Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν εχω ακουσει την αποψη σου περα απο διαφημηση του Σαμαρα.
Τα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ είναι προκληση και τα αντίθετα είναι αποψη.
Πετυχημενο, ομολογω.  :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τα ποσταρισματα υπερ της ΝΔ είναι προκληση και τα αντίθετα είναι αποψη.
Πετυχημενο, ομολογω.  :2funny:
Ειδες τυπε? Οταν θελει/θελουν να μας πεισουν οτι πεταει ο γαιδαρος πως να το κανουμε ειναι προκλητικο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ώρα ν'αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.

www.parapolitiki.com/2014/12/tha-mporouse-o-venizelos-na-einai-o-diadoxos-tou-samara-stin-igesia-tis-nd.html]http://www.parapolitiki.com/2014/12/tha-mporouse-o-venizelos-na-einai-o-diadoxos-tou-samara-stin-igesia-tis-nd.html[/url]

[size=18pt]Θα μπορούσε ο Βενιζέλος να είναι ο διάδοχος του Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ; [/size]

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
κανε και συ μια δηλωση μετανοιας στον τσυριζα να εισαι ενταξει
Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.
Αντε ψηφιστε συριζα να δω κατι σε λιγο καιρο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.509
Πόντοι
2.606
Οποιος δεν ειναι συριζα ειναι βλακας χαζος φασιστας και λοιπες σταθερες βρισιες.
...ρε συ παντρεμενε τι αλλο μενει -πραγματικα- να δεις ακομα??? οτι μπορουσαμε να δουμε ,το εχουμε δει....απο δω και περα ολα ειναι επιστημονικ φαντασια!

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Τι θα δεις? θα ερθουν οι εξωγήινοι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ειναι θεμα Συριζα. Απλα δεν θα ψηφισω αυτον που μου εβαλε φορολογια 26% απο το πρωτο ευρω και 650 χαρατσι γιατι απλα ειμαι Ελ.Επαγγελματιας. Εαν εσυ το δεχεσαι και το στιριζεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Για μενα εξακολουθεις να εισαι παθητικος και οποιος ειναι σαν εσενα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν ειναι θεμα Συριζα. Απλα δεν θα ψηφισω αυτον που μου εβαλε φορολογια 26% απο το πρωτο ευρω και 650 χαρατσι γιατι απλα ειμαι Ελ.Επαγγελματιας. Εαν εσυ το δεχεσαι και το στιριζεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Για μενα εξακολουθεις να εισαι παθητικος και οποιος ειναι σαν εσενα.
Παλι τα ιδια θα λεμε. Στην ιδια θεση ειμαστε απο την πλευρα των φορων. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε την αιτια που πληρωνουμε τοσους υψηλους φορους. Και η αιτια για μενα ειναι το τεραστιο δημοσιο. Αν βρεθει καποιος που θα το μειωσει θα τον στηριξω. Μεχρι τωρα κανενας δεν το εχει μειωσει και ο επομενος υποσχεται να το αυξησει.
Σου φτανουν αυτα?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356

Φίλε apoc αν είσαι Ελεύθερος Επαγγελματίας εισαι ένας ήρωας (τυχερός βέβαια μέσα στην ατυχία σου)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Παλι τα ιδια θα λεμε. Στην ιδια θεση ειμαστε απο την πλευρα των φορων. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε την αιτια που πληρωνουμε τοσους υψηλους φορους. Και η αιτια για μενα ειναι το τεραστιο δημοσιο. Αν βρεθει καποιος που θα το μειωσει θα τον στηριξω. Μεχρι τωρα κανενας δεν το εχει μειωσει και ο επομενος υποσχεται να το αυξησει.
Σου φτανουν αυτα?
ετσι σου ειπανε? το δημοσιο εχει μειωθει αφανταστα και σαν μισθολογικο κοστος και σαν δαπανες δημοσιου...οι φοροι ειναι γιατι ενω δεν μπορει να δανειστει το κρατος, με την υφεση αυτο δεν εχει εσοδα..και ταυτοχρονα πρεπει να παρουσιαζει πλεονασμα για να κανει αυτα που λεει η τροικα, το οποιο πλεονασμα αποδιδει στους δανειστες

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ετσι σου ειπανε? το δημοσιο εχει μειωθει αφανταστα και σαν μισθολογικο κοστος και σαν δαπανες δημοσιου...οι φοροι ειναι γιατι ενω δεν μπορει να δανειστει το κρατος, με την υφεση αυτο δεν εχει εσοδα..και ταυτοχρονα πρεπει να παρουσιαζει πλεονασμα για να κανει αυτα που λεει η τροικα, το οποιο πλεονασμα αποδιδει στους δανειστες
Εχει μειωθει το δημοσιο?
Εγω δεν ειδα καμμια απολυση απο το δημοσιο εκτος απο ελαχιστες. Ολοι βγηκαν στην συνταξη για να προλαβουν την τυχον απολυση.  Εδω προσπαθησαν να καταργησουν καποιους οργανισμους και δεν τα καταφεραν. Τεσπα αποψη μου και αποψη σου σεβαστη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

εεε δηλαδή τι προτείνεις ?? δανεικά και αγύριστα ??

αμα είναι έτσι δώσε μερικά δανεικά ……

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
Εχει μειωθει το δημοσιο?
Εγω δεν ειδα καμμια απολυση απο το δημοσιο εκτος απο ελαχιστες. Ολοι βγηκαν στην συνταξη για να προλαβουν την τυχον απολυση.  Εδω προσπαθησαν να καταργησουν καποιους οργανισμους και δεν τα καταφεραν. Τεσπα αποψη μου και αποψη σου σεβαστη.
ετσι οπως ειναι η οικονομια ολοι να απολυθουν τους ιδιους και παραπανω φορους θα πληρωνεις..ψαξε το λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom