kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ SINGLE ??????????????????οχι φιλε μου. Ειμαι single αυτο το φεγγαρι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ SINGLE ??????????????????οχι φιλε μου. Ειμαι single αυτο το φεγγαρι.
...ναι γελα σακατη...το παιδι να βλεπεις αυτο και να τον εχεις εικονισμα...μελετηρος,γαμιας εργατικος,νεοδημοκρατης....τι αλλο να ζητησει κανεις...?
...ναι γελα σακατη...το παιδι να βλεπεις αυτο και να τον εχεις εικονισμα...μελετηρος,γαμιας εργατικος,νεοδημοκρατης....τι αλλο να ζητησει κανεις...?
...μη μασας παιχτη μου,θα ναι ο ερμης αναδρομος...τουλαχιστον προσπαθεις να τουμπαρεις κανα μουνετο αυτη την περιοδο,εχεις τιποτα στα σκαρια?οχι φιλε μου. Ειμαι single αυτο το φεγγαρι.
...μη μασας παιχτη μου,θα ναι ο ερμης αναδρομος...τουλαχιστον προσπαθεις να τουμπαρεις κανα μουνετο αυτη την περιοδο,εχεις τιποτα στα σκαρια?
ειλικρινα μενω αναυδος απο την πολυπλευρη προσωπικοτητα σου και την πληθωρικοτητα του χαρακτηρα σου,αλλα αυτο που πραγματικα εκτιμω σε σενα ειναι το απιστευτο χιουμορ σου....αναβλυζεις κυριολεκτικα...Έχω πολλα χαρισματα ο μπαγάσας![]()
ειλικρινα μενω αναυδος απο την πολυπλευρη προσωπικοτητα σου και την πληθωρικοτητα του χαρακτηρα σου,αλλα αυτο που πραγματικα εκτιμω σε σενα ειναι το απιστευτο χιουμορ σου....αναβλυζεις κυριολεκτικα...
ειλικρινα μενω αναυδος απο την πολυπλευρη προσωπικοτητα σου και την πληθωρικοτητα του χαρακτηρα σου,αλλα αυτο που πραγματικα εκτιμω σε σενα ειναι το απιστευτο χιουμορ σου....αναβλυζεις κυριολεκτικα...
αυτος μοιαζει να τρολλαρει. Δεν μπορει να είναι τοσο αφελης να μην καταλαβαινει ότι κι ένα σκυλι ακομα εχει αναγκη να ξεκουραστεί![]()
...σιλανσ μεσιε σακατ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σταματααααααααα
ρε νούμερο ποιός σου είπε ότι δεν παίρνουν ρεπό άλλη μέρα ?/
ποιος σου είπε ότι δεν πληρώνονται εξτρα την Κυριακή ?
ποιός σου είπε ότι δεν θέλουν να δουλέψουν για το παραπάνω που βγαίνει με τις Κυριακές ???
Eισαι χαζος ρε;ρε νούμερο ποιός σου είπε ότι δεν παίρνουν ρεπό άλλη μέρα ?/
ποιός σου είπε ότι δεν θέλουν να δουλέψουν για το παραπάνω που βγαίνει με τις Κυριακές ???
....λειπεις καιρο απο την ελλαδα μαλλον....οδγοος χρονος υφεσης ,30% ανεργια επισημη,4ωροι που βαρανε 8ωρα για 260 ευρω και και και ...μεσαιωνας.....θες και αλλη αναπτυξη η καβλωσες ηδη?ρε νούμερο ποιός σου είπε ότι δεν παίρνουν ρεπό άλλη μέρα ?/ δεν τους το δινουν τσαμπουκα...
ποιος σου είπε ότι δεν πληρώνονται εξτρα την Κυριακή ?....εδω ρε συ δεν τους πληρωνουν τις κανονικες μερες...
ποιός σου είπε ότι δεν θέλουν να δουλέψουν για το παραπάνω που βγαίνει με τις Κυριακές ???...σοβαροτης μηδεν!
τυπε ακουγεται οτι οι υπαλληλοι θα κανουν διαμαρτυρια και καμπανια με την ονομασια αφηστε μας να δουλεψουμε κυριακηρε νούμερο ποιός σου είπε ότι δεν παίρνουν ρεπό άλλη μέρα ?/
...σωστα ,τσιμπας την εξτρα μερα και πας το γκομενακι για σκι στα 3-5 η 6 πηγαδια και του κανεις τη σουφρα πηγαδα....σωραιος μπολντη,απορω πως εισαι σινγλ?μηπως εννοεις σιντι σινκλ? και δεν το γραφεις για να μην εκθεσεις τη σχεση σου στους μαλακοκαυληδες του μπουρδελα???Καλα μεταξυ μας αρκετες επιχειρησεις δεν πληρώνουν τις υπερωριες και ειναι μνάκια οι εργοδοτες τους.
Για μενα ο καλυτερος και ο πιο σωστος ειναι ο Σκλαβενιτης φιλε ουτε σου γμαει την Κυριακη και εχεις και ενα ρεπο μεσα στην εβδομαδα οποτε αμα το παιρνεις Δευτερα κολλάς ενα 2μεράκι και ηρεμεις. Αλλο να πηγαινεις Τριτη στη δουλεια και αλλο Δευτερα
τυπε ακουγεται οτι οι υπαλληλοι θα κανουν διαμαρτυρια και καμπανια με την ονομασια αφηστε μας να δουλεψουμε κυριακη
και θα ευχαριστησουν τον σαμαρα που επιτελους τους δινει αυτην την δυνατοτητα![]()
τυπε ακουγεται οτι οι υπαλληλοι θα κανουν διαμαρτυρια και καμπανια με την ονομασια αφηστε μας να δουλεψουμε κυριακη
και θα ευχαριστησουν τον σαμαρα που επιτελους τους δινει αυτην την δυνατοτητα![]()
αλλο αυτο τυπεπάντως δεν είδα και πολλούς εμπορουπαλλήλους να είναι απέξω από τα καταστήματα... καμμιά δεκαπενταριά απλυτους μηδεποτε εργασθεντες είδα στο βίντεο...