ευχαριστω :-* :-* :-*σου ταιριάζει πολύ ομορφιά μου γ'αυτό στην έβαλα . :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Samantha από Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα samy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αρα ειχα δικιο φιλαρακι που το "βαφτησα" ετσι το κοριτσι μας? Και εγω οταν την πρωτοειδα μια Παρασκευη στο 57 εμεινα με το στομα ανοιχτο λεμε!!!αντωνάκι θα σε μαλώσω ξέρεις ότι όταν πρέπει να πω κάτι το λέω. και αν ήσουν μαζί εκείνη την μέρα ίσως ήμουν ο μόνος που γούσταρε πραγματικά την σαμάνθα και όχι απλως για γαμησάκι. έχω πει σε κοπέλα είσαι Θητα Εψιλον Αλφα.άλλες καταλαβαίνουν άλλες όχι. ε λοιπόν η σαμάνθα είναι Θ Ε Α
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
;) ;) ;) :-* :-* :-*ευχαριστω :-* :-* :-*
εδω ειμαι chainsaw εσυ που γυρευεις?samantha που εισαι κοριτσαρα????????????????????????????????????
ειμαι σπιτι το ειδα το πμ σουβρε την σαμανθούλα τι μου κάνεις, ξεκουράζεσαι ή είσαι στη <δουλειά>?σου είχα στείλει και πμ, το είδες? εσύ πως πέρασες αυτές τις μέρες?
κάτσε τώρα το βλέπω και το πμ σου για να σου απαντήσω.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
στα κάτεργα .εδω ειμαι chainsaw εσυ που γυρευεις?
Επισκέπτης
δεν το είπα για σένα μεγάλε. και εγώ είμαι τύπος που γουστάρει να περνά πρώτα καλά με τον άνθρωπο αλλιώς δεν θα έχω και διάθεση. η σαμάνθα είναι το κορίτσι της κατηγορίας που ξέρεις ότι δεν θα είναι ξεπέτα.και θα γνωρίσεις μια γυναίκα μπουμπούκικαι εμένα τι μου λες νομίζεις πως δεν το ξέρω ? και για να ξέρεις δεν πηγαίνω ποτέ και μόνο για το γαμησάκι που λες εσύ αλλά μόνο για τον άνθρωπο που έχω μόνο δίπλα μου και τίποτα άλλο ;) ;) ;) .
Επισκέπτης
η φιλία μου μαζί σου είναι ότι καλύτερο. αν σε πειράζει κάτι να μου το λες. ήταν καλό που σε γνώρισα πριν το 2009 για το 2009.ειμαι σπιτι το ειδα το πμ σου
καλη χρονια να εχουμε μωρακι μου και να περναμε παντα καλα οπου και να μαστε με πολυ πολυ διαθεση :-* :-* :-* :-*η φιλία μου μαζί σου είναι ότι καλύτερο. αν σε πειράζει κάτι να μου το λες. ήταν καλό που σε γνώρισα πριν το 2009 για το 2009.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
την έχω γνωρίσει και το ξέρω πολύ καλά αυτό που λες . ;) ;) ;)και θα γνωρίσεις μια γυναίκα μπουμπούκι
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
την ερωτευτικές ρε συ ?η φιλία μου μαζί σου είναι ότι καλύτερο. αν σε πειράζει κάτι να μου το λες. ήταν καλό που σε γνώρισα πριν το 2009 για το 2009.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλησπέρα Σαμάνθα!!!Καλή χρονιά!!!Χρόνια και σαμπάνια έχω να σε δω και να σε διαβάσω αλλά μαθαίνω νέα σου!!!
καλως τον :-*καλη χρονια μωρο μου οτι επιθυμεις το 2009 να το βρεις ειδες πως περναει ο καιρος και να που ειμαστε παλι στη ομορφη παρεα μας τι εκανες πως τα περασες αυτες της μερεςΚαλησπέρα Σαμάνθα!!!Καλή χρονιά!!!Χρόνια και σαμπάνια έχω να σε δω και να σε διαβάσω αλλά μαθαίνω νέα σου!!!
Επισκέπτης
λες ε?πω πω τι έπαθα???το έχουμε εμείς οι βόρειοι.την ερωτευτικές ρε συ ?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλά καλά.Ευτυχώς έχουμε το site τώρα γιατί δεν σε πετύχαινα σε βάρδια. Έμαθα πως το μοντέλο σου αναβαθμίστηκε!!!καλως τον :-*καλη χρονια μωρο μου οτι επιθυμεις το 2009 να το βρεις ειδες πως περναει ο καιρος και να που ειμαστε παλι στη ομορφη παρεα μας τι εκανες πως τα περασες αυτες της μερες
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ένα σου λέω, θα πληγωθείς, άκου με ξέρω κάτι και εγώ . ;) ;) ;)λες ε?πω πω τι έπαθα???το έχουμε εμείς οι βόρειοι.
Επισκέπτης
μην ανχώνεσαι.παιχνίδι και φιλία να γίνεται.μήπως θα σου την κλέψω?
κατι εγινε....Καλά καλά.Ευτυχώς έχουμε το site τώρα γιατί δεν σε πετύχαινα σε βάρδια. Έμαθα πως το μοντέλο σου αναβαθμίστηκε!!!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εμένα δεν νομίζω .μην ανχώνεσαι.παιχνίδι και φιλία να γίνεται.μήπως θα σου την κλέψω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 238
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις