hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχει μερικά αξιογάμητα μουνάκια…
και τι ζόρι τραβάς εσύ το πως διασκεδάζει ο κόσμος ?? γούστο του καπέλλο του του καθενός…
εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω καθόλου να διασκεδάζω παρακολουθώντας μερικούς άπλυτους ανιστόρητους και ανισόρροπους (πχ εκείνον τον ανεκδιήγητο Ζιζέκ) να κατεβάζουν ότι μαλακία θέλουν,ούτε διασκεδάζω με το να ξεπατώνομαι στον ποδαρόδρομο κάτω από κάτι κουρελόπανα…
έχω πολύ αποδοτικώτερα πράγματα να κάνω στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου από το να παρακολουθώ τις “εμπνευσμένες” ομιλίες του σ. Δραγασάκη ή του περισπούδαστου “οικονομολόγου” σ.Μηλιού παρόλο που με κάνουν να σκάω στα γέλια ….
η αληθεια ειναι αν το δεις απο την σεξιστικη πλευρα οτι εχει αξιογαμητα μουνια με καμμενους εγκεφαλους κομπλεξ που ψαχνουν τον εκαστοτε πιρφορο η ματσο για να κατσουν αφου κοστολογουν μεχρι και το μουνι τους χαρισμα σας
φυσικα και η διασκεδαση ειναι δικαιωμα του καθενος αλλα οταν εισαι μια πολιτικη παραταξη με ιδεολογια (τι λεω τωρα για τους δαπιτες) ε δεν ταιριαζει να κοπανιεσε στη λαιφσταιλ μυκονο και να κανεις επιδειξη πλουτου και βλακειας
επισης αυτο που λες για ποδαροδρομο και κουρελοπανα καποιοι το λενε αγωνα για την εργατικη ταξη και ενα καλητερο αυριο με ισοτητα
σιγουρα στον ελευθερο χρονο σου μπορεις να κανεις οτι θεσ και επειδη νομιζεις οτι η αριστερα ειναι μονο ομιλιες κανεις λαθος και μεις κανουμε φεστιβαλ, γουορκσοπ, προβολες ταινιων, οπως επισης και καμπινγκ τα καλοκαιρια