madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οπότε αν βγείτε μην του σφίξεις το χέρι.Φσσσσς!
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ από τις αποκαλύψεις Παπατρόλλ κυρίες και κύριοι
Δεν ξέρεις που το είχε πριν...
Οπότε αν βγείτε μην του σφίξεις το χέρι.Φσσσσς!
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ από τις αποκαλύψεις Παπατρόλλ κυρίες και κύριοι
αν παιζουν οχι αν γινονται μανιακοι και τα αφηνουν ολα εκει ΝΑΙ, τους μαζευουν οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι να τους συνεφερουν.Να βγάλουμε και τρελούς και όσους τα παίζουν στο κασίνο?
Δηλαδη θα επεμβαινει ο ψυχολόγος αν τρως πιο πολλα λεφτα από οσα πρεπει και δεν τα δινεις σε ορφανοτροφεία?αν παιζουν οχι αν γινονται μανιακοι και τα αφηνουν ολα εκει ΝΑΙ, τους μαζευουν οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι να τους συνεφερουν.
και εμεις αμα την δουμε να τα καιει στο συνταγμα τηλεφωνουμε και ερχονται οι καλοι ανθρωποι με τα ασπρα να την μαζεψουν, οπως θα επρεπε να κανουμε και οταν την βλεπουμε να σκυβει και να φυλαει ξυλινες εικονες περιμενοντας θαυματα.τα λεφτά της τα κάνει ότι θέλει... δεν υπάρχει νόμος που να λέει το αντίθετο... τα βγάζει στο σύνταγμα και τα καίει άμα γουστάρει..
Δηλαδη θα επεμβαινει ο ψυχολόγος αν τρως πιο πολλα λεφτα από οσα πρεπει και δεν τα δινεις σε ορφανοτροφεία?
Αν τα δινεις σε πουτανες ας πουμε?
τα λεφτά της τα κάνει ότι θέλει... δεν υπάρχει νόμος που να λέει το αντίθετο... τα βγάζει στο σύνταγμα και τα καίει άμα γουστάρει..
και εμεις αμα την δουμε να τα καιει στο συνταγμα τηλεφωνουμε και ερχονται οι καλοι ανθρωποι με τα ασπρα να την μαζεψουν, οπως θα επρεπε να κανουμε και οταν την βλεπουμε να σκυβει και να φυλαει ξυλινες εικονες περιμενοντας θαυματα.
Ποιος το κρινει αυτό?και εμεις αμα την δουμε να τα καιει στο συνταγμα τηλεφωνουμε και ερχονται οι καλοι ανθρωποι με τα ασπρα να την μαζεψουν, οπως θα επρεπε να κανουμε και οταν την βλεπουμε να σκυβει και να φυλαει ξυλινες εικονες περιμενοντας θαυματα.
Αμ είδες που δεν ξέρεις τους νόμους και γράφεις μαλακίες?
Παίζει τετοιο θεμα?έλα ρε ο τύπος τα έχει πάρει με την θειά του την άκληρη που θέλει να δωρίσει το διαμέρισμα στην εκκλησία και να τον αφήσει στην απέξω
Οπότε αν βγείτε μην του σφίξεις το χέρι.
Δεν ξέρεις που το είχε πριν...
για αυτο υπαρχουν δικαστηρια κυριε νομικε για να κρινουν αν η γρια ειχε σωας τα φρενας, αν δεν ειχε και πιστευε σε γιγαντια ροζ μονοκερω που εχουμε αναφερει πολλες φορες, ακυρη η διαθηκη και τα λεφτα στους κληρονομους και οχι στους απατεωνες της θρησκειας(ετσι θα επρεπε)Ώστε να είναι ακυρη κάθε μεταβιβαση και να τα φανε οι κληρονομοι καλυτερα.
Ναι?
Παίζει τετοιο θεμα?
δε παιρνεις τους σοβαρους φιλους σου να πατε να κανετε κανα σοβαρο αλληλοφιστωμα αντε ολη η σοβαροτητα μαζευτηκε εδω μεσαγιατί ?? ενοχλείσαι ?? ξυδάκι ή τα μάτια σου αλλού
για αυτο υπαρχουν δικαστηρια κυριε νομικε για να κρινουν αν η γρια ειχε σωας τα φρενας, αν δεν ειχε και πιστευε σε γιγαντια ροζ μονοκερω που εχουμε αναφερει πολλες φορες, ακυρη η διαθηκη και τα λεφτα στους κληρονομους και οχι στους απατεωνες της θρησκειας(ετσι θα επρεπε)
Αμ είδες που δεν ξέρεις τους νόμους και γράφεις μαλακίες?
Να μαζεύουμε τις γριές επειδή φυλάνε και πιστεύουν εικόνες...λίγο φασιστικό μου ακούγεται εμένα αυτό..δε ξέρω αν ακούγεται και σε κανέναν άλλον...και εμεις αμα την δουμε να τα καιει στο συνταγμα τηλεφωνουμε και ερχονται οι καλοι ανθρωποι με τα ασπρα να την μαζεψουν, οπως θα επρεπε να κανουμε και οταν την βλεπουμε να σκυβει και να φυλαει ξυλινες εικονες περιμενοντας θαυματα.
Και άλλο τοσο κομπλεξ μαζευτηκε, επισης.δε παιρνεις τους σοβαρους φιλους σου να πατε να κανετε κανα σοβαρο αλληλοφιστωμα αντε ολη η σοβαροτητα μαζευτηκε εδω μεσα
να πας στη νομικη αμα θες να μαθεις νομικα τα δωρεαν μαθηματα τελοςΚαι άλλο τοσο κομπλεξ μαζευτηκε, επισης.
Δεν θα μας ερμηνεύσεις σημερα διαταξεις του Αστικου Κωδικα?
Είναι ο άλλος αθεος, και θελει να βγαλουμε τρελους οσους δεν είναι. Και αυτό θεωρείται προοδευτικη σκεψη εν ετει 2014. Καλο.Να μαζεύουμε τις γριές επειδή φυλάνε και πιστεύουν εικόνες...λίγο φασιστικό μου ακούγεται εμένα αυτό..δε ξέρω αν ακούγεται και σε κανέναν άλλον...