Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.971
- Πόντοι
- 1.406
Σηκωνε τις μπαρες καποτε τυπε,εκανε τη νεα Αλαμαναγιατι ποτε ηταν εναντια στο συστημα τυπε?
Σηκωνε τις μπαρες καποτε τυπε,εκανε τη νεα Αλαμαναγιατι ποτε ηταν εναντια στο συστημα τυπε?
Υποψήφιος με το ΚΚΕ δεν ηταν?γιατι ποτε ηταν εναντια στο συστημα τυπε?
Υποψήφιος με το ΚΚΕ δεν ηταν?
και το κκε ειναι εναντια στο συστημα?Υποψήφιος με το ΚΚΕ δεν ηταν?
Ναι ρε απογευματινο Σοου στο Σκαι,να ναι καλα ,μου εδιωξε ολη την κουραση της εβδομαδαςΣοβαρα μιλας τύπε? Ειπε τετοιο πραγμα??
και το κκε ειναι εναντια στο συστημα?
θα το ειπε ο πρετεντερης και το πιστεψε ο αλεξ τυπεχαχαχ ελα ντε τι γραφουν οι βλακες ρε. Οι αφέλες
Και εδερνε και κατι εργολάβους που πηγαίνανε να τον λαδωσουνε τύπεΣηκωνε τις μπαρες καποτε τυπε,εκανε τη νεα Αλαμανα
Την ξερω αυτην την ερμηνεια. Κατά την γνωμη μου είναι λαθος γιατι δεν προκυπτει ετσι η δεδηλωμενη. Αν θελεις να δωσεις ψηφο ανοχης, τοτε στην ψηφο εμπιστοσύνης θα ψηφισεις ΝΑΙ ώστε να παρει το 151 και μετα στα νομοσχέδια απλως θα απεχεις.
θα το ειπε ο πρετεντερης και το πιστεψε ο αλεξ τυπε
Δεν υπαρχουν? Και τοτε γιατι να ριξουμε το Σαμαρα και να φερουμε αλλον?Ρε αλεξ πραγματικα εισαι τοσο κολλημενος με τα κομματα που ζεις σε εναν δικο σου κοσμο νομιζοντας οτι οντως υπάρχουν διαφορες μεταξυ τους πιστευω αυτη ολη η κοματοποιηση σε εχει αποβλακωσει
μετα απο δικηγορους γεμισε και συνταγματολογους το σαιτ τυπεΕδω ο άλλος διαβαζει αρθρα του Συνταγματος απο τις εφημεριδες και το παιζει ψαγμένος ρε τυπε τι να λεμε τωρα
μετα απο δικηγορους γεμισε και συνταγματολογους το σαιτ τυπε
Εγω δεν πιστευω καν ότι ο Συριζα θα είναι πρωτο κομμα. Αν όμως συμβει κατι τετοιο και υπαρξει ακυβερνησια, στις επομενες εκλογες θα είναι πολύ διαφορετικα τα πραγματα. Ακομη και το να κατεβουν μαζι ΝΔ και Ελια είναι πιθανο.Εστω και με την εναλλακτικη που λες αποκλειεις η ΕΛΙΑ να στηριξει κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ; Οι αλεπαλληλες εκλογες με πολωση δεν θα την συμφερουν σιγουρα.
Εδω ο άλλος διαβαζει αρθρα του Συνταγματος απο τις εφημεριδες και το παιζει ψαγμένος ρε τυπε τι να λεμε τωρα
Εγω παντως μιλαω ευχαρίστως μαζι σου, γιατι βλεπω ότι εχεις διαθεση να μαθεις.Σκασε βλακα μη σ αρχισω στις φαπες και βγαλεις... κηλη
ε ρε κοπάνημα που θέλει πανω στον προφητη Ηλια με το Συνταγμα στη κεφάλα
Εγω παντως μιλαω ευχαρίστως μαζι σου, γιατι βλεπω ότι εχεις διαθεση να μαθεις.
Σου εχω ξαναπει, όταν νιώθεις πολλη μποχα να αλλαζεις σωβρακο.Ψόφα μωρή σοδομισμένη πούστρα. Άντε πέσε σε κάνα λάκκο με ασβέστη μπας και ξεμποχάρουμε.