Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ε βεβαια. Στην Δεξια θα ασχολουμεθα με το φυλο των αγγελων, οταν απο τη αλλη πλευρα καθε καρυδιας καρυδι συνασπιζεται για την καταληψη της εξουσιας.  

Κάτι τελευταίο Άλεξ, να κοιμηθούμε και καμιά ώρα.
Όταν θα βλέπουνε τα αποτελέσματα αποσβολωμένοι στην Συγγρού να ξέρουν πως την δική μου την ψήφο θα την ξαναδούν όταν οι φορολογικοί συντελεστές θα πέσουν και κανένας συνταξιούχος του δημοσίου ή ΔΕΚΟ δεν θα παίρνει πάνω από χιλιάρικο το μήνα!
Πολλοί από αυτούς είναι νεώτεροί μου κάθονται εδώ και κάτι χρόνια και πληρώνονται με σύνταξη (από τους φόρους που πληρώνω εγώ!) περισσότερα από όσα μου μένουν εμένα καθαρά πλεόν! (Άλλο θέμα τί "κουμάντα έχω κάνει από παλιότερα! ;))

Αν ψάχνουν για μαλάκες, ευχαριστώ δεν θα πάρω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαμαράς: «Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα»

«Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα «αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

«Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της, και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ' ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν» υπογραμμίζει στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός.

Τέλος, επισημαίνει: «Διαψεύδονται όλα τα σενάρια καταστροφής για τη χώρα μας, όπως χρεοκοπούν όσοι τα διακινούσαν, τα προεξοφλούσαν και τα επιδίωκαν» και προσθέτει: «Ένα θλιβερό κεφάλαιο κλείνει και μια νέα εποχή ξεκινά για τη χώρα μας. Που θα απελευθερώσει πλέον το μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό της. Και θα γίνει αληθινό υπόδειγμα ανταγωνιστικότητας, εξωστρέφειας και ευημερίας».

Επισκέπτης
ετοιμοπολεμο σε κοβω τυπε  
εισαι κ κομμαντο?

Eγώ ;;;
Όχι ρε.
Απλά παίζω παιχνιδάκια με τους φίλους μου.
3-4 φορές τη βδομάδα.

TrapShooting.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε τύπε στην Ελλάδα αν κάποιος επαγγελματίας έχει τζίρο 20.000 το χρόνο (πολλοί έχουν και μικρότερους!) και έξοδα 6.000 το χρόνο, θα κληθεί να πληρώσει και ασφαλιστικές εισφορές 3-5 χιλιάδες ετησίως και εν τέλει και φόρο 26% συν 55% προκαταβολή πάμε στο 40% για τα 10.000 που μένουν!! Άρα να ζήσει τελικά με 6.000 το χρόνο!!!
Έτσι γίνεται και στην Αμερική;

Μόνο που γιατρέ μου στην Αμερική οι ιδιοκτήτες εστιατορίων δεν δήλωσαν μέσο εισόδημα 6.180 € όπως έκαναν οι Έλληνες εστιάτορες, καφετζήδες, μπουφετζήδες κλπ πέρυσι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σαμαράς: «Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα»

«Είμαστε ήδη στη νέα εποχή για τη νέα Ελλάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα «αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

«Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της, και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ' ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν» υπογραμμίζει στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός.

Τέλος, επισημαίνει: «Διαψεύδονται όλα τα σενάρια καταστροφής για τη χώρα μας, όπως χρεοκοπούν όσοι τα διακινούσαν, τα προεξοφλούσαν και τα επιδίωκαν» και προσθέτει: «Ένα θλιβερό κεφάλαιο κλείνει και μια νέα εποχή ξεκινά για τη χώρα μας. Που θα απελευθερώσει πλέον το μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό της. Και θα γίνει αληθινό υπόδειγμα ανταγωνιστικότητας, εξωστρέφειας και ευημερίας».

ηρθε η αναπτυξη !!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Eγώ ;;;
Όχι ρε.
Απλά παίζω παιχνιδάκια με τους φίλους μου.
3-4 φορές τη βδομάδα.

TrapShooting.jpg
απλα τυπε εθεσα τα πραγματα απο δικη μου σκοπια...και δν μπορω να καταλαβω το μενος σ με τα κομμουνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη το πασοκ και η νδ ειναι καλυτεροι η η δημαρ και ο καρατζαφυρερ???
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μόνο που γιατρέ μου στην Αμερική οι ιδιοκτήτες εστιατορίων δεν δήλωσαν μέσο εισόδημα 6.180 € όπως έκαναν οι Έλληνες εστιάτορες, καφετζήδες, μπουφετζήδες κλπ πέρυσι.
πεστα ρε φιλε εδω ολα γεματα ειναι τα μαγαζια και οι αρκετοι απο αυτους (βρωμογυφτοι) δν πληρωνουν-αργουν να πληρωσουν τους υπαλληλους με προσχημα την κριση τα σκατολαμογια  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
απλα τυπε εθεσα τα πραγματα απο δικη μου σκοπια...και δν μπορω να καταλαβω το μενος σ με τα κομμουνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη το πασοκ και η νδ ειναι καλυτεροι η η δημαρ και ο καρατζαφυρερ???
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

ε απο τα κουμουνια

Επισκέπτης

Στο αμέρικα, τρώνε λίγο παραπάνω στα εστιατόρια ,  αρχηγέ ;;
Πως το κόβεις ;;;
Και έχει εστιατόρια 2Χ4 μέτρα ;;;;;
Πως το κόβεις ;;;
Σαν κάτι σουβλατζίδικα τρύπες εδώ ;;;

Eπίσης το φαγητό , είχε ποτέ 23% ΦΠΑ ;;;;;;

United States
Further information: Sales taxes in the United States

In the United States, currently (2013), there is no federal value-added tax (VAT) on goods or services. Instead, sales tax is common in most US states.

The state of Michigan used a form of VAT known as the "Single Business Tax" (SBT) as its form of general business taxation. It is the only state in the United States to have used a VAT. When it was adopted in 1975, it replaced seven business taxes, including a corporate income tax. On 9 August 2006, the Michigan Legislature approved voter-initiated legislation to repeal the Single Business Tax, which was replaced by the Michigan Business Tax on 1 January 2008.[10]

The state of Hawaii has a 4% General Excise Tax (GET) that is charged on the gross income of any business entity generating income within the State of Hawaii. The State allows businesses to optionally pass on their tax burden by charging their customers a quasi sales tax rate of 4.166%.[11] The total tax burden on each item sold is more than the 4.166% charged at the register since GET was charged earlier up the sales chain (such as manufacturers and wholesalers), making the GET less transparent than a retail sales tax.

Επίσης ...

No state imposes sales tax on all types of goods. State laws vary widely as to what goods are subject to tax. Food for preparation and consumption in the home is generally not taxable, nor are prescription medications. By contrast, restaurant meals are often taxed.[15]

Many states provide exemptions for some specific types of goods and not for other types. Certain types of foods may be exempt, and certain types taxable, even when sold in a grocery store for home consumption.[16] Lists of what goods are taxable and what are not may be voluminous.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121
Πόντοι
1.686
Στο αμέρικα, τρώνε λίγο παραπάνω στα εστιατόρια ,  αρχηγέ ;;
Πως το κόβεις ;;;
Και έχει εστιατόρια 2Χ4 μέτρα ;;;;;
Πως το κόβεις ;;;
Σαν κάτι σουβλατζίδικα τρύπες εδώ ;;;

Eπίσης το φαγητό , είχε ποτέ 23% ΦΠΑ ;;;;;;

United States
Further information: Sales taxes in the United States

In the United States, currently (2013), there is no federal value-added tax (VAT) on goods or services. Instead, sales tax is common in most US states.

The state of Michigan used a form of VAT known as the "Single Business Tax" (SBT) as its form of general business taxation. It is the only state in the United States to have used a VAT. When it was adopted in 1975, it replaced seven business taxes, including a corporate income tax. On 9 August 2006, the Michigan Legislature approved voter-initiated legislation to repeal the Single Business Tax, which was replaced by the Michigan Business Tax on 1 January 2008.[10]

The state of Hawaii has a 4% General Excise Tax (GET) that is charged on the gross income of any business entity generating income within the State of Hawaii. The State allows businesses to optionally pass on their tax burden by charging their customers a quasi sales tax rate of 4.166%.[11] The total tax burden on each item sold is more than the 4.166% charged at the register since GET was charged earlier up the sales chain (such as manufacturers and wholesalers), making the GET less transparent than a retail sales tax.

Επίσης ...

No state imposes sales tax on all types of goods. State laws vary widely as to what goods are subject to tax. Food for preparation and consumption in the home is generally not taxable, nor are prescription medications. By contrast, restaurant meals are often taxed.[15]

Many states provide exemptions for some specific types of goods and not for other types. Certain types of foods may be exempt, and certain types taxable, even when sold in a grocery store for home consumption.[16] Lists of what goods are taxable and what are not may be voluminous.

Λάκη , έγραψες !  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
πεστα ρε φιλε εδω ολα γεματα ειναι τα μαγαζια και οι αρκετοι απο αυτους (βρωμογυφτοι) δν πληρωνουν-αργουν να πληρωσουν τους υπαλληλους με προσχημα την κριση τα σκατολαμογια  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Να ανοίξεις εσύ μαγαζί βρε αρχίδι,
να δίνεις σε κάθε υπάλληλο 3000€ το μήνα και να τους ασφαλίζεις στην υψηλότερη ασφαλιστική κατηγορία.

Αλλά που αρχίδια για να κάνεις μαγαζί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ο Φ.Ε. ναι, το τέλος επιτηδεύματος όμως θα το πληρώσει ακόμα κι αυτός που μπαίνει μέσα κάθε χρόνο! Γιατί αυτό το μένος με τους επαγγελματίες;
Ξέχασα! Οι γιατροί, οι δικηγόροι κι οι υδραυλικοί ρίξανε έξω το κράτος επειδή φοροδιέφευγαν! Όχι οι μίζες των εξοπλισμών και των εθνικών προμηθευτών, οι ΜΚΟ, οι "ληστείες" στο ΙΚΑ κλπ ασφαλιστικά ταμεία κι όλα αυτά που κατάκλεψαν τα τρωκτικά του δημόσιου τομέα...
έλα ντε!
μας έχουν πρήξει με την καραμέλα της φοροδιαφυγής και "γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε".... :headbang:
πες ρε άνθρωπε!! :rockon:
όλοι θύμα της προπαγάνδας πια!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Α, εσύ θεωρείς πως οι περισσότεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερους τζίρους από 20.000, πες 25.000; Θες 30.000;
Διότι ακόμα και με 30.000 να το βάλουμε: 30.000 - 8.000 έξοδα (λογικό νομίζω) - 4.000 ασφαλ. εισφορές = 18.000.
Φ.Ε. (βασικός + προκαταβολή) 7.000 + τέλος επιτηδεύματος φτάνουμε πάλι στα 10.000 καθαρά!

Αλλά ο συνταξιούχος της ΔΕΗ ή του ΟΣΕ που δεν είχε βγει ποτέ του από γραφείο πάνω από 24.000+ ετησίως και ΜΕ αφορολόγητο!
Ρε δε γαμιόμαστε ν' ασπρίσουμε λέω εγώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom