Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δηλαδή αν βγάλω την προκαταβολή και πάμε στα 12.500 σώθηκε ο τύπος;
Και για πες μου αλήθεια, άσχετα από το τί δηλώνει ο καθένας, τί ποσοστό επαγγεματιών (παροχής υπηρεσιών εννοώ) λες να έχει τζίρο ετήσιο πάνω από 30.000; ΑΥΤΟΥΣ ποιός τους σκέφτεται;
ναι ρε τυπε καλα τα λες αλλα ολλοι αυτοι μπορει σε ενα χρονο να βγαλαν 100χιλιαρκα σε αλλο 40.ο υπαλληλος ομως που μια ζωη ενα μισθο επαιρνε γιατι πρεπει να του κοβουν τοσα πολλα?μιλαω για χαμηλομισθο σε ιδιωτικο κ δημοσιο τομεα.
???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λάκη στη Ρωσία ο ταξιτζής από το αεροδρόμιο και για τη βόλτα παίζει να σου ζητήσει κανάνα 500ευρώ!
Κι αν πας στους μπάτσους για παράπονα ίσως να βρεθείς και μέσα, διότι οι μπάτσοι είναι οι "νονοί" των ταρίφηδων εκεί.
Οπότε θα σου πέσουν ακριβά τα γαμησιάτικα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αμολιέσαι δηλαδή σε κωλόμπαρα και στριπ και γαμιστρώνια και πίνεις τον κώλο σου
και γαμάς αβέρτα και όλα καλά ;;;;;;;

Τις φοβάμαι αυτές τις χώρες.

για βουλγαρια απο εδω παιρνεις τηλ κ ερχεται σε χοτελι η σε σπιτι σου.η πας εσυ στο δικο της διαμερισμα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
μη φοβασαι λακη δν εχουνε κομμουνισμο εκει!!!

Επισκέπτης
ναι ρε τυπε καλα τα λες αλλα ολλοι αυτοι μπορει σε ενα χρονο να βγαλαν 100χιλιαρκα σε αλλο 40.ο υπαλληλος ομως που μια ζωη ενα μισθο επαιρνε γιατι πρεπει να του κοβουν τοσα πολλα?μιλαω για χαμηλομισθο σε ιδιωτικο κ δημοσιο τομεα.
???

Ο μαγαζάτορας όμως, σε ένα χρόνο , μπορεί να φάει και 200.000 έτοιμα.
Ο πατέρας μου, αγύριστο κεφάλι , για να μην κλείσει το σιδεράδικο όταν άρχισε η κρίση,ενώ ΕΙΧΕ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,
έφαγε 300.000€ που είχε έτοιμα στην άκρη.

Σε μισθούς για να πληρώνει τους εργάτες του ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ,
στις εισφορές τους στο ΙΚΑ,
στο δικό του ΤΕΒΕ (που δεν πρόλαβε να πάρει ούτε 1€ , με 50 χρόνια εισφορές).

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αμολιέσαι δηλαδή σε κωλόμπαρα και στριπ και γαμιστρώνια και πίνεις τον κώλο σου
και γαμάς αβέρτα και όλα καλά ;;;;;;;

Τις φοβάμαι αυτές τις χώρες.

Λάκη, συγγενής μου είχε πάει πριν αρκετά χρόνια στο Σαντάνσκι σε καζίνο και με μια μπίλια κέρδισε κάπου 1500€. Αμέσως γύρισαν και τον "κόψανε" κάτι φάτσες πολύ καλόπαιδα. Ε, λοιπόν έκατσε και τα παιξε ΟΛΑ μέχρι να τα χάσει γιατί κατάλαβε ότι αν έβγαινε με αυτά είτε με τα πόδια είτε με ταξί δεν θα την έβγαζε καθαρη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο πατέρας μου, αγύριστο κεφάλι , για να μην κλείσει το σιδεράδικο όταν άρχισε η κρίση,ενώ ΕΙΧΕ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,

ναι ρε τυπε σιγουρα εχει ρισκο η επιχειρηση αλλα θα επρεπε το κρατος να διασφαλιζει για ολους ενα επιπεδο απολαβων..οχι αυτα τα οργια που γινοταν..
και σιγουρα στον ιδιωτικο τομεα γαμιοντουσαν σ δουλεια σε σχεση με δημοσιο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
???

Ρε τύπε κι εγώ πριν 5-6 χρόνια έβγαζα πολλά. Δηλαδή τώρα θα πληρώσω γι αυτά που είχα βγάλει παλιά;
Και καλά εγώ είμαι και μεγάλος τις πέρασα και τις καλές εποχές κι έχω στην άκρη ακόμα και για να πληρώσω κερατιάτικα. Κάποιος που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια όμως που να τα βρει;

Επισκέπτης
Λάκη, συγγενής μου είχε πάει πριν αρκετά χρόνια στο Σαντάνσκι σε καζίνο και με μια μπίλια κέρδισε κάπου 1500€. Αμέσως γύρισαν και τον "κόψανε" κάτι φάτσες πολύ καλόπαιδα. Ε, λοιπόν έκατσε και τα παιξε ΟΛΑ μέχρι να τα χάσει γιατί κατάλαβε ότι αν έβγαινε με αυτά είτε με τα πόδια είτε με ταξί δεν θα την έβγαζε καθαρη.

Αυτά φοβάμαι.
Και στα καζίνο , είμαι πολύ καριόλης.
Σε ό,τι παίζεται με τράπουλα, κερδίζω.

Επισκέπτης
Και καλά εγώ είμαι και μεγάλος τις πέρασα και τις καλές εποχές κι έχω στην άκρη ακόμα και για να πληρώσω κερατιάτικα. Κάποιος που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια όμως που να τα βρει;

Οι Σημερινοί ιατροί , είναι πεθαμένοι.
Οι οδοντίατροι , είναι στη λάσπη.
Δεν θα μείνει κανένα ιατρείο νέου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ρε τυπε για γαμησια μιλαμε με πουτανες οχι καζινο και μαλακιες φυσικα θα σε γαμησουν εκει.
οπως εναν ελληνα φοιτητη σ πλοβντιφ τον καθαρισανε βουλγαροι το 2006 επειδη εκανε μαγκιες εκει...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ti είπες τώρα !!!!!!!
Τέτοια μουνιά με 50 και 70 λέβα την ώρα ;;;;;;;;;;;;;;;;

τσάμπα ρε πούστη .......
λακη αντε ασε τους εμφυλιους κ ανεβα πανω να παμε για ακολασιες τυπε!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε τύπε κι εγώ πριν 5-6 χρόνια έβγαζα πολλά. Δηλαδή τώρα θα πληρώσω γι αυτά που είχα βγάλει παλιά;

γιατρε φανταζομαι οτι η αποθηκη θα εχει γεμισει απο μπλοκακια αποδειξεων που εκοψες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γαμησε τα τυπε δεν ξερω τι να σου πω...δν εχω λυσεις για ολα...τις καλες εποχες μαλλον δν θα ξαναρθουνε οτι φαγαμε τυπε ειναι
:S :S :S :S :S :S

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε τυπε σιγουρα εχει ρισκο η επιχειρηση αλλα θα επρεπε το κρατος να διασφαλιζει για ολους ενα επιπεδο απολαβων..οχι αυτα τα οργια που γινοταν..
και σιγουρα στον ιδιωτικο τομεα γαμιοντουσαν σ δουλεια σε σχεση με δημοσιο
εξήγησέ μου λίγο ρε τύπε τι εννοείς "όργια"??
δηλ τι γινόταν στην Ελλάδα και σε σχέση με ποια κράτη ήταν όργια όλα αυτά?
εσύ απ ότι κατάλαβα μένεις Βουλγαρία...
μάθε μας το ωραίο φορολογικό σύστημα των βουλγάρων και πώς να γίνει και η Ελλάδα Βουλγαρία! :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μάγκα , κοίτα ροδέλα ποίημα !!!!!!!!

να τη σκίζεις 8ωρο ........
αντε θα τα  βρουμε με τ εθνικοσοσιαλισμο!!!
ειδες τυπε τι χανεις???δεξιοι κυβερνανε εκει δν χανεις τιποτα...
στο δρομο εχει κ με 5 ευρω γαμας αλλα ασχημες τυπε...

θα παιξεις και ενα τζι τι ει μετα !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Ρε τυπε αν ελεγες οτι εδωσε τοσα για να το φτιαξει, θα μου φαινοταν λογικο. Τα ποσα που αναφερεις απλα δεν υπαρχουν, για να μπαινει καποιος 300.000 ευρω μεσα σημαινει οτι πληρωσε τα σπασμενα πολλων χρονων.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
γιατρε φανταζομαι οτι η αποθηκη θα εχει γεμισει απο μπλοκακια αποδειξεων που εκοψες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε Τζώνυ, φυσικά κι έχει γεμίσει! Τί νομίζεις πως τα λεφτά τα δίνανε οι ασφαλισμένοι από την τσέπη τους;
Το 80% τα έπαιρνε πίσω από ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες, λες να δεχόταν χωρίς απόδειξη;
Από το υπόλοιπο 20% να μην έκοψα τα μισά, πες πως γλύτωσα τα 10% του τζίρου, σιγά το έγκλημα! Οι "δικοί" σου στην εξουσία τη ετήσια φοροδιαφυγή μου την τρώγανε τρεις φορές ημερησίως έκαστος!
Εγώ έριξα το κράτος έξω παπάρα διότι έδινα ΜΟΝΟ 30.000 το χρόνο φόρο και όχι 35.000; Ή αυτοί που λήστευαν το δημόσιο απροκάλυπτα;

Επισκέπτης
αντε θα τα  βρουμε με τ εθνικοσοσιαλισμο!!!
ειδες τυπε τι χανεις???δεξιοι κυβερνανε εκει δν χανεις τιποτα...
στο δρομο εχει κ με 5 ευρω γαμας αλλα ασχημες τυπε...

θα παιξεις και ενα τζι τι ει μετα !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτή είναι άσχημη ρε.
Εδώ γουστάρω .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom