You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 392K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
άρα λοιπόν ερμηνεύεις τον νόμο σύμφωνα με αυτό που θεωρείς δίκαιο... μάλιστα...
αυτό πάλι πόθεν προκύπτει…??
η ερμηνεία που δίνω στον νόμο είναι η πρέπουσα…
για μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει πάνω από 70’ χρειάζονται δύο εισιτήρια…
για μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει κάτω από 70’ απαιτείται ένα εισιτήριο ανεξάρτητα από την τελική διάρκεια της διότι σε αυτό δεν ευθύνεται ο επιβάτης αλλά ο ΟΑΣΑ….
τι δεν καταλαβαίνεις…
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ας κανω και εγω μια ερωτηση. θελω να κανω μια αγορα απο Αγγλια και Ισπανια. Το ποσο ειναι περιπου στα 8000 ευρω.αυτό πάλι πόθεν προκύπτει…??
για μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει πάνω από 70’ χρειάζονται δύο εισιτήρια…
για μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει κάτω από 70’ απαιτείται ένα εισιτήριο ανεξάρτητα από την τελική διάρκεια της διότι σε αυτό δεν ευθύνεται ο επιβάτης αλλά ο ΟΑΣΑ….
τι δεν καταλαβαίνεις…
Ο Αγγλος αν και τον τσεκαρα σε ολο το νετ μεχρι και φιλο μου εστειλα να παει να δει τι ειναι σε αυτο το μαγαζι μου λεει οτι δεν δεχεται paypal γιατι το ποσο ειναι μεγαλο ασχετα εαν του ειπα θα πληρωσω το 3-5% του paypal. Μου λεει μονο με pro form. Κατα ποσο ειμαι καλυμενος οτι θα το στειλει και εαν το στειλει οτι δεν θα ειναι τουβλο. Ο Ισπανος απο την αλλη μου ειπε για προ φορμα αλλα δεχεται και μεσω paypal με 2 επιλογες. Η να του στειλω το ποσο μεσω paypal στο e-mail του Η να μου κανει payment request στο δικο μου paypal. Τι με συμφερει να κανω και εαν ειμαι καλυμενος με τον 2 τροπο.
αυτό πάλι πόθεν προκύπτει…??
τι δεν καταλαβαίνεις…
άκου τραμ ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ μας για το θέμα αυτό και αφού κατέβασες καντήλια και λοιπές μαλακίες πως δεν ξέρουμε τι ισχύει κλπ έφτασες μετά από μέρες να λες απλά, ΟΚ έκανα λάθος...
σου ζήτησα να αναφέρεις την συγγνώμη σου με την ίδια ένταση που έριχνες τα μπινελίκια και δεν είπες τίποτα...
το τι ισχύει τώρα είναι ξεκάθαρο, το έχεις και γραπτώς από τον οασα...
πάνω από 70 λεπτά θέλει άλλο εισητήριο... αν κάνεις ενέργειες και αλλάξει αυτό τότε μπράβο σου, αλλά μέχρι τότε το να λες πως σε "μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει κάτω από 70’ απαιτείται ένα εισιτήριο ανεξάρτητα από την τελική διάρκεια της διότι σε αυτό δεν ευθύνεται ο επιβάτης αλλά ο ΟΑΣΑ…. " είναι δικιά σου ερμηνεία πως να το κάνουμε;
τι δεν καταλαβαίνεις;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.495
- Πόντοι
- 2.606
....εγω καταλαβαινω οτι για ενα εξτρα εισητηριο ,θα μπεις στην διαδικασια να χασεις απειρο χρονο(χρημα δηλαδη) για να αποδειξεις το αυτονοητο ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,σε καποιο δικαστηριο και οταν αυτο γινει(ζησε μαη μου)...απο την απαντηση που σου εδωσαν δε οι τυποι καταλαβαινει κανεις οτι ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται και ειναι καθαρα στην διακριτικη ευχερεια του ελεγκτη να σε βεβαιωσει το προστιμο......Στην περιπτωση που καποιος μπαγλαμας ελεγκτης -απο βλαχομαγκια καθαρα και μονο- επιμονα θελει να σου βεβαιωσει προστιμο για μια παραβαση που εμφανως δεν εχεις διαπραξει η δεν ευθυνεσαι εσυ....το καλυτερο θα ειναι...1.να μην του δωσεις τα στοιχεια σου 2..ανωνυμα να του κανεις τη μουρη μπλε για ενα μηνα ...3 να πας στη δουλεια σου ...κατ αρχήν δεν αδικεί κανέναν απλά δεν στην περίπτωση που περιγράφω ο ΟΑΣΑ δεν αποδέχεται την ευθύνη του για παραβίαση συμβατικών του υποχρεώσεων
(1) θα απευθυνθω σε δικηγόρο
(2) αν τυχόν φάω πρόστιμο για παρέλευση των 70 λεπτών (εφόσον η διαδρομή ήταν προγραμματισμένη για λιγώτερο) θα προσφύγω στα δικαστήρια
(3) πιθανόν να προσφύγω στο ΣτΕ κατά του νόμου…
σίγουρα δεν θα σταματήσω να πληρώνω κανονικά το εισιτήριο… δεν θα πληρώσω δεύτερο εισιτήριο εφόσον η προγραμματισμένη για κάτω από 70’ διαδρομή μου διαρκέσει παραπάνω…
και μιλάω πάντα για συγκεκριμένη διαδρομή και όχι για αλλαγή λεωφορείων…
για παράδειγμα αν πάρω το λεωφορείο από την Κουμουνδούρου για να πάω Ελευσίνα (διαδρομή προγραμματισμένη για λιγώτερο από 70’) και η διαδρομή διαρκέσει για περισσότερο δεν πρόκειται να χτυπήσω δεύτερο εισιτήριο… στην περίπτωση που γίνει έλεγχος θα δώσω τα πλήρη στοιχεία μου και θα προσφύγω στον ΟΑΣΑ για το απαράδεκτο του προστίμου… εφόσον ο ΟΑΣΑ αρνηθεί να σβήσει το πρόστιμο θα προσφύγω δικαστικά εναντίον του…
τι δεν καταλαβαίνεις ??
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
άκου τραμ ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ μας για το θέμα αυτό και αφού κατέβασες καντήλια και λοιπές μαλακίες πως δεν ξέρουμε τι ισχύει κλπ έφτασες μετά από μέρες να λες απλά, ΟΚ έκανα λάθος...
σου ζήτησα να αναφέρεις την συγγνώμη σου με την ίδια ένταση που έριχνες τα μπινελίκια και δεν είπες τίποτα...
το τι ισχύει τώρα είναι ξεκάθαρο, το έχεις και γραπτώς από τον οασα...
πάνω από 70 λεπτά θέλει άλλο εισητήριο... αν κάνεις ενέργειες και αλλάξει αυτό τότε μπράβο σου, αλλά μέχρι τότε το να λες πως σε "μοναδική διαδρομή η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει κάτω από 70’ απαιτείται ένα εισιτήριο ανεξάρτητα από την τελική διάρκεια της διότι σε αυτό δεν ευθύνεται ο επιβάτης αλλά ο ΟΑΣΑ…. " είναι δικιά σου ερμηνεία πως να το κάνουμε;
τι δεν καταλαβαίνεις;
καθόλου δεν είναι δικιά μου ερμηνεία και ρώτα τους δικηγόρους του σάιτ…
κάθε επιβίβαση στο λεωφορείο και κάθε χτύπημα εισιτηρίου είναι μία σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΑ και επιβάτη… ο επιβάτης πληρώνει το τίμημα και ο ΟΑΣΑ έχει υποχρέωση να τον μεταφέρει σύμφωνα με τους όρους σύμβασης μεταφοράς μεταξύ των οποίων είναι και η προγραμματισμένη διάρκεια διαδρομής…
εφόσον λοιπόν ο επιβάτης από την πλευρά του τηρεί τους όρους της συμβάσεως μεταφοράς (πληρώνει το εισιτήριο του κλπ) έτσι και ο ΟΑΣΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τηρήσει τους δικούς του όρους μεταξύ των οποίων είναι και η διάρκεια διαδρομής όπως αυτή προσδιορίζεται και προκύπτει από τον πίνακα δρομολογίων του ΟΑΣΑ…
όπως λοιπόν ζητάει από τον επιβατη ορισμένα πράγματα (εισιτήριο, να μην έχει κατοικίδια, να μην μεταφέρει ογκώδη αντικείμενα, να μην προκαλεί οχλαγωγία κλπ) τα οποία είναι υποχρεωμένος να σέβεται, έτσι και ο επιβάτης ζητά (μεσα από την σύμβαση) από τον ΟΑΣΑ να τον μεταφέρει με ασφάλεια στην συγκεκριμένη διαδρομή εντός του προκαθορισμένου χρόνου…
άρα εφόσον η διαδρομή είναι προγραμματισμένη για 60’ και το λεωφορείο την κάνει 75’ ο ΟΑΣΑ έχει αθετήσει τους συμβατικούς όρους του και δεν ευθύνεται ο επιβάτης γιαυτό…
καθόλου δεν είναι δικιά μου ερμηνεία και ρώτα τους δικηγόρους του σάιτ…
κάθε επιβίβαση στο λεωφορείο και κάθε χτύπημα εισιτηρίου είναι μία σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΑ και επιβάτη… ο επιβάτης πληρώνει το τίμημα και ο ΟΑΣΑ έχει υποχρέωση να τον μεταφέρει σύμφωνα με τους όρους σύμβασης μεταφοράς μεταξύ των οποίων είναι και η προγραμματισμένη διάρκεια διαδρομής…
εφόσον λοιπόν ο επιβάτης από την πλευρά του τηρεί τους όρους της συμβάσεως μεταφοράς (πληρώνει το εισιτήριο του κλπ) έτσι και ο ΟΑΣΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τηρήσει τους δικούς του όρους μεταξύ των οποίων είναι και η διάρκεια διαδρομής όπως αυτή προσδιορίζεται και προκύπτει από τον πίνακα δρομολογίων του ΟΑΣΑ…
όπως λοιπόν ζητάει από τον επιβατη ορισμένα πράγματα (εισιτήριο, να μην έχει κατοικίδια, να μην μεταφέρει ογκώδη αντικείμενα, να μην προκαλεί οχλαγωγία κλπ) τα οποία είναι υποχρεωμένος να σέβεται, έτσι και ο επιβάτης ζητά (μεσα από την σύμβαση) από τον ΟΑΣΑ να τον μεταφέρει με ασφάλεια στην συγκεκριμένη διαδρομή εντός του προκαθορισμένου χρόνου…
άρα εφόσον η διαδρομή είναι προγραμματισμένη για 60’ και το λεωφορείο την κάνει 75’ ο ΟΑΣΑ έχει αθετήσει τους συμβατικούς όρους του και δεν ευθύνεται ο επιβάτης γιαυτό…
πιθανόν να φταίω που ασχολούμαι μαζί σου ρε μεγάλε... για την μεταξύ μας διαφωνία δεν βλέπω να γράφεις τπτ...
είδες πουθενά να δεσμεύεται ο οασα πως μια διαδρομή κάνει συγκεκριμένη ώρα; το όριο που βάζει είναι τα 70 λεπτά και μέσα σε αυτά κάνεις ότι γουστάρεις...
είσαι κλασσικός τύπος που επιμένεις στην άποψή σου ακόμα και αν είναι λάθος και αλλάζεις την κουβέντα προς την μεριά που θεωρείς πως σε συμφέρει...
και φυσικά πας πάντα να κερδίσεις τις εντυπώσεις...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πιθανόν να φταίω που ασχολούμαι μαζί σου ρε μεγάλε... για την μεταξύ μας διαφωνία δεν βλέπω να γράφεις τπτ...
είδες πουθενά να δεσμεύεται ο οασα πως μια διαδρομή κάνει συγκεκριμένη ώρα; το όριο που βάζει είναι τα 70 λεπτά και μέσα σε αυτά κάνεις ότι γουστάρεις...
είσαι κλασσικός τύπος που επιμένεις στην άποψή σου ακόμα και αν είναι λάθος και αλλάζεις την κουβέντα προς την μεριά που θεωρείς πως σε συμφέρει...
και φυσικά πας πάντα να κερδίσεις τις εντυπώσεις...
δηλαδή τότε τι σκατά την γράφει την εκτιμώμενη διάρκεια διαδρομής δίπλα στους πίνακες των δρομολογίων ???
δηλαδή τότε τι σκατά την γράφει την εκτιμώμενη διάρκεια διαδρομής δίπλα στους πίνακες των δρομολογίων ???
εκτιμώμενη ειναι ρε συ, δεν είναι δεσμευτική... δηλαδή θα κάνεις μήνυση στον οασα αν δεν τηρηθούν τα ωράρια;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
....εγω καταλαβαινω οτι για ενα εξτρα εισητηριο ,θα μπεις στην διαδικασια να χασεις απειρο χρονο(χρημα δηλαδη) για να αποδειξεις το αυτονοητο ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,σε καποιο δικαστηριο και οταν αυτο γινει(ζησε μαη μου)...απο την απαντηση που σου εδωσαν δε οι τυποι καταλαβαινει κανεις οτι ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται και ειναι καθαρα στην διακριτικη ευχερεια του ελεγκτη να σε βεβαιωσει το προστιμο......Στην περιπτωση που καποιος μπαγλαμας ελεγκτης -απο βλαχομαγκια καθαρα και μονο- επιμονα θελει να σου βεβαιωσει προστιμο για μια παραβαση που εμφανως δεν εχεις διαπραξει η δεν ευθυνεσαι εσυ....το καλυτερο θα ειναι...1.να μην του δωσεις τα στοιχεια σου 2..ανωνυμα να του κανεις τη μουρη μπλε για ενα μηνα ...3 να πας στη δουλεια σου ...
(1) ο χρόνος και το χρήμα που θα χάσω είναι δικά μου και έχω την δυνατότητα και την πολυτέλεια να τα διαθέσω όπως εγώ γουστάρω και κρίνω ότι είναι αποδοτικότερα για τον εαυτο μου και για το κοινωνικό σύνολο…
(2) σαφώς είναι και ηλίθιοι αλλά το αυτονόητο σε ηλιθίους το αποδεικνύεις μόνο με την νόμιμη βία
(3) δεν είναι στην ευχέρεια του ελεγκτή.. ο ελεγκτής έχει υποχρέωση να βεβαιώσει το πρόστιμο διότι αυτές είναι οι οδηγίες που έχει από την διοίκηση (η οποία τις εδωσε βασισμένη σε έναν νόμο) και έναντι αυτών θα κριθεί
(4) ο ελεγκτής ΠΡΕΠΕΙ να βεβαιώσει το πρόστιμο και να γράψει επάνω στην πράξη βεβαίωσης την ημερομηνία, την ώρα και την στάση που έγινε η παράβαση (σύμφωνα με τις αιτιάσεις της εταιρείας) όπως επίσης και αν πρόκειται για παραβίαση των 70’ την ώρα που πρωτοακυρώθηε το εισιτήριο
(5) ο ελεγκτής είναι όργανο της εταιρείας μεταφοράς (δηλαδή υπάλληλος μου όπως και δικός σου) και θα πρέπει να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται (από εμάς)
(6) θα προτιμούσα να κάνω μπλέ τα μούτρα του τύπου που έδιωχνε την ηλικιωμένη έξω από το Αττικα στην Θεσσαλονίκη λέγοντας της “Ελα δρόμο τώρα.. Δεν ψωνίζεις σήμερα” και όχι σε κάποιον στον οποίον εγώ έδωσα την εντολή να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά…
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
εκτιμώμενη ειναι ρε συ, δεν είναι δεσμευτική... δηλαδή θα κάνεις μήνυση στον οασα αν δεν τηρηθούν τα ωράρια;
όχι… αλλά θα του κάνω μήνυση εφόσον μου ζητήσει να πληρώσω δεύτερο εισιτήριο για μια διαδρομή την οποία μου την εκτίμησε 50’ και αυτός μου την έκανε σε δύο ώρες…
εφόσον μου έδωσε εκτίμηση, στηρίχθηκα σε αυτήν και ανέβηκα στο λεωφορείο εκτιμώντας και εγώ με την σειρά μου ότι απαιτείται ένα μόνο εισιτήριο… αν εκ των προτέρων γνώριζα ότι θα απαιτηθεί και δεύτερο εισιτήριο πιθανόν να μην ανέβαινα στο λεωφορείο…
όχι… αλλά θα του κάνω μήνυση εφόσον μου ζητήσει να πληρώσω δεύτερο εισιτήριο για μια διαδρομή την οποία μου την εκτίμησε 50’ και αυτός μου την έκανε σε δύο ώρες…
εφόσον μου έδωσε εκτίμηση, στηρίχθηκα σε αυτήν και ανέβηκα στο λεωφορείο εκτιμώντας και εγώ με την σειρά μου ότι απαιτείται ένα μόνο εισιτήριο… αν εκ των προτέρων γνώριζα ότι θα απαιτηθεί και δεύτερο εισιτήριο πιθανόν να μην ανέβαινα στο λεωφορείο…
ο αιώνιος τραμ... ψάχνει να βρει κάτι για να πει αυτό που θέλει...
γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια...
αν είσαι παντελονάτος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για το θέμα που συζητάμε...
ΥΓ. εξακολουθείς να μην απαντάς για την μεταξύ μας διαφωνία...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ο αιώνιος τραμ... ψάχνει να βρει κάτι για να πει αυτό που θέλει...
γυρίζουμε στα ίδια και τα ίδια...
αν είσαι παντελονάτος ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για το θέμα που συζητάμε...
ΥΓ. εξακολουθείς να μην απαντάς για την μεταξύ μας διαφωνία...
ήδη παραδεχθηκα ότι είχα λάθος και είχες δίκιο... τι άλλο θέλεις δηλαδή να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη ??
ήδη παραδεχθηκα ότι είχα λάθος και είχες δίκιο... τι άλλο θέλεις δηλαδή να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη ??
να πεις πως έχεις άδικο με την ίδια ένταση που έριχνες τα μπινελίκια...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
να πεις πως έχεις άδικο με την ίδια ένταση που έριχνες τα μπινελίκια...
[size=60pt]ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ [/size]
εντάξει τώρα??
[size=60pt]ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ [/size]
εντάξει τώρα??
κάτι πας να πεις... αλλά έχεις δρόμο ακόμα...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κάτι πας να πεις... αλλά έχεις δρόμο ακόμα...
κοιτάς το καθρέφτη;
δημοτικό πήγες; ξέρεις να διαβάζεις;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.495
- Πόντοι
- 2.606
..τριχες κατσαρες.....ΞΕΚΑΘΑΡΑ....στην ασαφεια του νομου και στην μη ουσιαστικη απαντηση στο ευλογο ερωτημα ,πονταρουν τα λαμογια ,για να βαρεσει κανενας που θελει να αποφυγει ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΝΑ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...ΑΘΑΝΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ...(1) ο χρόνος και το χρήμα που θα χάσω είναι δικά μου και έχω την δυνατότητα και την πολυτέλεια να τα διαθέσω όπως εγώ γουστάρω και κρίνω ότι είναι αποδοτικότερα για τον εαυτο μου και για το κοινωνικό σύνολο…
(2) σαφώς είναι και ηλίθιοι αλλά το αυτονόητο σε ηλιθίους το αποδεικνύεις μόνο με την νόμιμη βία
(3) δεν είναι στην ευχέρεια του ελεγκτή.. ο ελεγκτής έχει υποχρέωση να βεβαιώσει το πρόστιμο διότι αυτές είναι οι οδηγίες που έχει από την διοίκηση (η οποία τις εδωσε βασισμένη σε έναν νόμο) και έναντι αυτών θα κριθεί
(4) ο ελεγκτής ΠΡΕΠΕΙ να βεβαιώσει το πρόστιμο και να γράψει επάνω στην πράξη βεβαίωσης την ημερομηνία, την ώρα και την στάση που έγινε η παράβαση (σύμφωνα με τις αιτιάσεις της εταιρείας) όπως επίσης και αν πρόκειται για παραβίαση των 70’ την ώρα που πρωτοακυρώθηε το εισιτήριο
(5) ο ελεγκτής είναι όργανο της εταιρείας μεταφοράς (δηλαδή υπάλληλος μου όπως και δικός σου) και θα πρέπει να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται (από εμάς)
(6) θα προτιμούσα να κάνω μπλέ τα μούτρα του τύπου που έδιωχνε την ηλικιωμένη έξω από το Αττικα στην Θεσσαλονίκη λέγοντας της “Ελα δρόμο τώρα.. Δεν ψωνίζεις σήμερα” και όχι σε κάποιον στον οποίον εγώ έδωσα την εντολή να κάνει μία συγκεκριμένη δουλειά…
Η ηλικιωμενη εξω απο το αττικα να πηγαινε σε κανα εγγονι της να γουσταρει και ας αφηνε τα ψωνια στο αττικα για δευτερα,θα της επεφτε το αβγο λες????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K