Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

To succes story SAMARAS συνεχιζεται  :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Να αποφύγουν τις επενδύσεις στην περιφέρεια της Ευρώπης, συστήνει σε νέα του ανάλυση το περιοδικό Economist, με αφορμή την ετήσια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό τον τίτλο «Doing Business».
Όπως αναφέρει το Economist, τα αποτελέσματα της έκθεσης δείχνουν ότι αν θέλει κάποιος να επενδύσει στην ευρωπαϊκή περιφέρεια, θα πρέπει να αναλάβει και το ρίσκο της απόφασής του.
Το περιοδικό "σπάει" την κατάταξη της ανάλυσης της Παγκόμιας Τράπεζας για τις χώρες της Ευρώπη, όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των... προς αποφυγή χωρών.
Ακολουθούν η Σλοβενία, η Ιταλία και η Κύπρος.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Κύριε  Σαμαρά , τι θα γίνει τελικά με τους Αλβανούς ληστές που το 1991 μας κουβάλησες. Μόλις τώρα 19.40 άκουγα στον ΑΛΦΑ τα κατορθώματά τους.Ληστεύουν κάργα  συνταξιούχους γυναίκες , της που........γίνεται στην Χώρα από ασφάλεια.Αει σιχτιρ. SERAPIS.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κύριε  Σαμαρά , τι θα γίνει τελικά με τους Αλβανούς ληστές που το 1991 μας κουβάλησες. Μόλις τώρα 19.40 άκουγα στον ΑΛΦΑ τα κατορθώματά τους.Ληστεύουν κάργα  συνταξιούχους γυναίκες , της που........γίνεται στην Χώρα από ασφάλεια.Αει σιχτιρ. SERAPIS.
να περιμενεις, θα ξεπαστρεψει πρωτα τους ελληνες ο αναρχιδος που θα λεγε και ο px

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
1010123_351393685029480_7488651016914241545_n.jpg

Θα μαθουμε ποτε,αραγε;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ελλάδα Το πρώτο κρούσμα έξωσης από την πρώτη κατοικία εμφανίζεται και στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια άνεργη γυναίκα 48 χρονών, μητέρα δύο παιδιών που μένει εντελώς αβοήθητη απέναντι στην αναλγησία της τράπεζας Περαιως.

Σταυρούλα Πουλημένη για το alterthess.gr
Φωτογραφία: Δημήτρης Τοσίδης

Σήμερα το πρωί ο δικαστικός επιμελητής θα ερχόταν να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι της στην Σταυρούπολη ενώ η ίδια δεν έχει ούτε που να μείνει ούτε που να μεταφέρει τα πράγματα της.

Η ιστορία της Ευρώπης Σαρίδου δεν διαφέρει από τις ιστορίες των χιλιάδων ανέργων της πόλης μας που ξαφνικά βρίσκονται χωρίς δουλειά, χωρίς φαγητό και χωρίς κανέναν να μπορεί να τους στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.
“Το σπίτι αυτό ήταν δικό μου, παροχή από τους γονείς μου.

Πριν κάποια χρόνια είχα πάρει ένα δάνειο επισκευαστικό προκειμένου να γίνουν κάποιες επισκευές στο σπίτι και να βοηθήσω και τον πρώην άνδρα μου στην δουλειά του” λέει η κα Σαρίδου ξεκινώντας την αφήγηση της τραγικής ιστορίας της λίγο πριν την έξωση από το σπίτι της.

Η κα Σαρίδου αντιμετώπιζε και πριν έξι χρόνια μεγάλα προβλήματα στην εύρεση εργασίας και δούλευε περιστασιακά καθαρίζοντας σπίτια χωρίς όμως να μπορεί να αποπληρώσει τις δόσεις του δανείου.

Έτσι το 2008 η Τράπεζα Πειραιώς βάζει σε πλειστηριασμό το σπίτι χωρίς όμως να την ειδοποιεί. Το χαρτί της ειδοποίησης δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι της με αποτέλεσμα μια μέρα να σηκώσει το τηλέφωνο όπου η τράπεζα την ειδοποιούσε ότι το σπίτι δεν είναι πια δικό της!

Η κα Σαρίδου στην προσπάθειά της να μείνει στο πατρικό της σπίτι και χωρίς και τότε να έχει καμία εναλλακτική επιβίωσης κάνει διακανονισμό με την τράπεζα η οποία συμφώνησε να της το νοικιάζει έναντι κάποιου μισθώματος της τάξης των 250 ευρώ το οποίο θα έληγε τον Ιούλιο του 2015.

Τα πρώτα χρόνια κατάφερνε να πληρώνει το ενοίκιο μέσω περιστασιακών εργασιών που της απόφεραν περίπου 500 ευρώ αλλά λόγω της όξυνσης της κρίσης και της επιδείνωσης της οικονομικής της κατάστασης τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για αυτήν.

Σιγά σιγά σε ένα διάστημα 16 μηνών λόγω της ανεργίας αλλά και του γεγονότος ότι κανένας δεν μπορούσε να την στηρίξει οικονομικά συσσώρευσε χρέη 3.000 ευρώ. Να αναφερθεί ότι αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετώπιζε και με τους λογαριασμούς του ρεύματος ενώ τους τελευταίους μήνες σιτιζόταν από το συσσίτιο της εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου στην Σταυρούπολη. Προφανώς καμια κοινωνική υπηρεσία ή δημόσια δομή δεν βρέθηκε να την ρωτήσει αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κυρίως να την παράσχει κάποια στήριξη ή διευκόλυνση.

“Δύο φορές μου έχουν κόψει το ρεύμα, έχω κάνει διακανονισμό όπου ξεπλήρωσα στην ΔΕΗ ένα μέρος του χρέους αλλά και πάλι χρωστάω” λέει η κα Σαρίδου και συνεχίζει :

“Τον Σεπτέμβριο η τράπεζα ξεκίνησε να μου κάνει έξωση. Το δικαστήριο πήρε αναβολή για 11 Νοεμβρίου αλλά για κάποιους λόγους η αναβολή ακυρώθηκε και ο δικαστικός επιμελητής με ειδοποίησε ότι θα ερχόταν να μου αλλάξει την κλειδαριά παρά το γεγονός ότι τον ενημέρωσα ότι δεν έχω που να μείνω αλλά ούτε και που να μεταφέρω τα πράγματά μου”

“Μοναδικό καταφύγιο μου ένα αυτοκίνητο ενός φίλου της ο οποίος έμεινε άστεγος και κοιμάται σε ένα αμάξι. Σήμερα μάζεψα τα εντελώς απαραίτητα, μία κουβέρτα και λίγα ρούχα και περίμενα τον δικαστικό επιμελητή” τονίζει ακόμη.

Να σημειωθεί ότι η κα Σαρίδου έκανε αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού προσπαθώντας να βρει προστασία στο νόμο Κατσέλη ο οποίος απαγορεύει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αίτημα το οποίο όμως θα εκδικαστεί το 2016.
“Έχω ζητήσει από την τράπεζα μια παράταση έτσι ώστε να μπορέσω να βρω μια λύση στο πρόβλημά μου και να ξεκινήσω να πληρώνω σιγά σιγά τα χρέη μου. Για μένα αυτό που κάνει η τράπεζα είναι εντελώς ανήθικο”.

“Αν ήταν ιδιώτης και συντηρούνταν από το σπίτι αυτό θα το καταλάβαινα. Αλλά η τράπεζα καίγεται για τα δικά μου 3.000 ευρώ;” αναρωτιέται. “Χρειάζομαι λίγο χρόνο και έναν βιώσιμο δικανονισμό. Θέλω να ξανακερδίσω το σπίτι μου” καταλήγει.

Η τράπεζα Πειραιώς όμως αδιαφορώντας όχι μόνο για την προστασία της πρώτης κατοικίας αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι με την ζωή της μιας γυναίκας που γνωρίζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται, τολμάει την πιο απάνθρωπη κίνηση: την έξωση από το σπίτι της για να την βλέπει να κοιμάται μαζί με τους υπόλοιπους άστεγους σε μια περίοδο που το κρύο μετατρέπει την ζωή στους δρόμους σε καθημερινό στοίχημα.

Κατα τα άλλα η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με τηλεοπτικές διαφημίσεις με χαρούμενα παιδάκια σε ζεστά σπίτια να παίζουν δίπλα στο τζάκι υπό το κυνικό μότο... “Μια τράπεζα στα μέτρα σου”
- See more at:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί.Φαντάζεστε πρωθυπουργό ευρωπαικής χώρας να κάνει δήλωση βγαίνω από το μνημόνιο και την άλλη μέρα να εκτοξεύονται τα spreads 8%?Δεν μπορείς να μην παραιτηθείς.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί.Φαντάζεστε πρωθυπουργό ευρωπαικής χώρας να κάνει δήλωση βγαίνω από το μνημόνιο και την άλλη μέρα να εκτοξεύονται τα spreads 8%?Δεν μπορείς να μην παραιτηθείς.
χαχααχχαχαχααχ. Ο τσιπρας φταιει για το Χρημματιστηριο και για τα spread τυπε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χαχααχχαχαχααχ. Ο τσιπρας φταιει για το Χρημματιστηριο και για τα spread τυπε

Θα δεις οτι άμα βγει ο Τσίπρας θα ανέβει το χρηματιστήριο και θα πέσουν τα spreads.Οταν το εμφανίσει αυτό σαν επίτευγμα θα ξεβρακωθεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλα αντε κοιμισου τωρα.

Βασικά ο Σαμαράς με αυτό έχασε την εμπιστοσύνη των έξω οπότε τετέλεσται.Τώρα αν είναι σε ένα μήνα ή σε 3 μήνες δεν έχει σημασία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βασικά ο Σαμαράς με αυτό έχασε την εμπιστοσύνη των έξω οπότε τετέλεσται.Τώρα αν είναι σε ένα μήνα ή σε 3 μήνες δεν έχει σημασία.
Και την απεκτησε την εμπιστοσυνη ο Τσιπρας. Νυστάζεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και την απεκτησε την εμπιστοσυνη ο Τσιπρας. Νυστάζεις.

6 μήνες εμπιστοσύνη την έχει ο Τσίπρας.Τώρα αν αρχίσει τις μαλακίες θα πάνε στο επόμενο πουλέν.Αλλά σίγουρα θα συμβιβαστεί.Βασικά το δίλλημμα θα είναι 10% ή εξαφάνιση.
Βασικά τους Γερμανούς δεν τους ενδιαφέρει αν κυβερνά ο Τσίπρας,ο Σαμαράς ή ο Μίκυ Μάους.Αυτοί ενδιαφέρονται να μένει η χώρα στο ευρώ,να τηρεί τις υποχρεώσεις της και να εφαρμόζει ό,τι λένε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να επιλέξει μνημόνιο και πτώση στο 10% ή κατώτερο ή απόρριψη μνημονίου και σβήσιμο από το χάρτη θα επιλέξει το 10%.Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεαλιστές δεν έχουν τίποτα ριζοσπαστικές ιδέες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αμα δεις τι περιουσίες έχουν εντάξει.Τι να σκεφτούν?Πάντως σαν άνεργοι δε σκέφτονται αυτό είναι σίγουρο.
Αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει απλώς οτι η Ελλάδα πουλήθηκε πολύ φτηνά ενώ μπορούσαν να έχουν πετύχει μια καλύτερη τιμή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το εφιαλτικότερο σενάριο για κάθε έθνος, η μείωση του πληθυσμού του, είναι για εμάς τους Έλληνες γεγονός. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με τα μνημόνια μείωσε τον πληθυσμό του ελληνικού έθνους κατά 17.900 ανθρώπους. Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες, ο ελληνικός πληθυσμός από 11,062 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2013 μειώθηκε στα 10,992 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2014. Τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας αναφέρουν ότι τον τελευταίο χρόνο οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν σε 94.100, οι θάνατοι σε 112.100, δηλαδή η καθαρή μείωση του πληθυσμού ήταν 17.900. ΝΑ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ 11.000.000! Κατεβάζουμε και επίσημα ρολά στο μαγαζί. Χαιρέτα μας τον πλάτανο και την ψηλή ραχούλα... Μια πόλη των 17.900 ανθρώπων εξαφανίστηκε από το χάρτη μέσα σε ένα χρόνο!!! Οι κλέφτες, τα αρπακτικά, οι προδότες και οι δωσίλογοι όμως αμείωτοι! success story και πάσης συγκυβέρνησης δωσίλογων, άμα λάχει να 'ουμ'...

Απο τον Χαρρυ Κλυνν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

τα ελεγε ο τζιμακος

αν ο αλλος βαζει καροτα στην σουφρα του πως να γινουν παιδια;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το εφιαλτικότερο σενάριο για κάθε έθνος, η μείωση του πληθυσμού του, είναι για εμάς τους Έλληνες γεγονός. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με τα μνημόνια μείωσε τον πληθυσμό του ελληνικού έθνους κατά 17.900 ανθρώπους. Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες, ο ελληνικός πληθυσμός από 11,062 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2013 μειώθηκε στα 10,992 εκατ. την 1η Ιανουαρίου 2014. Τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας αναφέρουν ότι τον τελευταίο χρόνο οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν σε 94.100, οι θάνατοι σε 112.100, δηλαδή η καθαρή μείωση του πληθυσμού ήταν 17.900. ΝΑ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ 11.000.000! Κατεβάζουμε και επίσημα ρολά στο μαγαζί. Χαιρέτα μας τον πλάτανο και την ψηλή ραχούλα... Μια πόλη των 17.900 ανθρώπων εξαφανίστηκε από το χάρτη μέσα σε ένα χρόνο!!! Οι κλέφτες, τα αρπακτικά, οι προδότες και οι δωσίλογοι όμως αμείωτοι! success story και πάσης συγκυβέρνησης δωσίλογων, άμα λάχει να 'ουμ'...

Απο τον Χαρρυ Κλυνν

αλλος φτωχος και ο χαρρυ κλιν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom