Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λοιπον χαρηκα που σας γνωρισα ολους ανεξαιρετος. Καλη συνεχεια να εχετε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λοιπον ξανα χαρηκα που σας γνωρισα ολους ανεξαιρετος. Καλη συνεχεια να εχετε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγω ξερεις τι καταλαβαινω λαζοπουλε? Ότι η κυβερνηση μειωσε την καρτα των 45 στα 30, και παλι την καταγγελλετε ως αναλγητη.
Το μπου είναι μαγικο λεμε.

ασχολεισε ακομα σοβαρα ρε συ;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ασχολεισε ακομα σοβαρα ρε συ;

γιατι να μην το κανει ? μηπως αυτον τον αγγιξε κανα μετρο μνημονιου ? ή μηπως κοβει καμια αποδειξη στην δουλεια του για  να το παιξει Νδημοκρατης πορωμενος ? Δικηγορος λεει οτι ειναι, μεσα στα μαυρα φραγκα ειναι καθε μερα χωρις να τον πιασει κανεις να του σκισει τον πάτο ,οποτε φυσικα υποστηριζει αυτους που τον στηριζουν ,την ΝΔ.....οταν τον αγγιξει και αυτον ο Σαμαρας ,εαν το κανει . ....θα λεει ποιηματα ο Αλεξ71 !!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
To ποιο πιθανο ειναι να ειναι ο ιδιος τυπε. Αλλα και να μην ειναι λιγο με ενδιαφερει. Η θειτια μου εδω τελειωσε λογο  αραββωνα. Μετακομιζω το αργοτερο μεχρι το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ερχεται και η αποχορηση μου απο εδω. Μαλακα αλεξ τωρα θα θελω 3 εισιτηρια

οχι φιλε μην αρραβωνιαστεις κανεις μεγαλη μαλακια δεν ειναι σωστο.
ο αρραβωνας γαμος ειναι μια αντιληψη ενος παλαιου κοσμου που σκοπο εχει τη στερηση της ελευθεριας σαν ανθρωποι γεννηθηκαμε ελευθεροι και πρεπει να παραμενουμε ελευθεροι και να ζουμε τον ερωτα με την καθε ερωτικη συντροφο και οχι μεμονωμενα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή αν μια διαδρομή για κάποιο λόγο διαρκέσει πάνω από 70 λεπτά (με ένα λεωφορείο ) θα πρέπει να πληρώσεις και δεύτερο εισητήριο ?? αυτό θες να πείς ??
αν ναι λες μαλακία...

γιαυτό χτυπάς σε κάθε είσοδο το έγκυρο εισητήριο για να φαίνεται ότι από την ώρα που μπήκες στο πρώτο μέσο μέχρι την ώρα που μπήκες σε αυτό το μέσο που είσαι τώρα δεν έχουν περάσει 70 λεπτά... τι δεν καταλαβαίνεις.?

εχεις να χρησιμοποιησεις ΜΜΜ απο τον καιρο του νωε η δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου μαλλον αυτο ειναι πιο πιθανο

ο νομος που ελεγε οτι αν διαδρομη ειναι μεγαλυτερη της χρονικης διρκειας εισητηριου τοτε επικυρωστε το σε καθε μεσο απο διαφορετικη γωνια εχει καταργηθει απο το 2011 (και ισχυε για περιπτωσεις απομακρυσμενων διαδρομων π.χ απο νοτια προαστια να πας  ελευσινα η μενιδι κλπ που δεν σε εφτανε το χρονικο οριο ακομα και των 90 λεπτων μερικκες φορες. Επειδη ειχε μαθευτει απο τις δομες αλληλεγγυης και το χρησιμοποιουσαν αρκετοι με την ανταλλαγη των εισητηριων και ουσιαστικα ενα εισητηριο διαρκουσε 2 ωρες τον καταργησανε το νομο το 2011

και φυσικα ισχυει οτι σου παραθεσανε τα παιδια δηλαδη αν στη διαδρομη που κανεις δεν εχει ολοκληρωθει σε 70 λεπτα πρεπει να χτυπησεις  αλλο εισητηριο

και για να μην μακρυγορουμε δεν χτυπαμε ποτε εισητηριο προσπαθουμε στο μετρο να αποφευγουμε στασεις οπως ευαγγελισμος συνταγμα (να κατεβουμε οχι να κανουμε αλλαγη γραμμης γιατι οι ρουφιανοι στηνωντε πανω στην εξοδο) ομονοια μοναστηρακι ενημερωνομαστε μεσω του φεισμπουκ που εχει φτιαχτει μια ομαδ οπου ενημερωνει που βρισκοντε ελενκτες για να μην την παταμε απο ρουφιανους α και το καλητερο

εγω δεν χρησιμοποιω λεοφωρειο το πολλυ για 5 στασεις αν ειστε σε λεοφωρειο και σας την πεσει ρουφιανος τι κανετε λετε απλα οτι θελετε να κατεβειτε βαση του νομου αλλα και του οασα ειναι υποχρεωμενος να κατεβει μαζι σας απο το λεοφωρειο μολις κατεβειτε δειτε το σαν γυμναστικη ξεκινηστε να τρεχετε μανιασμενα και προσπαθητε να κοβετε σε διαφορα στενα για να σας χασει. α επισης προσπαθηστε να μην δωσετε στοχο στο κυνηγητο με τους μπατσους της διας γιατι μπορει να ψυλιαστουν τι τρεχει και να σας σταματησουν. επισης αν εχετε εισητηριο( μπορει να σας το εδωσε ο προηγουμενος η να το βρηκατε) κανετε το αλλο καθηστερηστε στο λεοφωρειο οσο μπορειτε τους ελενχτες κανετε οτι ψαχνετε που το εχετε αρχηστε να λετε αοριστιες και ενημερωνετε οσους πανε να ανεβουν για να αποφυγουν να κοπει προστιμο

επισης επειδη πλεον τα λεοφωρεια εχουν κοσμο καντε κατι το απλο εχετε πανω σας ενα εισητηριο οταν μπουν οι ελενχτες( βαση πιθανοτητων θα σας τυχει σπανια) σπανια κλεινουν τα ακυρωτικα μηχανηματα οποτε καθηστε κοντα στο ακυρωτικο μηχανημα και χτυπηστε το εισητηριο σας

εδω η ομαδα που ενημερωνει που βρησκοντε ελενχτες αμα εχετε ιντερνετ στο κινητο σας τσεκαρετε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καλα οταν θα εχω χρονο θα στο ποσταρω και τοτε απλα θα εξαφανιστεις ξανα

Μου απεδειξες? Πρωτον σου ειπα ΑΚΟΥΣΑ οχι διαβασα. Δευτερων σου ειπα οταν εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω. Νευρακια αλεξακο?

Μετακομιζω αυριο και δεν εχω χρονο να ασχολειθω και πολυ πολυ με το ολο θεμα. 15 μερες χωρις νετ θα κανεις παρτυ που δεν θα ειμαι εδω..

Οχι πηρα μεταθεση και παω ποιο κοντα στην δουλεια μου

To ποιο πιθανο ειναι να ειναι ο ιδιος τυπε. Αλλα και να μην ειναι λιγο με ενδιαφερει. Η θειτια μου εδω τελειωσε λογο  αραββωνα. Μετακομιζω το αργοτερο μεχρι το Σαββατο οποτε αναγκαστικα ερχεται και η αποχορηση μου απο εδω. Μαλακα αλεξ τωρα θα θελω 3 εισιτηρια

Λοιπον ξανα χαρηκα που σας γνωρισα ολους ανεξαιρετος. Καλη συνεχεια να εχετε

αποκαμμενος

κλασικος τσυριζαιος κολοτουμπας

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εχεις να χρησιμοποιησεις ΜΜΜ απο τον καιρο του νωε η δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε σου μαλλον αυτο ειναι πιο πιθανο

ο νομος που ελεγε οτι αν διαδρομη ειναι μεγαλυτερη της χρονικης διρκειας εισητηριου τοτε επικυρωστε το σε καθε μεσο απο διαφορετικη γωνια εχει καταργηθει απο το 2011 (και ισχυε για περιπτωσεις απομακρυσμενων διαδρομων π.χ απο νοτια προαστια να πας  ελευσινα η μενιδι κλπ που δεν σε εφτανε το χρονικο οριο ακομα και των 90 λεπτων μερικκες φορες. Επειδη ειχε μαθευτει απο τις δομες αλληλεγγυης και το χρησιμοποιουσαν αρκετοι με την ανταλλαγη των εισητηριων και ουσιαστικα ενα εισητηριο διαρκουσε 2 ωρες τον καταργησανε το νομο το 2011

και φυσικα ισχυει οτι σου παραθεσανε τα παιδια δηλαδη αν στη διαδρομη που κανεις δεν εχει ολοκληρωθει σε 70 λεπτα πρεπει να χτυπησεις  αλλο εισητηριο

και για να μην μακρυγορουμε δεν χτυπαμε ποτε εισητηριο προσπαθουμε στο μετρο να αποφευγουμε στασεις οπως ευαγγελισμος συνταγμα (να κατεβουμε οχι να κανουμε αλλαγη γραμμης γιατι οι ρουφιανοι στηνωντε πανω στην εξοδο) ομονοια μοναστηρακι ενημερωνομαστε μεσω του φεισμπουκ που εχει φτιαχτει μια ομαδ οπου ενημερωνει που βρισκοντε ελενκτες για να μην την παταμε απο ρουφιανους α και το καλητερο

εγω δεν χρησιμοποιω λεοφωρειο το πολλυ για 5 στασεις αν ειστε σε λεοφωρειο και σας την πεσει ρουφιανος τι κανετε λετε απλα οτι θελετε να κατεβειτε βαση του νομου αλλα και του οασα ειναι υποχρεωμενος να κατεβει μαζι σας απο το λεοφωρειο μολις κατεβειτε δειτε το σαν γυμναστικη ξεκινηστε να τρεχετε μανιασμενα και προσπαθητε να κοβετε σε διαφορα στενα για να σας χασει. α επισης προσπαθηστε να μην δωσετε στοχο στο κυνηγητο με τους μπατσους της διας γιατι μπορει να ψυλιαστουν τι τρεχει και να σας σταματησουν. επισης αν εχετε εισητηριο( μπορει να σας το εδωσε ο προηγουμενος η να το βρηκατε) κανετε το αλλο καθηστερηστε στο λεοφωρειο οσο μπορειτε τους ελενχτες κανετε οτι ψαχνετε που το εχετε αρχηστε να λετε αοριστιες και ενημερωνετε οσους πανε να ανεβουν για να αποφυγουν να κοπει προστιμο

επισης επειδη πλεον τα λεοφωρεια εχουν κοσμο καντε κατι το απλο εχετε πανω σας ενα εισητηριο οταν μπουν οι ελενχτες( βαση πιθανοτητων θα σας τυχει σπανια) σπανια κλεινουν τα ακυρωτικα μηχανηματα οποτε καθηστε κοντα στο ακυρωτικο μηχανημα και χτυπηστε το εισητηριο σας

εδω η ομαδα που ενημερωνει που βρησκοντε ελενχτες αμα εχετε ιντερνετ στο κινητο σας τσεκαρετε

χαπακιας κλασικος τσυριζαιος τσαμπατζης

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι έγινε ο τραμ; δεν έχει απαντήσει ακόμα;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ενα τεραστιο μπραβο στις κυβερνησεις πασοκ - νδ των τελευταιων 20 χρονων για το σημερινο χαλι στην Αθηνα.
Ευγε.Και υπαρχουν ακομη ΜΑΛΑΚΕΣ που θα τους ψηφησουν.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενα τεραστιο μπραβο στις κυβερνησεις πασοκ - νδ των τελευταιων 20 χρονων για το σημερινο χαλι στην Αθηνα.
Ευγε.Και υπαρχουν ακομη ΜΑΛΑΚΕΣ που θα τους ψηφησουν.

τι μας νοιαζουν τα αυτοκινητα αμα πληρωνουν τελη και διοδια και ασφαλιστρα μια χαρα ολα
λαε ξυπνα ηρθε η ωρα να πληρωσεις τον ενφια

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
χαπακιας κλασικος τσυριζαιος τσαμπατζης

Τζονης, κλασικος πρασινοφρουρος καρεκλοκενταυρος που ολη του τη ζωη το μονο πιστοποιητικο-πτυχιο-διαβατηριο ειναι το χαρτι μελους Τ.Ο Πασοκ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τζονης, κλασικος πρασινοφρουρος καρεκλοκενταυρος που δολη του τη ζωη το μονο πιστοποιητικο-πτυχιο-διαβατηριο ειναι το χαρτι μελους Τ.Ο Πασοκ.
Τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι.Απλα ειναι ηλιθιος.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αναψαμε και φετος την ξυλοσομπα εχουν μπει οι πρωτες παλλετες βρηκα και παλλια επιπλα και καρβουνα περισσευματα και πολλα αλλα
ελπιζω να μην αρχησει παλι αυτοι οι επιστημονες τη γκρινια για την αιθαλομιχλη
ετσι κι αλλιως η κυβερνηση σαμαζελων δεν τους νοιαζει η υγεια των πολιτων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom