tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
δεν υπαρχουν πια στην ελλαδα αγοραστες τυπε
ας τα χαρίσει...
δεν υπαρχουν πια στην ελλαδα αγοραστες τυπε
Λιγα πληρωνεις μωρη πουσταρα....πρεπει να αυξηθει η φορολογια..! Τα 1400 κατω 10ετιας εχουν 3200-3600 παπαρα ΗΛΙΘΙΕ1400 κε έχουν τεκμήριο 2600
πληρώνω και φόρους στην Ελλάδα για εισοδήματα που βγάζω στην Ελλάδα... και πληρώνω και καμμιά τριαναπενταρια χιλιάδες φόρους τον χρόνο, ΄χωρια ΤΣΜΕΔΕ κλπ...
βγάλε τον σκασμό...
Γιατι του τα χαρισε κανεις για να τα χαρισει κ αυτος? Πουτανας......ας τα χαρίσει...
Γιατι του τα χαρισε κανεις για να τα χαρισει κ αυτος? Πουτανας......
ας τα χαρίσει...
Λιγα πληρωνεις μωρη πουσταρα....πρεπει να αυξηθει η φορολογια..! Τα 1400 κατω 10ετιας εχουν 3200-3600 παπαρα ΗΛΙΘΙΕ
Σε εισοδηματα που εχεις εσυ κ μονο σαν ΕΣΕΝΑ παπαρακαι γιατί να μην αυξηθεί ?? μια χαρά... σε όλους όμως σε όλους...
να τα βαλει και αγγελια τυπεας τα χαρίσει...
Ναι ρε ξεκολιασμενη σαυρα...στον πατερα του ποιος το χαρισε? Του εδωσε να μενει ενα σπιτι βλακα κ θα το χαρισει στο κρατος?εσύ δεν είπες ότι του το έγραψε το σπίτι ο γέρος του ?? αποτέλεσμα σπασμένης καπότας...
Σε εισοδηματα που εχεις εσυ κ μονο σαν ΕΣΕΝΑ παπαρα
Ναι ρε ξεκολιασμενη σαυρα...στον πατερα του ποιος το χαρισε? Του εδωσε να μενει ενα σπιτι βλακα κ θα το χαρισει στο κρατος?
Πια εισοδηματα μωρη τραβεστομουρα? Αφου δηλωνει ανεργος...αααα ναι ξέχασα... τα δικά σου εισοδήματα να είναι αφορλόγητα και όλων των άλλων φορολογημένα... αει σύρε ρε και γαμίσου σπασμένη καπότα...
Μα το κρατος τον αναγκαζει...!Ενδιαφερεσε τυπε να αγορασεις?και ποιός είπε να το χαρίσεο στο κράτος...?? να το χαρίσει σε κάποιον που αντέχει να το πληρώνει...
Πια εισοδηματα μωρη τραβεστομουρα? Αφου δηλωνει ανεργος...
Oχι ρε παιδι αγνωστου πατρος...εγω μια χαρα ειμαι...δηλώνεις τώρα και άνεργος μωρή σπασμένη καπότα?
Μα το κρατος τον αναγκαζει...!Ενδιαφερεσε τυπε να αγορασεις?
Και λιγα δινεις...Πριν κοιμηθεις να σκεφτεσαι οτι πληρωνεις εμενα χαχαχαχαχαχααχχαχαόχι ... μου φτάνουν αυτά που έχω (σπίτι, γραφείο και εξοχικό)... δεν θέλω άλλα...
δεν ρίχνω λεφτά σε ντουβάρια (ανεξάρτητα από το αν όλη μου την ζωή φορολογούμαι για να πληρώνω κάτι τούβλα σαν και του λόγου σου)
Και λιγα δινεις...Πριν κοιμηθεις να σκεφτεσαι οτι πληρωνεις εμενα χαχαχαχαχαχααχχαχα
Σκασε κ πληρωνε λεμεας με βάλει να δώσω περισσότερα... και όσο δίνω τόσο βαθύτερα θα σας τον χώνω...
Σκασε κ πληρωνε λεμε