Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σιγα ντανη,,διαβαζουν κ παιδια,,μην εισαι τοσο βιαιοςναι θα έριχνα ξύλο εφόσον ήμουν αντίθετος στην απεργία και με εμποδίζαν να κάνω αυτό που θέλω...
σιγα ντανη,,διαβαζουν κ παιδια,,μην εισαι τοσο βιαιοςναι θα έριχνα ξύλο εφόσον ήμουν αντίθετος στην απεργία και με εμποδίζαν να κάνω αυτό που θέλω...
Ολοι εχουν το δικαιωμα να μιλουν. Και αντιστοίχως εμεις να κρινουμε αν εχει νοημα να τα λαμβανουμε υποψη μας. Αποψεις βεβαια περι περιφρουρήσεων, ιεροτητας αποφασεων σωματειων, τραμπουκισμών κλπ κλπ με αφηνουν αδιαφορο. Αυτά καποτε με εκνευριζαν, πλεον είναι αδιαφορα. Επειδή ακριβως κανενας δεν σας δινει σημασια ουτε σας υπολογιζει.εγω δηλαδη εχω το δικαιωμα να ομιλω?????
αρχισες τις κολοτουμπες?σε βλεπω για συριζα πρωτη μουρησωστος
Το να εμποδιζεις να δουλεψει καποιος που θελει να δουλεψει, είναι βία ή όχι?σιγα ρε βιαιε χαλαρωσε εμεις δεν καιγαμε κανενα ουτε και δερναμε κανενα απλα 30 ατομα καναμε αλυσιδα στο πεζοδρομια της εισοδου της επιχειρησης ωραια και ειρηνικα και απλωναμε πανο το ιδιο θα κανουμε παλι στις 27 νοεμβριου (ημερα πανελλαδικης απεργιας)
λαιτ ειναι η αντιπολιτευση,σ ολα τα επιπεδαεισαι πισω πλεον αλλαζει το τοπιο η πασκε γκρεμιζετε και προσχωρει σε μετα (συριζα) ανταρσυα και παμε (κκε)
και το σωματειο μου πλεον το ελενχει το παμε (κκε) διοτι θεωρηθηκαμε πολλυ λαιτ τους αγωνες μας
Μπορεις να μου εξηγήσεις τοτε, γιατι προσπαθουσαν ολοι να περασουν από την ανατολη προς τη δυση και όχι το αντιθετο?ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΤΣΙ,καμμια σχεση
βγηκε απο ενα συστημα χωρις ανεργια,αλλα με ζωη χωρις ΑΝΕΣΕΙς,μετρια κ κατω,
κι επεσε ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ,, με τα αποτελεσματα αυτα
γι αυτο συμβαινουν ,,,
νετα σκετα
αναλογαΤο να εμποδιζεις να δουλεψει καποιος που θελει να δουλεψει, είναι βία ή όχι?
Ελα ρε που δινεις βαση στο μεγκατρολ kostakis.αρχισες τις κολοτουμπες?σε βλεπω για συριζα πρωτη μουρη
αυτό που κάνω στο σπίτι μου το κάνω και έξω... προσέχω να μην λερώνω... και όταν λερώνω κάτι το καθαρίζω .. τι δεν καταλαβαίνεις ??
Δηλαδή τι θελεις να γινει ρε τύπε?λαιτ ειναι η αντιπολιτευση,σ ολα τα επιπεδα
,, :S
αρχισες τις κολοτουμπες?σε βλεπω για συριζα πρωτη μουρη
Μπορεις να μου εξηγήσεις τοτε, γιατι προσπαθουσαν ολοι να περασουν από την ανατολη προς τη δυση και όχι το αντιθετο?
Ασε μας ρε νοσταλγε του κομμουνισμου, μεγαλωμενε στη θαλπωρή του καπιταλισμου.
Οπου υπηρχε κομμουνισμος, σημερα τον εχουν εκτος νομου.
Εκτος αν εσυ ξερεις καλυτερα από τον καπιταλιστικο καναπε σου.
η κανεις το βλακα που δεν νομιζω η εισαι βλακας
απλα τα πραγματα ειπαμε προσεχεις και δεν βρομιζεις το χωρο σου ευλαβικα αλλα καπια στιγμη και τη χεστρα θα πλυνεις με χλωρινη ειδικα αν εχουν περασει 10 φιλοι σου και το πατωμα τα σφουγγαρισεςι ακομα και αν περπαταγες με παντοφλες στο σπιτι και δεν λερωνες
και τα σκουπιδια θα πεταξεις απο τα καλαθακια του σπιτιου σου στο καδο των σκουπιδιων στο δρομο
αυτα ποιος θες να τα κανει στο πανεπιστημιο του εκπα τη στιγμη που δεν εχει καθαριστριες
Μπορεις να μου εξηγήσεις τοτε, γιατι προσπαθουσαν ολοι να περασουν από την ανατολη προς τη δυση και όχι το αντιθετο?
1.δεν ειμαι νοσταλγος ουτε κουμουνιστηςΜπορεις να μου εξηγήσεις τοτε, γιατι προσπαθουσαν ολοι να περασουν από την ανατολη προς τη δυση και όχι το αντιθετο?
Ελα ρε που δινεις βαση στο μεγκατρολ kostakis.
Ναι ναι, η κοκα κολα τους ελειπε.γιατι ζηλευαν τα καπιταλιστικα αμαξια και προιοντα τυπε
κοκα κολα,σπραιτ μερσεντες κτλ
και μετα πηραν κοκα κωλο
Το να εμποδιζεις να δουλεψει καποιος που θελει να δουλεψει, είναι βία ή όχι?
Δηλαδή τι θελεις να γινει ρε τύπε?
πολλοι εχουν αποψη κ για το φεγγαρι εδω μεσα,,,κ δεν εχουν παει ουτε μεχρι τα διοδια αφιδνων,,,γιατι ζηλευαν τα καπιταλιστικα αμαξια και προιοντα τυπε
κοκα κολα,σπραιτ μερσεντες κτλ
και μετα πηραν κοκα κωλο