ντοκ... αρχίζει το αλτσχάιμερ μου φαίνεται... πρώτα συμπτώματα η επιθετικότητα...
Ρε μαλάκα κι εσύ, φταίω κι όλας που παραπονιέμαι; Δηλαδή δεν μπορώ να απουσιάζω τρεις μέρες στα τέλη Αυγούστου που κάνει και ζέστες; Πρέπει να είμαι stand by, ότε θα του καυλώσει του Ξεοχάρη να μου στείλει τα ξεχασμένα από χρόνια "χρέη" μου, πληρωτέα εντός της επομέμης της λήψεως της ειδοποίησης; Αλλιώς να τρέχω στη ΔΟΥ, να χάσω μια μέρα, για να μου πάρουν το 1% της προσαύξησης;
Είναι σοβαρό κράτος αυτό κι εγώ είναι παράξενος δηλαδή; Γι αυτό είχε βγει στο τουήτερ ο Θεοχέρης προ ημερών και συνιστούσε "να προσέχουμε διότι έρχονται κάτι νέα εκκαθαριστικά"; Πότε εκκαθαρίστικαν αυτά και εστάλλησαν με ημερομηνία 30/7 όλα μαζί διότι στη τράπεζα μου είπαν πως σε ΟΛΟΥΣ το ίδιο είχε γίνει; Γελάει ο κόσμος ρεε! Μέχρι στην τράπεζα ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου είπε "Τί τα δίνετε τα λεφτά σας; Και μια τρύπα να ανοίγατε κάτω από το σπίτι σας και να τα πετούσατε μέσα τον ίδιο σκοπό θα επιτελούσαν;
Έχει και καλύτερο! Επίσης σήμερα μου ήρθε ΔΕΗ σπιτιού στην επαρχία, κενού από έτη αλλά ατυχώς ηλεκτροδοτουμένου με μοναδικό χρεωστικό την 5η δόση του ΕΕΤΗΔΕ του 2012 (το ηλεκτρικό ήταν πιστωτικό) και ημερομηνία πληρωμής 24/5/2013!! Η απόλυτη παράνοια. Για 75 ευρώ χρέος κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να τους πληρώσω το 75άρι που δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως πως χρωστάω.
Στο μεταξύ μεγαλείο κουτοπονηριάς! ΚΑΝΕΝΑΣ από τους εν λόγω φακέλους (ΥΠΟΙΚ και ΔΕΗ) δεν έχει σφαγίδα με ημερομηνία κατάθεσης! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Δεν λέω να μην μου πάρουν τα λεφτά, γαμώ τα λεφτά τους! Να μην μου "παίρνουν την ψυχή" λέω λέγοντας μου ουσιαστικά να μην τολμήσω να λείψω μια μέρα για να κοιτάζω καθημερινά εναγωνίως, πότε θα τους καυλώσει να μου στείλουν την επόμενη λυπητερή που δεν έσωσαν να την στείλουν νωρίτερα με ΔΙΚΗ τους ευθύνη!