Eνω η αριστερα τι θελει ?
Συντάξεις.
Έχουν γεράσει, χρόνο με τον χρόνο θα πέφτουν τα ποσοστά τους. Αλλά μιλάμε για κυβερνητικά κόμματα, αν δεν κάνω λάθος.
Eνω η αριστερα τι θελει ?
Ψηφισε τοτε ΜΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ρε παοκαρα...Κανει και τιποτε αλλο οι δεξια 100 χρονια στην ελλαδα, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα κυβερνουν με καθε κοστος. Δωσιλογοι,απατεωνες που πουλανε και το ιδιο τους το παιδι για λιγη εξουσια.
Ψηφισε τοτε ΜΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ρε παοκαρα...
Εγω δεν σταυρωνω κανεναν από αυτους. Δεν βλεπω το λογο να μιλησω γι αυτους λοιπον. Αν ηταν στο χερι μου και εφτιαχνα εγω τα ψηφοδέλτια, θα εκανα άλλες επιλογες.Για τον βορίδη θα μας πεις; Για ντινόπουλο; Για βούλτεψη; Για άδωνι;
Άσε το ότι κάποιοι τους ψήφισαν, δεκτόν. Για το έργο τους θέλω να μου πεις.
Αμφιπολη (το τευλευταιο) οτι μπορει να κατεβασει το νοσηρο τους μυαλο το επιστρατευουν. Μιλαμε οι δεξιοι ειναι οτι πιο αδιστακο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην χωρα μας. Και εμεις καθομαστε με σταυρομενα τα χερια.Στο πέος τους όλα. πλεύρηδες, τσεκουρακηδες (aka βορίδης), αδώνιδες, καρατζαφύρερ... ΟΛΑ στο μπλέντερ, να κρατήσουμε την καρέκλα.
Εγω δεν σταυρωνω κανεναν από αυτους. Δεν βλεπω το λογο να μιλησω γι αυτους λοιπον. Αν ηταν στο χερι μου και εφτιαχνα εγω τα ψηφοδέλτια, θα εκανα άλλες επιλογες.
Για την Δημοκρατια της Μακεδονιας αβαβα ε?Αμφιπολη (το τευλευταιο) οτι μπορει να κατεβασει το νοσηρο τους μυαλο το επιστρατευουν. Μιλαμε οι δεξιοι ειναι οτι πιο αδιστακο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην χωρα μας. Και εμεις καθομαστε με σταυρομενα τα χερια.
Το κυβερνητικο εργο είναι ενιαιο. Και ως ενιαιο είναι θετικο. Για οποιον δεν συμφωνει, μπορει να ψηφισει νεοκομμουνιστες ή νεοναζί να του τα κανουν καλυτερα.Για το κυβερνητικό τους έργο θέλω να μου πεις.
Και εν παση περιπτωσει εχω βαρεθεί, κάθε φορα που μιλαμε για πολιτικες επιλογες και συστηματα, να πρεπει να απανταω για τον βλακα τον Ντινοπουλο. Εχει γινει κουραστικο.
Η Βούλτεψη είναι το απολυτο τίποτα. Ο Βοριδης είναι πολύ καταρτισμένος αλλά με βεβαρημενο παρελθον που τον κανει βαριδι για την ΝΔ. Ο Αδωνης είναι πολύ εργατικος και μεθοδικος αλλά δεν φροντιζει την εικονα του. Αν τραμπάκουλα εννοεις τον Ταμηλο, αν ηταν στο χερι μου θα εξαφανιζοταν από τον χαρτη γιατι είναι βλαξ.Πες μου για βούλτεψη, άδωνι,τσεκούριβορίδη. τραμπάκουλα. Θέλω την γνώμη σου ρε.
Το κυβερνητικο εργο είναι ενιαιο. Και ως ενιαιο είναι θετικο. Για οποιον δεν συμφωνει, μπορει να ψηφισει νεοκομμουνιστες ή νεοναζί να του τα κανουν καλυτερα.
Το κυβερνητικο εργο είναι ενιαιο. Και ως ενιαιο είναι θετικο. Για οποιον δεν συμφωνει, μπορει να ψηφισει νεοκομμουνιστες ή νεοναζί να του τα κανουν καλυτερα.
Γι αυτό μολις τον πηραμε, ανεβηκε η ΧΑ στο 10%?Μην το λες. Έχετε κάνει μεγάλο άνοιγμα για τα ψηφαλάκια και έχετε ήδη τοτσεκούριβορίδη. Κάνω λάθος;
Γι αυτό μολις τον πηραμε, ανεβηκε η ΧΑ στο 10%?
Νομιζω ότι απαντησα σαφως σε όλα.Τώρα κάνεις αυτά που κατηγορείς, ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα και απαντάς όπου σε συμφέρει. Ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα, φαίνονται παραπάνω.
Γιατι μιλας ετσι για τον ταμηλο, αντιπροσωπευει επαξια τον καθε χωριατης/τσοπανη πρωην βοσκο με μαντρι στην καρδιτσα, που του εδωσαν ξαφνικα εξουσια. Αυτα ειναι τα κολπα του σαμαρα σου.. ξερει να βαζει τον τσοπανη(στην κυριολεξια) να φυλαει τα προβατα. Βλαχοτσοπανηδες και κουτοπονηρη. αυτοι ειστε :SΗ Βούλτεψη είναι το απολυτο τίποτα. Ο Βοριδης είναι πολύ καταρτισμένος αλλά με βεβαρημενο παρελθον που τον κανει βαριδι για την ΝΔ. Ο Αδωνης είναι πολύ εργατικος και μεθοδικος αλλά δεν φροντιζει την εικονα του. Αν τραμπάκουλα εννοεις τον Ταμηλο, αν ηταν στο χερι μου θα εξαφανιζοταν από τον χαρτη γιατι είναι βλαξ.
Για τη Δημοκρατια της Μακεδονιας εξακολουθεί το αβαβα.Γιατι μιλας ετσι για τον ταμηλο, αντιπροσωπευει επαξια τον καθε χωριατης/τσοπανη πρωην βοσκο με μαντρι στην καρδιτσα, που του εδωσαν ξαφνικα εξουσια. Αυτα ειναι τα κολπα του σαμαρα σου.. ξερει να βαζει τον τσοπανη(στην κυριολεξια) να φυλαει τα προβατα. Βλαχοτσοπανηδες και κουτοπονηρη. αυτοι ειστε :S
Νομιζω ότι απαντησα σαφως σε όλα.
Η Βούλτεψη είναι το απολυτο τίποτα. Ο Βοριδης είναι πολύ καταρτισμένος αλλά με βεβαρημενο παρελθον που τον κανει βαριδι για την ΝΔ. Ο Αδωνης είναι πολύ εργατικος και μεθοδικος αλλά δεν φροντιζει την εικονα του. Αν τραμπάκουλα εννοεις τον Ταμηλο, αν ηταν στο χερι μου θα εξαφανιζοταν από τον χαρτη γιατι είναι βλαξ.
Θεωρω ότι ο αναχηματισμος τον Ιουνιο ειχε καποιες λαθος επιλογες. Προφανως υπο την πιεση της ηττας των ευρωεκλογών. Δεν επρεπε να γινει αυτό. Μαλλον επικρατησαν λογικες "ας βαλουμε μερικους παλιοκομματικους να μαζεψουμε λιγο τον κοσμο".Σου ζητώ συγγνώμη, δεν το είδα, ίσως έφταιγε το refresh.
Εσύ ως Alex71, πως κρίνεις τον αντώνη που έχει κάνει τόσες (και άλλες, περισσότερες, γιακουμάτους κτλ...) λάθος επιλογές και ΔΕΝ τις διορθώνει; Για πες.