You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 399K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Απο το Δεκεμβριο του 2012? Τι αλλαξε?Παρ, 28/12/2012 το άρθρο σου.
Από τότε δεν άλλαξε τίποτα ε;
Επισκέπτης
Εγώ ξέρω οδοντιάτρους, που καθαρά το 2013 , έβγαλαν λιγότερα από 1000€.
Ζουν από καταθέσεις , μανάδες , πατεράδες και ενοίκια.
Και δεν είναι ψέμματα.
Τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Παρόμοια και νέους δικηγόρους και μηχανικούς.
Ζουν από καταθέσεις , μανάδες , πατεράδες και ενοίκια.
Και δεν είναι ψέμματα.
Τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Παρόμοια και νέους δικηγόρους και μηχανικούς.
Επισκέπτης
Ναι ενώ ο τρόμπας που ζει στο πουστονήσι έχει ιδεά τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία ε;Μου αρεσει που συζητας μαζι του. Ο τυπος εχει 176 μυνηματα/μερα με τον 379ο κλωνο του, δεν πρεπει να βγαινει και καθολου απο το σπιτι για να δει τι συμβαινει παραεξω. Προφανως θα του ειπε καποιος ιντερνετικος "κολλητος" του πως παιρνει 480 ευρω μισθο και ο παπαζολης νομισε πως αυτος ειναι ο μεσος ορος.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ή ασχολείται ας πούμε με το delivery που θα του φέρει την πίτσα.
Επισκέπτης
Τίποτα ρε,εμένα με κοροϊδεύουν οι συγγενείς μου,ξαδερφιά,θείες και παππούδες για το πόσα παίρνουν.Απο το Δεκεμβριο του 2012? Τι αλλαξε?
Μάλλον για να μην τους ζητάω 50e,τα τσιγκουνεύονται.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ναι ενώ ο τρόμπας που ζει στο πουστονήσι έχει ιδεά τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία ε;![]()
παπατρόλη αντε κάτι πιο προσφατο να δεις ότι δεν έχει διαφορά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γινανε μειωσεις απο το Δεκεμβριο του 2012 μεχρι σημερα ρε μυρωδιά?Τίποτα ρε,εμένα με κοροϊδεύουν οι συγγενείς μου,ξαδερφιά,θείες και παππούδες για το πόσα παίρνουν.
Επισκέπτης
Από το google ξέρεις την ζωή ηλίθιε.παπατρόλη αντε κάτι πιο προσφατο να δεις ότι δεν έχει διαφορά
Και μετά λέτε εμένα καμμένο...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ναι ενώ ο τρόμπας που ζει στο πουστονήσι έχει ιδεά τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία ε;![]()
εσύ τι λες έχω γνώση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα ή δεν έχω ???
Επισκέπτης
Δηλαδή να καταλήξουμε ότι με κοροϊδεύουν όλοι με όσους θα μιλήσω έτσι;Γινανε μειωσεις απο το Δεκεμβριο του 2012 μεχρι σημερα ρε μυρωδιά?
Ας πούμε η ηθοποιός τις προάλλες που πήγα για ορθοφωνία και μου πε για 700e μεικτά...
Επισκέπτης
Φυσικά και δεν έχεις,μαλακίζεσαι στην γραμμή Σαμαρά.εσύ τι λες έχω γνώση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα ή δεν έχω ???
Στις λαϊκές λες να βγαίνει κανένα χιλιάρικο ας πούμε ε;
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Από το google ξέρεις την ζωή ηλίθιε.
Και μετά λέτε εμένα καμμένο...![]()
![]()
ρε άνοιξε το να διαβάσεις τον νόμο περί μισθολογίου δημοσίων υπαλλήλων... αντε να ξεστραβωθείς μαλάκα...
και όσο για τον ιδιωτικό ισχύουν οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δηλαδή να καταλήξουμε ότι με κοροϊδεύουν όλοι με όσους θα μιλήσω έτσι;
Ας πούμε η ηθοποιός τις προάλλες που πήγα για ορθοφωνία και μου πε για 700e μεικτά...
και τι ακριβώς κάνει η ηθοποιός στο δημόσιο ???
Επισκέπτης
Kαι πού καταλήγουν οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις τρόμπα;ρε άνοιξε το να διαβάσεις τον νόμο περί μισθολογίου δημοσίων υπαλλήλων... αντε να ξεστραβωθείς μαλάκα...
και όσο για τον ιδιωτικό ισχύουν [size=15pt]οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις[/size]...
Eσύ δεν υποστηρίζεις ότι πήγες στο πουστονήσι επειδή εδώ δεν έπαιρνες ικανοποιητικό μισθό;
Επισκέπτης
Την καθαρίστριακαι τι ακριβώς κάνει η ηθοποιός στο δημόσιο ???
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Στο Κ.Θ.Β.Ε. είναι.
Επισκέπτης
Η γραμμή ΒενιζελοΣαμαρά δεν είναι αυτή που ισχύει στην Ελληνική κοινωνία,ξεκολλάτε..
Και μην πιάσουμε μετανάστες που εκεί παίζει να βγάζουν και παρακάτω από 480e γιατί θα αρχίσετε να ζητάτε έλεος...
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
Και μην πιάσουμε μετανάστες που εκεί παίζει να βγάζουν και παρακάτω από 480e γιατί θα αρχίσετε να ζητάτε έλεος...
![Pipa3 :pipa3: :pipa3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa3.gif)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Η γραμμή ΒενιζελοΣαμαρά δεν είναι αυτή που ισχύει στην Ελληνική κοινωνία,ξεκολλάτε..
Και μην πιάσουμε μετανάστες που εκεί παίζει να βγάζουν και παρακάτω από 480e γιατί θα αρχίσετε να ζητάτε έλεος...![]()
![]()
![]()
Ρε συ εισαι και πιτσιρικας γαμω τη γενια μου! Βαλε κατω το μυαλο σου να σκεφτει, αφου 400καμποσο ειναι ο κατωτατος, ειναι δυνατον να ειναι 480 ο μεσος; Σκεψου
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δε στα δινουνε γιατι σου τα κλεβουνε οι πακηδεςκα πανε χαμεναΤίποτα ρε,εμένα με κοροϊδεύουν οι συγγενείς μου,ξαδερφιά,θείες και παππούδες για το πόσα παίρνουν.
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Επισκέπτης
Γιατί όχι; ΑΝ ο μέσος υπάλληλος αμείβεται με τον κατώτερo;Ρε συ εισαι και πιτσιρικας γαμω τη γενια μου! Βαλε κατω το μυαλο σου να σκεφτει, αφου 400καμποσο ειναι ο κατωτατος, ειναι δυνατον να ειναι 480 0 μεσος; Σκεψου
Έχετε σκαλώσει με τους πτυχιούχους που βγάζουν 800e-1000e καθαρά,η πλειοψηφία δεν είναι πτυχιούχοι.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Και μην πιάσουμε ΛΑΘΡΟμετανάστες που εκεί παίζει να βγάζουν και παρακάτω από 480e γιατί θα αρχίσετε να ζητάτε έλεος...![]()
![]()
![]()
Και ευχαριστημένοι να είναι....
Το θεμα είναι να απελαθούν και θα λυθεί το προβλημα τους.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K