Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Tζώνυ πρέπει ή να είσαι πολύ βλάκας ή να έχεις πολύ θράσσος για να επιχαίρεις για την κατάσταση του δημοσίου στη χώρα μας, διότι είναι κατόρθωμα της βρωμερής σου παράταξης η διάλυση του κρατικού μηχανισμού δια της αλώσεως του από τους πρασινοφρουρούς της μεταπολίτευσης.
Τώρα το πράμα δεν στρώνει χωρίς να "κοπούν κεφάλια" και αυτό φαίνεται πως δεν το τολμάει κανένας από τους κυβερνώντες τώρα...

αυτα ειναι τα διαρκη ψεμματα και το κουτοχορτο που ταιζατε τοσα χρονια τον κοσμο

η απογραφη το απεδειξε αυτο

το ποιος πρεπει να ντρεπεται το εχουμε μαθει

ελειμμα  2003 3.3 2009 15.9

χρεος 2003 170δις 2009 340

αναπτυξη 2003 5.5% 2009 υφεση 3.2%

σαλτα και κοιμησου

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
αυτα ειναι τα διαρκη ψεμματα και το κουτοχορτο που ταιζατε τοσα χρονια τον κοσμο

η απογραφη το απεδειξε αυτο

το ποιος πρεπει να ντρεπεται το εχουμε μαθει

ελειμμα  2003 3.3 2009 15.9

χρεος 2003 170δις 2009 340

αναπτυξη 2003 5.5% 2009 υφεση 3.2%

σαλτα και κοιμησου
Πες μας και τα αντίστοιχα νούμερα των ετών 1980 και 1989 ρε καημένε. Και μήπως ο Καραμανλής μέχρι το 2007 ήταν σε επίπεδα 2004 ως προς τα μακροοικονομικά μεγέθη; Για το 2008-2009 που ξέφυγαν τα νούμερα μήπως έχεις ακουστά τίποτα για ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ; Νούμερο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ντοκ... αρχίζει το αλτσχάιμερ μου φαίνεται... πρώτα συμπτώματα η επιθετικότητα...  :grin:

Ρε μαλάκα κι εσύ, φταίω κι όλας που παραπονιέμαι; Δηλαδή δεν μπορώ να απουσιάζω τρεις μέρες στα τέλη Αυγούστου που κάνει και ζέστες; Πρέπει να είμαι stand by, ότε θα του καυλώσει του Ξεοχάρη να μου στείλει τα ξεχασμένα από χρόνια "χρέη" μου, πληρωτέα εντός της επομέμης της λήψεως της ειδοποίησης; Αλλιώς να τρέχω στη ΔΟΥ, να χάσω μια μέρα, για να μου πάρουν το 1% της προσαύξησης;
Είναι σοβαρό κράτος αυτό κι εγώ είναι παράξενος δηλαδή;  Γι αυτό είχε βγει στο τουήτερ ο Θεοχέρης προ ημερών και συνιστούσε "να προσέχουμε διότι έρχονται κάτι νέα εκκαθαριστικά"; Πότε εκκαθαρίστικαν αυτά και εστάλλησαν με ημερομηνία 30/7 όλα μαζί διότι στη τράπεζα μου είπαν πως σε ΟΛΟΥΣ το ίδιο είχε γίνει; Γελάει ο κόσμος ρεε! Μέχρι στην τράπεζα ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου είπε "Τί τα δίνετε τα λεφτά σας; Και μια τρύπα να ανοίγατε κάτω από το σπίτι σας και να τα πετούσατε μέσα τον ίδιο σκοπό θα επιτελούσαν;

Έχει και καλύτερο! Επίσης σήμερα μου ήρθε ΔΕΗ σπιτιού στην επαρχία, κενού από έτη αλλά ατυχώς ηλεκτροδοτουμένου με μοναδικό χρεωστικό την 5η δόση του ΕΕΤΗΔΕ του 2012 (το ηλεκτρικό ήταν πιστωτικό) και ημερομηνία πληρωμής 24/5/2013!! Η απόλυτη παράνοια. Για 75 ευρώ χρέος κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να τους πληρώσω το 75άρι που δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως πως χρωστάω.
Στο μεταξύ μεγαλείο κουτοπονηριάς! ΚΑΝΕΝΑΣ από τους εν λόγω φακέλους (ΥΠΟΙΚ και ΔΕΗ) δεν έχει σφαγίδα με ημερομηνία κατάθεσης! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν λέω να μην μου πάρουν τα λεφτά, γαμώ τα λεφτά τους! Να μην μου "παίρνουν την ψυχή" λέω λέγοντας μου ουσιαστικά να μην τολμήσω να λείψω μια μέρα για να κοιτάζω καθημερινά εναγωνίως, πότε θα τους καυλώσει να μου στείλουν την επόμενη λυπητερή που δεν έσωσαν να την στείλουν νωρίτερα με ΔΙΚΗ τους ευθύνη!  

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πες μας και τα αντίστοιχα νούμερα των ετών 1980 και 1989 ρε καημένε. Και μήπως ο Καραμανλής μέχρι το 2007 ήταν σε επίπεδα 2004 ως προς τα μακροοικονομικά μεγέθη; Για το 2008-2009 που ξέφυγαν τα νούμερα μήπως έχεις ακουστά τίποτα για ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ; Νούμερο.

εγω κατι ακουσα τα σαινια τα δικα σας ακουσαν;

Κ. Καραμανλής: «Ασ' τα αργότερα»
Ο κ. Αλογοσκούφης δηλώνει ότι ήθελε να λάβει μέτρα αλλά δεν τον... άφηναν
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  07/04/2011 00:01
Κ. Καραμανλής: «Ασ' τα αργότερα»
Σύμφωνα με τον κ. Αλογοσκούφη, «ο κ. Καραμανλής δεν φαινόταν διατεθειμένος να λάβει μέτρα γιατί υπήρχε ο κίνδυνος των πρόωρων εκλογών»

«Εγώ ήθελα να λάβω μέτρα γιατί έβλεπα την κατάσταση της οικονομίας, αλλά κανένας άλλος στην κυβέρνηση δεν ήθελε. Ο Καραμανλής είχε δεμένα τα χέρια του γιατί είχε την πλειοψηφία ενός μόνο βουλευτή. ‘Ασ’ το για αργότερα’ μου έλεγε. Ορισμένοι βουλευτές απειλούσαν ότι θα καταψήφιζαν τα μέτρα και θα πηγαίναμε σε εκλογές».

σαλτα και κοιμησου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα κι εσύ, φταίω κι όλας που παραπονιέμαι; Δηλαδή δεν μπορώ να απουσιάζω τρεις μέρες στα τέλη Αυγούστου που κάνει και ζέστες; Πρέπει να είμαι stand by, ότε θα του καυλώσει του Ξεοχάρη να μου στείλει τα ξεχασμένα από χρόνια "χρέη" μου, πληρωτέα εντός της επομέμης της λήψεως της ειδοποίησης; Αλλιώς να τρέχω στη ΔΟΥ, να χάσω μια μέρα, για να μου πάρουν το 1% της προσαύξησης;
Είναι σοβαρό κράτος αυτό κι εγώ είναι παράξενος δηλαδή;  Γι αυτό είχε βγει στο τουήτερ ο Θεοχέρης προ ημερών και συνιστούσε "να προσέχουμε διότι έρχονται κάτι νέα εκκαθαριστικά"; Πότε εκκεθαρίστικαν αυτά και εστάλλησαν με ημερομηνία 30/7 όλα μαζί διότι στη τράπεζα μου είπαν πως σε ΟΛΟΥΣ το ίδιο είχε γίνει; Γελάει ο κόσμος ρεε! Μέχρι στην τράπεζα ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε μου είπε "Τί τα δίνετε τα λεφτά σας; Και μια τρύπα να ανοίγατε κάτω από το σπίτι σας και να τα πετούσατε μέσα τον ίδιο σκοπό θα επιτελούσαν;

Έχει και καλύτερο! Επίσης σήμερα μου ήρθε ΔΕΗ σπιτιού στην επαρχία, κενού από έτη αλλά ατυχώς ηλεκτροδοτουμένου με μοναδικό χρεωστικό την 5η δόση του ΕΕΤΗΔΕ του 2012 (το ηλεκτρικό ήταν πιστωτικό) και ημερομηνία πληρωμής 24/5/2013!! Η απόλυτη παράνοια. Για 75 ευρώ χρέος κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω στη ΔΟΥ να τους πληρώσω το 75άρι που δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως πως χρωστάω.
Στο μεταξύ μεγαλείο κουτοπονηριάς! ΚΑΝΕΝΑΣ από τους εν λόγω φακέλους (ΥΠΟΙΚ και ΔΕΗ) δεν έχει σφαγίδα με ημερομηνία κατάθεσης! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Δεν λέω να μην μου πάρουν τα λεφτά, γαμώ τα λεφτά τους! Να μην μου "παίρνουν την ψυχή" λέω λέγοντας μου ουσιαστικά να μην τολμήσω να λείψω μια μέρα για να κοιτάζω καθημερινά εναγωνίως, πότε θα τους καυλώσει να μου στείλουν την επόμενη λυπητερή που δεν έσωσαν να την στείλουν νωρίτερα με ΔΙΚΗ τους ευθύνη!  

σταμάτα γερογκρινιάρη...

(1) την ΔΕΗ της επαρχίας να της βάλεις μια πάγια εντολή να πληρώνεται από κεί...

(2) για τους φόρους φτιαξε και κανένα e-banking να βολεύεσαι...  ;)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μουνακι να βάζεις την πραγματική πηγη για να ελεγχουμε την αξιοπιστία της

εφημερίδα συντακτών... αυτό τα λέει όλα...

αααα και κάτι ακόμη... το 2010 (που έγινε ο διαγωνισμός) ποιός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος

ρε κουτοχορτεμπορα εχουμε 2013

υπογραφη υφυπουργου το 2013 εχουμε

δεν δουλευει το ρημαδι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε κουτοχορτεμπορα εχουμε 2013

υπογραφη υφυπουργου το 2013 εχουμε

δεν δουλευει το ρημαδι;

δηλαδή τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο υφυπουργός ??

(1) να μην λάβει υπόψιν του την γνώμη της επιτροπής αξιολόγησης και να κάνει του κεφαλιού του ??
(2) να ακυρώσει τον διαγωνισμό ???

τι ακριβώς ???

μουνάκι τα περί πηγής τα κάναμε γαργάρα ως συνήθως...  :pipa1: :pipa1:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
μουνακι να βάζεις την πραγματική πηγη για να ελεγχουμε την αξιοπιστία της

εφημερίδα συντακτών... αυτό τα λέει όλα...

αααα και κάτι ακόμη... το 2010 (που έγινε ο διαγωνισμός) ποιός ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος
Στο συγκεκριμένο "ρεπορτάζ" που μας παραθέτει ο "αξιόπιστος" εμπλέκονται η Εφημερίδα των Συντακτών (δηλαδή ένα γκρουπούσκουλο αναρχοαριστερών ΑΡΔ) και η Ραχήλ Μακρή (δηλαδή μια αποδεδειγμένα συνωμοσιολόγα και ανεπαρκής αυτοαποκαλούμενη πολιτικός). Αν το "ρεπορτάζ" ήταν της Σούπερ Κατερίνας μετά από ερώτηση του Νίκου Κατέλη θα ήτο πιο πιστευτό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δηλαδή τι ακριβώς έπρεπε να κάνει ο υφυπουργός ??

(1) να μην λάβει υπόψιν του την γνώμη της επιτροπής αξιολόγησης και να κάνει του κεφαλιού του ??
(2) να ακυρώσει τον διαγωνισμό ???

τι ακριβώς ???

μουνάκι τα περί πηγής τα κάναμε γαργάρα ως συνήθως...  :pipa1: :pipa1:

τοτε τι σκουζεις ποιος ηταν πρωθυπουργος το 10;

εγω βαζω την πηγη που βρισκω και το κειμενο οπως ειναι,  μπορεις να δεις και την κανονικη

αν ειναι ψεμα βαλε την δικια σου πηγη

αλλα το μονο που ξερεις τα σχολιακια μπας και πεις καμμια εξυπναδα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο συγκεκριμένο "ρεπορτάζ" που μας παραθέτει ο "αξιόπιστος" εμπλέκονται η Εφημερίδα των Συντακτών (δηλαδή ένα γκρουπούσκουλο αναρχοαριστερών ΑΡΔ) και η Ραχήλ Μακρή (δηλαδή μια αποδεδειγμένα συνωμοσιολόγα και ανεπαρκής αυτοαποκαλούμενη πολιτικός). Αν το "ρεπορτάζ" ήταν της Σούπερ Κατερίνας μετά από ερώτηση του Νίκου Κατέλη θα ήτο πιο πιστευτό.

ελα ρε συ τώρα .. την φωνή των κατοίκων εκφράζουνε...

διάβασε επιχειρήματα

0 μισθωτής δεν έχει καμία δέσμευση η υποχρέωση να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες εδαφών που καταλαμβάνει το λιγνιτωρυχείο, για όλα τα προηγούμενα χρόνια που το ορυχείο παραμένει ανενεργό. 

Ο μισθωτής δεν έχει καμία δέσμευση να αποζημιώσει όλους τους επαγγελματίες που δεν πληρώθηκαν από τον προηγούμενο μισθωτή, ενώ μόνο τα χρέη των ορυχείων στη ΔΕΗ φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τοτε τι σκουζεις ποιος ηταν πρωθυπουργος το 10;

εγω βαζω την πηγη που βρισκω και το κειμενο οπως ειναι,  μπορεις να δεις και την κανονικη

αν ειναι ψεμα βαλε την δικια σου πηγη

αλλα το μονο που ξερεις τα σχολιακια μπας και πεις καμμια εξυπναδα

καμμιά γνώμη σχετικά με το τι έπρεπε να κάνει ο υφυπουργός έχουμε ???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σταμάτα γερογκρινιάρη...

(1) την ΔΕΗ της επαρχίας να της βάλεις μια πάγια εντολή να πληρώνεται από κεί...

(2) για τους φόρους φτιαξε και κανένα e-banking να βολεύεσαι...  ;)

Ε μα.......

(2): Ούτε e-banking χρειάζεται. Ο ΦΑΠ έρχεται με ταυτότητα πληρωμής οπότε μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε Τράπεζα να το πληρώσει. Δε χρειάζεται να τρέχει στην ΔΟΥ.

Άσε και που ο ΦΑΠ είναι σε 7 δόσεις.

Άσε που υποπτεύομαι ότι θα υπήρχε ηλεκτρονικά κανένα 10ήμερο τουλάχιστον και δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε μα.......

(2): Ούτε e-banking χρειάζεται. Ο ΦΑΠ έρχεται με ταυτότητα πληρωμής οπότε μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε Τράπεζα να το πληρώσει. Δε χρειάζεται να τρέχει στην ΔΟΥ.

Άσε και που ο ΦΑΠ είναι σε 7 δόσεις.

Άσε που υποπτεύομαι ότι θα υπήρχε ηλεκτρονικά κανένα 10ήμερο τουλάχιστον και δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

ρε σαυρα ο ανθρωπος γκρίνιαζε γιατί έπρεπε να τρέχει στην τράπεζα και είχε ουρές... γιαυτό χρειάζεται το e-banking

Επισκέπτης
μου αρεσει που απαντατε λογικα τον μοναδικο Ελληνα εν ετη 2013 που δηλωνει πασοκος και χαιρεται :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Financial Times: Μεταφέρεται το ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβούργο
Δημοσιεύθηκε 29/08/2013 by — 0 Σχόλια ↓

Σε μια αποκάλυψη- βόμβα προχωρούν οι Financial Times, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης σκέφτονται την μεταφορά του ΤΑΙΠΕΔ και του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας σε μια εταιρεία του Λουξεμβούργου, η οποία θα διοικείται από ξένους μάνατζερ.

success story  συνεχεια....

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
σταμάτα γερογκρινιάρη...

(2) για τους φόρους φτιαξε και κανένα e-banking να βολεύεσαι...  ;)

Τί ωραία! Σαν να ακούω το Θεοχάρη! Εσύ τον ακούς και μου τα λες αυτά ή μπας κι είσαι σύμβουλός του;

Κι αν είμαι αραχτός σε κάποια παραλία να ρίχνω και καμιά ματιά κάθε τόσο στο λογαριασμό μου στο gsis.gr μπας και μου ήρθε τίποτα ξαφνικό για να το πληρώσω μέσω του web banking!
Μήπως ίσως θα μπορούσε το κράτος να σοβαρευθεί και όσα εκκαθαριστικά εκκαθαρίζονται τον Αύγουστο να έχουν ληκτική ημερομηνία την 30/9 και όχι την 30/8 ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, χωρίς κουτοπονηριές με ψεύτικες ημερομηνίες εκκαθάρισης;

Λέω τώρα εγώ, αλλά θα ζητάω πολλά μάλλον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom