bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
αυτοι κακοπερασαν και δεν ηταν η εξαιρεση ηταν το 99% του πληθυσμου, οχι το 30% της ελλαδας που μας λες για σημεραΑυτος κακοπερναει ?
αυτοι κακοπερασαν και δεν ηταν η εξαιρεση ηταν το 99% του πληθυσμου, οχι το 30% της ελλαδας που μας λες για σημεραΑυτος κακοπερναει ?
σου δείχνει αυτός για σκελετωμένος με μπάκα ασιτίας ???
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144696.0;attach=573676;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτος εδω τι σου δειχνει ?
[img]http://4.bp.blogspot.com/-oF0auf9mOqQ/U_xD_KqopxI/AAAAAAAI02w/x0xpbMvkwdg/s1600/sp.jpg
μπυρόδουλος….
Μην σου πω, ότι τα κρατη που τον εζησαν, τον εχουν θεσει σημερα εκτος νομου...για να τελειωνουμε οσοι περασαν κομμουνισμο ξερουν τι σκατα ηταν και δεν ψηφιζουν πανω απο 5-10% κομμουνισμο
οσοι δεν περασαν κομμουνισμο επειδη ειδαν την καταντια των κομμουνιστων παλι δεν ψηφιζουν πανω απο 5-10% κομμουνισμο
ο λογος που ο συριζα εμεινε κολλημενος στο 20% και δεν πηρε το 40% του παλιου ΠΑΣΟΚ
ειναι οτι ολοι ξερουν οτι οι κυριοτερες συνιστωσες του ειναι κομμουνιστες και φοβουνται να μπλεξουν με τα αποτυχημενα πειραματα της ανατολικης ευρωπης, της κουβας, της κινας, της βορειου κορεας...
εεεελα...για πες τεσσερα πεντε παραδειγματαΜην σου πω, ότι τα κρατη που τον εζησαν, τον εχουν θεσει σημερα εκτος νομου...
ενα παραδειγμα η ελλαδα που εζησε την καλη κομμουνιστικη κυβερνηση του βουνου για λιγα χρονια και αφου σνομπαρανε οι καλοι καμμουνιστες τις πολυκομματικες εκλογες η μεγαλη μαζα του λαου στρατευτηκε με την εθνικη κυβερνηση και εμεινε ο "δημοκρατικος" στρατος απο στρατο. 3 δεκαετιες ορθα ηταν απαγορευμενο το ΚΚΕ λαθος ηταν απαγορευμενη η κομμουνιστικη ιδεολογια, την εχουμε κανει πολλες φορες την κουβεντα. τωρα στα περισσοτερα κρατη τα πρωην κομμουνιστικα και τυπικα να απαγορευεται το κομμουνιστικο κομμα, οι κομμουνιστες θα εχουν καποιο κομμα με αλλη ονομασια που θα παιρνει 5-10 %εεεελα...για πες τεσσερα πεντε παραδειγματα
Eγινες και κομμουνιστης τωρα?εεεελα...για πες τεσσερα πεντε παραδειγματα
ενθερμος υποστηρρικτης οακκε, εεκ, κινημα δεν πληρωνωEγινες και κομμουνιστης τωρα?
Προχείρως, Τσεχία, Ουγγαρια, Πολωνία.ενθερμος υποστηρρικτης οακκε, εεκ, κινημα δεν πληρωνω
και στη βορεια κορεα την κουβα και την κινα ειναι παρανομος ο αστικος κοινοβουλευτισμος, τι θες να πεις ακριβως λοιπον?Προχείρως, Τσεχία, Ουγγαρια, Πολωνία.
Εγω που ειχα πολωνεζα καθαριστρια παντως, όταν ακουγε για κομμουνισμο αλλαζε το χρωμα της από τον τρομο.Το Εργατικό Κόμμα Ουγγαρίας στις τελευταίες εκλογές με ποσοστό 4,1% δεν κατάφερε να περάσει το πλαφόν του 5% και να μπει στη Βουλή.
τυπικα δεν λεγονται κομμουνιστικο κομμα αλλα δεν αλλαζει και πολλα, δειχνει σε τι εκιτμηση εχουν το παλιο καθεστως αυτοι που το λουστηκαν για δεκαετιες, βεβαια αν ρωτησεις μια 50+ ουγγαρεζα καθαριστρια θα σου πει οτι ηταν καλος ο κομμουνισμος
ακριβως στις καπιταλιστικες χωρες ειναι ελευθερα ολα τα κομματα, το πολυ πολυ να απαγορευεται 1και στη βορεια κορεα την κουβα και την κινα ειναι παρανομος ο αστικος κοινοβουλευτισμος, τι θες να πεις ακριβως λοιπον?
Ο αστικος κοινοβουλευτισμος δεν εχει απαγορευθεί για εγκληματα σε βαρος των πολιτων, αλλά λογω δικτατορικης κομμουνιστικης διακυβερνησης.και στη βορεια κορεα την κουβα και την κινα ειναι παρανομος ο αστικος κοινοβουλευτισμος, τι θες να πεις ακριβως λοιπον?
Για οσους εχουν πεντε δραμια μυαλο, προφανως είναι. Αυτό ελειπε να συγκρινουμε τον κομμουνισμο με την αστικη δημοκρατια. Ε μην τρελαθούμε κιολας.ακριβως στις καπιταλιστικες χωρες ειναι ελευθερα ολα τα κομματα, το πολυ πολυ να απαγορευεται 1
στις κομμουνιστικες χωρες απαγορευονται ολα τα κομματα και επιτρεπεται 1 το κομμουνιστικο ετσι για να προστατευουν τον κοσμο μας ελεγε ο αλλος ο κομμουνιστης
ειναι προφανες που υπαρχει περισσοτερη δημοκρατια
ειρωνικα το λεω, γιατι μας ειπε ο αλλος οτι οι ρωσσιδες καθαριστριες αγαπουν κομμουνισμο και εγω οσες απο το ανατολικο μπλοκ εχω γνωρισει τα αντιθετα λενε και τα εχουν ζησει (μιλφακιας ειμαι)Εγω που ειχα πολωνεζα καθαριστρια παντως, όταν ακουγε για κομμουνισμο αλλαζε το χρωμα της από τον τρομο.
Τον κομμουνισμο τον αγαπανε μονο οι ανόητοι που μεγαλωνουν κωλο στους αστικους καναπέδες τους, κάνοντας επανασταση του καναπέ, και οσοι τρώγανε στον κομμουνισμο με δεκα μασέλες.ειρωνικα το λεω, γιατι μας ειπε ο αλλος οτι οι ρωσσιδες καθαριστριες αγαπουν κομμουνισμο και εγω οσες απο το ανατολικο μπλοκ εχω γνωρισει τα αντιθετα λενε και τα εχουν ζησει (μιλφακιας ειμαι)