Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κι ούτε πρόκειται να τις μάθεις.τι δράσεις έχουν γίνει και δεν έχουν αναφερθεί ρε παπάρα ??
Δε θα παίξουν ποτέ στο σκάι..
Κι ούτε πρόκειται να τις μάθεις.τι δράσεις έχουν γίνει και δεν έχουν αναφερθεί ρε παπάρα ??
Κι ούτε πρόκειται να τις μάθεις.
Δε θα παίξουν ποτέ στο σκάι..
δεν ειναι απλα αχρηστο, εχει αποδειχθει πολλακις επιβλαβες.Γιατί να κρατάμε κάτι από κάτι που στο σύνολο του είναι άχρηστο;
explain it...
Η αρχαια γραμματεια εχει διασωθει κυριως χαρη στην εκκλησια.δεν ειναι απλα αχρηστο, εχει αποδειχθει πολλακις επιβλαβες.
βλεπε σταυροφοριες. μοναχισμο που μας αφησε γυμνους απο στρατο απενταντι στο ισλαμ. εξαφανιση του 99% της αρχαιας γραμματειας και πολλα αλλα...
Το ότι είναι άχρηστο το λες εσύ,για άλλους είναι νόημα ζωής (χωρίς να ενοχλούν κανέναν) και για άλλους είναι ένας τρόπος να φάνε (βλέπε τα σισίτια).Άρα το άχρηστο το προσπερνάω.Γιατί ο μόνος τρόπος να μείνεις ανοιχτόμυαλος άνθρωπος είναι να πέρνεις τα καλά στοιχεία (κατά την κρίση σου) από κάθε τι που έρχεσαι σε επαφή.Αν δεν σαρέσει η έννοια της ισότητας και της αγάπης στον κόσμο πάω πάσο,μη τα κρατάς.Αν σου αρέσουν και τις υοθετείς είναι τουλάχιστον παιδικό να λες ότι δεν λέει και κάποια σωστά πράγματα η θρησκεία αυτή.Πως αλλιώς να το πω? δεν χρειάζεται να πιστεύεις για να είσαι σωστός άνθρωπος...σήμερα έχουμε ξεχάσει να είμαστε σωστοί άνθρωποι..ο Χριστιανισμός έχει μέσα 3 απλά νοήματα που καλό θα ήταν να τα θυμόμαστε που και που.Αν δεν σαρέσει άντλησε τα από τον βουδισμό..το ίδιο είναι.Αυτό είπα και τίποτα παραπάνω.Γιατί να κρατάμε κάτι από κάτι που στο σύνολο του είναι άχρηστο;
explain it...
Αυτό όμως δεν είναι επιχείρημα υπέρ της θρησκείας.Η αρχαια γραμματεια εχει διασωθει κυριως χαρη στην εκκλησια.
Επισης δεν είναι και επιχειρημα υπερ της χορτοφαγιας. Τι ασχετο ηταν αυτό?Αυτό όμως δεν είναι επιχείρημα υπέρ της θρησκείας.
Σβούρα το κάνεις όμως χωρίς κανένα λόγο...συσσίτια μπορεί να κάνει ο δήμος...Το ότι είναι άχρηστο το λες εσύ,για άλλους είναι νόημα ζωής (χωρίς να ενοχλούν κανέναν) και για άλλους είναι ένας τρόπος να φάνε (βλέπε τα σισίτια).Άρα το άχρηστο το προσπερνάω.Γιατί ο μόνος τρόπος να μείνεις ανοιχτόμυαλος άνθρωπος είναι να πέρνεις τα καλά στοιχεία (κατά την κρίση σου) από κάθε τι που έρχεσαι σε επαφή.Αν δεν σαρέσει η έννοια της ισότητας και της αγάπης στον κόσμο πάω πάσο,μη τα κρατάς.Αν σου αρέσουν και τις υοθετείς είναι τουλάχιστον παιδικό να λες ότι δεν λέει και κάποια σωστά πράγματα η θρησκεία αυτή.Πως αλλιώς να το πω? δεν χρειάζεται να πιστεύεις για να είσαι σωστός άνθρωπος...σήμερα έχουμε ξεχάσει να είμαστε σωστοί άνθρωποι..ο Χριστιανισμός έχει μέσα 3 απλά νοήματα που καλό θα ήταν να τα θυμόμαστε που και που.Αν δεν σαρέσει άντλησε τα από τον βουδισμό..το ίδιο είναι.Αυτό είπα και τίποτα παραπάνω.
για να τηρηθει η παραδοση που θελει το ιερατειο να ζει τεμπελιαζοντας και να αλληλοσκοτωνονται οι ανθρωποι απο θρησκευτικο φανατισμο τι αλλο?Ε λες μαλακίες δηλαδή...τις σωστές ιδέες του χριστιανισμού(που στην πράξη είναι πίπες λόγω σεξιστικής διάκρισης) τις παίρνω και από αλλού αν θέλω.Οπότε για ποιον λόγο να τις πάρω από τον χριστιανισμό;
Για ποιον λόγο γενικώς να υπάρχουν ακόμα θρησκείες;
Ε για την θρησκεία μιλούσαμε στο συγκεκριμένο ποστ...τι να κάνουμε τώρα;Επισης δεν είναι και επιχειρημα υπερ της χορτοφαγιας. Τι ασχετο ηταν αυτό?
Σβούρα το κάνεις όμως χωρίς κανένα λόγο...συσσίτια μπορεί να κάνει ο δήμος...
Υπάρχει ένα επιχείρημα ΥΠΕΡ της θρησκείας που να στέκει;;; ΕΝΑ μόνο...
Ενώ εσύ λες σοφιστείες ε τρόμπα;εεεε ας πάνε να προσκυνήσουν τον Καμίνη ... μας τα έχεις κάνει κουδούνια με τις μαλακίες σου παπαζόλη...
ναι οτι αν δεν τα ακουμπησει η αναλφαβητη γρια στην εκκλησια που απο τους 100 ναους κτιζει και 1 ορφανοτροφειοΣβούρα το κάνεις όμως χωρίς κανένα λόγο...συσσίτια μπορεί να κάνει ο δήμος...
ναι οτι αν δεν τα ακουμπησει η αναλφαβητη γρια στην εκκλησια που απο τους 100 ναους κτιζει και 1 ορφανοτροφειο
θα τα δινει ολα στους αστρολογους που θα τα τρωει μονο 1 απατεωνας και ανοργανωτος και χωρις καθολου φιλανθρωπικο εργο.
το να τα δωσει απο την αρχη η γρια σε ορφανοτροφειο δεν παιζει γιατι λογο νοημοσυνης θελει να πιστευει σε ιερα και ανωτερες δυναμεις
Πες έναν μόνο λόγο για τον οποίον αποκλείεται να είναι ο φαήλος.
Έναν μόνο..
Δε το κάνω σβούρες.Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού το πήγες.Στην αρχή εξετάσαμε και διαφωνήσαμε στο κατά πόσο ο Χριστιανισμός περιέχει ΚΑΙ σωστές αξίες μέσα στα διδάγματα του.Νομίζω αυτό το εξαντλήσαμε.Αυτό που ρωτάς είναι άτοπο διότι παίρνει την Θρησκεία σαν σύνολο.Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτό διότι η πίστη και η θρησκεία είναι πράγματα εντελώς προσωπικά.Αν εγώ είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή μου και βρήκα στίριγμα στην θρησκεία για μένα έχει τεράστιο νόημα και ιδού το επιχείρημα που ψάχνεις.Τι περιμένεις να ακούσεις? Ότι παρέχει αποδείξεις για το νόημα της ζωής? Μπορείς να μου τις παρέχεις εσύ? Το πάμε σε άλλα πολύ γενικά θέματα.Από την στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκει καταφύγιο στην θρησκεία υπάρχουν όσα επιχειρήματα όσα και οι πιστοί.Δεν στην επέβαλε κανένας γιαυτό και δεν χρειάζετε κανείς να σου φέρει επιχειρήματα.Σβούρα το κάνεις όμως χωρίς κανένα λόγο...συσσίτια μπορεί να κάνει ο δήμος...
Τί σε κάνει να πιστεύεις πως πάει σε ρδέλα;Ρε τύπε να πούμε ο άνθρωπος πάει σε ρδέλα.
Είναι δυνατόν να είναι ο Φαήλος;
Είναι δυνατόν να κινδυνεύει να αναγνωριστεί από κάποιον κυκλοφορώντας στις πιάτσες;
Δε το κάνω σβούρες.Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού το πήγες.Στην αρχή εξετάσαμε και διαφωνήσαμε στο κατά πόσο ο Χριστιανισμός περιέχει ΚΑΙ σωστές αξίες μέσα στα διδάγματα του.Νομίζω αυτό το εξαντλήσαμε.Αυτό που ρωτάς είναι άτοπο διότι παίρνει την Θρησκεία σαν σύνολο.Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτό διότι η πίστη και η θρησκεία είναι πράγματα εντελώς προσωπικά.Αν εγώ είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή μου και βρήκα στίριγμα στην θρησκεία για μένα έχει τεράστιο νόημα και ιδού το επιχείρημα που ψάχνεις.Τι περιμένεις να ακούσεις? Ότι παρέχει αποδείξεις για το νόημα της ζωής? Μπορείς να μου τις παρέχεις εσύ? Το πάμε σε άλλα πολύ γενικά θέματα.Από την στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκει καταφύγιο στην θρησκεία υπάρχουν όσα επιχειρήματα όσα και οι πιστοί.Δεν στην επέβαλε κανένας γιαυτό και δεν χρειάζετε κανείς να σου φέρει επιχειρήματα.
Η θρησκεία είναι ψύχωση.-Δε το κάνω σβούρες.Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού το πήγες.Στην αρχή εξετάσαμε και διαφωνήσαμε στο κατά πόσο ο Χριστιανισμός περιέχει ΚΑΙ σωστές αξίες μέσα στα διδάγματα του.Νομίζω αυτό το εξαντλήσαμε.Αυτό που ρωτάς είναι άτοπο διότι παίρνει την Θρησκεία σαν σύνολο.Δεν υπάρχει μία απάντηση σε αυτό διότι η πίστη και η θρησκεία είναι πράγματα εντελώς προσωπικά.Αν εγώ είχα μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ζωή μου και βρήκα στίριγμα στην θρησκεία για μένα έχει τεράστιο νόημα και ιδού το επιχείρημα που ψάχνεις.Τι περιμένεις να ακούσεις? Ότι παρέχει αποδείξεις για το νόημα της ζωής? Μπορείς να μου τις παρέχεις εσύ? Το πάμε σε άλλα πολύ γενικά θέματα.Από την στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκει καταφύγιο στην θρησκεία υπάρχουν όσα επιχειρήματα όσα και οι πιστοί.Δεν στην επέβαλε κανένας γιαυτό και δεν χρειάζετε κανείς να σου φέρει επιχειρήματα.
ρε σαλτα και γαμησου λεμε στραβοχυμα του κατσιφαρα που θα πεις πως δεν υπαρχει καμια προστασια ουτε πλαφον αντιθετα με οτι επιχειρουν να βαλουν εδω τα κλεφτρονια της συγκυβερνησηςΠουθενά δεν εξαιρείται η πρώτη κατοικία.
Υ.Γ. Μέμαρε, είσαι γιά λύπηση.