You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
το εχω ξανα ακουσει αυτο για τους βορειους αλιθεια ειναι...λες ε?πω πω τι έπαθα???το έχουμε εμείς οι βόρειοι.
Επισκέπτης
για σου πάολα πως από δώ? η φίλη σου μας τρελαίνει θα σου πάρει τα σκήπτρα.έκτος αν είναι μαθήτρια σου
ε είμαστε εμείς οι βόρειοι αγαπησιάρηδες και φιλόξενοι. κάποιες ξέρουν καλύτερα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
έσκασε μύτη το Πάολακι . Καλησπέρα μωρό μου . :-* :-* :-*Πληγώνετε όποιος δεν ξεχωρίζει τα πράγματα Αντώνη... Όποιος έχει μυαλό δεν την παθαίνει...
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλω να πω . ;) ;) ;)
Επισκέπτης
σαμάνθα αν το λες για καλό ευχαριστώ φίλη μουτο εχω ξανα ακουσει αυτο για τους βορειους αλιθεια ειναι...
παολακιΠληγώνετε όποιος δεν ξεχωρίζει τα πράγματα Αντώνη... Όποιος έχει μυαλό δεν την παθαίνει... :-* :-* :-* Καλησπέρα Samantha και όλα τα υπόλοιπα παιδιά...
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Καλησπέρα. ..είδα φώς και μπήκα? Λες να μου τα πάρει? Δεν ξέρω... Εγώ τι να της μάθω? Μερικά πράγματα δεν τα μαθαίνεις...ή τα έχεις ή δεν τα έχεις... Για βόρειους ξέρω κι εγώ Φτιάχνετε ωραία γλυκά....για σου πάολα πως από δώ? η φίλη σου μας τρελαίνει θα σου πάρει τα σκήπτρα.έκτος αν είναι μαθήτρια σου
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Μωρό μου...Έρχεσαι? χεχεχε... Σπαμάρουμε πάλι...παολακι
Επισκέπτης
έλα και εγώ νόμιζα ότι εσύ είσαι <γλύκα>Καλησπέρα. ..είδα φώς και μπήκα? Λες να μου τα πάρει? Δεν ξέρω... Εγώ τι να της μάθω? Μερικά πράγματα δεν τα μαθαίνεις...ή τα έχεις ή δεν τα έχεις... Για βόρειους ξέρω κι εγώ Φτιάχνετε ωραία γλυκά....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ πόνυ μου....έσκασε μύτη το Πάολακι . Καλησπέρα μωρό μου . :-* :-* :-*
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλω να πω . ;) ;) ;)
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
χεχε από τις πολλές σοκολάτες θα είναι.... :-* :-* :-* :-*έλα και εγώ νόμιζα ότι εσύ είσαι <γλύκα>
σωστα τα λεει η ΠΑΟΛΑ καλησπερα ομορφηΠληγώνετε όποιος δεν ξεχωρίζει τα πράγματα Αντώνη... Όποιος έχει μυαλό δεν την παθαίνει... :-* :-* :-* Καλησπέρα Samantha και όλα τα υπόλοιπα παιδιά...
ερχομαι ερχομαι !!!!!!!σε λιγο φθανω DUBAIΜωρό μου...Έρχεσαι? χεχεχε... Σπαμάρουμε πάλι...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά δλδ σε αυτό που είπα πριν δεν συμφωνήτε ?σωστα τα λεει η ΠΑΟΛΑ καλησπερα ομορφη
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Συμφωνούμε απόλυτα... Αλλά όταν πας σε τέτοιο μέρος θα πρέπει να είσαι και συνειδητοποιημένος.Αλλιώς σίγουρα πληγώνεσαι.. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ...δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά δλδ σε αυτό που είπα πριν δεν συμφωνήτε ?
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Κάτσε περίμενε εκεί έρχομαι....ερχομαι ερχομαι !!!!!!!σε λιγο φθανω DUBAI
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
άντε τώρα ήρθες στα λόγια μου . για μερικούς μερικούς .Συμφωνούμε απόλυτα... Αλλά όταν πας σε τέτοιο μέρος θα πρέπει να είσαι και συνειδητοποιημένος.Αλλιώς σίγουρα πληγώνεσαι.. Βέβαια δεν ξέρεις ποτέ...
Επισκέπτης
δεν ξέρω δεν απαντώ.είσαι μια κουφάλα εσύ!!!!!!!!άντε τώρα ήρθες στα λόγια μου . για μερικούς μερικούς .
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν είσαι ο μόνος φιλαράκι εδώ μέσα που παθαίνει το ίδιο, για χαλάρωσε λίγο . ;) ;) ;)δεν ξέρω δεν απαντώ.είσαι μια κουφάλα εσύ!!!!!!!!
Επισκέπτης
σου είπα μην ανχώνεσαι. δεν θα κάτσω να σκάσω κι όλας.η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να ξέρεις που πατάς.δεν είσαι ο μόνος φιλαράκι εδώ μέσα που παθαίνει το ίδιο, για χαλάρωσε λίγο . ;) ;) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις