Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καλά δεν είχα αμφιβολία ότι είσαι μπατσόνι,μην καρφώνεσαι. :grin:

Όχι δεν πήγα...την Αλέκα μια φορά δοκίμασα να την ακούσω κ δεν μου έκανε κούκου,ούτε τηλέοραση δεν μπορώ να την παρακολουθήσω...μου την δίνει.
φιλε δεν ειναι ωραια λεξη το "μπατσος"
ειδικα αμα δεν ξερεις τι σημαινει, μην τη λες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φιλε δεν ειναι ωραια λεξη το "μπατσος"
ειδικα αμα δεν ξερεις τι σημαινει, μην τη λες
Ρουφιάνος του κράτους,ασφαλίτης,τί σου ακούγεται καλύτερα;;; :grin:

Αστυνομικούς πάντως θα πάρει καιρό μέχρι να σας πούνε...ειδικά τους πιο αχώνευτους απ'όλους σας τα ματ.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρουφιάνος του κράτους,ασφαλίτης,τί σου ακούγεται καλύτερα;;; :grin:

Αστυνομικούς πάντως θα πάρει καιρό μέχρι να σας πούνε...ειδικά τους πιο αχώνευτους απ'όλους σας τα ματ.
οταν θα βιαζουν τη μανα και την αδερφη σου και θα χτυπανε τον πατερα σου, τοτε να σε δω ποιον θα φωναξεις..
Κ αμα σου ερθει ασφαλιτης ή ματατζης εσυ να τους γυρισεις πισω και να πεις δε θελω τη βοηθεια σας παλιορουφιανοι του κρατους.

Τοτε να σε δω αν εχεις αρχιδια μαγκα μου κ οχι πισω απο μια οθονη ή πετωντας μπουκαλια στα εξαρχεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οταν θα βιαζουν τη μανα και την αδερφη σου και θα χτυπανε τον πατερα σου, τοτε να σε δω ποιον θα φωναξεις..
Κ αμα σου ερθει ασφαλιτης ή ματατζης εσυ να τους γυρισεις πισω και να πεις δε θελω τη βοηθεια σας παλιορουφιανοι του κρατους.

Τοτε να σε δω αν εχεις αρχιδια μαγκα μου κ οχι πισω απο μια οθονη ή πετωντας μπουκαλια στα εξαρχεια.
Μωρέ αμα του την πεσουνε τιποτα πακιστανοι παλι, τον εχω ικανο να φωναξει για βοηθεια τους περιπολούντες χρυσαυγιτες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Μαγκιά είναι να σε καλέσω δηλαδή να κάνεις την δουλειά σου;;;

Kαι τους γιατρούς δεν παώ επειδή οι περισσότεροι είναι διεφθαρμένοι,αν τους χρειαστώ πρέπει να κάτσω να ψοφήσω δηλαδή;;;

Πάντως πραγματικά μακάρι να μην σας χρειαστώ ποτέ...αλλά κ να σας χρειαστώ εγώ όπως κάθε πολίτης δεν θα είστε εκεί,θα φυλάτε τους πολιτικούς.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μωρέ αμα του την πεσουνε τιποτα πακιστανοι παλι, τον εχω ικανο να φωναξει για βοηθεια τους περιπολούντες χρυσαυγιτες.
δες απαντηση που εδωσε το παιδακι ρε συ..

πως σε λενε παλικαρι μου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο Μάγκας του Στεργιου.  :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Το γεγονος οτι τους χρειαζομαστε, τους δινει το δικαιωμα να καταπατουν τα δικαιωματα μας, και να ειναι διαφθερμενοι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά δεν είχα αμφιβολία ότι είσαι μπατσόνι,μην καρφώνεσαι. :grin:

Όχι δεν πήγα...την Αλέκα μια φορά δοκίμασα να την ακούσω κ δεν μου έκανε κούκου,ούτε τηλέοραση δεν μπορώ να την παρακολουθήσω...μου την δίνει.

Απο το σχολειο μπατσόνι ηταν αυτος
παπατρολάρα  :grin:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δωστε στον ανθρωπο εξουσια να διαπρεψει σαν τον συνγκατοικο του τον ΓΑΠ
μεγαλη παραγωγη!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το γεγονος οτι τους χρειαζομαστε, τους δινει το δικαιωμα να καταπατουν τα δικαιωματα μας, και να ειναι διαφθερμενοι?
Πότε μπάτσος ήταν εκεί όταν χρειάστηκε...δηλαδή ντάξει...να ξέρουμε κ τι λέμε. :idiot: :uglystupid:

Όλοι τους πολιτικούς φυλάνε....θα σε κλέψουν,σφάξουν,βιάσουν κ μετά θα γίνουν οι έρευνες κ ίσως οι συλλήψεις,απίκο οι μπάτσοι είναι μόνο στις πορείες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom