Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 392K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
σοβαρα ε?δεν ηταν απλως μια γαμημενα κοτα πουτσογλειφτρα και αυτος των μεγαλων δυναμεων ε?  :grin:

Τι διαβαζω εδω... το ανηψακι του ο Λιαπης την βιλα στο Καρπενησι με κρατικη επιχορηγηση την εχτισε ?
Παλι τσαμπα Μιχαλακη ?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
προσπαθώ να παραμείνω ευπρεπής, γι' αυτό τα αποσιωπητικά.

τι εννοείς "νομικό δίκαιο";

δεν υπαρχει διεθνες δικαιο θαλασσης ,ουτε νομικο δικαιο διακιο θαλασσης επι της ουσιας....ειναι κανονες που διεπονται μονο απο ΙΣΧΥ ενος κρατους προς ενα αλλο.......οι ορισμοι υπαρχουν για τις σχολες ,τα πανεπιστημια,τους νομικους κλπ κλπ.....αλλα το το δικαιο θαλασσης ειτε νομικο ,ειτε εθιμικο ,ειτε νομικο .....ειναι στον αερα !!!! οι ΗΠΑ επεκτειναν στα 12 Νμ (διεθνες δικαιο θαλασσης) .....μετα επεκτειναν στα 200Νμ (νομικο δικαιο συμφωνα με τους νομους των ΗΠΑ και οχι το δικαιο θαλασσης,επικυρωμενο απο το κονγκρεσο και οχι απο τον ΟΗΕ για παραδειγμα) για λογους ασφαλειας απο ασυμμετρες απειλες (τρομοκρατια π.χ.).....εθιμικο δεν υπαρχει στον ειρηνικο....εθιμικο ειναι για παραδειγμα οτι οι ψαραδες των ουκρανων στην μαυρη θαλασσα ,ψαρευαν στα 30Νμ απο τις ακτες τις ουκρανιας εδω και 70 ετη και για αυτο επεκτεινουν στα 30Νμ εφοσον δεν θιγεται το κυριαρχικο διακιωμα καποιου "γειτονα"  .......αυτα ειναι καποια παραδειγματα εφοσον θες να διαπιστωσεις κατι!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελικά, "νομικό δίκαιο" τι είναι;

υγ όλα τα παραπάνω τα είπες ή και τα έγραψες στο "μεταπτυχιακό";

Νομιζω σου έδωσα παράδειγμα για να καταλάβει και πιο άσχετος που δε γνωρίζει.....άσε την ειρωνια και τις σιωπές λοιπον......σου απάντησα...εαν είσαι βλακακος νομιζω δε χρήζει να κάνω και ανάλυση στο μπουρδελα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γιατί λές πολλά για να (μην) απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση;
τι είναι "νομικό δίκαιο";

όπως βλέπεις προσπαθώ να αποφύγω χαρακτηρισμούς...

Εαν εχεις κάτι να πεις περί καθεστως στο Αιγαίο όπως αρχίσαμε να λέμε εδώ μέσα ...έχει καλώς.....εαν όχι....βρες άλλον να σου κανει αναλύσεις ....και κουραζομαι να αναλωνομαι με τον κάθε τυχάρπαστο που το παιζει κάπως ...και προσπαθει με ερωτήσεις να παγιδεύσει.....διάβασε τα παραδείγματα που έδωσα για να καταλάβεις το νομικό της θαλάσσης.....να στο κάνω και εικογραφημενο δε μπορω.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εαν εχεις κάτι να πεις περί καθεστως στο Αιγαίο όπως αρχίσαμε να λέμε εδώ μέσα ...έχει καλώς.....εαν όχι....βρες άλλον να σου κανει αναλύσεις ....και κουραζομαι να αναλωνομαι με τον κάθε τυχάρπαστο που το παιζει κάπως ...και προσπαθει με ερωτήσεις να παγιδεύσει.....διάβασε τα παραδείγματα που έδωσα για να καταλάβεις το νομικό της θαλάσσης.....να στο κάνω και εικογραφημενο δε μπορω.

Το καθεστως στο Αιγαιο σε συναρτηση με το νομικο δικαιο που αναφερεις εσυ ειναι σαν την μπανανα που η μαιμου αντι να φαει την βαζει στον κολο !!!
Οσο για το μεταπτυχιακο σου σκιστο καλυτερα...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Το καθεστως στο Αιγαιο σε συναρτηση με το νομικο δικαιο που αναφερεις εσυ ειναι σαν την μπανανα που η μαιμου αντι να φαει την βαζει στον κολο !!!
Οσο για το μεταπτυχιακο σου σκιστο καλυτερα...

ηρθε νεο φρουτο....ο καθε μαλακας που εχει και αποψη !!!! την μπανα ελπιζω να την βαζεις στον Κωλο σου εσυ......εγω δεν ειμαι αυτου του χομπυ!!!το μεταπτυχιακο μου ομως ,αμα θες στο βαζω στον κωλο σου ολο!!!!

Υγ.  οταν παρεις εστω πτυχιο εσυ....ελα να τα πουμε....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ηρθε νεο φρουτο....ο καθε μαλακας που εχει και αποψη !!!! την μπανα ελπιζω να την βαζεις στον Κωλο σου εσυ......εγω δεν ειμαι αυτου του χομπυ!!!το μεταπτυχιακο μου ομως ,αμα θες στο βαζω στον κωλο σου ολο!!!!

Υγ.  οταν παρεις εστω πτυχιο εσυ....ελα να τα πουμε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τελικά κ. "μεταπτυχιακέ" θα μας πείτε τι είναι το "νομικό δίκαιο";

ή αλλιώς (αν σας είναι πιο εύκολο) σε τι διαφέρει το "νομικό δίκαιο" από το απλό δίκαιο;

και μετά να δούμε το δίκαιο της θάλασσας.

τι το ζαλιζεις ??? πες μας εσυ ....να δουμε εαν συμφωνουμε !!! εχεις μπλεξει το νομικο δικαιο το "απλο"...με νομικο δικαιο θαλασσης...δεν εχω κατι αλλο να πω...δειχνεις μονος σου οτι συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα!!!! πες απο την αρχη οτι εισαι κατι ...δικηγορος ??? φοιτητης νομικης ?? θες να κανεις τον εξυπνο ??? τι σχεση εχει το απλο νομικο δικαιο ...με το νομικο δικαιο θαλασσης.......αρχιζω να πιστευω εαν δυο πλοια συγκρουστουν...ισως εσυ θα καλουσες τροχονομο να κοψει κληση για παραβαση του ΚΟΚ......ετσι δεν ειναι ??? λοιπον...μαθε πρωτα ...αλλο το νομικο δικαιο θαλασσης ....αλλο το νομικο δικαιο...και αλλο το απλο δικαιο ......εαν εχεις αλλη αποψη εκτος wikipedia...πες μας !!!!εμεις μιλαμε για αλλο πραγμα απο οτι αναφερεσαι εσυ......προφανως γραμμη δεν εχεις παρει και επιμενεις !!!! επεμενε λοιπον !!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

κ. μεταπτυχιακε αυτο  :jerking: σε χαρακτηριζει και αυτο  :birdman: στο ανταποδιδω παρτο και βαλτο στον κολο σου
Και αν σε ανοιξει βαλε το πτυχιο σου και σκουπισου
Με σταμπα του μπουρδελα.κομ

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κ. μεταπτυχιακε αυτο  :jerking: σε χαρακτηριζει και αυτο  :birdman: στο ανταποδιδω παρτο και βαλτο στον κολο σου
Και αν σε ανοιξει βαλε το πτυχιο σου και σκουπισου
Με σταμπα του μπουρδελα.κομ

καλα καλα...μην κλαις αχρηστε !!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω άποψη, εσείς έχετε "μεταπτυχιακό" επί του θέματος.

αναμένω τα φώτα σας, επί της διαφοράς "νομικού" και "απλού" δικαίου...

με τέτοιες "λαμπρές σπουδές", τι πιο εύκολο; έτσι δεν είναι, κ. "μεταπτυχιακέ";

Και εγώ βλέπω οτι είσαι άσχετος.....πρεπει να κάτσω να το συζητησω μαζί σου......?????? Βρες κανέναν αργοσχολο να τα πείτε.....κάποιοι λένε οτι μπαίνουν πολλοί κλώνοι ....μάλλον κλόουν θα εννοούν....και μια απο αυτούς και εσύ; θα μου πεις;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγώ δεν έχω άποψη, εσείς έχετε "μεταπτυχιακό" επί του θέματος.

αναμένω τα φώτα σας, επί της διαφοράς "νομικού" και "απλού" δικαίου...

με τέτοιες "λαμπρές σπουδές", τι πιο εύκολο; έτσι δεν είναι, κ. "μεταπτυχιακέ";

Επίσης απάντησαν για το καθεστώς στο Αιγαίο και περί ΑΟΖ......εαν δεν εχεις κάτι να πεις .....τι ασχλεισαι παραπανω; κόλλησε η βελόνα;

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγώ απλώς ρώτησα κάποιον που διαλαλεί ότι ντεμέκ έχει "μεταπτυχιακό" τι είναι αυτό που ο ίδιος λέει "νομικό δίκαιο" και τι διαφέρει από το "απλό"

θα μας διδάξετε κ. "μεταπτυχιακέ";

ρε μαλακα...εχεις να πεις κατι περι ΑΟΖ ??? περι 12Νμ?? μαθημα θες βραδιατικα ??? εαν εχεις κατι να πεις ασε τα αααα...οοοουυυυυ.....εεεεε.....ιιιιιι......βλακα!!! εαν δεν εχεις αποψη....τι το συνεχιζεις τοση ωρα ??? μηπως θες να ερθω σπιτι σου με το μεταπτυχιακο μου καραγκιοζη ??? θες γαμησι σωνει ντε και καλα ???? ρωτα να μαθεις σε τι διαφερει το απλο απο το πολυπλοκο καποιον αλλον....τον τενεκε (εσυ) ..οσο και να τον κοπανας,τενεκες παραμενει(εσυ)!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μα τόσο δύσκολο είναι για έναν "μεταπτυχιακό των δ.σ." να δώσει έναν ορισμό του "νομικού δικαίου" και να μας πει (σε μας τους αδαείς) σε τι διαφέρει το νομικό από το "απλό δίκαιο";

ο οποίος "μεταπτυχιακός" σημειωτέον, είναι μάλλον αργόσχολος, διότι γράφει δεκάδες αράδες χωρίς νόημα (ανοησίες), αντί να δώσει έναν ορισμό σε δυο αράδες...

και εσυ την μαλακια σου.....ειστε αδαεις....οπως λες....δεν υπαρχει νοημα να σου εξηγησω κατι....δεν βγαζει καπου και δεν θα καταλαβεις τιποτα !!! και που εδωσα παραδειγμα ,εσυ ακομη δεν εχεις καταλαβει !!!! θες και ορισμους ασχετε ??? εδω δεν μπορεις να καταλαβεις τα απλα.......αλλα βεβαια οταν μπλεκεις με ηλιθιους ,λεει το ρητο.......ενας ηλιθιος μεσα ενα λεπτο της ωρας ,κανει περισσοτερες ερωτησεις απο οσες μπορουν να του απαντησουν 10 σοφοι μαζι!!! ;) ;) ;) τσιμπα.....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ακόμα να μας πει ο κ. "μεταπτυχιακός" τη διαφορά "νομικού" και "απλού" δικαίου;

ζορίζεται; ή μήπως είναι αδαής;

εδω δεν εχεις παρει γραμμη οτι μιλαμε περι δικαιου θαλασσης..... :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εδω δεν εχεις παρει γραμμη οτι μιλαμε περι δικαιου θαλασσης..... :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον την πας αλλού την κουβέντα και διαβλέπω κωλοτούμπα ... καλά κάνει ο Τζον Χολμς και σε ρωτά .
Μπορείς να μας πεις την διαφορά γιατί με ενδιαφέρει και μένα να μάθω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom