jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Για τον πουσταρα που ειπε το περιφημο η Κυπρος κειται μακραν εχεις να πεις τιποτα?!
δίκιο είχε ο πουστάρας.
Για τον πουσταρα που ειπε το περιφημο η Κυπρος κειται μακραν εχεις να πεις τιποτα?!
δίκιο είχε ο πουστάρας.
σοβαρα ε?δεν ηταν απλως μια γαμημενα κοτα πουτσογλειφτρα και αυτος των μεγαλων δυναμεων ε?
προσπαθώ να παραμείνω ευπρεπής, γι' αυτό τα αποσιωπητικά.
τι εννοείς "νομικό δίκαιο";
τελικά, "νομικό δίκαιο" τι είναι;
υγ όλα τα παραπάνω τα είπες ή και τα έγραψες στο "μεταπτυχιακό";
γιατί λές πολλά για να (μην) απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση;
τι είναι "νομικό δίκαιο";
όπως βλέπεις προσπαθώ να αποφύγω χαρακτηρισμούς...
Εαν εχεις κάτι να πεις περί καθεστως στο Αιγαίο όπως αρχίσαμε να λέμε εδώ μέσα ...έχει καλώς.....εαν όχι....βρες άλλον να σου κανει αναλύσεις ....και κουραζομαι να αναλωνομαι με τον κάθε τυχάρπαστο που το παιζει κάπως ...και προσπαθει με ερωτήσεις να παγιδεύσει.....διάβασε τα παραδείγματα που έδωσα για να καταλάβεις το νομικό της θαλάσσης.....να στο κάνω και εικογραφημενο δε μπορω.
Το καθεστως στο Αιγαιο σε συναρτηση με το νομικο δικαιο που αναφερεις εσυ ειναι σαν την μπανανα που η μαιμου αντι να φαει την βαζει στον κολο !!!
Οσο για το μεταπτυχιακο σου σκιστο καλυτερα...
ηρθε νεο φρουτο....ο καθε μαλακας που εχει και αποψη !!!! την μπανα ελπιζω να την βαζεις στον Κωλο σου εσυ......εγω δεν ειμαι αυτου του χομπυ!!!το μεταπτυχιακο μου ομως ,αμα θες στο βαζω στον κωλο σου ολο!!!!
Υγ. οταν παρεις εστω πτυχιο εσυ....ελα να τα πουμε....
τελικά κ. "μεταπτυχιακέ" θα μας πείτε τι είναι το "νομικό δίκαιο";
ή αλλιώς (αν σας είναι πιο εύκολο) σε τι διαφέρει το "νομικό δίκαιο" από το απλό δίκαιο;
και μετά να δούμε το δίκαιο της θάλασσας.
κ. μεταπτυχιακε αυτο σε χαρακτηριζει και αυτο στο ανταποδιδω παρτο και βαλτο στον κολο σου
Και αν σε ανοιξει βαλε το πτυχιο σου και σκουπισου
Με σταμπα του μπουρδελα.κομ
εγώ δεν έχω άποψη, εσείς έχετε "μεταπτυχιακό" επί του θέματος.
αναμένω τα φώτα σας, επί της διαφοράς "νομικού" και "απλού" δικαίου...
με τέτοιες "λαμπρές σπουδές", τι πιο εύκολο; έτσι δεν είναι, κ. "μεταπτυχιακέ";
εγώ δεν έχω άποψη, εσείς έχετε "μεταπτυχιακό" επί του θέματος.
αναμένω τα φώτα σας, επί της διαφοράς "νομικού" και "απλού" δικαίου...
με τέτοιες "λαμπρές σπουδές", τι πιο εύκολο; έτσι δεν είναι, κ. "μεταπτυχιακέ";
εγώ απλώς ρώτησα κάποιον που διαλαλεί ότι ντεμέκ έχει "μεταπτυχιακό" τι είναι αυτό που ο ίδιος λέει "νομικό δίκαιο" και τι διαφέρει από το "απλό"
θα μας διδάξετε κ. "μεταπτυχιακέ";
μα τόσο δύσκολο είναι για έναν "μεταπτυχιακό των δ.σ." να δώσει έναν ορισμό του "νομικού δικαίου" και να μας πει (σε μας τους αδαείς) σε τι διαφέρει το νομικό από το "απλό δίκαιο";
ο οποίος "μεταπτυχιακός" σημειωτέον, είναι μάλλον αργόσχολος, διότι γράφει δεκάδες αράδες χωρίς νόημα (ανοησίες), αντί να δώσει έναν ορισμό σε δυο αράδες...
ακόμα να μας πει ο κ. "μεταπτυχιακός" τη διαφορά "νομικού" και "απλού" δικαίου;
ζορίζεται; ή μήπως είναι αδαής;
το οποίο είναι "νομικό" ή "απλό";
εδω δεν εχεις παρει γραμμη οτι μιλαμε περι δικαιου θαλασσης.....