Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχει μερικά αξιογάμητα μουνάκια…

και τι ζόρι τραβάς εσύ το πως διασκεδάζει ο κόσμος ?? γούστο του καπέλλο του του καθενός…

εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω καθόλου να διασκεδάζω παρακολουθώντας μερικούς άπλυτους ανιστόρητους και ανισόρροπους (πχ εκείνον τον ανεκδιήγητο Ζιζέκ) να κατεβάζουν ότι μαλακία θέλουν,ούτε διασκεδάζω με το να ξεπατώνομαι στον ποδαρόδρομο κάτω από κάτι κουρελόπανα…

έχω πολύ αποδοτικώτερα πράγματα να κάνω στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου από το να παρακολουθώ τις “εμπνευσμένες” ομιλίες του σ. Δραγασάκη ή του περισπούδαστου “οικονομολόγου” σ.Μηλιού παρόλο που με κάνουν να σκάω στα γέλια ….

η αληθεια ειναι αν το δεις απο την σεξιστικη πλευρα οτι εχει αξιογαμητα μουνια με καμμενους εγκεφαλους κομπλεξ που ψαχνουν τον εκαστοτε πιρφορο η ματσο για να κατσουν αφου κοστολογουν μεχρι και το μουνι τους χαρισμα σας

φυσικα και η διασκεδαση ειναι δικαιωμα του καθενος αλλα οταν εισαι μια πολιτικη παραταξη με ιδεολογια (τι λεω τωρα για τους δαπιτες) ε δεν ταιριαζει να κοπανιεσε στη λαιφσταιλ μυκονο και να κανεις επιδειξη πλουτου και βλακειας

επισης αυτο που λες για ποδαροδρομο και κουρελοπανα καποιοι το λενε αγωνα για την εργατικη ταξη και ενα καλητερο αυριο με ισοτητα

σιγουρα στον ελευθερο χρονο σου μπορεις να κανεις οτι θεσ και επειδη νομιζεις οτι η αριστερα ειναι μονο ομιλιες κανεις λαθος και μεις κανουμε φεστιβαλ, γουορκσοπ, προβολες ταινιων, οπως επισης και καμπινγκ τα καλοκαιρια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
έχω πολύ αποδοτικώτερα πράγματα να κάνω στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου από το να παρακολουθώ τις “εμπνευσμένες” ομιλίες του σ. Δραγασάκη ή του περισπούδαστου “οικονομολόγου” σ.Μηλιού παρόλο που με κάνουν να σκάω στα γέλια ….

Παμε παρεα στο Βοξ στα εξαρχεια;  :grin:
Εχει και εκει ομιλιες.

7FB775D76B6D7FC302A9C465AB705190.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η αληθεια ειναι αν το δεις απο την σεξιστικη πλευρα οτι εχει αξιογαμητα μουνια με καμμενους εγκεφαλους κομπλεξ που ψαχνουν τον εκαστοτε πιρφορο η ματσο για να κατσουν αφου κοστολογουν μεχρι και το μουνι τους χαρισμα σας

εντάξει παίκτη μου έτσι και αλλιώς άφραγκος είσαι οπότε δεν σε παίρνει… και γενικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

φυσικα και η διασκεδαση ειναι δικαιωμα του καθενος αλλα οταν εισαι μια πολιτικη παραταξη με ιδεολογια (τι λεω τωρα για τους δαπιτες) ε δεν ταιριαζει να κοπανιεσε στη λαιφσταιλ μυκονο και να κανεις επιδειξη πλουτου και βλακειας

ιδεολογία ?? το ίδιο ακριβώς λέω και γώ για τους τσυριζαίους .. πως θα πάρουμε στην ζούλα το πτυχίο και πως θα διοριστούμε στο δημόσιο… και γιατί παρακαλώ δεν ταιριάζει ??

επισης αυτο που λες για ποδαροδρομο και κουρελοπανα καποιοι το λενε αγωνα για την εργατικη ταξη και ενα καλητερο αυριο με ισοτητα

εγώ εξακολουθώ να το λέω ποδαρόδρομο κάτω από κουρελόπανα με γραμμένες ηλιθιότητες και μάλιστα και πρόκληση μέγιστης ενόχλησης σε όλον τον κόσμο...

σιγουρα στον ελευθερο χρονο σου μπορεις να κανεις οτι θεσ και επειδη νομιζεις οτι η αριστερα ειναι μονο ομιλιες κανεις λαθος και μεις κανουμε φεστιβαλ, γουορκσοπ, προβολες ταινιων, οπως επισης και καμπινγκ τα καλοκαιρια

φεστιβάλ ?? αφού το 60% του χρόνου ήταν ομιλίες … γουρκσοπ ?? τι ακριβώς γουρκ κάνετε δηλαδή ? προβολές ταινιών ?? από αυτές που δεν ανεβαίνουν σε αίθουσα γιατί ξέρουν ότι δενθα σταυρώσουν εισητήριο ? κάμπινγκ ?? φαντάζομαι ελεύθερο εεεε ? εεε αλλοίμονο να μην βρωμίσετε και με τα σκουπίδια σας το περιβάλλον…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παμε παρεα στο Βοξ στα εξαρχεια;  :grin:
Εχει και εκει ομιλιες.

7FB775D76B6D7FC302A9C465AB705190.jpg

δεν έχω διάθεση να χάνω τον χρόνο μου παρακολουθώντας την πνευματική εκσπερμάτωση του κάθε κατεστραμμένου και τις “εμπνευσμένες” συζητήσεις των ψυχοαποίκων που ακολουθούν αναπνέοντας την μπόχα των απλύτων, την κάπνα των τσιγάρων τους και του μπάφου τους ανάμεσα στο σκουπιδομάνι τους…

έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθώ…

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν έχω διάθεση να χάνω τον χρόνο μου παρακολουθώντας την πνευματική εκσπερμάτωση του κάθε κατεστραμμένου και τις “εμπνευσμένες” συζητήσεις των ψυχοαποίκων που ακολουθούν αναπνέοντας την μπόχα των απλύτων, την κάπνα των τσιγάρων τους και του μπάφου τους ανάμεσα στο σκουπιδομάνι τους…

Εγω λεω οχι μονο να ερθεις αλλα να συνεισφερεις και 5000 ευρω για την συντηρηση και επεκταση των δραστηριοτητων του χωρου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω λεω οχι μονο να ερθεις αλλα να συνεισφερεις και 5000 ευρω για την συντηρηση και επεκταση των δραστηριοτητων του χωρου.

δεν βλέπω κανέναν λόγο να εισφέρω για κάτι για το οποίο είμαι αντίθετος (κατάληψη ιδιωτικού χώρου με το έτσι θέλω και μάλιστα κατάληψη ενός χώρου στον οποίο έχω και εγώ δικαιώματα σαν ασφαλισμένος στο ΙΚΑ)

δεν βλέπω τον λόγο να εισφέρω για να προωθούνται αντιλήψεις με τις οποίες διαφωνώ… ας εισφέρουν αυτοί που συμφωνούν με αυτές τι αντιλήψεις…

προτιμώ να εισφέρω σε κοινωνικές, πολιτιστικές δράσεις με τις οποίες συμφωνώ…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εντάξει παίκτη μου έτσι και αλλιώς άφραγκος είσαι οπότε δεν σε παίρνει… και γενικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

και ποιος σου ειπε οτι μονο οσοι εχουν λεφτα πρεπει να γαμανε που κολαει αυτο πραγματικα εχεις δοκιμασει να γαμησεις χωρις να πληρωσεις σου λεει κατι η ισοτητα των δυο φυλων η μπα

ιδεολογία ?? το ίδιο ακριβώς λέω και γώ για τους τσυριζαίους .. πως θα πάρουμε στην ζούλα το πτυχίο και πως θα διοριστούμε στο δημόσιο… και γιατί παρακαλώ δεν ταιριάζει ??

και ποιος σου ειπε οτιη ιδεολογια μας ειναι να διοριστουμε στο δημοσιο η να παρουμε στη ζουλα πτυχιο η να τεμπελιασουμε αυτο που το εχεις βγαλει δηλαδη οποιος διεκδικει τα εργασιακα του δικαιωματα ειναι τεμπελης

εγώ εξακολουθώ να το λέω ποδαρόδρομο κάτω από κουρελόπανα με γραμμένες ηλιθιότητες και μάλιστα και πρόκληση μέγιστης ενόχλησης σε όλον τον κόσμο...

καλα δεν σου ειπαμε να παρεις μερος στην πορεια αν δεν θες και το ξερουμε οτι ενοχλουμε βολεμενους καπηταληστες κεφαλαιο και το κεφαλαιο για αυτο το λογο της κανυμε για τον κοσμο της δουλειας και της εκμεταλευσης

φεστιβάλ ?? αφού το 60% του χρόνου ήταν ομιλίες … γουρκσοπ ?? τι ακριβώς γουρκ κάνετε δηλαδή ? προβολές ταινιών ?? από αυτές που δεν ανεβαίνουν σε αίθουσα γιατί ξέρουν ότι δενθα σταυρώσουν εισητήριο ? κάμπινγκ ?? φαντάζομαι ελεύθερο εεεε ? εεε αλλοίμονο να μην βρωμίσετε και με τα σκουπίδια σας το περιβάλλον…

το φεστιβαλ εχει και ομιλιες ειχε ομως και συναυλιες και μουσικη και ρεμπετικα γλεντια και απ ολα
τα γουρκσοπ ειναι εκδηλωσεις συζητησεις μεταξυ των συμμετεχοντων για την ισοτητα τον ρατσιμο την εργασια τους αγωνες και πολλα αλλα που επικοινωνουν οι αριστεροι ιδεολογοι μεταξυ τους
και ποιος σου ειπε οτι σε αυτες τις προβολες δεν εχουν ανεβει σε αιθουσες και οχι μονο και ντοκυμαντερ και προβολες με ιδεολογικο περιεχομενο

και στο καμπινγκ δεν εχουμε θεμα και ελευθερο αλλα και οργανωμενο με οικονομικες τιμες 3 και 4 € την ημερα το ατομο ασε που μαγειρευουμε και ολοι μαζι και βγαινει η μεριδα 2€ και το βραδυ παρτυ στην παραλια με μπυρες και μουσικη και οχι επιδηξη πλουτου λαιφσταιλ (που ειναι μαγικο απο μηδενικο σε κανει νουμερο) και βλακειας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366

κι ομως θα εκπλαγεις, κι απ το επιπεδο μορφωσης πολλων απο κει μεσα, αλλα και της ευγενιας τους...εχει τυχει να παω σε δυο φιλοσοφικες ημεριδες, και εξεπλαγην απ το επιπεδο της συζητησης... ασε ως ορμοφαντρας και κοινωνικοτατος που εισαι θα κανεις και γνωριμιες  :boobies:... μην εισαι τοσο προκατειλημμενος... :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ναι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στο τζάμπα… ο χαπάκης το θέλει και τζάμπα...

η εγγραφη τσαμπα ειναι . τωρα τα ταξιδια σ Μυκονο φτανουν το αστρονομικο ποσο των 150-350 ευρω για 4-5 ημερες εκδρομης της ΔΑΠ

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Σαν τι?ολη μερα στο μπου.κομ εισαι μεσα

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και ποιος σου ειπε οτι μονο οσοι εχουν λεφτα πρεπει να γαμανε που κολαει αυτο πραγματικα εχεις δοκιμασει να γαμησεις χωρις να πληρωσεις σου λεει κατι η ισοτητα των δυο φυλων η μπα

και τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με το γκομενιλίκι και το πήδημα??.. μικρέ εκεί που ήσουν ήμουνα και κεί που είμαι θάρθεις… και όπως λέει και η λαική σοφία (πριον γράψεις τίποτε) μεγάλο σκατό φάε μεγάλη κουβέντα μην λες

και ποιος σου ειπε οτιη ιδεολογια μας ειναι να διοριστουμε στο δημοσιο η να παρουμε στη ζουλα πτυχιο η να τεμπελιασουμε αυτο που το εχεις βγαλει δηλαδη οποιος διεκδικει τα εργασιακα του δικαιωματα ειναι τεμπελης

διότι όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα στο δημόσιο είναι διορισμένοι κατά μεγάλη πλειοψηφία αριστεροί... και εσύ για την πρακτική δημόσιο οργανισμό διάλεξες και όχι ιδιωτική εταιρεία όπου θα είχες την δυνατότητα να μάθεις και κάτι

καλα δεν σου ειπαμε να παρεις μερος στην πορεια αν δεν θες και το ξερουμε οτι ενοχλουμε βολεμενους καπηταληστες κεφαλαιο και το κεφαλαιο για αυτο το λογο της κανυμε για τον κοσμο της δουλειας και της εκμεταλευσης

το πρόβλημα είναι ότι δεν ενοχλείτε τους κεφαλαιοκράτες αλλά τον κοσμάκη που θέλει να πάει στην δουλειά του με το λεωφορείο και περιμένει σαν τον μαλάκα στην στάση, τον μικρομαγαζάτορα που δεν σταυρώνει πελάτη γιατί ο πελάτης δεν μπορεί να κατέβει στο κέντρο και γενικά τον κόσμο της δουλειάς… ο κεφαλαιοκράτης έχει τον οδηγό του και στα αρχίδια του αν θα του φύγει η μαγκιά στο τιμόνι ή στα παπάρια του αν δεν κατέβει μια μέρα στο γραφείο…

το φεστιβαλ εχει και ομιλιες ειχε ομως και συναυλιες και μουσικη και ρεμπετικα γλεντια και απ ολα
τα γουρκσοπ ειναι εκδηλωσεις συζητησεις μεταξυ των συμμετεχοντων για την ισοτητα τον ρατσιμο την εργασια τους αγωνες και πολλα αλλα που επικοινωνουν οι αριστεροι ιδεολογοι μεταξυ τους
και ποιος σου ειπε οτι σε αυτες τις προβολες δεν εχουν ανεβει σε αιθουσες και οχι μονο και ντοκυμαντερ και προβολες με ιδεολογικο περιεχομενο

και στο καμπινγκ δεν εχουμε θεμα και ελευθερο αλλα και οργανωμενο με οικονομικες τιμες 3 και 4 € την ημερα το ατομο ασε που μαγειρευουμε και ολοι μαζι και βγαινει η μεριδα 2€ και το βραδυ παρτυ στην παραλια με μπυρες και μουσικη και οχι επιδηξη πλουτου λαιφσταιλ (που ειναι μαγικο απο μηδενικο σε κανει νουμερο) και βλακειας

ααα μάλιστα .. γουρκσοπ = ομαδική μαλακία
αλήθεια στα φεστιβάλ και τα ελεύθερα κάμπινγκ κανένα σκουπίδι μαζεύετε μετά ή τα αφήνετε εκεί για να διαμαρτυρηθείτε μετά γιατί το κράτος δεν μαζεύει τα σκουπίδια…??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η εγγραφη τσαμπα ειναι . τωρα τα ταξιδια σ Μυκονο φτανουν το αστρονομικο ποσο των 150-350 ευρω για 4-5 ημερες εκδρομης της ΔΑΠ

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

βλέπω ότι τα ξέρεις καλά τα ΔΑΠίτικα παίκτη μου… είσαι πουθενά στο βίντεο για να έχουμε καλό ρώτημα ??

εκείνος με το καπέλλο είσαι ??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
το πρόβλημα είναι ότι δεν ενοχλείτε τους κεφαλαιοκράτες αλλά τον κοσμάκη που θέλει να πάει στην δουλειά του με το λεωφορείο και περιμένει σαν τον μαλάκα στην στάση, τον μικρομαγαζάτορα που δεν σταυρώνει πελάτη γιατί ο πελάτης δεν μπορεί να κατέβει στο κέντρο και γενικά τον κόσμο της δουλειάς… ο κεφαλαιοκράτης έχει τον οδηγό του και στα αρχίδια του αν θα του φύγει η μαγκιά στο τιμόνι ή στα παπάρια του αν δεν κατέβει μια μέρα στο γραφείο…

Ελα ομως που αυτοι που σκουζουν για τις διαδηλωσεις ειναι οι κεφαλαιοκρατες και οχι ο λαουτζικος.
Πως το εξηγεις αυτο;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
βλέπω ότι τα ξέρεις καλά τα ΔΑΠίτικα παίκτη μου… είσαι πουθενά στο βίντεο για να έχουμε καλό ρώτημα ??

εκείνος με το καπέλλο είσαι ??

οχι ρε τυπε δν ειμαι στο βιντεο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ειναι δυσκολες οι ελβετες?
εχω ακουσει οτι μολις ακουσουν οτι εισαι ελληνας στηνουν κωλο κατευθειαν

ναι αμε..κι ειδικα απο κει πουσαι εσυ
να καταλαβεις δε ποσο ευκολα ειναι εδω το σεξ κατι ημιθανεις 45αρες απο χιλη περου κλπ παιρνουν 100 ενα γαμησι της συμφορας...
ελα θα ξεσκιστειτε στον πουτσο σου λεω,,, :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ελα ομως που αυτοι που σκουζουν για τις διαδηλωσεις ειναι οι κεφαλαιοκρατες και οχι ο λαουτζικος.
Πως το εξηγεις αυτο;

και συ λαουτζικος εισαι τυπε που οδηγας γερμανικο καρ και εχεις ταξιδεψει σε 10 χωρες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ναι αμε..κι ειδικα απο κει πουσαι εσυ
να καταλαβεις δε ποσο ευκολα ειναι εδω το σεξ κατι ημιθανεις 45αρες απο χιλη περου κλπ παιρνουν 100 ενα γαμησι της συμφορας...
ελα θα ξεσκιστειτε στον πουτσο σου λεω,,, :rockon:

:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom