amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καλημέρα στο μωρό . Τι κάνεις ?
'Αλλη μια εκλεκτή επαγγελματίας μας έκανε την τιμήν να εγγραφή εις τον ιστότοπον...
...και θα απολαμβάνη τον μέχρι κατανύξεως σεβασμόν πολλών μελών, ενώ ταχέως ο τραπεζικός της λογαριασμός θα ανέλθη εις εξαψήφιον ποσόν.
εχεις επισκεφθει ταυτην την κορασιδα?Η Σαμάνθα έχει αδιάλειπτον παρουσιάν υπέρ του ενός και ημίσεως έτους εις τον χώρον. Φαίνεται ότι ήλθε ο καιρός να απογειωθή επαγγελματικώς
Βεβαίως. Πρβλ. κριτικήν μου ότε ειργάζετο εις το επί της οδού Αχαρνών αρ. 85 σπουδαστήριον.
Λες να ηρθε ο καιρος να περασω στο διπλα μαγαζι φιλαρακι? Τι λες και εσυ?Βεβαίως. Πρβλ. κριτικήν μου ότε ειργάζετο εις το επί της οδού Αχαρνών αρ. 85 σπουδαστήριον.
ΠΑντως προ της χειραφετησεως των εταιρων και αλλων κορασιδων ητο ακρως δυσκολο να γαμησομεν οι δυναμενοι συναγωνισται.Βεβαίως. Πρβλ. κριτικήν μου ότε ειργάζετο εις το επί της οδού Αχαρνών αρ. 85 σπουδαστήριον.
Τωρα επολλαπλασθιασθησαν δε αι αι επαγγελματικαι σχολαι και εν γενει η εκπαιδευσις εγεινε πρακτικωτερα Οι διαφοροι οικισκοι εινε ανισως ανεπτυγμενοι.....ΠΑντως προ της χειραφετησεως των εταιρων και αλλων κορασιδων ητο ακρως δυσκολο να γαμησομεν οι δυναμενοι συναγωνισται.
Ας πουμε ομως πρωτα μια καλησπερα στο κοριτσι φιλαρακι γιατι βλεπω οτι ειναι in και μας βλεπει. Μην ειμαστε αγενεις. Καλησπερα κοριτσι. :-*ήρθε η ώρα να πάμε στο δίπλα μαγαζάκι .
εγώ είπα . εσύ τώρα λες .Ας πουμε ομως πρωτα μια καλησπερα στο κοριτσι φιλαρακι γιατι βλεπω οτι ειναι in και μας βλεπει. Μην ειμαστε αγενεις. Καλησπερα κοριτσι. :-*
Απο μάρκετινγκ πάντως δεν βλέπω να τα πάει τόσο καλά όσο η πάολα το κορίτσι... ;)
Και εμεις γιατι ειμαστε εδω ρε φιλαρακι? Και οχι αλλα ονοματα εδω. Δεν κανει. Εδω ειναι το thread της Σαμανθας. ;)Απο μάρκετινγκ πάντως δεν βλέπω να τα πάει τόσο καλά όσο η πάολα το κορίτσι... ;)