Επισκέπτης
αν ήμουνα εκεί θα ερχόμουν να βουτήξω στην <μπανιέρα> να μου δώσεις το φως σου, αλλά να μην το παρατραβάω άγιες μέρες.εμενα...ο ΘΕΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΑ
αν ήμουνα εκεί θα ερχόμουν να βουτήξω στην <μπανιέρα> να μου δώσεις το φως σου, αλλά να μην το παρατραβάω άγιες μέρες.εμενα...ο ΘΕΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΑ
εμενα...ο ΘΕΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΑ
σεμνααααν ήμουνα εκεί θα ερχόμουν να βουτήξω στην <μπανιέρα> να μου δώσεις το φως σου, αλλά να μην το παρατραβάω άγιες μέρες.
ναι οκ αλλα το φως της θελω αν μπορει να με φωτιζει δεν θα ηταν ασχιμο καλησπερα μαρουλινι εσενα ποιος θα σε φωτιζει μωρο μουΠολύ σωστή παράθεση!! Μαμάδες και ταυτόχρονα παρθένες δεν υπάρχουν!!!
Το (ανύπαρκτο) μυαλό μου;;ναι οκ αλλα το φως της θελω αν μπορει να με φωτιζει δεν θα ηταν ασχιμο καλησπερα μαρουλινι εσενα ποιος θα σε φωτιζει μωρο μου
ε καλά αφού το λές εσύ κούκλα μου πάω πάσο.σεμνααα
Εγω καρδουλα μου. Θα τον βαφτησω κι ολας!ναι οκ αλλα το φως της θελω αν μπορει να με φωτιζει δεν θα ηταν ασχιμο καλησπερα μαρουλινι εσενα ποιος θα σε φωτιζει μωρο μου
Εσυ παλιομουχριτσα μην δεις thread κοριτσιου ανοιχτο. Απο το ενα στο αλλο πας σαν την αδικη καταρα πια!Το (ανύπαρκτο) μυαλό μου;;
mad max καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια τι κανεις πως περνας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Σαμάνθα μου
ειμαι πολυ καλα seldom μονο που αυτες της μερες θα ειμαι οφ κυριακη πρωι στο 55 θα ειμαι10 με 5 θ'αρθεις?...γεια σου θεα μου, τι κάνεις ; Ποια μέρα θα μπορούμε να σε βρούμε και πού ;
ειμαι πολυ καλα seldom μονο που αυτες της μερες θα ειμαι οφ κυριακη πρωι στο 55 θα ειμαι10 με 5 θ'αρθεις?...
βαφτιζω τον μαρουλια στο ονομα.....Εγω καρδουλα μου. Θα τον βαφτησω κι ολας!
καλησπερα GM :-* :-*Καλησπέρα στο κορίτσι και σε όλη τη παρέα