Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
καλα ρε συ εμεις ειμαστε πορωμενοι με τους γαυρους τα χανουμια κλπ.Αυτος ειναι ετσι με την πολιτικη ο κακομοιρης.ελπιζω να τρωει απο το κομμα και να μην ειναι σημαιακιας
Φυσικά φίλε , έλα και εσύ να φας.  
Ρε καμένο έχεις στείλει μερικές χιλιάδες σχόλια για κόμματα και εγώ είμαι ο πορωμένος ?  :2funny:
Σε δουλευω ρε ζώο και επειδή είσαι ΠΟΡΩΜΈΝΟΣ τσίμπησες ..... ζωντόβολο .

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Φυσικά φίλε , έλα και εσύ να φας.  
Ρε καμένο έχεις στείλει μερικές χιλιάδες σχόλια για κόμματα και εγώ είμαι ο πορωμένος ?  :2funny:
Σε δουλευω ρε ζώο και επειδή είσαι ΠΟΡΩΜΈΝΟΣ τσίμπησες ..... ζωντόβολο .
βριζεις κομματοσκυλο η τζαμπα χειροκροτας?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σιγά μην ήταν και δύο λεπτά η βροχή ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τέλος πάντων ...... Οι πλημύρες έρχονται όταν πολύ νερό πέσει σε λίγο χρόνο , οι βροχές που διαρκούν πολλές ώρες της περισότερες φορές δεν δημιουργούν πλημύρες.
Σε εμάς και γενικά στην νότια ευρώπη τέτοιες πλημύρες υπάρχουν , στον βορά είναι αλλιώς.

να ψηφησεις σαμαρα για την ευημερια την αναπτυξη και την προοδο αυτης την χωρας :jerking: :jerking: :jerking:

ωρες ωρες απορω τοσο πρετεντερη και χουκλη βλεπετε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
να ψηφησεις σαμαρα για την ευημερια την αναπτυξη και την προοδο αυτης την χωρας :jerking: :jerking: :jerking:

ωρες ωρες απορω τοσο πρετεντερη και χουκλη βλεπετε
Εγώ φίλε θέλω να έρθει ο Τσίπρας. Εγώ και όλοι οι πραγματικοί δεξιοί.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
να εισαι οτι πιστευεις χωρις κολληματα...
Πιστευω πως όποιος θεωρεί την αριστερά ως κάτι καταστροφικό για τον τόπο πρέπει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές Τσίπρα.
Μετά τον Τσίπρα η αριστερά στην Ελλάδα θα κάνει πάνω από 30 χρόνια να συνέλθει.  :rockon: :rockon: :rockon:
Είσαι εντάξει με αυτό ?
Είναι η θεωρία της αριστερής παρενθέσεως και δεν είναι δικιά μου , είναι το ΚΚΕ φίλε μου !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πιστευω πως όποιος θεωρεί την αριστερά ως κάτι καταστροφικό για τον τόπο πρέπει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές Τσίπρα.
Μετά τον Τσίπρα η αριστερά στην Ελλάδα θα κάνει πάνω από 30 χρόνια να συνέλθει.   :rockon: :rockon: :rockon:
Είσαι εντάξει με αυτό ?
Είναι η θεωρία της αριστερής παρενθέσεως και δεν είναι δικιά μου , είναι το ΚΚΕ φίλε μου !
ρε δικε μου αν το πιστευεις (δικαιωμα σου) πρεπει να το βιωσουμε με τετοιον τροπο????να καταστραφουμε? αρρωστο δεν ειναι?
εισαι δεξιος μαγκια σου, προτεινε πως θα μας λυσετε τα προβληματα οχι να μας πατε στο μην χειρον βελτιστον αφηστε τους αλλους.ΕΛΕΟΣ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φταινε ολοι οσοι κυβερνησαν την τελευταια 20ετια και δεν εκαναν τιποτα για το αποχετευτικο οπως
θα επρεπε.Ειδικα τα τελευταια 2 χρονια που οι φοροι που πληρωνουμε ειναι στα υψη.Βεβαια περιμενω τωρα τους βλαμενους δεξους να αναλυσουν το πως φταιει ο συριζας με τον Τσιπρα και για αυτο.

μάλιστα... 

θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει ένα αποχετευτικό δίκτυο ικανό να δέχεται νερά βροχών επιπέδου τροπικών για δύο με τρείς φορές τον χρόνο που υπάρχει μια πιθανότητα να βρέξει λίγο παραπάνω...

θα έπρεπε να έχουμε εκχιονιστικό εξοπλισμό στην Αθήνα επιπέδου Νορβηγίας για μια φορά στα πέντε χρόνια που πιθανόν να ρίξει τρείς πόντους χιόνι...

θα έπρεπε να έχουμε ναυαγοσώστη σε κάθε ελεύθερη παραλία που πιθανόν μια φορά τον μήνα να πατήσει και ένας άνθρωπος...

τι άλλο θα διαβάσουμε ρε παιδάκι μου...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ρε δικε μου αν το πιστευεις (δικαιωμα σου) πρεπει να το βιωσουμε με τετοιον τροπο????να καταστραφουμε? αρρωστο δεν ειναι?
εισαι δεξιος μαγκια σου, προτεινε πως θα μας λυσετε τα προβληματα οχι να μας πατε στο μην χειρον βελτιστον αφηστε τους αλλους.ΕΛΕΟΣ

Αυτά είναι για αφελείς , τα προβλήματα απλά δεν λύνονται , ούτε από δεξιούς ούτε  από αριστερούς , το σύστημα όλο βρήκε σε τοίχο και τώρα πρέπει να γκρεμιστεί.
Τα επιτελεία τώρα δεν δουλευουν για το ποιος θα λύσει τα προβλήματα αλλά σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει η βομβα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αυτά είναι για αφελείς , τα προβλήματα απλά δεν λύνονται , ούτε από δεξιούς ούτε  από αριστερούς , το σύστημα όλο βρήκε σε τοίχο και τώρα πρέπει να γκρεμιστεί.
Τα επιτελεία τώρα δεν δουλευουν για το ποιος θα λύσει τα προβλήματα αλλά σε ποιανού τα χέρια θα σκάσει η βομβα.
γιαυτο σου λεω ξεκολα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
θα έπρεπε να έχουμε εκχιονιστικό εξοπλισμό στην Αθήνα επιπέδου Νορβηγίας για μια φορά στα πέντε χρόνια που πιθανόν να ρίξει τρείς πόντους χιόνι...

Στο Ντουμπαι εχουν εκχιονιστικο για την περιπτωση που θα χιονισει μια φορα στα 100 χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom