pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
''παπαζόλαρος'' το κρατάμε.Δηλαδη παει το παπαζολαρος - παπατρολαρος? :-
αφου ολοι ετσι σε λενε ρε μλκ
Το: ''παπατρόλαρος'' κομμένο.
''παπαζόλαρος'' το κρατάμε.Δηλαδη παει το παπαζολαρος - παπατρολαρος? :-
Δε σ'αρέσε ε;;;
Λογικό το βρίσκω....
Το γεγονος οτι τους χρειαζομαστε, τους δινει το δικαιωμα να καταπατουν τα δικαιωματα μας, και να ειναι διαφθερμενοι?
σε μενα αφου μου σηκωσαν ολο το σπιτι και τους καλεσα και σκασαν μια ωρα μετα φωναζαν αστυνομια αστυνομια!Το γεγονος οτι τους χρειαζομαστε, τους δινει το δικαιωμα να καταπατουν τα δικαιωματα μας, και να ειναι διαφθερμενοι?
την αδερφη ρωτησα, αλλα μαλλον ειναι πολυ αδερφηΕμενα ρωτας? Αλεξανδρο. Αλεξη για τους φιλους.
Εσχατως εμφανιστηκαν και παραλλαγες οπως Παπατριχας, Παπαψωλης, κλπ κλπ.Δηλαδη παει το παπαζολαρος - παπατρολαρος? :-
Ο, τι να' ναι και οι δυο σας..
Διεφθαρμενη ειναι ολη η κοινωνια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος γινεται να τα βαζει με αυτους που θα τους αναζητα οταν τους χρειαστει..
Τοσα χρονια κλεβουνε στα διοδια, στις εφοριες, στους δημους, παντου.
Που ειστε ολοι εσεις να μιλησετε για τη διαφθορα? Ή μηπως δεν υπαρχει εκει?
Μηπως δεν υπαρχει διαφθορα στους δικηγορους? Δεν υπαρχει το παραδικαστικο?
Αλλα σαν προβατα που ειστε πατε οπου σας πανε..
Ο, τι πει η τηλεοραση κ οι εφημεριδες, αυτο ξερετε.
Οταν ομως βγειτε στην πιατσα και δουλεψετε, τοτε θα αρχισετε να αναθεωρειτε.
Μεχρι τοτε, απλα ειστε μικροι, οχι στην ηλικια, αλλα στο μυαλο.
Οντως σπαμερ εισαι οχι τρολλ.Αν με ξανα πεις τρολ θα σφαχτούμε να ξέρεις.
Εμεις εχουμε φαει κολλημα και ακουμε τα ΜΜΕ, η εσυ που αναπαραγεις τις ιδιες βλακειες που γραφονται στο φασεμπουκ κτλ.Ο, τι να' ναι και οι δυο σας..
Διεφθαρμενη ειναι ολη η κοινωνια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος γινεται να τα βαζει με αυτους που θα τους αναζητα οταν τους χρειαστει..
Εσχατως εμφανιστηκαν και παραλλαγες οπως Παπατριχας, Παπαψωλης, κλπ κλπ.
Οι φάπες στις πορείες σε γνωστούς μας δεν μετράνε(ευτυχώς εγώ δεν την πάτησα ποτέ),αυτά:Ο, τι να' ναι και οι δυο σας..
Οταν μπεις στο μαγγανοπηγαδο, κοβονται οι θεωριες και οι κωλοι σφιγγουν.Ο, τι να' ναι και οι δυο σας..
Οντως σπαμερ εισαι οχι τρολλ.Εμεις εχουμε φαει κολλημα και ακουμε τα ΜΜΕ, η εσυ που απλα να αναπαραγεις τις ιδιες βλακειες που γραφονται στο φασεμπουκ κτλ.
Ολα καρμπον ρε πουστη μου. Υπαρχει διαφορα στην κοινωνια ειστε προβατα μπλα μπλα.
Οταν μπεις στο μαγγανοπηγαδο, κοβονται οι θεωριες και οι κωλοι σφιγγουν.
τι ακριβως περιμενες να κανουν?σε μενα αφου μου σηκωσαν ολο το σπιτι και τους καλεσα και σκασαν μια ωρα μετα φωναζαν αστυνομια αστυνομια!
να μην αφηνεις ανοιχτα μου ειπανε ειναι καλοκαιρι και οσο για τα κλοπιμαια τζαμπα χρονος απο τη ζωη μου στον τρεντη ασφαλιτη
Δεν καταλαβα ρε φιλε δηλαδη τι περιμενες και κρινεις ετσι αυτα τα ατομα?σε μενα αφου μου σηκωσαν ολο το σπιτι και τους καλεσα και σκασαν μια ωρα μετα φωναζαν αστυνομια αστυνομια!
να μην αφηνεις ανοιχτα μου ειπανε ειναι καλοκαιρι και οσο για τα κλοπιμαια τζαμπα χρονος απο τη ζωη μου στον τρεντη ασφαλιτη
Μάλιστα...δηλαδή όλοι οι αριστεροί είναι είτε άνεργοι,είτε δεν έχουν βγει ακόμα στην εργασία...Οταν μπεις στο μαγγανοπηγαδο, κοβονται οι θεωριες και οι κωλοι σφιγγουν.
συγνωμη που με ληστεψανε jimminyτι ακριβως περιμενες να κανουν?
Μετα απο σενα εφυγαν και πηγαν και σε αλλη κλοπη, μετα και σε αλλη, κλπ
Μερα νυχτα αυτο κανουν
Και ποιον να πιασουν, αφου ολοι παρανομοι ειναι, χωρις χαρτια, χωρις αποτυπωματα, χωρις τιποτα.
Οι φυλακες ειναι γεματες, οι επιχειρησεις σκουπα γινονται και μετα τους αφηνουν δυο στενα παρακατω.
Το ζητημα ειναι πολιτικο, τι στο καλο ρε πουστη μου, αχυρα εχετε μες το κουρκουτι σας?
Πού κολλαει τωρα η αριστερα?Μάλιστα...δηλαδή όλοι οι αριστεροί είναι είτε άνεργοι,είτε δεν έχουν βγει ακόμα στην εργασία...
Στην κοσμοθεωρία που γράφεις,ότι κ καλά μόλις βγεις στην εργασία κόβονται οι θεωρίες...Πού κολλαει τωρα η αριστερα?
κακος δεν εγινα αστυνομικος λοιπον γιατι μονο την αστυνομια δεν θα υπηρετουσα και θα ειμουν ενα κλαδι τους κρατουςΔεν καταλαβα ρε φιλε δηλαδη τι περιμενες και κρινεις ετσι αυτα τα ατομα?
Μπορει καποτε να βιασουν την αδελφη σου μανα σου κ.ο.κ και τοτε να τους φωναξεις και αμα εισαι τυχερος να κανουν και τιποτα.
Αυτη η ψευδαισθηση ασφαλειας αρκει.
θεωριες=αριστερα δηλαδη?Στην κοσμοθεωρία που γράφεις,ότι κ καλά μόλις βγεις στην εργασία κόβονται οι θεωρίες...