Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

Επισκέπτης
Για τη Δημοκρατια της Μακεδονιας εξακολουθεί το αβαβα.

Οσον αφορα τους τσοπάνηδες,να υποθεσω ότι δεν τους εκτιμάς και ιδιαιτερα για καποιο λογο?
Αν το ελεγα εγω αυτό, ότι δεν θεωρω τους τσοπάνηδες τους καταλληλότερους να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας, θα μου λεγατε διάφορα.
Το λες συνεχεια και δεν σε απανταω επιτηδες, γιατι ποτε δεν ενδιαφερθηκατε πραγματικα εσεις οι αθηναιοι για αυτο το θεμα, οποτε αστα αυτα σε εμενα.

Ο σαμαρας που ψηφιζεις και υπερασπιζεσαι με τοσο παθος το κανει ομως, βαζει βλαχοπονηρους χωριατες για να μπορει να τους ελενχει ευκολα.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το λες συνεχεια και δεν σε απανταω επιτηδες, γιατι ποτε δεν ενδιαφερθηκατε πραγματικα εσεις οι αθηναιοι για αυτο το θεμα, οποτε αστα αυτα σε εμενα.

Ο σαμαρας που ψηφιζεις και υπερασπιζεσαι με τοσο παθος το κανει ομως, βαζει βλαχοπονηρους χωριατες για να μπορει να τους ελενχει ευκολα.  ;)
Θεωρεις δηλαδή ότι το θεμα της Μακεδονιας αφορα μονο εσας τους βορειους?
Επισης, ΔΕΝ είμαι αθηναιος.

Υ.Γ. Απλως δεν εχεις τι να απαντησεις και εφευρίσκεις σοφιστειες. Θα ψηφισεις ένα κομμα που είναι υπερ της Δημοκρατιας της Μακεδονιας? Απλο είναι.Τοσο πολύ δυσκολευεσαι να απαντησεις?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Θεωρω ότι ο αναχηματισμος τον Ιουνιο ειχε καποιες λαθος επιλογες. Προφανως υπο την πιεση της ηττας των ευρωεκλογών. Δεν επρεπε να γινει αυτό. Μαλλον επικρατησαν λογικες "ας βαλουμε μερικους παλιοκομματικους να μαζεψουμε λιγο τον κοσμο".
Αν το καλοσκεφτείς όμως, ο κοσμος φταιει, που ψηφισε όπως ψηφισε και αναγκασε την ηγεσια να στραφει σε τέτοιες επιλογες. Αν ειχε δικαιωσει τις επιλογες του αρχικου κυβερνητικου σχηματος, δεν θα είχαμε τετοια. Από πλευρας μου βεβαια, παντα θεωρω ότι πρεπει να επιλεγεις σωστα χωρις να επηρεάζεσαι από λαϊκισμούς.
Όχι να κανουμε αυτά που κοροϊδεύουμε δηλαδή.

Είσαι έξυπνος άνθρωπος, μην λες μαλακίες. Το υπουργικό συμβούλιο το αποφάσισαν ο χοντρός και ο λιγνός, δεν το επέλεξε το εκλογικό σώμα. Μην ψάχνεις κι εσύ τις δικαιολογίες ρε Άλεξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είσαι έξυπνος άνθρωπος, μην λες μαλακίες. Το υπουργικό συμβούλιο το αποφάσισαν ο χοντρός και ο λιγνός, δεν το επέλεξε το εκλογικό σώμα. Μην ψάχνεις κι εσύ τις δικαιολογίες ρε Άλεξ.
Δεν είναι δικαιολογια, είναι αιτιολογια. Γι αυτό εγινε. Υπογραμμισα ότι διαφωνω με τις τακτικες αυτές. Ελπιζω σε νέο ανασχηματισμο μετα την αναδειξη Προεδρου τον Μαρτιο.

Επισκέπτης
Θεωρεις δηλαδή ότι το θεμα της Μακεδονιας αφορα μονο εσας τους βορειους?
Επισης, ΔΕΝ είμαι αθηναιος.
Αφορα ολοι την ελλαδα, αδιαφορουν ομως ολοι οι υπολοιποι ελληνες (πλην ελαχιστων ανθρωπον σε διαφορες περιοχες) και ασε τα σαπια σε μενα. Απο χωριο εισαι ρε βλαχοδημοκρατη. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφορα ολοι την ελλαδα, αδιαφορουν ομως ολοι οι υπολοιποι ελληνες (πλην ελαχιστων ανθρωπον σε διαφορες περιοχες) και ασε τα σαπια σε μενα. Απο χωριο εισαι ρε βλαχοδημοκρατη. :grin:
Δεν απαντας παλι.
Θα ψηφισεις λοιπον ένα κομμα που βαζει το εμβλημα του κατω από το σύνθημα "Στηριξη στη Δημοκρατια της Μακεδονιας"?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν είναι δικαιολογια, είναι αιτιολογια. Γι αυτό εγινε. Υπογραμμισα ότι διαφωνω με τις τακτικες αυτές. Ελπιζω σε νέο ανασχηματισμο μετα την αναδειξη Προεδρου τον Μαρτιο.

ΟΚ, αιτιολογία. Αν ο Alex71 ήταν πρωθυπουργάρα, θα μπορούσε να καρατομήσει πολιτικά όλα αυτά τα νούμερα ΑΠΟΨΕ; ή θα έπρεπε να περιμένει να αποφασίσει ο ίδιος να κάνει ανασχηματισμό; Αν προλάβει.

Επίσης, η ίδια προωθυπουργάρα, θα μπορούσε να είχε βάλει λίγο χέρι και να μαζέψει βούλτεψες, αδώνιδες, ντινόπουλους, γεράσιμους κτλ; ή κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Δεν απαντας παλι.
Θα ψηφισεις λοιπον ένα κομμα που βαζει το εμβλημα του κατω από το σύνθημα "Στηριξη στη Δημοκρατια της Μακεδονιας"?
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που λες. Ειπαμε θα κανετε τα παντα για να εξαπατησετε για ακομη μια φορα τον ελληνικο λαο. Αντε γεια σου δεξιουλη  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΟΚ, αιτιολογία. Αν ο Alex71 ήταν πρωθυπουργάρα, θα μπορούσε να καρατομήσει πολιτικά όλα αυτά τα νούμερα ΑΠΟΨΕ; ή θα έπρεπε να περιμένει να αποφασίσει ο ίδιος να κάνει ανασχηματισμό; Αν προλάβει.

Επίσης, η ίδια προωθυπουργάρα, θα μπορούσε να είχε βάλει λίγο χέρι και να μαζέψει βούλτεψες, αδώνιδες, ντινόπουλους, γεράσιμους κτλ; ή κάνω λάθος;
Ω ναι ρε φιλε. Θα τους καρατομουσα τωρα, στις 2:35 το χαραμα.
Ανευ δισταγμου. Απλα ξερεις κατι? Δεν ξερω αν τα ψηφοδέλτια που θα εφτιαχνα εγω, θα ικανοποιουσαν τον κοσμο που θα καλειτο να ψηφισει και εχει συνηθισει λαμογια ή ημιλαμογια. Αλλά ειλικρινα δεν θα με ενοιαζε. Θα ελεγα "τύποι αυτά είναι, ξερω ότι δεν θα με ξαναβγαλετε αλλά εγω θα κανω αυτό που πρεπει και ας με κρινει η ιστορια".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν απαντας παλι.

Ποιό κόμμα είναι αυτό να το ψηφίσω σύντροφε ? Ουράνιο τόξο ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Σε καμία περίπτωση ! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τη Ρώσικη γραμμή στο Μακεδονικό.Τα μοναδικά κόμματα που στηρίζουν τη δημοκρατία της Μακεδονίας είναι ΟΑΚΚΕ,Φιλελεύθερη συμμαχία,Δράση και φυσικά Ουράνιο τόξο

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ω ναι ρε φιλε. Θα τους καρατομουσα τωρα, στις 2:35 το χαραμα.
Ανευ δισταγμου. Απλα ξερεις κατι? Δεν ξερω αν τα ψηφοδέλτια που θα εφτιαχνα εγω, θα ικανοποιουσαν τον κοσμο που θα καλειτο να ψηφισει και εχει συνηθισει λαμογια ή ημιλαμογια. Αλλά ειλικρινα δεν θα με ενοιαζε. Θα ελεγα "τύποι αυτά είναι, ξερω ότι δεν θα με ξαναβγαλετε αλλά εγω θα κανω αυτό που πρεπει και ας με κρινει η ιστορια".

Ειρωνικό το πρώτο αλλά δεν πειράζει, πάμε παρακάτω.
ΕΣΥ ρε Άλεξ, θα τους ξαναέβαζες; Δηλαδή προτιμάς το "να βγούμε" απ' το "να δουλέψουμε και να προσφέρουμε έργο". ΕΣΥ ο Άλεξ ξαναλέω. Ο χοντρός και ο λιγνός έχουν επιλέξει το "να βγούμε" και την μαρμίτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειρωνικό το πρώτο αλλά δεν πειράζει, πάμε παρακάτω.
ΕΣΥ ρε Άλεξ, θα τους ξαναέβαζες; Δηλαδή προτιμάς το "να βγούμε" απ' το "να δουλέψουμε και να προσφέρουμε έργο". ΕΣΥ ο Άλεξ ξαναλέω. Ο χοντρός και ο λιγνός έχουν επιλέξει το "να βγούμε" και την μαρμίτα.

Δεν ηταν ειρωνικο ρε φιλε, το εννοουσα.

Εγω δεν πιστευω ότι ένα κυβερνητικο εργο είναι τοσο πολύ θεμα υπουργων. Υπαρχουν ένα σωρο συμβουλοι και τέτοιοι. Εκει αν εχεις σωστους ανθρώπους όλα γινονται ενταξει. Εγω πιστευω ότι όχι μονο θα εβαζα αυτους που επρεπε, αλλά θα ελεγχα και τα "παρακατω" στρωματα και φυσικα θα υπηρχε ένα πλανο 5-6 θεματων σε κάθε υπουργειο που θα παρακολουθουσα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να δει εξουσία δεν τολμάει να συγκρουστεί με τον Ελληνικό εθνικισμό, ούτε και με το παπαδαριό οπότε επιδιώκει συνεργασίες μ'αυτούς !

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν ηταν ειρωνικο ρε φιλε, το εννοουσα.

Εγω δεν πιστευω ότι ένα κυβερνητικο εργο είναι τοσο πολύ θεμα υπουργων. Υπαρχουν ένα σωρο συμβουλοι και τέτοιοι. Εκει αν εχεις σωστους ανθρώπους όλα γινονται ενταξει. Εγω πιστευω ότι όχι μονο θα εβαζα αυτους που επρεπε, αλλά θα ελεγχα και τα "παρακατω" στρωματα και φυσικα θα υπηρχε ένα πλανο 5-6 θεματων σε κάθε υπουργειο που θα παρακολουθουσα.
Οι υπουργοι (και βουλευτες) δεν επιλεγουν τους δικους τους συμβουλους;  

Γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ για να δει εξουσία δεν τολμάει να συγκρουστεί με τον Ελληνικό εθνικισμό, ούτε και με το παπαδαριό οπότε επιδιώκει συνεργασίες μ'αυτούς !
Παραδειγμα;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Για τη Δημοκρατια της Μακεδονιας εξακολουθεί το αβαβα.

Οσον αφορα τους τσοπάνηδες,να υποθεσω ότι δεν τους εκτιμάς και ιδιαιτερα για καποιο λογο?
Αν το ελεγα εγω αυτό, ότι δεν θεωρω τους τσοπάνηδες τους καταλληλότερους να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας, θα μου λεγατε διάφορα.

Το thread είναι για τη Ν.Δ. και τον Α.Π. Σαμαρά.
Σιγά μην απολογηθούμε γιατ τις αφίσες της συνιστώσας του Σύριζα.
Ασε που δε μας κυβερνά ούτε ο Σύριζα, ούτε η συνιστώσα του.
Μας κυβερνά το βλαχαδερό ο Ταμήλος που όσο και αν δε σε βολεύει, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα παρτάκια χωριατοδεξιού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οι υπουργοι (και βουλευτες) δεν επιλεγουν τους δικους τους συμβουλους;  
Όχι παντα. Και εξαλλου με τι κριτήρια να επιλεξουν? Φυτευτοί είναι οι περισσοτεροι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το thread είναι για τη Ν.Δ. και τον Α.Π. Σαμαρά.
Σιγά μην απολογηθούμε γιατ τις αφίσες της συνιστώσας του Σύριζα.
Ασε που δε μας κυβερνά ούτε ο Σύριζα, ούτε η συνιστώσα του.
Μας κυβερνά το βλαχαδερό ο Ταμήλος που όσο και αν δε σε βολεύει, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα παρτάκια χωριατοδεξιού.
Θελετε να σας κυβερνησει όμως. Αρα λες κουταμάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom