Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωραιος μαλακας εισαι και εσυ. Σε ρωτησα αν ισχυει η αποψη συνταγματολογων που μετεφερε η Καθημερινη και εσυ συμφωνεις με τον βλαμμενο οτι πρεπει να ανοιξω το Συνταγμα ως μη ειδικος και να το αναλυσω  :jerking:

Να το ανοιξεις και να ξεστραβωθεις. Μασημενη τροφη? ελληνικα τα γραφει μεσα οχι κινέζικα ... σιωπη τωρα ωρα για υπνο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για εσενα ειδικα ειπα την αποψη μου πριν. Μην μπερδευεσαι. Με τον Μπολντη συμφωνω ότι υπαρχουν πολλοι που το παιζουν ειδήμονες χωρις να ξερουν που πανε τα τέσσερα.

ρε τυπε ο καθενας δεν μπορει να ανοιξει το συνταγμα και να διαβασει μερικα πραγματακια θελει ειδικους συνταγματολογους για να έχεις μια βασικη ιδέα τι λέει μεσα δηλαδη?  :jerking:

ο καθενας = αποφοιτος πανεπιστημιου εννοειται δεν θα βαλεις τον οικοδομο που δεν ξερει να διαβαζει να σου διαβασει το συνταγμα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.143
Πόντοι
1.686
ο Αλεξ έχει λαλησει που θα πάρει
τον πούλο η ΝΔ σε 5 μήνες !  :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Να το ανοιξεις και να ξεστραβωθεις. Μασημενη τροφη? ελληνικα τα γραφει μεσα οχι κινέζικα ... σιωπη τωρα ωρα για υπνο

Που λες σιωπη, ρε σκατιαρη; Βουλωστο και τραβα στο κρεβατακι σου και το παπλωμα με τον Μπατμαν. Και το πορτατιφ αναμμενο μην ερθει ο μπαμπουλας και σε φαει, μπουλη  :2funny:
Με δεκακιλους αλτηρες και λες και σιωπη, ρε χαλβα; Το 17χρονο ξαδερφακι μου σηκωνει πιο πολλα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Που λες σιωπη, ρε σκατιαρη; Βουλωστο και τραβα στο κρεβατακι σου και το παπλωμα με τον Μπατμαν. Και το πορτατιφ αναμμενο μην ερθει ο μπαμπουλας και σε φαει, μπουλη  :2funny:
Με δεκακιλους αλτηρες και λες και σιωπη, ρε χαλβα; Το 17χρονο ξαδερφακι μου σηκωνει πιο πολλα  :2funny:
Τύπε πολλοι μαζεύονται για να σε δειρουν, νομιζω πρεπει να γινεις αλεξοτυπος.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Τύπε πολλοι μαζεύονται για να σε δειρουν, νομιζω πρεπει να γινεις αλεξοτυπος.
Ρε συ τι εγινε με τον Αλεξισμο?Ιδρυθικε τελικα?εχω μενει πισω..
Θα δεχεστε και κομουνιστες? :huh:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε συ τι εγινε με τον Αλεξισμο?Ιδρυθικε τελικα?εχω μενει πισω..
Θα δεχεστε και κομουνιστες? :huh:
Ο αλεξισμός εχει ήδη ιδρυθεί τύπε, και φυσικα δεν εχουμε προκαταλήψεις ως προς την κομματικη τοποθετηση.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
για πες .. που να έρθω...?

Τι λες, ρε γερο;  :2funny:
Θα με δειρεις εσύ;  :2funny:
Πρωτα απ ολα μεχρι να ρθεις παιζει να πεθανεις απο γηρατια  :2funny:

Να σαι καλα με το γελιο που μου δωσες πηρα 20 χρονια ζωης σημερα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αν θες αλλα 20 τράβα κοιταξου στον καθρεφτη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μεγάλε κάτι μαγκακια σαν και σένα τρώω για πρωινο τρία φτύνω και τα κοκαλάκια μετά... αει σύρε στον μπαμπάκα σου να παρεις χαρτζιλίκι να πιείς κανένα ποτάκι και όταν γίνεις άντρας και απογαλακτίσεις τα συζητάμε...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μεγάλε κάτι μαγκακια σαν και σένα τρώω για πρωινο τρία φτύνω και τα κοκαλάκια μετά... αει σύρε στον μπαμπάκα σου να παρεις χαρτζιλίκι να πιείς κανένα ποτάκι και όταν γίνεις άντρας και απογαλακτίσεις τα συζητάμε...

Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω το πρωι μαγκας σε αδυναμους και το βραδυ να σιχαινομαι τον εαυτο μου λογω σεξουαλικης ιδιομορφιας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω τουλαχιστον δεν το παιζω το πρωι μαγκας σε αδυναμους και το βραδυ να σιχαινομαι τον εαυτο μου λογω σεξουαλικης ιδιομορφιας.

πρεπει να σε πόνεσα πολύ όταν σε γάμησα... τι να σε κάνω ας έφερνες βαζελίνη... το έπαιξες μαγκάκι...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μειράκιο λές πολλά και θα τιμωρηθείς...

Θα στειλεις ελευθερο σκοπευτη να με ξεκανει η θα μου συμβει ατυχημα στο δρομο;
Να περιμενω το laser στο κουτελο μου η να προσεχω τις νταλικες;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Βέτο της τρόικας στη ρύθμιση οφειλών
ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Θέμα απόσυρσης των ρυθμίσεων για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία και στην εφορία έθεσε, και μάλιστα γραπτώς, η τρόικα στην κυβέρνηση, διότι εκτιμά ότι το δημοσιονομικό κόστος είναι υψηλό και δεν μπορεί να καλυφθεί με άλλα μέτρα. Καθώς η ημερομηνία επιστροφής των επικεφαλής είναι ακόμη ανοικτή, η τρόικα εμμένει στις θέσεις της για όλα τα ανοικτά ζητήματα και θέτει επιπλέον νέα, κλιμακώνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα εκτιμά ότι οι ρυθμίσεις θα επιφέρουν απώλειες εσόδων από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ύψους 1 δισ. ευρώ το 2015.

Βόμβα σε 230.000 συνταξιούχους - Η τρόικα απαιτεί κατάργηση του ΕΚΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 21:30

Την κατάργηση του ΕΚΑΣ επιθυμεί η τρόικα επιχειρώντας ουσιαστικά να πλήξει 230.000 χαμηλοσυνταξιούχους που λαμβάνουν αυτό το επίδομα, με την δικαιολογία ότι για να χορηγείται αυτό δεν καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές.

Με βάση τα στοιχεία του προϋπολογισμού για το ΕΚΑΣ στο 9μηνο του 2014 δόθηκαν 628 εκ ευρώ όταν η επιχορήγηση για όλο το 2014 είναι 516 εκ ευρώ. δηλαδή, δόθηκαν στο 9μηνο επιπλέον 112 εκ ευρώ και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περίπου άλλα 80 εκ μέχρι το τέλος του χρόνου για τις πληρωμές του ΕΚΑΣ. Δηλαδή υπέρβαση 200 εκ ευρώ για όλο το 2014.

τελικα μεγαλος διαπραγματευτης ο πιτσαδορος

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε? χαζος εισαι η δεν ντρεπεσε καθολου? αει γαμησου πια

Stories

Νέο!