kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εισαι κ ακριβος πουτανιαρης για βουλγαρια τυπε!!!
πες πως γλύτωσα τα 10% του τζίρου, σιγά το έγκλημα!
οχι ρε τυπε ειχα καφε ελλαδα το πουλησα ασχολουμε με γεωργια οπως πριν..εξήγησέ μου λίγο ρε τύπε τι εννοείς "όργια"??
δηλ τι γινόταν στην Ελλάδα και σε σχέση με ποια κράτη ήταν όργια όλα αυτά?
εσύ απ ότι κατάλαβα μένεις Βουλγαρία...
μάθε μας το ωραίο φορολογικό σύστημα των βουλγάρων και πώς να γίνει και η Ελλάδα Βουλγαρία!
Ρε τυπε αν ελεγες οτι εδωσε τοσα για να το φτιαξει, θα μου φαινοταν λογικο. Τα ποσα που αναφερεις απλα δεν υπαρχουν, για να μπαινει καποιος 300.000 ευρω μεσα σημαινει οτι πληρωσε τα σπασμενα πολλων χρονων.
εισαι κ ακριβος πουτανιαρης για βουλγαρια τυπε!!!
Τύπε το λέβα είναι μισό ευρώ περίπου;
δηλ ρε φίλε στο καφέ που είχες κατάκλεψες την εφορία?οχι ρε τυπε ειχα καφε ελλαδα το πουλησα ασχολουμε με γεωργια οπως πριν..
φιλος χτιζει σπιτια σοφια γιαυτο πηγαινω πανω
σε σχεση με γερμανιες ελβετιες υπηρχε πολυ κλεψιμο και μη αποδοση ΦΠΑ
θα γινει σε λιγα χρονακια τυπε....να δουμε και τις ελληνιδες στο κλαρι
Aρα οχι και σε ενα χρονο ρε Λακη, αυτο ειπα. Ηταν αποτελεσμα καποιων χρονων αυτα τα 300.000.Εσύ δεν ξέρεις καλύτερα το τι έκανε ο δικός μου γέρος.
Είχε πολύ προσωπικό τότε και πολύ καιρό και πλήρωνε καλά.
Και από το 2009 και μετά τους πλήρωνε να κάθονται.
Και από ένα σημείο και μετά , ακόμη χειρότερα τα έκανε.
Τους έβαζε να φτιάχνουν μαλακίες, για να μην κάθονται
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ.
κανενας ελ.επαγγελματιας δν δηλωνει ακριβως ποσα βγαζει.εγω αποδειξεις εκοβα.σου λεω οτι οι μισθωτοι εχουν παρακρατησεις απο τ μισθους π ειναι μεγαλες σε σχεση με την επιχειρηση...δηλ ρε φίλε στο καφέ που είχες κατάκλεψες την εφορία?
αυτό λες?
αν το είχες Βουλγαρία το καφέ θα έκλεβες λιγότερο ή περισσότερο? (υποθετική ερώτηση)
Ο φίλος σου που χτίζει Βουλγαρία κλέβει καθόλου σε ένσημα,μεροκάματα, υλικά κοκ? (πραγματική ερώτηση)
αν δεν ξέρεις ρώτησέ τον.
Υποθέτω ότι έχτιζε και στην ελλάδα και το κατέχει το επάγγελμα....έκλεβε πιο πολύ στην Ελλάδα ή τώρα στη Βουλγαρία.
απάντησε σ αυτά που τα κατέχεις και μετά πιάνουμε τις Γερμανίες και Ελβετίες.
καλά εγώ συγκεκριμένα πράγματα σε ρώτησα κι εσύ μου λες άλλα....κανενας ελ.επαγγελματιας δν δηλωνει ακριβως ποσα βγαζει.εγω αποδειξεις εκοβα.σου λεω οτι οι μισθωτοι εχουν παρακρατησεις απο τ μισθους π ειναι μεγαλες σε σχεση με την επιχειρηση...
βουλγαρια θα εβγαζα λιγοτερα αλλα φορολογια στο 10%.
πιο πολυ τον συμφερει πανω γιατι δν εχει φορολογια και πληρωνει μικροτερα μεροκαματα τυπε..
βουλγαρια δεν εχει εφορια για να κλεψεις δεν χρειαζεται..εχεις κερδος μεγαλο...καλά εγώ συγκεκριμένα πράγματα σε ρώτησα κι εσύ μου λες άλλα....
τέλος πάντων....
λες κανένας ελεύθερος επαγγελματίας δεν δηλώνει όσα βγάζει....εννοείς μόνο στην Ελλάδα ή παντού στον κόσμο (δηλ και Γερμανίες και Ελβετίες)?
Εσύ που έκοβες αποδείξεις εννοείς έκοβες ΤΑ ΠΑΝΤΑ ή απλά έκοβες?
έκλεβες ρε φίλε ή αποτελείς παγκόσμιο φαινόμενο????
Βουλγαρία θα έκλεβες ή όχι? άσε τη φορολογία.
Εν κατακλείδι.... η καραμέλα του φτάσαμε ως εδώ επειδή όσοι είχαν πχ μια καφετέρεια, κλέβανε...ισχύει και για σένα ή όχι?
α τώρα απ τη Βουλγαρία και τις Γερμανίες και Ελβετίες πιάσαμε και το Αμέρικα!βουλγαρια δεν εχει εφορια για να κλεψεις δεν χρειαζεται..εχεις κερδος μεγαλο...
εννοω μονο στην ελλαδα τυπε..θειος μ τη δεκαετια τ 80 σ αμερικα εβριζε π επρεπε να δηλωνει και τ τελευταιο δολλαριο αλλιως φυλακη με τους πορτορικανους..
ενω εδω ιδιοκτητης μπαρ δηλωνε φτωχος.....
δν νομιζω οι πολιτικες και η κλεπτοκρατια μας εφτασε ως εδω...
Ο Φ.Ε. ναι, το τέλος επιτηδεύματος όμως θα το πληρώσει ακόμα κι αυτός που μπαίνει μέσα κάθε χρόνο! Γιατί αυτό το μένος με τους επαγγελματίες;
Ξέχασα! Οι γιατροί, οι δικηγόροι κι οι υδραυλικοί ρίξανε έξω το κράτος επειδή φοροδιέφευγαν! Όχι οι μίζες των εξοπλισμών και των εθνικών προμηθευτών, οι ΜΚΟ, οι "ληστείες" στο ΙΚΑ κλπ ασφαλιστικά ταμεία κι όλα αυτά που κατάκλεψαν τα τρωκτικά του δημόσιου τομέα...
Δηλαδή αν βγάλω την προκαταβολή και πάμε στα 12.500 σώθηκε ο τύπος;
Και για πες μου αλήθεια, άσχετα από το τί δηλώνει ο καθένας, τί ποσοστό επαγγεματιών (παροχής υπηρεσιών εννοώ) λες να έχει τζίρο ετήσιο πάνω από 30.000; ΑΥΤΟΥΣ ποιός τους σκέφτεται;
αν δεν πεις την βλακια σου θα σκασεις ΒΛΑΚΑ του σαιτ .....Στο Ελλάντα προφανώς οι θέσεις κάποιου για το μέγεθος και το ρόλο του κράτους έχουν δευτερεύουσα σημασία στο αν είναι δεξιός ή όχι.
Πρώτο ρόλο παίζει αν δηλώνει αντικομουνιστής, αντιγκέι, αντιμετανάστης και φανατικός χριστιανός.
ελα ρε τυπε κοιμηθηκα χθες δν καταπια τη γλωσσα μου.συμφωνω με τις ΜΚΟ και με τους υπουργους που κατακλεβανε...αυτοι φταινε κατα 90%..Λοιπόν Κωστάκη βλέπω ότι κατάπιες τη γλώσσα σου και επειδή φτάνεις σε αφιέξοδο θα σου παραθέσω και πάλι το επικό ποστ που κάθε μα κάθε μέρα πρέπει να το διαβάζεις για να σταματήσεις να κάνεις τον παπαγάλο των καναλιών.
και μάθε ότι σε ΚΑΘΕ χώρα του πλανήτη αυτού οι ελεύθεροι επαγγελματίες όσο μπορούν κρύβουν κάτι...δεν φέραν την τρόικα όμως. ;)
Κρίμα ρε γαμώτο...αλλά εντάξει,υπάρχει ελπίδα:λίγο η συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά,άμα κλείσετε και όλο μα όλο το δημόσιο και καταργήσετε ΙΚΑ,ΟΑΕΕ και τα ρέστα,θα τα βρείτε και με τον Λαλάκη εσείς οι δημοκράταροι.Στο Ελλάντα προφανώς οι θέσεις κάποιου για το μέγεθος και το ρόλο του κράτους έχουν δευτερεύουσα σημασία στο αν είναι δεξιός ή όχι.
Πρώτο ρόλο παίζει αν δηλώνει αντικομουνιστής, αντιγκέι, αντιμετανάστης και φανατικός χριστιανός.