kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Δεν ερχεσαι να μου τις δωσεις; Ειμαι ετοιμος.
Δεν ερχεσαι να μου τις δωσεις; Ειμαι ετοιμος.
τι να το κανει το συνταγμα ενας κομμουνιστης τυπε?σε πρωτη φαση πές του να πά να ψωνισει ένα συνταγμα απο ενα νομικο βιβλιοπωλειο γιατι με αυτα που γραφει ο κομμουνιστης του γλυκου νερου γελαει ο κοσμος
τι να το κανει το συνταγμα ενας κομμουνιστης τυπε?
γιαυτο απορησα και εγω τυπε
Καλα, καλα, ασε μας να συζητήσουμε τωρα και μην πεταγεσαι σαν την πορδη.Άντε πλύνε το στόμα σου μπας και φύγουν τα χύσια μωρή γαλάζια τσούλα που κάνεις και υποδείξεις κιόλας.
Αηδιες λεει.Καλα τα λεει. Αλλα πριν λεγαμε για το ΣΥΡΙΖΑ, νομιζω.
Πάλι κλαψουρίζεις ρε σαμαρικό μουνόσκυλο; Δε ντρέπεσαι να μιλάς κιόλας μετά από τόση ξεφτίλα που έχεις φάει εδώ πέρα μωρή ξεκωλιάρα μαζόχα;
τι να το κανει το συνταγμα ενας κομμουνιστης τυπε?
Ασε που οι δημοσιογραφοι γραφουν οτι μλκια θέλουν ισα για να τραβηξει τη προσοχη αμα καποιος νομιζει οτι ενημερωνεται απο τους δημοσιογραφους βοηθεια του. Αμα ειναι ετσι να αρχιζεις να πιστευεις και τον Λιακοπουλο που λεει για τα νεφελιμ ή τον Βελοπουλο που τωρα του ηρθε να βγει να μας "ξυπνησει" ή τον Τραγκα
Και όταν εγω λεω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια, γιατι με λετε κομματοσκυλο και δεν λετε ότι εχω δικιο?Τυπε περα απο τη πλάκα τωρα αμα έρθει κανεις να συζητησει για τέτοια θεματα και σου λέει το διαβασα απο την εφημεριδα και δεν ξέρει ουτε να ψάχνει μεσα στο ιδιο το συνταγμα και να ερμηνευει απο εκει γάμησε μας τι συζητηση να κατσεις να κάνεις καλυτερα με τα παπουδια στο καφενειο
Και όταν εγω λεω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια, γιατι με λετε κομματοσκυλο και δεν λετε ότι εχω δικιο?
τυπε εχεις βγαλει κακο ονομα στο σαιτΚαι όταν εγω λεω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια, γιατι με λετε κομματοσκυλο και δεν λετε ότι εχω δικιο?
Τυπε περα απο τη πλάκα τωρα αμα έρθει κανεις να συζητησει για τέτοια θεματα και σου λέει το διαβασα απο την εφημεριδα και δεν ξέρει ουτε να ψάχνει μεσα στο ιδιο το συνταγμα και να ερμηνευει απο εκει γάμησε μας τι συζητηση να κατσεις να κάνεις καλυτερα με τα παπουδια στο καφενειο
ε που να ξερω τι λες ρε τυπε εδω μέσα λιωνω? ολη την εβδομάδα ειμαι off λογω εκπαιδευσης και δουλειας.
πιστευω αυτη ολη η κοματοποιηση σε εχει αποβλακωσει
Δεν ξερεις δεν ξερεις, αλλά το σχολιακι σου το πεταξες παντως.
Και όταν εγω λεω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια, γιατι με λετε κομματοσκυλο και δεν λετε ότι εχω δικιο?
Μιλας και εσυ ρε μαλακιστηρι που για θεματα του κορμιου και της υγειας σου ενημερωνεσαι απο το ιντερνετ;
Βουλωστο και τραβα για υπνο αγκαλια με το αρκουδακι σου. Γιατι για γυναικα δε σε βλεπω...
Για εσενα ειδικα ειπα την αποψη μου πριν. Μην μπερδευεσαι. Με τον Μπολντη συμφωνω ότι υπαρχουν πολλοι που το παιζουν ειδήμονες χωρις να ξερουν που πανε τα τέσσερα.Ωραιος μαλακας εισαι και εσυ. Σε ρωτησα αν ισχυει η αποψη συνταγματολογων που μετεφερε η Καθημερινη και εσυ συμφωνεις με τον βλαμμενο οτι πρεπει να ανοιξω το Συνταγμα ως μη ειδικος και να το αναλυσω