Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι υπουργοι (και βουλευτες) δεν επιλεγουν τους δικους τους συμβουλους;  

Παραδειγμα;

Tι ? Δεν έχεις ακούσει για τα κονέ με το παπαδαριό και τις βόλτες στο άγιο όρος ???

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Θελετε να σας κυβερνησει όμως. Αρα λες κουταμάρες.

Βασικά θέλουμε να φυγουν οι Σαμαράδες, οι Ντινόπουλοι, οι Ταμήλοι, οι Παναγιωτόπουλοι και όλα τα παρτάλια της δεξιάς που εσύ υποστηρίζεις.
Δε μας αντιπροσωπεύουν ρε πούστη μου. Είναι καθυστερημένοι!

100 φορές καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα πίσω σε κάτι που προσωπικά θεωρώ "χαμένη υπόθεση" παρά να μας κυβερνάνε οι πανίβλακες με κολαούζους κομματόσκυλα σαν την αφεντιά σου.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βασικά θέλουμε να φυγουν οι Σαμαράδες, οι Ντινόπουλοι, οι Ταμήλοι, οι Παναγιωτόπουλοι και όλα τα παρτάλια της δεξιάς που εσύ υποστηρίζεις.

100 φορές καλύτερα να κάνουμε ένα βήμα πίσω σε κάτι που προσωπικά θεωρώ "χαμένη υπόθεση" παρά να μας κυβερνάνε οι πανίβλακες με κολαούζους κομματόσκυλα σαν την αφεντιά σου.

Nα φύγουν αλλά όχι και να έρθουν ΣΥΡΙΖΑ και μαλακίες ! Ο σοσιαλφασισμός έχει ηττηθεί στον πολιτισμένο κόσμο και αν εμείς τον αναστήσουμε θα έχουμε άσχημα μπλεξήματα τύπου Ουκρανίας και Λευκορωσίας !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Ετσι όπως το θετεις, διαφωνω μεν, σεβαστό δε. Δεν αντιλαμβάνομαι βεβαια γιατι οι Στρατουληδες και οι Μπαλαφες είναι σουπερ διανοητες, αλλά τελος παντων.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Nα φύγουν αλλά όχι και να έρθουν ΣΥΡΙΖΑ και μαλακίες ! Ο σοσιαλφασισμός έχει ηττηθεί στον πολιτισμένο κόσμο και αν εμείς τον αναστήσουμε θα έχουμε άσχημα μπλεξήματα τύπου Ουκρανίας και Λευκορωσίας !

Δηλαδή εσύ δε θέλεις ένα σοσιαλιστικό κράτος, είσαι της ελεύθερης αγοράς να πούμε...
Ποιός είσαι; Ο Λάτσης;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δηλαδή εσύ δε θέλεις ένα σοσιαλιστικό κράτος, είσαι της ελεύθερης αγοράς να πούμε...
Ποιός είσαι; Ο Λάτσης;

Oύτε σοσιαλιστικό θέλω, ούτε πολύ περισσότερο σοσιαλ-φασιστικό τύπου Πούτιν που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω δυτικού τύπου δημοκρατία και οικονομία και εθνική ανεξαρτησία...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αν το καλοσκεφτείς όμως, ο κοσμος φταιει, που ψηφισε όπως ψηφισε και αναγκασε την ηγεσια να στραφει σε τέτοιες επιλογες.

Παντα ο κοσμος φταιει. Να σου θυμισω και την παροιμιωδη απαντηση του Μπρεχτ στις κομμουνιστικες αρχες οταν ειπαν οτι η σταση του λαου στεναχωρησε πολυ την κυβερνηση: "Αν δεν σας κανει ο λαος γιατι δεν τον αλλαζετε;"  :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Oύτε σοσιαλιστικό θέλω, ούτε πολύ περισσότερο σοσιαλ-φασιστικό τύπου Πούτιν που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω δυτικού τύπου δημοκρατία και οικονομία και εθνική ανεξαρτησία...

Ο Πούτιν μόνο σοσιαλιστής δεν είναι.

Θέλεις δημόσια παιδεία ή θέλεις να πληρώνεις ιδιωτικά σχολεία;
Θέλεις ιατροφαρμακευτική κάλυψη ή θέλεις να πεθάνεις γιατί δεν έχεις τα λεφτά να πληρώνεις ασφαλιστικές εταιρίες όπως στις (δυτικές οικονομίες των) ΥΠΑ;
Θέλεις το νερό, το τηλέφωνο, και το internet να είναι κρατικά ή θέλεις 1-2 ξένες εταιρίες να παίζουν με τις τιμές σε βάρος σου;

Υπάρχουν αγαθά (σήμερα το 2014) που εγώ τα θεωρώ μη διαπραγματεύσιμα και προτιμώ να είναι κρατικά. Προφανώς τα λεφτά για να λειτουργήσουν αυτά δε θα ρθουν από τον ουρανό.
Το κόμμα που φαντάζομαι υποστηρίζεις (ΝΔ) είναι υπερ της ελεύθερης αγοράς, άρα και ιδιωτικοποίησης τους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Για να μην λέω πολλά διαβάστε εδώ για το τι μας περιμένει ! Οι άνθρωποι είναι καγκεμπίτες και ανθέλληνες [URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html[/url]

Ο Τσίπρας είναι...ρωσόφιλος ;

Πότε επισκέφτηκε τη Ρωσία ;

Τις ΗΠΑ επισκέφτηκε ,φίλε .
Μπορεί να μην σου αρέσει ο Τσίπρας ,πάντως δεν φαίνεται να είναι ρωσόφιλος .

Εγώ είμαι ρωσόφιλος !  :rockon:

Δες κάτω γιατί !

russian_model_by_ceasaric-d4l78oi.jpg

miss-russian-pageant.png

http://[URL unfurl="true"]www.besttopnews.com/image/photo/8/7/0/10870.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.topholidayvideos.com/wp-content/uploads/2010/06/russian-girls.jpg[/img[/URL]]

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Για να μην λέω πολλά διαβάστε εδώ για το τι μας περιμένει ! Οι άνθρωποι είναι καγκεμπίτες και ανθέλληνες [URL unfurl="true"]http://taairetika.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html[/url]

Το άρθρο είναι άσχετο με τα όσα λέγαμε περί σοσιαλισμού ( συμφωνούμε; ).

- Λέει πως ένας δήμαρχος στην παρέλαση της 28ης έπαιξε ένα τραγούδι από κάποιο ρωσικό μουσικό συγκρότημα.

- Επειδή αυτός ο δήμαρχος κατέβηκε με τον Σύριζα, προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο Σύριζα είναι πιόνι του Πουτιν.

- Άρα, όταν ο Σύριζα θα βγει πρώτο κόμμα, η Ελλάδα θα γίνει προτεκτοράτο της Ρωσίας.

- Άρα θα καταντήσουμε Ουκρανία.

Τα πιστεύεις όντως αυτά;
Δε νομίζεις πως αυτή η συλλογιστική παραείναι απλοϊκή, έως και ηλίθα;

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στους υπόλοιπους Έλληνες και χρησιμοποίησε το μυαλό σου όταν διαβάζεις κάτι (πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε ανάλυση κειμένου αν αυτό σε βοηθάει καλύτερα).
Αν πάλι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, μη πας να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές. Είναι σε βάρος όλων μας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686

russian-models-audit-0.jpg

Παρά τρίχα 11888 !  :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε ,η Ρωσία είναι ωραία χώρα...

Ο Τσίπρας δεν είναι ρωσόφιλος .

Μακάρι να ήταν ...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Τσίπρας είναι...ρωσόφιλος ;

Πότε επισκέφτηκε τη Ρωσία ;

Τις ΗΠΑ επισκέφτηκε ,φίλε .
Μπορεί να μην σου αρέσει ο Τσίπρας ,πάντως δεν φαίνεται να είναι ρωσόφιλος .

Εγώ είμαι ρωσόφιλος !  :rockon:

Δες κάτω γιατί !

russian_model_by_ceasaric-d4l78oi.jpg

miss-russian-pageant.png

http://[URL unfurl="true"]www.besttopnews.com/image/photo/8/7/0/10870.jpeg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.topholidayvideos.com/wp-content/uploads/2010/06/russian-girls.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Πήγε και στη Ρωσία και μάλιστα την εποχή της εισβολής στην Κριμαία για να την υποστηρίξει. Στην Αμερική πήγε την εποχή που Πούτιν και Ομπάμα ήταν κώλος και βρακί !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Πήγε και στη Ρωσία και μάλιστα την εποχή της εισβολής στην Κριμαία για να την υποστηρίξει. Στην Αμερική πήγε την εποχή που Πούτιν και Ομπάμα ήταν κώλος και βρακί !

Για βάλε πηγή .

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το άρθρο είναι άσχετο με τα όσα λέγαμε περί σοσιαλισμού ( συμφωνούμε; ).

- Λέει πως ένας δήμαρχος στην παρέλαση της 28ης έπαιξε ένα τραγούδι από κάποιο ρωσικό μουσικό συγκρότημα.

- Επειδή αυτός ο δήμαρχος κατέβηκε με τον Σύριζα, προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο Σύριζα είναι πιόνι του Πουτιν.

- Άρα, όταν ο Σύριζα θα βγει πρώτο κόμμα, η Ελλάδα θα γίνει προτεκτοράτο της Ρωσίας.

- Άρα θα καταντήσουμε Ουκρανία.

Τα πιστεύεις όντως αυτά;
Δε νομίζεις πως αυτή η συλλογιστική παραείναι απλοϊκή, έως και ηλίθα;

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στους υπόλοιπους Έλληνες και χρησιμοποίησε το μυαλό σου όταν διαβάζεις κάτι (πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε ανάλυση κειμένου αν αυτό σε βοηθάει καλύτερα).
Αν πάλι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, μη πας να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές. Είναι σε βάρος όλων μας.

Nαι ενώ ο Τσίπρας δεν είναι Ρωσόφιλος, μόνο ο δήμαρχός του είναι !  :2funny: :2funny:  Να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα !!
Να σου πως κι'εγώ θεωρώ τους ΣΥΡΙΖαίους χαζοβιόληδες και λαμόγια αλλά δεν θα σου πω ποτέ να μην πας να ψηφίσεις γιατί αυτό είναι φασιστικό,ΟΚ ?
Κατά τ'αλλα συνέχισε να πιστεύεις τα παραμύθια που σε ταϊζουν ότι θα τα κάνει όλα κρατικά και θα τρως με χρυσά κουτάλια  :jerking:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Nαι ενώ ο Τσίπρας δεν είναι Ρωσόφιλος, μόνο ο δήμαρχός του είναι !  :2funny: :2funny:  Να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα !!
Να σου πως κι'εγώ θεωρώ τους ΣΥΡΙΖαίους χαζοβιόληδες και λαμόγια αλλά δεν θα σου πω ποτέ να μην πας να ψηφίσεις γιατί αυτό είναι φασιστικό,ΟΚ ?
Κατά τ'αλλα συνέχισε να πιστεύεις τα παραμύθια που σε ταϊζουν ότι θα τα κάνει όλα κρατικά και θα τρως με χρυσά κουτάλια  :jerking:

Δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά θα προσπαθήσω να περιορίσω τη συζήτηση, να δουμε αν μπορούμε να συνενοηθούμε.

1) Το ότι ο δήμαρχος έπαιξε ένα κομμάτι από ρωσικό συγκρότημα (για τους δικούς του λόγους, καλώς ή κακώς δεν το σχολιάζουμε αυτό είναι άλλο θέμα), τον κάνει ρωσόφιλο;

2) Μπορείς να μου παραθέσεις 2-3 δηλώσεις ή περιστατικά που κάνουν τον Τσίπρα ρωσόφιλο; Μη μου πετάξεις πάλι άρθρο από τους ψεκασμένους. Θέλω δήλωση, γραπτό ή κίνηση του Τσίπρα που να δείχνει την όποια συμπάθεια στη Ρωσία.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Με πρόλαβες.

Δηλαδή το ότι είναι αντίθετος με τις κυρώσεις στη Ρωσία τον κάνει Ρωσόφιλο;
Ο Σαμαράς ας πούμε είναι υπερ των κυρώσεων;

Stories