεω την αποψη μου δημοσια?
Δεν εχω ακουσει την αποψη σου περα απο διαφημηση του Σαμαρα.Προκαλω επειδη λεω την αποψη μου δημοσια?
ΕΙδες ειμαι καλος μαζι σουΚαλοσύνη σου.
Τα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ είναι προκληση και τα αντίθετα είναι αποψη.Δεν εχω ακουσει την αποψη σου περα απο διαφημηση του Σαμαρα.
Ειδες τυπε? Οταν θελει/θελουν να μας πεισουν οτι πεταει ο γαιδαρος πως να το κανουμε ειναι προκλητικοΤα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ είναι προκληση και τα αντίθετα είναι αποψη.
Πετυχημενο, ομολογω.
Εχεις διαβασει ποστ μου διαφημηστικο του Σαμαρα?Δεν εχω ακουσει την αποψη σου περα απο διαφημηση του Σαμαρα.
Εμμεσα η Αμεσα?Εχεις διαβασει ποστ μου διαφημηστικο του Σαμαρα?
Τα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ είναι προκληση και τα αντίθετα είναι αποψη.
Πετυχημενο, ομολογω.
Ώρα ν'αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.
www.parapolitiki.com/2014/12/tha-mporouse-o-venizelos-na-einai-o-diadoxos-tou-samara-stin-igesia-tis-nd.html]http://www.parapolitiki.com/2014/12/tha-mporouse-o-venizelos-na-einai-o-diadoxos-tou-samara-stin-igesia-tis-nd.html[/url]
[size=18pt]Θα μπορούσε ο Βενιζέλος να είναι ο διάδοχος του Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ; [/size]
Σε οτι θελεις.Εμμεσα η Αμεσα?
Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.κανε και συ μια δηλωση μετανοιας στον τσυριζα να εισαι ενταξει
...ρε συ παντρεμενε τι αλλο μενει -πραγματικα- να δεις ακομα??? οτι μπορουσαμε να δουμε ,το εχουμε δει....απο δω και περα ολα ειναι επιστημονικ φαντασια!Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.
Αντε ψηφιστε συριζα να δω κατι σε λιγο καιρο.
Τι θα δεις? θα ερθουν οι εξωγήινοι?Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.
Μπορει.Τι θα δεις? θα ερθουν οι εξωγήινοι?
Δεν ειναι θεμα Συριζα. Απλα δεν θα ψηφισω αυτον που μου εβαλε φορολογια 26% απο το πρωτο ευρω και 650 χαρατσι γιατι απλα ειμαι Ελ.Επαγγελματιας. Εαν εσυ το δεχεσαι και το στιριζεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Για μενα εξακολουθεις να εισαι παθητικος και οποιος ειναι σαν εσενα.Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.
Παλι τα ιδια θα λεμε. Στην ιδια θεση ειμαστε απο την πλευρα των φορων. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε την αιτια που πληρωνουμε τοσους υψηλους φορους. Και η αιτια για μενα ειναι το τεραστιο δημοσιο. Αν βρεθει καποιος που θα το μειωσει θα τον στηριξω. Μεχρι τωρα κανενας δεν το εχει μειωσει και ο επομενος υποσχεται να το αυξησει.Δεν ειναι θεμα Συριζα. Απλα δεν θα ψηφισω αυτον που μου εβαλε φορολογια 26% απο το πρωτο ευρω και 650 χαρατσι γιατι απλα ειμαι Ελ.Επαγγελματιας. Εαν εσυ το δεχεσαι και το στιριζεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Για μενα εξακολουθεις να εισαι παθητικος και οποιος ειναι σαν εσενα.
Δεν ειναι θεμα Συριζα. Απλα δεν θα ψηφισω αυτον που μου εβαλε φορολογια 26% απο το πρωτο ευρω και 650 χαρατσι γιατι απλα ειμαι Ελ.Επαγγελματιας. Εαν εσυ το δεχεσαι και το στιριζεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Για μενα εξακολουθεις να εισαι παθητικος και οποιος ειναι σαν εσενα.
ετσι σου ειπανε? το δημοσιο εχει μειωθει αφανταστα και σαν μισθολογικο κοστος και σαν δαπανες δημοσιου...οι φοροι ειναι γιατι ενω δεν μπορει να δανειστει το κρατος, με την υφεση αυτο δεν εχει εσοδα..και ταυτοχρονα πρεπει να παρουσιαζει πλεονασμα για να κανει αυτα που λεει η τροικα, το οποιο πλεονασμα αποδιδει στους δανειστεςΠαλι τα ιδια θα λεμε. Στην ιδια θεση ειμαστε απο την πλευρα των φορων. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε την αιτια που πληρωνουμε τοσους υψηλους φορους. Και η αιτια για μενα ειναι το τεραστιο δημοσιο. Αν βρεθει καποιος που θα το μειωσει θα τον στηριξω. Μεχρι τωρα κανενας δεν το εχει μειωσει και ο επομενος υποσχεται να το αυξησει.
Σου φτανουν αυτα?
Εχει μειωθει το δημοσιο?ετσι σου ειπανε? το δημοσιο εχει μειωθει αφανταστα και σαν μισθολογικο κοστος και σαν δαπανες δημοσιου...οι φοροι ειναι γιατι ενω δεν μπορει να δανειστει το κρατος, με την υφεση αυτο δεν εχει εσοδα..και ταυτοχρονα πρεπει να παρουσιαζει πλεονασμα για να κανει αυτα που λεει η τροικα, το οποιο πλεονασμα αποδιδει στους δανειστες
ετσι σου ειπανε? το δημοσιο εχει μειωθει αφανταστα και σαν μισθολογικο κοστος και σαν δαπανες δημοσιου...οι φοροι ειναι γιατι ενω δεν μπορει να δανειστει το κρατος, με την υφεση αυτο δεν εχει εσοδα..και ταυτοχρονα πρεπει να παρουσιαζει πλεονασμα για να κανει αυτα που λεει η τροικα, το οποιο πλεονασμα αποδιδει στους δανειστες
ετσι οπως ειναι η οικονομια ολοι να απολυθουν τους ιδιους και παραπανω φορους θα πληρωνεις..ψαξε το λιγοΕχει μειωθει το δημοσιο?
Εγω δεν ειδα καμμια απολυση απο το δημοσιο εκτος απο ελαχιστες. Ολοι βγηκαν στην συνταξη για να προλαβουν την τυχον απολυση. Εδω προσπαθησαν να καταργησουν καποιους οργανισμους και δεν τα καταφεραν. Τεσπα αποψη μου και αποψη σου σεβαστη.