Νέα

Σαμαράς-Ν.Δ... Τί να πείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσα χρόνια θα μείνει αντιπολίτευση η ΝΔ του Σαμαρά;

• 1-2

Ψήφοι: 18 25,0%
  • 3-6

Ψήφοι: 4 5,6%
  • 7-10

Ψήφοι: 5 6,9%
  • 10+ όπως μετά το 93

Ψήφοι: 45 62,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σε περιπτωση διαχωρισμου των ΑΟΖ Κυπρου και ΔΒΚ λογω διαχωρισμου της Κυπρου, το καθε “κρατος” θα απολαμβανει τα κερδη που θα προερχονται απο τη δικη του επιμερους ΑΟΖ. Στη περιπτωση ομως που η Κυπρος παραμενε ενωμενη τα κερδη θα μοιραζονταν στους κατοικους ολου του νησιου. Αυτος ειναι και ο λογος που η Τουρκια συνεχιζει την εποικηση του Βορειου τμηματος της Κυπρου. Εκει τα βρηκανε τα συμφωνησανε, εδω δεν εχουν βρει τιποτα !!!
υποννοεις οτι υπαρχει κρυφη συμφωνια κυπρου-τουρκιας επειδη οπως ειπες τα βρηκανε?πως το γνωριζεις αυτο?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ποτε αλλά δεν έχει σημασία .. μαλακας εγεννήθης μαλάκας θα ψοφήσεις....

Παρε βλακα να εχεις ......"Η Τουρκία έχει ορίσει εύρος 12 ΝΜ στην Μαύρη θάλασσα και στην Μεσόγειο με την υπ’ αριθμ. 8/4672 απόφαση του Υπουργικού της Συμβουλίου. "......"Πολλοί από τους δικούς μας δεν ξέρουν και ότι η Τουρκία έχει συμφωνήσει για τα 12 ΝΜ και στην Μαύρη θάλασσα και στην Μεσόγειο και τους δημιουργείται η εντύπωση ότι έχει άλλη άποψη για όλο το θέμα."..........."Τώρα ότι η Ελλάδα στο άρθρο 2 του υπόψη κυρωτικού νόμου αναφέρει ότι επιφυλάσσεται όποτε κρίνει να επεκτείνει με Νόμο τη Χωρική θάλασσά της έως 12 ΝΜ, δεν είναι θέμα δικαιοσύνης αλλά απλής πολιτικής βούλησης. " ( ειναι η δικαιολογια των ανικανων πολιτκων της ελλαδας ,που ενω φοβουνται να επεκτεινουμε το ριχνουν στην βαρεμαρα )............

Βλακα τραμουντα !!!!!ακομη επιμενεις??? θα σε ξεμπροστιασω και αλλο !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παρε βλακα να εχεις ......"Η Τουρκία έχει ορίσει εύρος 12 ΝΜ στην Μαύρη θάλασσα και στην Μεσόγειο με την υπ’ αριθμ. 8/4672 απόφαση του Υπουργικού της Συμβουλίου. "......"Πολλοί από τους δικούς μας δεν ξέρουν και ότι η Τουρκία έχει συμφωνήσει για τα 12 ΝΜ και στην Μαύρη θάλασσα και στην Μεσόγειο και τους δημιουργείται η εντύπωση ότι έχει άλλη άποψη για όλο το θέμα."..........."Τώρα ότι η Ελλάδα στο άρθρο 2 του υπόψη κυρωτικού νόμου αναφέρει ότι επιφυλάσσεται όποτε κρίνει να επεκτείνει με Νόμο τη Χωρική θάλασσά της έως 12 ΝΜ, δεν είναι θέμα δικαιοσύνης αλλά απλής πολιτικής βούλησης. " ( ειναι η δικαιολογια των ανικανων πολιτκων της ελλαδας ,που ενω φοβουνται να επεκτεινουμε το ριχνουν στην βαρεμαρα )............

για δωσε μας ποιός το λεει αυτο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
υποννοεις οτι υπαρχει κρυφη συμφωνια κυπρου-τουρκιας επειδη οπως ειπες τα βρηκανε?πως το γνωριζεις αυτο?

Μετα απο την αποφαση της κυβερνησης Σαμαρα να μεταβαλει τη χρηση της νησιδας Στρογγυλης σε αρχαιολογικο χωρο, αλλα και οσα προηγηθηκαν για να προετοιμασουν το “εδαφος” δημιουργήθηκε μια περιοχη ΑΟΖ αναμεσα στην Ελλαδα και τη Κυπρο, που παραχωρηθηκε στην Τουρκια.

Χαρις στην αποφαση της κυβερνησης ενα μεγαλο μερος του κοιτασματος A παραχωρηθηκε στη  Τουρκια.

image_thumb%25255B2%25255D.png

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για δωσε μας ποιός το λεει αυτο

Νικολαος Λυγερος.....ψαξε βλακα να βρεις ποιος ειναι και ο Ιωαννης  Μαζης(ο καλυτερος διεθνολογος της ελλαδας)....ψαξε και αυτον !!!Αυτοι τα λενε και ειδικα ο δευτερος ειναι οτι καλυτερο εχει η ελλαδα σε αυτα τα θεματα....το βιογραφικο του θα σε "εξαφανισει" απλα!!! αντε ...ψαξε διαβασε ,σπουδασε και ελα να μας κανεις τον καθηγητη μετα...τωρα στον κανω εγω οποτε θες στα ισα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αντε μαλακα ξεστραβωσου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Νικολαος Λυγερος.....ψαξε βλακα να βρεις ποιος ειναι και ο Ιωαννης  Μαζης(ο καλυτερος διεθνολογος της ελλαδας)....ψαξε και αυτον !!!Αυτοι τα λενε και ειδικα ο δευτερος ειναι οτι καλυτερο εχει η ελλαδα σε αυτα τα θεματα....το βιογραφικο του θα σε "εξαφανισει" απλα!!! αντε ...ψαξε διαβασε ,σπουδασε και ελα να μας κανεις τον καθηγητη μετα...τωρα στον κανω εγω οποτε θες στα ισα!!!

κανένα λινκ με τα γραφόμενα τους παιζει ??

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μετα απο την αποφαση της κυβερνησης Σαμαρα να μεταβαλει τη χρηση της νησιδας Στρογγυλης σε αρχαιολογικο χωρο, αλλα και οσα προηγηθηκαν για να προετοιμασουν το “εδαφος” δημιουργήθηκε μια περιοχη ΑΟΖ αναμεσα στην Ελλαδα και τη Κυπρο, που παραχωρηθηκε στην Τουρκια.

Χαρις στην αποφαση της κυβερνησης ενα μεγαλο μερος του κοιτασματος παραχωρηθηκε στη  Τουρκια.

image_thumb%25255B2%25255D.png
ετσι πιστευα και εγω αλλα δεν ισχυει τελικα αυτο.και αρχαιολογικος χωρος ακατοικητος να χαρακτηρισθει παλι εχει αοζ οπως και η δηλος.περισσοτερα την επομενη φορα.εχει σινεμα τωρα.αλλο σε ρωτησα παντως.πως γνωριζεις οτι τα εχουν βρει κυπρος τουρκια.μετα ομως.να ξερετε υπαρχει σχετικο θρεντ με αοζ.
ααα δωσε και την πηγη.τον ελληνα της ιαπωνιας εννοω που τα ειπε αυτα.εχει και δικο του μπλογκ. ;)

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

ξεστραβωσου μαλακα με περικεφαλαια εσυ.....τετοιον μαλακα μονο εσενα εχω δει σε ολη την χωρα !!!! μας εβαλες μια μαλακια να διαβασουμε......και κατι τρεχει στα γυφτικα......τοσο γυφτος εχεις καταντησει !!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ετσι πιστευα και εγω αλλα δεν ισχυει τελικα αυτο.και αρχαιολογικος χωρος ακατοικητος να χαρακτηρισθει παλι εχει αοζ οπως και η δηλος.περισσοτερα την επομενη φορα.εχει σινεμα τωρα.αλλο σε ρωτησα παντως.πως γνωριζεις οτι τα εχουν βρει κυπρος τουρκια.μετα ομως.να ξερετε υπαρχει σχετικο θρεντ με αοζ.

Η Δηλος δεν ειναι συνοριακη νησιδα και ειναι πολυ κοντα στη Μυκονο. Η Στρογγυλη ειναι. Κακως συγκρινονται τα δυο νησακια.
Απο την στιγμη που πολυ μεγαλο μερος των κοιτασματων παραχωρηθηκε στην Τουρκια τοτε αντιλαμβανεσαι και μονος σου οτι Κυπρος και Τουρκια εχουν συμφωνησει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ξεστραβωσου μαλακα με περικεφαλαια εσυ.....τετοιον μαλακα μονο εσενα εχω δει σε ολη την χωρα !!!! μας εβαλες μια μαλακια να διαβασουμε......και κατι τρεχει στα γυφτικα......τοσο γυφτος εχεις καταντησει !!!!

τωρα αν το IUCN - Centre for Mediterranean Cooperation είναι λιγοτερο αξιοπιστο από το σάιτ της ΧΑ αφήνω τους συμφορουμίτες να το κρίνουν..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ααα μάλιστα... κατάλαβα... από το γνωστό σαιτ της ΧΑ

οχι μαλακα απο μεταπτυχιακο μου ειναι......το διεθνες δικαιο θαλασσης δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις και οπως νομιζουν καποιοι....ειναι το διεθνες δικαιο θαλασσης  και υπαρχει και το νομικο δικαιο θαλασσης ,υπαρχει και το εθιμικο δικαιο θαλασσης.....ακομη τιποτα δεν ισχυει στο δικαιο θαλασσης....ολα ειναι υπο την κυριαρχια της Ισχυς ενος κρατους που το εφαρμοζει.....οι ΗΠΑ π.χ. εχουν επεκτεινει στα 200Νμ λογο ασφαλειας του κρατους τους......καταλαβες ??? εσυ νομιζεις....αλλά τα δεδομενα ειναι άλλα ......αυτα απο καποιον με μεταπτυχιακο στις διεθνεις σχεσεις.....και οχι απο site της ΧΑ !!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
οχι μαλακα απο μεταπτυχιακο μου ειναι......το διεθνες δικαιο θαλασσης δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις και οπως νομιζουν καποιοι....ειναι το διεθνες δικαιο θαλασσης  και υπαρχει και το νομικο δικαιο θαλασσης ,υπαρχει και το εθιμικο δικαιο θαλασσης.....ακομη τιποτα δεν ισχυει στο δικαιο θαλασσης....ολα ειναι υπο την κυριαρχια της Ισχυς ενος κρατους που το εφαρμοζει.....οι ΗΠΑ π.χ. εχουν επεκτεινει στα 200Νμ λογο ασφαλειας του κρατους τους......καταλαβες ??? εσυ νομιζεις....αλλά τα δεδομενα ειναι άλλα ......αυτα απο καποιον με μεταπτυχιακο στις διεθνεις σχεσεις.....και οχι απο site της ΧΑ !!!

Ελα να σου πω εγω ποιο δικαιο στην θαλασσα επικρατει... ειδικα σε αυτες που υπαρχει πλουτος και κοιτασματα

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι. μου αρκεί το πανεπιστήμιο.

δεν χρηζει...δεν ειμαι εδω για να κανω ουτε διαλεξη ουτε να δειξω κατι.....εξαλλου ολοι εδω ανωνυμοι οπως και ΕΣΥ !!! εσυ εδωσες διαπιστευτηρια ??? οχι φυσικα...οποτε σαλτα και  :fuck1:!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
συγνώμη αν σε ζόρισα, αλλά ΕΣΥ αναφέρθηκες στο "μεταπυχιακό" σου...

αν ζορίζεσαι, καλόν θα είναι να το αφήσεις στις αράχνες του.

το να αναφερεις μια ιδιοτητα ή μια γνωση δεν ειναι κακο....το να δωσεις και λεπτομερειες ,ειναι καπως..και ειδικα εδω μεσα !!!! εκανα την συζητηση μου,αναφερθηκα σε καποια θεματα...μορει καποιοςν να τα ελενξει εεαν ειναι ατοπα και μετα να κρινει......σιγα μην κατσω να βαλω μυαλο στον καθενα που θα χλευασει εδω περα !!!!!εαν ημουν ηλεκτρολογος θα μιλουσα εξειδικευμενα και θα καταλαβαινε καποιος του ιδιου επαγγελματος......εαν υπαρχει καποιος που γνωριζει πανω σε θεματα διεθνολογιας και πολιτικων επιστημων για παραδειγμα....θα καταλαβει εαν ξερω κατι ή οχι.....εμενα μου περισσευει παντως.......οποιος θελει δεχεται οποιος θελει ,οχι......ουτε φιλοι ειμαστε ουτε γνωστοι .......μπορει και να μη ξαναμιλησουμε ποτε......πρπει να δωσουμε και βιογραφικα προτου τα πουμε ??? δε νομιζω!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το να αναφέρεις ως "επιχείρημα" ένα υποτιθέμενο μεταπτυχιακό δ.σ.,
όταν μιλάς για "νομικό δίκαιο" είναι κάπως...

και γιατι ειναι καπως....?? εαν εχεις κατι να πεις ....να το πεις ευθεως λοιπον,οχι μεσω λαμιας !!!! τωρα εαν το νομικο δικαιο θαλασσης ειναι καπως .....δεν μπορω να κανω κατι εγω !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom