Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τί ωραία! Σαν να ακούω το Θεοχάρη! Εσύ τον ακούς και μου τα λες αυτά ή μπας κι είσαι σύμβουλός του;

Κι αν είμαι αραχτός σε κάποια παραλία να ρίχνω και καμιά ματιά κάθε τόσο στο λογαριασμό μου στο gsis.gr μπας και μου ήρθε τίποτα ξαφνικό για να το πληρώσω μέσω του web banking!
Μήπως ίσως θα μπορούσε το κράτος να σοβαρευθεί και όσα εκκαθαριστικά εκκαθαρίζονται τον Αύγουστο να έχουν ληκτική ημερομηνία την 30/9 και όχι την 30/8 ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, χωρίς κουτοπονηριές με ψεύτικες ημερομηνίες εκκαθάρισης;

Λέω τώρα εγώ, αλλά θα ζητάω πολλά μάλλον...

success story   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τί ωραία! Σαν να ακούω το Θεοχάρη! Εσύ τον ακούς και μου τα λες αυτά ή μπας κι είσαι σύμβουλός του;  ;)

Κι αν είμαι αραχτός σε κάποια παραλία να ρίχνω και καμιά ματιά κάθε τόσο στο λογαριασμό μου στο gsis.gr μπας και μου ήρθε τίποτα ξαφνικό για να το πληρώσω μέσω του web banking!
Μήπως ίσως θα μπορούσε το κράτος να σοβαρευθεί και όσα εκκαθαριστικά εκκαθαρίζονται τον Αύγουστο να έχουν ληκτική ημερομηνία την 30/9 και όχι την 30/8 ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, χωρίς κουτοπονηριές με ψεύτικες ημερομηνίες εκκαθάρισης;

Λέω τώρα εγώ, αλλά θα ζητάω πολλά μάλλον...

γιαυτό υπάρχουν και τa smartphones ντοκ  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Άσε που υποπτεύομαι ότι θα υπήρχε ηλεκτρονικά κανένα 10ήμερο τουλάχιστον και δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Ρε παίχτη κάθε μέρα θα κοιτάζω το γαμηνένο λογαριασμό; Σου είπα τον είχα κοιτάξει προς τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας και δεν υπήρχε τίποτα! Οπότε πότε έγινε η γαμημένη η εκκαθάριση; Δεν έγινε προφανώς τέλη της προηγούμενης, αρχές αυτής της βδομάδας; Γιατί βάζουν ψεύτικη ημερομηνία 30/7 λοιπόν;
Αλλιώς να μας πούνε να τον κοιτάζουμε καθημερινά, διότι οι εξοφλήσεις θα πρέπει να γίνονται την επομένη για να το ξέρουμε κι εμείς!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε παίχτη κάθε μέρα θα κοιτάζω το γαμηνένο λογαριασμό; Σου είπα τον είχα κοιτάξει προς τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας και δεν υπήρχε τίποτα! Οπότε πότε έγινε η γαμημένη η εκκαθάριση; Δεν έγινε προφανώς τέλη της προηγούμενης, αρχές αυτής της βδομάδας; Γιατί βάζουν ψεύτικη ημερομηνία 30/7 λοιπόν;
Αλλιώς να μας πούνε να τον κοιτάζουμε καθημερινά, διότι οι εξοφλήσεις θα πρέπει να γίνονται την επομένη για να το ξέρουμε κι εμείς!

ξύνεσαι για πείραγμ ντόκ... ξύνεσαι ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όλα καλά ρε ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
γιαυτό υπάρχουν και τa smartphones ντοκ  :grin:

Έχω κι απ' αυτή τη μαλακία που αν έχει ήλιο δεν βλέπεις τίποτα, ούτε να βρεις ένα τηλέφωνο, γαμώ την τεχνολογία τους!

Το θέμα είναι πως αν κάνεις διακοπές, κάνεις διακοπές, δεν σε ενδιαφέρει να γίνει και πόλεμος! Μου την δίνει αυτή τη δυνατότητα το Ελληνικό κράτος τέλη Αυγούστου με 39 βαθμούς ή μου την στερεί, επειδή είναι ΤΟ ΙΔΙΟ και ανίκανο και "μικροαπατεωνίστικο";  

Αλλά ο "υπήκοος" πρέπει να είναι συνεπής και έντιμος όμως!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έχω κι απ' αυτή τη μαλακία που αν έχει ήλιο δεν βλέπεις τίποτα, ούτε να βρεις ένα τηλέφωνο, γαμώ την τεχνολογία τους!

Το θέμα είναι πως αν κάνεις διακοπές, κάνεις διακοπές, δεν σε ενδιαφέρει να γίνει και πόλεμος! Μου την δίνει αυτή τη δυνατότητα το Ελληνικό κράτος τέλη Αυγούστου με 39 βαθμούς ή μου την στερεί, επειδή είναι ΤΟ ΙΔΙΟ και ανίκανο και "μικροαπατεωνίστικο";  

όταν θα μπείς για καταράκτη βάλε φακούς φότο-γκρέι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

γιαυτό λέγεται έτσι. υπάκουος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
όταν θα μπείς για καταράκτη βάλε φακούς φότο-γκρέι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι κορόιδευε εσύ! Όταν τα "σκοτώσω" όλα μπιρ παρά και πάρω ότι έχω και δεν έχω (νόμιμο δεν είναι;) και βρεθώ στη Βραζιλία π.χ. να περνάω μπέηκα με 1.200 ευρώ το μήνα και να κάνω μπάνιο όλη τη μέρα, εσένα θα σε αφήσω εδώ να τα βγάλεις πέρα με τον ΤΣΥΡΙΖΑ που έρχεται να τα κάνει ακόμα χειρότερα!
Εγώ θα σας βλέπω από τόσο μακριά και θα γελάω! :grin: :grin:

Ή μήπως νομίζεις πως δεν το σκέφτομαι σοβαρά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι κορόιδευε εσύ! Όταν τα "σκοτώσω" όλα μπιρ παρά και πάρω ότι έχω και δεν έχω (νόμιμο δεν είναι;) και βρεθώ στη Βραζιλία π.χ. να περνάω μπέηκα με 1.200 ευρώ το μήνα και να κάνω μπάνιο όλη τη μέρα, εσένα θα σε αφήσω εδώ να τα βγάλεις πέρα με τον ΤΣΥΡΙΖΑ που έρχεται να τα κάνει ακόμα χειρότερα!

εγω το έχω κάνει ήδη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
τι να πει και ο δολιος ο σαμαρας
που επεσε με μπαρτσελονα,μιλαν,αγιαξ  :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στ'αρχίδια μας φίλε κοπάνα την από τώρα να γελάσεις περισσότερο καιρό ;)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Eπιμένει ο αμετανόητος.
-Ο άνθρωπος που υπήρξε υπουργός και χειροκροτητής της κυβέρνησης που παρέδωσε έλλειμμα 16%. {Το αναγνώρισε και ο ίδιος το Νοέμβριο του 2012}
-Ο άνθρωπος που έχει τη βασική ευθύνη για τη διόγκωση όλης αυτής της αντιμνημονιακής παράνοιας μέσω των απατηλών υποσχέσεων για "άλλα μείγματα", τα οποία μετατράπηκαν σε περικοπές ύψους 15 δις μερικούς μήνες αφότου ανέλαβε πρωθυπουργός.
-Ο άνθρωπος που μέσα από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Ζάππειο υποσχόταν μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε ένα χρόνο και μείωση της ανεργίας στο μισό (!) για να την φτάσει σήμερα στο 28%.
- Ο άνθρωπος που έκανε μέσα σε ένα βράδυ την μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα της δεκαετίας μετατρεπόμενος από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό και χάνοντας την μισή κοινοβουλευτική του ομάδα....

«Ανάκαμψη την επόμενη χρονιά»
Λάθος το πρώτο μνημόνιο, λέει ο πρωθυπουργός

pqHciZC.png

Αθήνα
Για το πρωτογενές πλεόνασμα, την αντιπολίτευση, τις πρόωρες εκλογές μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δικαιώθηκε όταν έλεγε πως το πρώτο μνημόνιο ήταν λάθος.

Στη συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει ότι δικαιώθηκε όταν έλεγε ότι ήταν λανθασμένο το πρώτο μνημόνιο, αλλά προσθέτει ότι διορθώνονται τα λάθη και φέρνει ως παράδειγμα την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Παράλληλα, είπε πως το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος που θα επιτευχθεί φέτος θα κατευθυνθεί στην ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως η δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος αποτελεί «το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να βγούμε από την ανάγκη συνεχών Μνημονίων».

Τονίζει ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα είναι εφικτός και πως «ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές της χώρας μας στο παρελθόν, δέχονται πλέον ότι οι θυσίες του λαού μας πιάνουν τόπο. Ποιοι άραγε και γιατί προσπαθούν να γκρεμίσουν αυτή την εικόνα;».

Υποστηρίζει πως στον ένα χρόνο διακυβέρνησης υπάρχει σημαντική αλλαγή και την επόμενη χρονιά θα έλθει η ανάκαμψη.

«Όποιοι δεν τα βλέπουν όλα αυτά, απλά είναι δέσμιοι του λαϊκισμού τους. Αλλά ο κόσμος δεν τους ακούει και δεν τους ακολουθεί πια» λέει χαρακτηριστικά, επικρίνοντας την αντιπολίτευση.

Αναφέρει ότι η αύξηση της ανεργίας «φρέναρε» και πως «αν δεν σταθεροποιηθεί η χώρα, δεν θα μπορέσουν να υπάρξουν επενδύσεις».

Υπογραμμίζει δε για την κυβερνητική πορεία, ότι «είναι ένας χρόνος σαρωτικών μεταρρυθμίσεων, που ταυτόχρονα σταθεροποιεί την οικονομία, φέρνει πολύ κοντά την ανάκαμψη και αποκαθιστά την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, με τρόπο που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε».

Κάνει λόγο για τεράστιες στρεβλώσεις και μεγάλο «πάρτι» στο χώρο της δημόσιας Υγείας και της Παιδείας, καθώς, όπως τονίζει, «τα κονδύλια δεν πήγαιναν εκεί που έπρεπε».

Αναγνωρίζει πως «την ώρα που σπας κατεστημένα άλατα δεκαετιών, θα υπάρξουν και κάποιες προσωρινές αρρυθμίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε οι αρρυθμίες αυτές να είναι πολύ μικρότερες και πολύ λιγότερο επώδυνες».

Ο Αν. Σαμαράς είναι κατηγορηματικός ότι δεν θα γίνει απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, δηλώνει δε πως για κάθε απόλυση στο Δημόσιο θα γίνεται μια πρόσληψη.

Απορρίπτει κατηγορηματικά τα περί αέναου χρέους και σημειώνει ότι πριν μπει η χώρα στο Μνημόνιο είχε συνολικό χρέος 299 δισ. και τώρα η καθαρή θέση - μετά την επιστροφή 16 δισ. από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - είναι 305 δισ .

Προσθέτει ότι αυτά που δανειζόμαστε τώρα, πηγαίνουν να σβήσουν προηγούμενο χρέος με καλύτερα επιτόκια δανεισμού από ό,τι στο παρελθόν και διερωτάται: «δηλαδή εάν μελλοντικά γίνει νέα τροποποίηση των δανειακών μας συμβάσεων, με ακόμα πιο ευνοϊκούς όρους για την Ελλάδα, θα διαμαρτυρηθούν κάποιοι για το "νέο δανεισμό"; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

Διαβεβαιώνει ότι «το ΤΑΙΠΕΔ θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια. Τελεία και παύλα», επικαλούμενος και σχετική διάψευση της Κομισιόν.

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν επιδιώκει πρόωρες εκλογές, «γιατί κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ελληνική ιδιομορφία», αλλά σημειώνει ότι για την εξάντληση της τετραετίας «κανείς δεν μπορεί να μας εκβιάζει στο μεταξύ».

]

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μπουτάρης πάντως τον πάει τον Αντώνη:

29ks.png

Για όλους και για όλα μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στην εφημερίδα Μακεδονία και τον Νίκο Ηλιάδη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρεται στα σχέδιά του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, στη ΔΕΘ αλλά και στον προκάτοχό του, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ερωτηθείς για το αν αποζητά τη στήριξη της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές, ο ίδιος τονίζει: «Θα ήμουν χαζός αν δεν ήθελα τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας». Για την κεντρική πολιτική σκηνή «προφητεύει»πως «αργά ή γρήγορα ο Τσίπρας θα γίνει Πρωθυπουργός».

Τέλος, ο κ. Μπουτάρης σχολίασε και τη φυλάκιση του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, λέγοντας, πως η δίκη του πρώην Δημάρχου και οι ποινές που του επιβλήθηκαν «ενίσχυσαν την ευθυνοφοβία των εργαζομένων στο δήμο».

]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ουδεις αναμαρτητος  και καθαρισε  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eπιμένει ο αμετανόητος.
-Ο άνθρωπος που υπήρξε υπουργός και χειροκροτητής της κυβέρνησης που παρέδωσε έλλειμμα 16%. {Το αναγνώρισε και ο ίδιος το Νοέμβριο του 2012}
-Ο άνθρωπος που έχει τη βασική ευθύνη για τη διόγκωση όλης αυτής της αντιμνημονιακής παράνοιας μέσω των απατηλών υποσχέσεων για "άλλα μείγματα", τα οποία μετατράπηκαν σε περικοπές ύψους 15 δις μερικούς μήνες αφότου ανέλαβε πρωθυπουργός.
-Ο άνθρωπος που μέσα από το 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Ζάππειο υποσχόταν μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε ένα χρόνο και μείωση της ανεργίας στο μισό (!) για να την φτάσει σήμερα στο 28%.
- Ο άνθρωπος που έκανε μέσα σε ένα βράδυ την μεγαλύτερη πολιτική κωλοτούμπα της δεκαετίας μετατρεπόμενος από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό και χάνοντας την μισή κοινοβουλευτική του ομάδα....

γιατί μήπως δεν το πέτυχε...??/

τον Ιούλιο 2013 ένα χρόνο μετά τις εκλογές η χώρα παρουσιάσε πρωτογενές πλεόνασμα... και προβλέπεται ότι και στο σύνολο του έτους πρωτογενές πλεόνασμα θα έχουμε ...  :birdman:

και το πρωτογενές πλεόνασμα είναι το κλειδί για τα πάντα...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
γιατί μήπως δεν το πέτυχε...??/

τον Ιούλιο 2013 ένα χρόνο μετά τις εκλογές η χώρα παρουσιάσε πρωτογενές πλεόνασμα... και προβλέπεται ότι και στο σύνολο του έτους πρωτογενές πλεόνασμα θα έχουμε ...  :birdman:

και το πρωτογενές πλεόνασμα είναι το κλειδί για τα πάντα...
1.2εκ άνεργοι,40% κάτω οι μισθοί και οι συντάξεις,μέχρι και ο τζόνυς γελάει με αυτά που γράφεις :birdman:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γελαω με το θρασος ορισμενων για να μην γραψω αυτο που θελω πραγματικα να γραψω και βγω εκτος κανονων του σαιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom