Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κανει και τιποτε αλλο οι δεξια 100 χρονια στην ελλαδα, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα κυβερνουν με καθε κοστος. Δωσιλογοι,απατεωνες που πουλανε και το ιδιο τους το παιδι για λιγη εξουσια.
Ψηφισε τοτε ΜΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ρε παοκαρα...

2s6pymt.jpg

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ψηφισε τοτε ΜΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ρε παοκαρα...

2s6pymt.jpg

Για τον βορίδη θα μας πεις; Για ντινόπουλο; Για βούλτεψη; Για άδωνι;

Άσε το ότι κάποιοι τους ψήφισαν, δεκτόν. Για το έργο τους θέλω να μου πεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για τον βορίδη θα μας πεις; Για ντινόπουλο; Για βούλτεψη; Για άδωνι;

Άσε το ότι κάποιοι τους ψήφισαν, δεκτόν. Για το έργο τους θέλω να μου πεις.
Εγω δεν σταυρωνω κανεναν από αυτους. Δεν βλεπω το λογο να μιλησω γι αυτους λοιπον. Αν ηταν στο χερι μου και εφτιαχνα εγω τα ψηφοδέλτια, θα εκανα άλλες επιλογες.

Επισκέπτης
Στο πέος τους όλα. πλεύρηδες, τσεκουρακηδες (aka βορίδης), αδώνιδες, καρατζαφύρερ... ΟΛΑ στο μπλέντερ, να κρατήσουμε την καρέκλα.
Αμφιπολη (το τευλευταιο) οτι μπορει να κατεβασει το νοσηρο τους μυαλο το επιστρατευουν. Μιλαμε οι δεξιοι ειναι οτι πιο αδιστακο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην χωρα μας. Και εμεις καθομαστε με σταυρομενα τα χερια.  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και εν παση περιπτωσει εχω βαρεθεί, κάθε φορα που μιλαμε για πολιτικες επιλογες και συστηματα, να πρεπει να απανταω για τον βλακα τον Ντινοπουλο. Εχει γινει κουραστικο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγω δεν σταυρωνω κανεναν από αυτους. Δεν βλεπω το λογο να μιλησω γι αυτους λοιπον. Αν ηταν στο χερι μου και εφτιαχνα εγω τα ψηφοδέλτια, θα εκανα άλλες επιλογες.

Για το κυβερνητικό τους έργο θέλω να μου πεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αμφιπολη (το τευλευταιο) οτι μπορει να κατεβασει το νοσηρο τους μυαλο το επιστρατευουν. Μιλαμε οι δεξιοι ειναι οτι πιο αδιστακο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην χωρα μας. Και εμεις καθομαστε με σταυρομενα τα χερια.  :headbang:
Για την Δημοκρατια της Μακεδονιας αβαβα ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Για το κυβερνητικό τους έργο θέλω να μου πεις.
Το κυβερνητικο εργο είναι ενιαιο. Και ως ενιαιο είναι θετικο. Για οποιον δεν συμφωνει, μπορει να ψηφισει νεοκομμουνιστες ή νεοναζί να του τα κανουν καλυτερα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και εν παση περιπτωσει εχω βαρεθεί, κάθε φορα που μιλαμε για πολιτικες επιλογες και συστηματα, να πρεπει να απανταω για τον βλακα τον Ντινοπουλο. Εχει γινει κουραστικο.

Πες μου για βούλτεψη, άδωνι, τσεκούρι βορίδη. τραμπάκουλα. Θέλω την γνώμη σου ρε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πες μου για βούλτεψη, άδωνι, τσεκούρι βορίδη. τραμπάκουλα. Θέλω την γνώμη σου ρε.
Η Βούλτεψη είναι το απολυτο τίποτα. Ο Βοριδης είναι πολύ καταρτισμένος αλλά με βεβαρημενο παρελθον που τον κανει βαριδι για την ΝΔ. Ο Αδωνης είναι πολύ εργατικος και μεθοδικος αλλά δεν φροντιζει την εικονα του. Αν τραμπάκουλα εννοεις τον Ταμηλο, αν ηταν στο χερι μου θα εξαφανιζοταν από τον χαρτη γιατι είναι βλαξ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το κυβερνητικο εργο είναι ενιαιο. Και ως ενιαιο είναι θετικο. Για οποιον δεν συμφωνει, μπορει να ψηφισει νεοκομμουνιστες ή νεοναζί να του τα κανουν καλυτερα.

Μπα μαλλον σκορποχωρι ειναι , χωρις ειρμο, και σχεδιο. Οτι γινεται στο ποδι, ισα για να βγουν τα κουκια για να τη βγαλουμε οπως οπως για να ρθει η επομενη δοση ( που παλι με πολιτικα κριτηρια δινεται, αν ηταν με καθαρα οικονομικα πολλες ισως να μην ειχαν δοθει )

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μην το λες. Έχετε κάνει μεγάλο άνοιγμα για τα ψηφαλάκια και έχετε ήδη το τσεκούρι βορίδη. Κάνω λάθος;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γι αυτό μολις τον πηραμε, ανεβηκε η ΧΑ στο 10%?

Τώρα κάνεις αυτά που κατηγορείς, ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα και απαντάς όπου σε συμφέρει. Ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα, φαίνονται παραπάνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τώρα κάνεις αυτά που κατηγορείς, ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα και απαντάς όπου σε συμφέρει. Ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα, φαίνονται παραπάνω.
Νομιζω ότι απαντησα σαφως σε όλα.

Επισκέπτης
Η Βούλτεψη είναι το απολυτο τίποτα. Ο Βοριδης είναι πολύ καταρτισμένος αλλά με βεβαρημενο παρελθον που τον κανει βαριδι για την ΝΔ. Ο Αδωνης είναι πολύ εργατικος και μεθοδικος αλλά δεν φροντιζει την εικονα του. Αν τραμπάκουλα εννοεις τον Ταμηλο, αν ηταν στο χερι μου θα εξαφανιζοταν από τον χαρτη γιατι είναι βλαξ.
Γιατι μιλας ετσι για τον ταμηλο, αντιπροσωπευει επαξια τον καθε χωριατης/τσοπανη πρωην βοσκο με μαντρι στην καρδιτσα, που του εδωσαν ξαφνικα εξουσια. Αυτα ειναι τα κολπα του σαμαρα σου.. ξερει να βαζει τον τσοπανη(στην κυριολεξια) να φυλαει τα προβατα. Βλαχοτσοπανηδες και κουτοπονηρη. αυτοι ειστε  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατι μιλας ετσι για τον ταμηλο, αντιπροσωπευει επαξια τον καθε χωριατης/τσοπανη πρωην βοσκο με μαντρι στην καρδιτσα, που του εδωσαν ξαφνικα εξουσια. Αυτα ειναι τα κολπα του σαμαρα σου.. ξερει να βαζει τον τσοπανη(στην κυριολεξια) να φυλαει τα προβατα. Βλαχοτσοπανηδες και κουτοπονηρη. αυτοι ειστε  :S
Για τη Δημοκρατια της Μακεδονιας εξακολουθεί το αβαβα.

Οσον αφορα τους τσοπάνηδες,να υποθεσω ότι δεν τους εκτιμάς και ιδιαιτερα για καποιο λογο?
Αν το ελεγα εγω αυτό, ότι δεν θεωρω τους τσοπάνηδες τους καταλληλότερους να αποφασιζουν για την τυχη της χωρας, θα μου λεγατε διάφορα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Νομιζω ότι απαντησα σαφως σε όλα.

Σου ζητώ συγγνώμη, δεν το είδα, ίσως έφταιγε το refresh.

Εσύ ως Alex71, πως κρίνεις τον αντώνη που έχει κάνει τόσες (και άλλες, περισσότερες, γιακουμάτους κτλ...) λάθος επιλογές και ΔΕΝ τις διορθώνει; Για πες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σου ζητώ συγγνώμη, δεν το είδα, ίσως έφταιγε το refresh.

Εσύ ως Alex71, πως κρίνεις τον αντώνη που έχει κάνει τόσες (και άλλες, περισσότερες, γιακουμάτους κτλ...) λάθος επιλογές και ΔΕΝ τις διορθώνει; Για πες.
Θεωρω ότι ο αναχηματισμος τον Ιουνιο ειχε καποιες λαθος επιλογες. Προφανως υπο την πιεση της ηττας των ευρωεκλογών. Δεν επρεπε να γινει αυτό. Μαλλον επικρατησαν λογικες "ας βαλουμε μερικους παλιοκομματικους να μαζεψουμε λιγο τον κοσμο".
Αν το καλοσκεφτείς όμως, ο κοσμος φταιει, που ψηφισε όπως ψηφισε και αναγκασε την ηγεσια να στραφει σε τέτοιες επιλογες. Αν ειχε δικαιωσει τις επιλογες του αρχικου κυβερνητικου σχηματος, δεν θα είχαμε τετοια. Από πλευρας μου βεβαια, παντα θεωρω ότι πρεπει να επιλεγεις σωστα χωρις να επηρεάζεσαι από λαϊκισμούς.
Όχι να κανουμε αυτά που κοροϊδεύουμε δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom