Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 399K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο βρωμιάρης, πάντα θα βρισκει δικαιολογία να παραμεινει βρωμιάρης. Το κράτος δεν οφειλει να κρατα καθαρό τον οχετό που αφηνετε πισω σας βρωμιαρηδες που ζέχνετε απο τα 200 μετρα. Οι συνελευσεις σας μαραναν, δεν πατε να πλυθειτε λεω εγω

για πες μας ποσες καθαριστριες ειτε δημοσιου ειτε ιδιωτικου τομεα εχει το ΕΚΠΑ και σε ωρες απασχολησης???

για να μην ψαχνεις αδικα η απαντηση ειναι 0 μηπως θες οι φητητες-φοτητριες να καθαριζουν τις χεστρες ε δεν ειναι στρατος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν είμαι σίγουρος οτι εχεις εικόνα της πραγματικότητας και σαν αποτέλεσμα, γραφεις αηδίες. Τι εννοεις λέγοντας "εταιριες" δεν επέτρεπαν τη λειτουργία ιδιωτικής εταιρίας;

Ειπαμε - ο βρωμιαρης παραμένει βρωμιαρης

πηγαιναμε σε μια εταιρια που αφορουσε τον κλαδο μας χωρησμενοι σε ομαδες των 30 ατομων απο τις 5 το πρωι φραζαμε την εισοδο η τις εισοδους απο το πεζοδρομιο και δεν επιτρεπαμε την λειτουργια της επιχειρησης
τι δεν καταλαβαινεις

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
για πες μας ποσες καθαριστριες ειτε δημοσιου ειτε ιδιωτικου τομεα εχει το ΕΚΠΑ και σε ωρες απασχολησης???

για να μην ψαχνεις αδικα η απαντηση ειναι 0 μηπως θες οι φητητες-φοτητριες να καθαριζουν τις χεστρες ε δεν ειναι στρατος

κατ'αρχας οι φοιτητές δεν ειναι μαριες αντουανέττες. Επισης, δεν αποτελουν κατι ξεχωριστό. Ας μαζεύουν τις βρωμιες τους, εχει μαθει το καθε γυφτακι να πεταει στο πατωμα τα σκουπιδια του και μετα να γκρινιαζει οτι δεν υπαρχουν καθαρίστριες. Αλλα, οπως εμαθε κανεις απο το σπιτι του

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μπορεις να δώσεις κάπως μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτό που γραφεις ωστε να το μετατρέψεις απο ατακα καφενέ σε επιχείρημα;

Αυτό περιγράφει για σένα χώρα της ανατολικής ευρώπης;

τυπε δεν εχουμε πολλες γυφτισσες εδω ακομη  :- :-

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
πηγαιναμε σε μια εταιρια που αφορουσε τον κλαδο μας χωρησμενοι σε ομαδες των 30 ατομων απο τις 5 το πρωι φραζαμε την εισοδο η τις εισοδους απο το πεζοδρομιο και δεν επιτρεπαμε την λειτουργια της επιχειρησης
τι δεν καταλαβαινεις

Δεν καταλαβαινω τι γραφεις. Εσυ ανέφερες "απεργία", τώρα αναφέρεσαι σε τραμπουκισμό. Αλλα ξεχασα, εσεις καψατε τους ανθρώπους στη μαρφιν.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπορεις να δώσεις κάπως μεγαλύτερη ανάλυση σε αυτό που γραφεις ωστε να το μετατρέψεις απο ατακα καφενέ σε επιχείρημα;

Κοτζαμ "εθνικιστης" και εισαι υπερ των μνημονιων της υποτελειας και της εθνικης μειοδοσιας;
Δεν μου κανει εντυπωση. Η δεξια παντα ξενοδουλη ηταν σ αυτον τον τοπο.
"Κυριε, διαφυλαττε τον φυρερ" στον Σιμανα. Μετα "Στρατηγε, ιδου ο στρατος σας" στον Σκομπι.
Παντα ιδιοι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι δεν καταλαβαινεις

δηλαδή ήθελε κάποιος να δουλέψει και σεις δεν τον αφήνατε ... αυτό θέλεις να πείς ??

αφού δεν σας πλάκωσε κανένας στις φάπες ή δεν σας σουγάδιασε τυχεροί είσαστε...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

καλα λεει,ναι αυτο πριγραφει μια κοινωνια ανατ ευρωπης κι η βιζιτα παντου
εγω που εχω ζησει σε ανατ ευρωπη η ελλαδα ΤΩΡΑ θυμιζει ανατ χωρα,,τι επιχηρημα θες δηλ?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατ'αρχας οι φοιτητές δεν ειναι μαριες αντουανέττες. Επισης, δεν αποτελουν κατι ξεχωριστό. Ας μαζεύουν τις βρωμιες τους, εχει μαθει το καθε γυφτακι να πεταει στο πατωμα τα σκουπιδια του και μετα να γκρινιαζει οτι δεν υπαρχουν καθαρίστριες. Αλλα, οπως εμαθε κανεις απο το σπιτι του

της τουαλετες ποιος θες να τις καθαριζει  :think: :think: :think:
επισης της αιθουσες ποιος θες να τις σφουγγαριζει και με τι ποιανου τα χρηματα θα αγοραζοντε τα καθαριστικα????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δηλαδή οι φοιτητές δεν παίζει να προσέχουν να μην χέζουν και κατουράνε έξω από την λεκάνη... ???

έτσι κάνουν στα σπίτια τους ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
επισης της αιθουσες ποιος θες να τις σφουγγαριζει και με τι ποιανου τα χρηματα θα αγοραζοντε τα καθαριστικα????

αυτός που χέζει...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κοτζαμ "εθνικιστης" και εισαι υπερ των μνημονιων της υποτελειας και της εθνικης μειοδοσιας;
"Κυριε, διαφυλαττε τον φυρερ" στον Σιμανα. Μετα "Στρατηγε, ιδου ο στρατος σας" στον Σκομπι.
Παντα ιδιοι...
δικιο εχεις,απο την αλλη οι αλλοι μαλ,,ες θελαν διεθνισμο,,,
βαλε χ μαγκα,,δυστυχως χαμενη υποθεση με τετοιο λαο,,, :S

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εγω που εχω ζησει σε ανατ ευρωπη η ελλαδα ΤΩΡΑ θυμιζει ανατ χωρα,,τι επιχηρημα θες δηλ?

Και εγω εχω ζήσει σε ΧΩΡΕΣ της ανατολικής ευρώπης και τα πράγματα ειναι διαφορετικά απο αυτά που λες εσυ και αυτός. Μαλλον λαθος εμπειριες έχετε.

Και στο φιναλε, ο τριζιζαμ δε θελει να κανει την ελλαδα κομμουνιστική χώρα; Ο αμορφωτος που εχει για αρχηγο ειναι κνιτης, ο δε λαφαζανι ειναι...

Καπου ρεταρετε σαν ομαδα, βρειτε τα και ξαναπεραστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αντι να μαζευουν χρηματα για τους ανταρτες της Γουαδελούπης, ας κανουν μια εξορμηση καθαριοτητας στους χωρους που ζουν. Δεν θα τους πεσει η μυτη. Ή μήπως είναι πολύ μικροαστικο κατι τετοιο για τους "αγωνιστες"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καπου ρεταρετε σαν ομαδα, βρειτε τα και ξαναπεραστε
Τι φταινε αυτοι ρε τύπε, ένα κομμα του 3% είναι, και ξαφνικα ο ελληνικος λαος τρελαθηκε και τους εκανε αξιωματικη αντιπολιτευση. Αυτοι φταινε? Τοσο μπορουν, τοσα λενε και κανουν.
Αυτοι φταινε αν με το ζορι ο ελληνικος λαος παει να τους φορεσει ένα κοστουμι που δεν τους κάνει?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

1 φωτο ανατολικη ευρωπη.2 φωτο ελλαδα

:grin: :grin:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 80
  • 2.jpg
    2.jpg
    220,7 KB · Εμφανίσεις: 45

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή ήθελε κάποιος να δουλέψει και σεις δεν τον αφήνατε ... αυτό θέλεις να πείς ??

αφού δεν σας πλάκωσε κανένας στις φάπες ή δεν σας σουγάδιασε τυχεροί είσαστε...

λεγετε περιφρουρηση της απεργιας και μαντεψε επειδη ειναι αποφαση σωματειου ουτε η αστυνομια παρεμβενει

επισης οποιος μαλακας μας σουγαδιαζε εκτος του οτι ειναι κακουργημα και θα πηγαινε αυτοφωρο φυλακη κλπ κλπ κλπ θα υπηρχε και γενικος ξεσηκωμος με πολλεςκαταληψεις και απεργιες
μαλιστα μια εταιρια μας ειχε κανει και ασφαλιστικα μετρα και στο δικαστηριο μαντεψε τι πηρε τα αρχιδια μας καθως μας δικαιωσε επειδη νομικα ειασταν 1βαθμιο σωματειο με καταστατικο

επισης επειδη το μεροκαμματο ηταν πολλυ χαμηλο (βασικος μισθος) η εργαζομενοι σπανια εως ποτε ερχοντας σε αντιπαραθεση μαζι μας
μεχρι που συννενοουνταν και ερχοντας απο τους 200 εργαζομενους που ειχε η πρωινη βαρδια ερχοντας οι 10 ειδοποιουσαν και τους υπολοιπους να μην ερθουν και ολα καλα

επισης σε σομιλιες με τις εταιριες ενας γενικος διευθυντης μας ειχε προσφερει και χρηματα για να μην κανουμε καταληψη ξανα στην εταιρια του φυσικα και του πεταξαμε στα μουτρα και μαλιστα ηταν ο πρωτος που καναμε καταληψη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Και εγω εχω ζήσει σε ΧΩΡΕΣ της ανατολικής ευρώπης και τα πράγματαια
ειναι διαφορετικά απο αυτά που λες εσυ και αυτός. Μαλλον λαθος εμπειριες έχετε.
τι διαφορετικα ειναι/?δυο τρια βασικα γνωρισματα ειναι
απειρη ανεργια σε νεους
μισθοι επιβιωσης για τους λοιπους
μεταναστευσηια για επιβιωση ...
αρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντα ιδιοι...
Αυτό είναι θρασος.
Η δεξια ηταν ξενοδουλη?
Τι μας λες ρε φιλε.
Εδώ το ΚΚΕ ηταν αποδεδειγμένα κομμα που επαιρνε χρηματα από ξενη δυναμη (ΕΣΣΔ) για να υφίσταται.
Κανονικό πρακτοριλίκι δηλαδή.
Και εχετε το θρασος να λετε "ξενοδουλη" την δεξια?
Ρε πατε καλα?

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Συνδέεις το μνημόνιο με εθνική υποτέλεια, ετσι σου μαθανε ή έτσι θες να καταλάβεις με τις περιορισμένες δυνατότητές σου. Για μενα αν δεν ηταν το μνημόνιο, θαήμασταν αυτό ακριβως που θελει να μας κανει ο εργοδότης σου. Α οχι..ξεχασα - το αφεντικό σου

Οχι ρε μαγκα. Εμαθες εσυ στα 23 τι γινοτανε παντα στην Ελλαδα. και δεν αναφερεις το κκε και τον κνιτη τον αφεντικό σου; Και τωρα πας να πουλήσεις σε μενα τι ακριβως; "γνωση"; Σου φαινομαι για αμορφωτος δημόσιος υπάλληλος ή για γυφτοσυνδικαλας;

Παντα ίδιοι, παντα τεμπεληδες, βρωμιαρηδες, "αγωνιστες" του κώλου, μαγκες της κουραδας. Αναφέρομαι σε σένα και στους ομοιους σου.

Δεν ειμαι το μεσο φοιτητάκι που διαβαζει το φανζιν σου, να εισαι προσεκτικός τι γραφεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom